ovo se tice adsense-a
Printable View
ovo se tice adsense-a
evo na ovo san naletia neki dan, pa me zanima sto vi mislite o ovome, jeli to neka prevara ko onaj gospodin x ili stvarno vridi, ako je neko proba molin vas da javite isplati li se....unaprid fala
http://www.cashgrass.com/
meni se isplatilo
...
ako hocete zaraditi najmanje 120$ mjesecno s adsense-om uz 10-15 min rada dnevno, javite se na pm ili msn
ovo nije sala jer je ovo sve provjereno i radi bez ikakvih ulaganja i drugih zajeb*
evo ja sam napravia stranicu...
pogledaj
kliknite koji put :hrv:
samo trebate prijaviti stranicu na što više oglašivača, urediti keywordse jako dobro da budu u skladu s onim šta je na stranicama...
...iako i ja moram još dosta toga doraditi..ovo je sklepano nabrzinu...
evo da se ja pohvalim, dobio sam cek prije 10-ak dana
http://www.imagesforme.com/thumbs/715816072007085.jpg
svaka čast, koliko ti je trebalo za to??
ja sam skupio oko 550 za prosli mjesec i sada bi trebao ocekivati dva ceka
kada dobijem cek postati cu ovdje sliku!
ak imas 2 referala na adsensu koji mjesecno skupe 100$ onda imas osiguranih 500$ na mjesec.
trebalo mi je 1mj da skupim to
da li negdje postoji neka stranica gdje bi mogla ostaviti link ako je vise edukativne prirode, vidim da su svi ovi dump linkovi za video, igrice i tako smijesne stvari?
koliko ja znam nema...
btw:
http://www.imagesforme.com/thumbs/332P8060005.JPG
khm kako ne?
kad imas 1 referral koji skupi 100$ u prvih 6mj dobivas 250$ bonusa. valjda je onda sa 2 referrala 500 :hm:
pa zaradi se mnogo para........prijavit cu se i ja........koliko otprilike treba da dode ček...............
nakon zaradenih 100$ 2mj.
a zašto si dobio 113$?
i gdje to moš unovčiti?
kako zasto? pa zaradeni iznos na kraju mjeseca ...
unovcit mozes tamo gdje imas otvoren ziro/tekuci racun i nemoze maloljetna osoba unovcit...
meni je jutros stiga cek za 6mj....sto nije on triba doci krajem 8-og....i nisan onu brzu isplatu narucia, sve je uredni doslo.....:dunno:
@bullet1
za 1 referala kad skupi 100$ ti dobijes 180$....
na google faq pise 250$ ;)
znači koliko ja budem imala $ na kraju ovog mjeseca toliko će mi isplatiti??:)
ne mogu ubaciti adsense oglase u stranicu i referale, u HTML-u ih sve lijepo uredno primi no kad pogledam i uploadam stranicu nema ih, dok recimo kutija za pretragu fino stoji, u cem je problem, nije velicina to sam namjestila, jedino sto sam preskocila one kanale, ali to mislim da ne bi trebalo biti bitno ili?
pa da,ja imam trenutno oko 95$
znači ako ja na kraju mjeseca budem imala npr. 115$ toliko u i dobiti**?
da... do kraja ces imat vise :D
Mislim da treba proći neko kratko vrijeme da se oglasi pojave...
ha bas sam sad dobila obavjest da mi se ukida ...haha ma znala sam ja da nebu nis od toga!!:angry: :funny:
ma to je ništa.:angry:
pa nista da..:)
@lili, teoz
jeste prije dobivali mail upozorenja? zato jer ja san dobia neki...:angry:
EDIT: 100-ti post...uiiiii :banme:
znači da i ja nešto kažem...
lili i teoz, da ste se pridržavali pravila ne bi vas banali, a korištenje hz-e nije doslovno kršenje pravila google tos-a...
lili, našao bi ti sigurno 2,3 greške koje si radila...samo treba razmisliti malo glavom..doduše treba nešto i znati o internetu, pa lako dođeš do zaključka na koji google djeluje...
nemojte govoriti - ništa od toga i takve stvari jer to nije istina, ako su vas banali zbog vašeg neznanja sami ste krivi..:adminrulz:
probat ću sastaviti listu pravila kojih se treba pridržavati kod hz-e, dat ću ju svima koje upišem u nju... i budućnost je sigurna...
tko me može uvjeriti u suprotno slobodno neka kaže što ima...
ma dobro kaj ,sad i tak nije vazno.:tomato:
:adminrulz:
@lili i tera, samo oni koje ja uključim u hz će dobit pravila...
lili ovako na prvi pogled ne znam koji si blog koristila ali ako si ovaj svoj, pa šta nije sumnjivo da ljudi iz cijelog svijeta klikću na tvoj blog na hrvatskom jeziku, pa nije google glup...
