Ubacio sam main,fs i custom u w200 R4GB001, ali naravno patch jos nemoze, kako bi se jos mogao otkljucat taj mob?
Printable View
Ubacio sam main,fs i custom u w200 R4GB001, ali naravno patch jos nemoze, kako bi se jos mogao otkljucat taj mob?
For free nikako. Vec nebrojeno puta receno.
Zaboravi, nema nacina. Ako ga bas silno zelis otkljucati, odnesi unlockeru.
moze li meni neko staviti patch za k510
@dixraxz,
A po cemu je tocno tema o K310 dobro mjesto za pitanja o K510? :jehon:
Ne samo da ima ova tema o patch unlockanju, nego ima i posebna tema za zahtjeve...
Dali postoji patch za sonyericsson j110i??
Znali netko dali se moze otkljucati Z310i?
Koliko znam, zasad nista.
Odnosno, ne moze se patch metodom, moze se sigurno boxom ali to nije free.
Jel moze netko opisati ukratko kako mogu unlockati z320, ili ako ima neki link gdje je to vec objasnjeno?
jel mogu taj patch ubacit preko xs++ a jer napravim patch preko sim lockera,u xs odem pod patch select vkp patch ubacim taj koji sam napravio al nemogu stisnut execute patch...e cemu je problem plz help
O jao...
Po tko zna koji put: XS++ ne moze patchati nista! I tocka. Bez diskusije.
Ljudi dajte citajte malo, pa ne pisemo svi uzalud... :cry:
jel ima mozda itko patc za unlock za s500 R8BE001
... hvala
A ti bas ne zelis koristiti search, ha? :jehon:
Vec odavno se unlock patchevi generiraju SIMLock Patch Generatorom. Ne znam kad je netko zadnji put ovako zatrazio unlock patch.
jel mi može tko pomoć, želim odkodirati k770i
radio sam to sa A2 na drugim SE-ovima al na ovom nemogu s njim
pročitao sam neke postove, kažu XS al nejde mi
jel može neko na brzinu objasnit... tnx
Uputa ima vec gomilu, ne bi smjelo biti toliko tesko pratiti tutorial. Ako ti je ipak tesko, mozda ne bi uopce trebao cackati po mobitelu...
(Hint: XS++ nema nikakve veze sa otkljucavanjem.)
Osim toga, tema za zahtjeve je skroz kriva tema za ovakva pitanja, drugi put pripazi.
šta si ti koji kuki nabrijan... mogo si to sve lijepo reći.
pa ja sam pitao, ako je moguće da mi cijenjeni gospodin mod da link od te teme gdje trebam pitati ili me uputi koga da pitam na PM!!
mislim ovo je forum a ne ratna linija u kojoj bi se trebali boriti jedni protiv drugih
Hm, nisam uopce imao dojam da se borim ili nesto... Samo sam te pokusao uputiti na pretrazivanje i na sticky teme koje vec postoje.
Ne mogu te uputiti na konkretnu temu jer nisi dao nikakve konkretne podatke o mobitelu, osim da je K770...
Osim toga, kao mod sam ti duzan napomenuti kad fulas temu, obicno pomaze da ne fulas opet. :) NHF
ok, evo aj sad pomozi pa pobriši šta smo pisali, znači trebao bi unlockat k770i da radi na sve mreže, di da saznam šta da skinem i tutorial da vidim neki, već sam unlocko sa onim aerixom, to je prelagano bilo :D
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61883
koji firmware imaš na mobu
sad sam ga išo preko SEUS-a updateat, veli da je najnoviji
Ne kuzim... Pa sad sam ti maloprije rekao da te NE MOGU uputiti na nikakve konkretne upute dok ne das malo vise podataka o mobitelu.
Evo MASVA ti je dao link na jedan od mogucih tutoriala, pa sad, ako ti to pomaze...
"Najnoviji" ne znaci nista (zbog raznih brandiranih varijanti), treba konkretna verzija.
reci šta trebaš od podataka, ja ću ih drage volje dati
Uff... Pa eto verzija firmwarea, kako ti je i MASVA rekao, a zatim i CID mobitela.
O tome se vec JAAAAAKO puno pisalo, pa mozes prije svega potraziti malo po forumu... Nema smisla sve isponova opet pisati.
Opet, no hard feelings, ali uz sve dosad napisane prilicno opsirne tutoriale, upute i linkove, pitati ovakva pitanja pomalo granici sa spammanjem...
oke, evo hvala na linku, mislim da ću moć to odradit..
je l' ima neko patch za sim lock za w580i cid52 R3A022?
imas u ovoj temi sim lock patch generator i sa njim si napravi patch za svoj firmware
a evo i ovdje sim lock patch generator 2.2
sve je to super na one prve 2-3str, al nigdje ne pise kako se to radi??? :S