sony-ericsson k330?
EDIT: zakljucan
Printable View
sony-ericsson k330?
EDIT: zakljucan
nitko ništa ne spominje nokiu 5800?
pretpostavljam da je otključana..
w890 bla bla ZAKLJUČAN
sonyericsson g705 pretplata otključan
se c510 jel otključan? dali je otključan u nekoj drugoj mreži?
Motorola V8???
LG KC910 Renoir - Pretplata - Otkljucan
edit: kako se micro SD karticu dobije s uredajem (8gb), provjerite dok ste u tele 2 centru da li je imate u paketu, jer ja san se morao vracat natrag jer samo adapter za karticu je bio u paketu ali ne i memorijska (niti u adapteru niti u mobitelu). Valjda neka serija ima a neka nema..a sve bi trebale imat :)
k770 u bla bla paketu? Ima netko informaciju da li je zakljucan...
dal je hero otvoren na sve mreze,dal netko zna?
Također, Samsung Touch u BlaBla, jel zaključan?
kakvo je stanje sa Samsung i7500 Galaxy?
jel mogu i druge mreze?
s5230 zakljucan ili?
pitao sam za samsung galaxy, rekli su da je zakljucan. (nsiam osobno isprobao)
Nokia 6303?
mozda nekome bude korisno za znati - SE c510 u tele2 su trenutno cid53 - citaj nema besplatnog unlocka....
S5230 u Tele 2 zaključan.
Probao u 2 dana 2 moba i oba zaključana.
W980 pretplata - otkljucan
zna li netko tocno 1000000% koji je od ovuh mobitela otkljucan u tele2 na produzenje pretplate nokia e55,e72,n97mini,samsung i8910,sonyeric.x2 i htc hd2
Samsung Galaxy (postpaid) - zaključan
Sony Ericsson C902 (starpaket) - zaključan
Molim Vas je li HTC HD2 na
bonove otključan ili zaključan?
Hvala!
Sony Ericsson Aino - otključan
Da li netko zna za Nokiu 3120 u bla bla paketu, je li otključana ili ne ?
gotovo svi modeli u Bla Bla paketima su ti zakljucani.
po novom svi mobiteli u tele 2 su lockani na tele2 mrežu.
isto je sa vipom.
dali je to samo kod androida ili i ostalih mobitela neznam ali htc hero je lockan na obje mreže(tele2/vip) a košta više od 2000kn.
Hero je poznata priča, ali Desire recimo nije lockan.
ima li kakvih promjena što se tiče ovih zadnjih desirea..da li su ih počeli zaključavati ili su još uvijek otključani? hvala :)
Da li možda netko ima info o LG Optimus - da li je zaključan?
SE J105 Naite zaključan!
HTC Desire HD? Otključan ili zaključan?
Motorola ex115 dual sim?
Cim je Dual Sim mobitel, 1 je zakljucan na tu mrezu (Tele 2) dok je drugi free..
myphone start paket = OTKLJUČAN
mi smo kupili onu motorolu dual sim i prvi slot je lockan na tele2...drugi je fraj
To pitanje je u 237. postu objasnjeno ;)
Mislim da je mislio da oba slota budu otključana ;) Na dual simovima se inače zaključava samo jedan slot ili dolaze potpuno otključani.
Zna li itko je li SE Spiro zaključan na Tele 2 i u kojim je bojama dostupan?
da li je lg optimus 2x u tele2 ponudi otključan na sve mreže i još me zanima za SGS2 u vip-u.
hvala
Nokia 6700 slide otključana u Tele2 (iako je više nema u ponudi)
Dali netko zna Samsung Galaxy S2 je zakljucan ili otkljucan u TELE2?
nebi trebao biti zaključan
Ne bih se reklo za N9 to Vam promaklo ili ?
A to bi sa strane korisnika trebala biti pozitivna stvar, a ne nešto na što valja gledati s kritikom ;)
Ne znam što je pozitivnog u činjenici da dam 4000kn za mob i da mi je zaključan na jednu mrežu.
Da si pročitao što sam napisao, bilo bi jasno da se moj post referirao na OTKLJUČANE/(greškom)NEZAKLJUČANE telefone!
A sad nećemo ulaziti dalje o tome da je iznesena cijena gotovo dostatna za bilo koji telefon u slobodnoj prodaji ili pak da ukoliko imaš 4000 za telefon imaš i ~150 KN za otključavanje itd itd.