koliko imaš ti godina? kako ne razumiješ?? tebi je većina klikova (ili vjerovatno svi) dolazila od ljudi koji nisu iz hrvatske... pa šta nije sumnjivo google-u kad vidi da englez, španjolac, francuz itd. klikće na tvoj oglas na hrvatskom jeziku ili čita tvoj blog na hrvatskom jeziku...:hrv:
daj razmisli malo glavom prije nego nešto napišeš...
zbog toga i dolazi najveći braj banova od strane google-a, to i primjer kad netko klikće sam sebi na oglase (i ako si pritom još toliko glup da ideš provjeravat svoje stanje računa to je automatski ban...)
ja sam dobio warning no nastavio sam koristiti i eto kao sto vidite 2 ceka su mi isplacena tako da...:respect:
ajmo decki i cure dosta :deal:
pricajte o google adsensu kao programu za zaradu a ne za svadu :)
..lako je sad bit pametan!! Pomogni drugima!U svakom slucaju Thx.:respect:
nece lili nikog nista molit....:D :respect:
..ma daj kaj ti je .Meni to lici na ono kad ides radit pa te drze do roka kad te moraju prijavit,a onda odjednom nekaj nestima,pa bas i nema posla ,pa ...evo tebi otkaz...:)i opet ce uzet nekog novog i stvar se ponavlja....pihhh
Fatal ne prica nebuloze, ako zelis lovu pokusaj bar, znam i ja ljudi koji su tako cinili :google: :)
zanima me koliko ste u pocetku dobivali po kliku ja naprimjer prva dva dana sam dobivao 0.03$ po kliku a sad cetvrti dan sam dobio za 3 klika 0.50$. oce li se nastaviti povecavati cijene klika, ako oce dokle, posto nekako mi je malo ovo sad?? necu do 100$ stici ni za godinu :S LOL :D
ovisno o keywordsima. sa losim sam dobivao kao ti u pocetku no evo sada se zarada po kliku krece od 0.80 do 2$
evo ja sam se jucer registriro jucer i cekam jos da pogledaju moj blog i tak...
a zanima me dali ja mogu npr. promjenit stranicu na svojem acc. na adsensu?
Možeš dodati još neke stranice osim te koju si već dodao prvu...
izgleda da se google razbacuje banovima...evo i ja san ga popusia...:cry: :suicide: :gimmebeer:
I mene izbacili, odmah sam priložio žalbu ;)
jel ko dobio nakraju placeno, neda mi se citat sve stranice...
koliko treba cekat da ti se ovi jave sa googla da kazu jel oce ili nece, meni evo proslo 2dana.
imas prikazana 2 moja ceka na predhodnoj stranici, terbalo bi ti danas doc oce li il nece
EDIT: evo i meni bannanka :D
a banovi se dobivaju zbog...
kaje deco , stavljali ste oglas di nesmijete a http://img116.exs.cx/img116/8935/s6vhaha.gif
EDIT: komentirati rad, princip, djelovanje i režim cafe.mobil foruma zabravnjen je van foruma M#F#O. što ti to još nije jasno?
zbog cega ste pokupili ban?
"nevažećih klikova"
evo proslo je vise od 2 dana, i jos mi se nisu javili...
imaj strpljenja :)
dok nas sve zbannaju :P
a isuse, jedino mi je glupo sta cu trebat cekat 3mj. da dobij prvi cek!
Meni jučer stigao,kak sam hepi :)
yap...
dobro placeni keywordsi su ti sve sto se tice banki,medicine odvjetnistva i takvih stvari ;)
i osiguranje je jako dobro.....:respect:
ja sam skupila 100$,al mi još nisu poslali nikakv mail,oću uopće dobiti ikakaav mail?
stvarno ne razumijem kako skupite te pare. Meni po kliku nekad 0.01$, a jos sam ukljucen u neke dodante servise... a imam jedan blog posvecen medicini, jedan kreditima, i jedan odvjetnistvu...
Kazu kad se pridrzavas "pravila" tih servisa ne izbace te :D :D
mnogi od nas su se pridrzavali pravila al eto... :busted:
ok a kad bi trebao doći?
imas objasnjeno tamo.....npr. u 6.mj. si nakupila 100$ i do 15.7. moras namistit placanja, unit onaj pin itd...i 1.8. ti krecu isplate koje ce doci najkasnije do 20.-og....ili ako uzimas posebnu dostavu koja se naplacuje 25$ dode negdi do 5.8...
ovako, ako ko oće pozivnice požurite jer mi ih je malo ostalo, mnogi žale sad što su dobili bananu jer hz je sad kompletno preuređena i bit će malo teže dobit sad ban (ako se pridržavaš jednostavnih pravila koje sam by the way napisao...)..
oni koji ne znaju o čemu je riječ znači svodi se na google adsense i vaš blog (min. 100$ na mjesec) pa ko želi...:hrv:
javite mi se na mail ili me samo dodajte u msn: anthony--01@hotmail.com
kako da znam dali sam sve namjestila kako bi mi mogli isplatiti.???pin sam upisala odavno...
Imam i ja takodjer dosta pozivnica za hz pa kome treba nek se javi na msn:
goran_sego@hotmail.com