Misliš da sam ja pro? :lmao: :lmao:
Meni ni aimbot ne bi pomogao... ;D
Misliš da sam ja pro? :lmao: :lmao:
Meni ni aimbot ne bi pomogao... ;D
Ma bio sam ja još i dobar igrač, igrao sam konstantno na UN Europe serveru, maximalno prima 64 igrača, a imao je uvjek oko 40-50 igrača. Dosta njih sam znao tamo, jer su tamo većinom isti igrači.
Ajde recite ime servera ili IP da pokušam ući u njega da znam na čemu sam..
problem je u tome što još neznamo na kojem serveru bi igrali....napravio bi ja na svom kompu server ali nije mi port otvoren nažalost...a ne mogu ga nikako otvorit
...ako budem online možda zaletim, samo javite gdje ćete igrati (koji server) - npr. xfire ima dosta servera koji su prazni...ali vi želite preko hamachija pa ;) ...
ja sam i mislio preko xfire-a....ali problem je u tome ak mi uletimo na neki server da ce nakon x min. uletiti i nepoželjni gosti....najbolje bi bilo imati neki server sa passom...tak da nitko ne može uletiti
...:hm: ne znam čemu sam onda otvarao temu - - Xfire - Multiplayer okupljanje & gaming ...
Prebacite se tamo,a ovo nek ostane ovako zasad.
...pa da malo oživim i upitam:
ima li tko volje i želje zaigrati Command & Conquer 3 - Tiberium Wars - Kane Edition
preko hamachia...
...opet ja :) ...
- krenuh sada s COD MW2 - alteriwnet verzija...
pa ako netko igra nek javi :) ...
Ako je netko zainteresiran za cod2/cod4, nfs shift, tmnf, Wolfenstein: Enemy Teritory... nek se javi :D
...heh...ma ja nisam nabavljao original, imam cod2 orig. a mw2 jako dobro radi i ovako...
sto se tice MW2 igrao sam ga dugo vremena na serveru od mog ISP-a (BHTelecom) sasvim solidan server uvijek je krcato, dobri su pingovi i veoma je malo losih igraca.
ako neko trazi neki fin server evo adresa http://www.ga.com.ba/, ima tu jos igara, sa desne strane imate ip adrese servera.
naravno radi se o serverima na kojima vam ne treba orig. cd kljuc.
sto me prije tjeralo u razmisljanje kako to da jedna drzavna firma, i ujedno glavni telekom provider u Bosni moze sebi dopustiti da hostuje piratske servere, ali...
...ova verzija koju igram je no-steam i neovisna o ključu igre - tj. nije čak niti instalirana nego skinuta i raspakirana u mapu i - pokrenuta :) ...
Mi ne prihvaćamo osrednje, za nas postoji samo najbolje.
Možda su baš zato naši serveri i službeno među najboljima na svijetu i kod nas.
Pokretani PromodLive-om, uz custom skinove oružja i okoliša, igranje na našim serverima se čini kao kava ujutro - slatko, obavezno i za dobar dan!
Bilo da želiš original ili crackani server, Promod 2.10 ili 2.11, Search'n'Destroy ili TeamDeathMatch, mi ih imamo sve!
Zapanjujuće? Pričekaj da vidiš sve, a to možeš u svakom trenutku na jednom od naša dva COD4 servera...
PromodLive 2.10 CRACKED: 213.149.60.34:28980
PromodLive 2.11 ORIGINAL: 213.149.60.37:28973
A IP adrese ostalih CroHerze servera kao i ostale obavijesti se nalaze na:
http://www.croherze-fps.com
http://i.imgur.com/c9j1x.png
Jel ima netko zainteresiran za kakav multiplayer u - nečemu? Strategije, pucačine, nogomet, gađanje glinenih golubova... anything? :D
UT99? :) Prije nas je igralo vise, ali sad nas nema ni za 2on2 pa smo cesto na javnom serveru (ne znam napamet IP). Imamo i privatni "server", jel :D
Trenutno igram NFS World a mogu probat osposobit cod2