Ima li koji od ovih mobitela u Tele 2 a koje bi uzeo na bonove da nisu zaključani?
Uzeo bi ovaj koji Dual sim a da su obadva slota otjljučana, ima li tko kakvu provjerenu informaciju?
@lika091, svi uređaji u Tele2 ponudi zaključani su na našu mrežu.
Bolje nekad i presutit nego lagat ljudima u oci.
10 ljudi kazu otkljucan je, oni kazu da ljudi lazu, da nisu...
Nego mene zanima nokia 101 ds, jel uzeo netko, isprobo?
Drugi slot bi moro biti otvoren, al sta je s prvim?
Kad bi neko mogo ubacit jedno t-mobile i jednu vip u njega pa javit mnogima bi pomogo... :)
evo kupio sam jucer htc one x i ubacio vip preplatu i uzivam
Dali je Arc S kod Tele 2 Zaključan i ako je dali se može otključati da radi na T-mobile
samsung galaxy 3 i5800 zaključan na tele 2,otključan za 10€ preko imei unlock coda
Ista stvar i sa huawei u8650, zakljucan u tele2 i otkljucan preko ebaya za 8.98$ u roku 24 sata.
Primjetio sam da su nokije više manje sve otključane pogotvo na kojima piše mobis kao uvoznik!
Pa što nije Mobis jedini dobavljač Nokije u Hrvatskoj?
kupio dvije nokie 101 dual sim u teletu, obje su full otključane, oba slota. :D
Zakljucan ili ne? Vidim da je dual sim. Jedan je slot slobodan, a drugi?
Evo sestra jutros kupila Samsung Galaxy Fit u Tele2 paketu i na ugodno iznenađenje je otključan na sve mreže :-)
Jel zna netko jel nokia 302 zaključana?
Nokia 101 DS otključana
Lg optimus L7 kupljen prije cca 2 mjeseca otključan.
Pošto je mobitel pokvaren i ne može se popraviti dobit ću drugi.
Živo me zanima (i nadam se) da li će biti otključan...
EDIT: kao što sam i pretpostavljao; LG L7 je otključan :smile:
Sony Xperia P jucer stigao otkljucan. Zasad probao samo bonbon.
--
Kad je zadnji put na ovakvoj akciji bila Xperia Mini, ja sam ju kupio i došla je otključana na sve mreže. Vjerojatno će određene količine Miro-a biti otključani na sve mreže, ako ne i svi.
Ako netko kupi neka napise da li je dosla otkljucana.. Ja sam poslao mail za xperia mini i iz tele2 su odgovorili da je zakljucan no svi su dobivali otkljucane uredaje, i moj je stigao otkljucan..
Pa oni će uvijek reći da je zaključan. Politika firme (ne samo njihove, nego svakog providera) je da su svi zaključani. Iako se ne provodi strogo, neće ti sigurno to reći.
Xperia Miro iz ove akcije kupljena - otključana :)
Jel probao netko SIII?
otkljucan ;)
Da li je netko skoro uzimao LG E405 Optimus L3 Dual i probao da li su oba sima slobodna za sve mreže ili je jedan lockan na tele2?
Ima li netko Samsung E1230, naručio bi ga preko weba ali mi treba otključan mob?
Zna li netko kako otkljucati s tele2 na ostale mreze panasonic kxt 301. To je onaj telefon za starije osobe. Sa turbo sim za divno cudo nece :-(
Molim informaciju, jel LG P880 Optimus 4X HD otključan u tele2?
Ako nekoga zanima, Tele2fon V2 je zaključan.
--
Molim info ako je netko kupovao Xperia Miro unazad dan-dva otkad su dobili novu posiljku, jesu li jos otkljucani?
Hvala
Bijeli Miro i dalje otključan, kupljen preko webshopa.
Neka mod spoji postove tako da ovaj timestamp ostane aktualan pa i da drugi vide info :beer:
Ima li itko informaciju je li otključan Miro koji se kupi u Tele 2 po cijeni od 995kn za postojeće korisnike?:D
koliko ja znam otkljućan je miro na tele2 mreži .Provaj ubaciti karticu od druge mreže u telefon i uvjeri se.
Već je rečeno ovdje na forumu ali još jedna potvrda. Njoka 101 DS, kupljena prije 2 dana, oba slota otključana...
Dali znate ako je HTC X ONE zaključan na tele2 ??? , malo mi je hitno , pitao sam telefonski u par tele 2 centara i pola njih kaže da je zaključan a pola da nije :-(