meni je samo problem sto ga se nemoze dekodirati..danas sam pitao kod nekog lika i reko mi je da nemoze ni k800 ni k 610 ni k550 ni jedan taj se kao nemoze dekodirati a nezelim tele2...jos cu odlucit,ak nis drugo uzmem ga na crno ovak...
Printable View
meni je samo problem sto ga se nemoze dekodirati..danas sam pitao kod nekog lika i reko mi je da nemoze ni k800 ni k 610 ni k550 ni jedan taj se kao nemoze dekodirati a nezelim tele2...jos cu odlucit,ak nis drugo uzmem ga na crno ovak...
meni je to jedini mob koji u skorije vrijeme ni ne mislim dekodirat, uvijek sam sve trebala dekodirat radi t2 ovaj fala bogu ne trebam ;)
btw patim, danas cijeli dan u gradu hocu vidit koliko je sati (mrzim nosit satove) i nema sleep mode clock :cry:
koja navika... :cry:
tako je....
Izbacili su sleep mode clock i ne moze se vise pogledati koliko je sati pomocu onih tipki sa strane, o ovome malena trubi jucer cijeli dan....:turn: :p
ma može, evo slika joj...
http://img91.imageshack.us/img91/5250/dokaz1ld2.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/9436/dokaz2ib0.jpg
@compov, sta se to kod 550i aktivira preko screen savera ili kaj? :p
ma kaaako da to namjestim!????
edit : viiidiiim juuuiii zakon :love: :angel: :turn:
(Za one koji imaju K550i).Kad isključujem mob. sa USB-a na trenutak mi se mob. zablokira.Je li se to događa još nekom?
to se meni dogadjalo i na k750 i na k800.
Ako ga spajate u File transfer mode, to je normalno. Isto se dogodi i kad ga spojite, samo mozda niste skuzili. Naime, mob se izgasi i zatim se ajmo rec minimalno upali (ne spoji se na GSM, ne prima naredbe preko keypada), tek toliko da moze "glumiti" disk. Kad se odspoji, opet se izgasi i upali ali sad potpuno (spoji se na GSM, sve radi normalno).
da, meni i na k550 i na w300
Onda je to očito uredu
Još sam nešto išo pitat.Je li vam ona plastika iza malo škripi dok npr. pišete poruku ili nešto tako.
pazite malo na te mobitele :p
ja stavim papir svrkan mislim da je zdravije nego tuć bateriju
ne kuzim sta vam to skripi :D budite njezni pa nece :bunny:
-.- ...mi možemo pazit na svoje mobove,ali bit njezni,****** mušk rod voli bit brz i efikasan,njezan... nja. ali ovo s papirom,to i ja radim,korisno
šta imam bit nježan ne mazim se s curom :notooth: