:lol: haah
Printable View
:lol: haah
haah :lol:
:lol:
igrica je baš ok,igriva i sve to,al nikako nije realna,nema oštečenja ni ništa...to mi je bed,ako hočete realnu igricu igrajte cm3
kako me mota ovaj tvoj duhic,stalno mislim da sam ja to pisala...grrrrr
E onda si zamisli kako je nama ostalima :)
@smogovac- za sada ne postoji igrica sa realnim ostecenjima..za sada najblize je GTA3..a colin3 je tak nerealan-dvojka mi je puno realnija, ak hoces pravi reli igraj rally challange tak nekak-od microsofta!!
@mala daj promjeni sliku..i ja isto mesam tvoje textove sa smogov..:)
He he mislim da bi poslije ti bježao u kuhinju od srama kaj te cura dobila u nogaću.:p= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
Ima da osvjetlaš obraz muškog roda i pokažeš ženskama da im je mjesto u kuhinji :p
...si ti puko...Colin je najrealniji i najbolji rally koji postoji,zasad...= Citat =:
Poslao: vjeko
@smogovac- za sada ne postoji igrica sa realnim ostecenjima..za sada najblize je GTA3..a colin3 je tak nerealan-dvojka mi je puno realnija, ak hoces pravi reli igraj rally challange tak nekak-od microsofta!!
slažem se u velikoj potpunosti...= Citat =:
Poslao: Eminem
...si ti puko...Colin je najrealniji i najbolji rally koji postoji,zasad...
pa nisam ja rekao da ne postoji...yes little duck,samo što nfs to nije,i to mi fali,igrao sam ga,ok je,meni osobno je colin neusporedivo bolji...= Citat =:
Poslao: vjeko
@mala daj promjeni sliku..i ja isto mesam tvoje textove sa smogov..:)
to su dvije razlicite igre...
necem ja nikakvu slicku mjenjat,ja sam puva duhica uzela...neka on mjenja,ne ja ,smjc... :cry:
ne pakati,smislit čemo neš,pušaaaa
Tho prvi do 200 postova može staviti vlastiti pa vi kak hoćete...
ne al od kolina ostecenja su fakat nerealna - il se razbiju svijetla il otpadne branik....da,da, a kad se auto prevrne na krov-krov je ostao isto(nije spljosten), ....gta3 je prva igrica sa realnim ostecenjima..
sori al u gta3 malo dotaknes zid a razbije se cjeli auto... bas i nije realno...
pa bolje to nego da branik moras lupiti 100 puta da otpadne-u kolinu..dobro, dosta o tome, neda me se svadjati:):)
ali zato je vožnja ful realna,probal rally malo voziti ,pa onda colina,pa češ vidjeti,da je skoro isto...
normalno da nije krov spljosten kada imas ojacanja u autu ;D
evo instaliro i ja nfs-under...inače ne igram igrice al ova je fakat OK,odma se osjećam mlađe....:)
;-) tomo i kako ti se cini?
odlična je..:),samo kaj je bit igrice pojačat zvuk do kraja...;)
ja cu brze do 200 doci :) pusa....
@smogovac ja u rally-ju ne mogu zavrsiti stazu a da ne budem zadnji(u kolina bez pol beda budem prvi il drugi)
rally je tak realan-kako auti samo proklizavaju(nesmes punim gasom u zavoj inace zavrsis u jami-kod kolina se nekako izvuces..):)
ma koji je to rally da probam...
Meni je još uvijek Gran Turismo 2, najbolja igrica s aftekima; najveći izbor, ak se zabijaš pati ti upravljivost, imaš gume za potpuno realnu vožnju itd. NFS su igrice za djecu, to igram kad mi se ne da gubit: Porsche Unleashed sam prešao za 4 dana i to mi je njihova najbolja igra, Hot Pursuit 2 ne valja, prelagan je , a za Underground mi je bukvalno trebao jedan dan, doduše cijeli, al ostao sam razočaran...
Da dobra je GT2 ali je ipak grafika slaba. Šta je sa novim nastavcima GT-a na PS2?
to ti je od microsofta - rally challange -ak imas dobru graficku nauzivat ces se u ljepoti slike..al igrica je realna 100%!!= Citat =:
Poslao: smogovac
ma koji je to rally da probam...
evo i slikice -tak izgleda
http://www.xboxworld.nl/images/scree...sport2_043.jpg
teska igrica, al kad je svladas onda si 'king rally-ja'
Je grafika mu nije baš jača, al stara je to igrica. Novi nastavci kurta ne valjaju, ja sam dobio popizditis...= Citat =:
Poslao: Hrc
Da dobra je GT2 ali je ipak grafika slaba. Šta je sa novim nastavcima GT-a na PS2?
pa daj ajde kad ce colin 4 doc na komp?
a sta kazete o onim igricama tipa CRASH B. heheheh,meni je super,hehehe
Crash je zakon!:cool:
crash rules...
to je za djecu
i za smogovce
:D
:lol::lol::lol: owa ti je dobra!!!:lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
... ;D ... :thumbup: ...
A dajte kaj ste takvi? Igra je baš super i ... šarena :D Al tko voli nek izvoli
meni je igrica bas zakon,imam sve djelove i sve sam presla...hahahah
Cura si pa ti je oprošteno ;)
uffff..vec mi je lakse.....hehe :D
evo takve ljude ja ne kuzim.sorry,ali jeste li vi normalni?pa kakav ti ej gust odna uopce igrat igricu kad ej predes za jedan dan?to mi je tak glupo da nemrem rec...fino igras 3 4 tjedna mjesec dadna uzivis se..a ne rec u jednom danu.bezveze.= Citat =:
Poslao: Draz
Meni je još uvijek Gran Turismo 2, najbolja igrica s aftekima; najveći izbor, ak se zabijaš pati ti upravljivost, imaš gume za potpuno realnu vožnju itd. NFS su igrice za djecu, to igram kad mi se ne da gubit: Porsche Unleashed sam prešao za 4 dana i to mi je njihova najbolja igra, Hot Pursuit 2 ne valja, prelagan je , a za Underground mi je bukvalno trebao jedan dan, doduše cijeli, al ostao sam razočaran...
inace na ovom novom nfsu sam doso do negde 94 levela odna sam reinstaliro jer mi je trebalo mjesta na hardu i zbrisali su mi se sejvovi zato i sad sam an 45 negdje.ok ej al mi NFS:HP2 cak zgleda realnije.
hahahhahaha velja,al zato ti sjediš cijeli dan pred kompom i igraš simse....+uopće ne znam koja je to igra...
uostalom dok si ti igrao "naj" simulaciju autiju po cijele dane,smogovci su spašavali naselak..i zahvaljujući njima ja danas imam dom...šmrc...:(
= Citat =:
hahahhahaha velja,al zato ti sjediš cijeli dan pred kompom i igraš simse....+uopće ne znam koja je to igra...
ti to sebe opisujes?
btw ja mrzim simse
sebe?ne vidim gdje sam ostavio detaljan opis neke osobe....kak možeš nešta mrzii,ja mogu ne woljeti,ali mrziti....konkluzija je,da ni ja ne volim simse..
ej kaj se svadjate pa simsi su za osnovnoskolce do 5-zog razreda:)
simsu su naj vece sranje na ovome svijetu!!! to je samo za one koje nemaju RL(real life), pa im trebaju takve igre da budu levatu u VL(virtual life)
samo se pitam cemu ta igrica, zakej je tak popularna - totalno smeće!!
mudro zboriš...
Meni je jedina dobra stvar u Simsima gradnja i uređenje kuće. To mi je zakon i gotovo
tocno. ja sam nekad igrao simse, i uvjek sam samo gradio i uredjivao kucu... bez 'igre'
haha,simsi..zakon igrica..haha,al i ja samo gradim kucu..neko vrijeme sam ih ubijala sve,neke spalila neke utopila i u dvoristu napravila groblje,ono fakat veeeliko groblje,i onda bi u ponoc duhovi izlazili...hahahha
:lol: :thumbup: Da to mi je odlično. Si probala staviti kuću usred bazena pa pozvat muriju ili vatrogasce? Preplivaju fino bazen pa u kuću :D A pizza man sa pizzom pliva :)
e a onda i bebu stavim kod grobova,hahahah,ludilo....hahha
No dobro, tema je NFS Underground a Simsi nemaju nekakve veze s njom, osim što je obje igre napravila EA
kak ste uopce dosli na simse?neda mi se citat proteklih 10 pageova al to da bas i nema veze sa nfsom.
kolko se sjecam,imalo ej nekakve veze sa dj veljom...hmmm
Pa to ti pričam , zato mi i je dobar gt2, jer nema šanse da ga pređeš cijelog ispod 3 tjedna. A opet mi nije gušt igricu mrcvarit mjesec dana, pogotovo ak je lagana, ja ne kužim ekipu koja ima točno određeno koliko igraju dnevno i tak svaki dan malo po malo, pa ja bi poludio...= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
evo takve ljude ja ne kuzim.sorry,ali jeste li vi normalni?pa kakav ti ej gust odna uopce igrat igricu kad ej predes za jedan dan?to mi je tak glupo da nemrem rec...fino igras 3 4 tjedna mjesec dadna uzivis se..a ne rec u jednom danu.bezveze.
inace na ovom novom nfsu sam doso do negde 94 levela odna sam reinstaliro jer mi je trebalo mjesta na hardu i zbrisali su mi se sejvovi zato i sad sam an 45 negdje.ok ej al mi NFS:HP2 cak zgleda realnije.
to su tzv gameri... a zamisli kako je onim profesionalcima koji testiraju igre....
...koji zarađuju velike pare... Ste čuli za profesionalan gaming?
okejjjj
Kaj? Ljudima plaćaju masne pare da igraju igre. Toga kod nas , naravno, nema
ne da igraju, moraju ipak i pobijediti, sto bas i nije lagan zadatak..
ma da velja ti ih igra i tak...a pusti ga,dobar je on tip,nadasve neobičan,al stoji sa nogama na zemlji...
wwwwwwwwwwwoooooooooooooooooowwwwwwwwwww
jeah!
kaj si zvučnik pojačao ili??
Lijepo je to igrat za pare, al brijem da ti to brzo prisjedne, po cijele dane čučiš ispred ekrana, vid ti slabi i debljaš se, ne bi ja to nikad mogao raditi.
velja je nes krivo pojeo cini mi se..
@draz da ni je ne kuzim takve koji igraju tocno odredeno vrjeme neku igricu.totalno glupo,igras kad ti se da,kad imas volje,a neda si unaprjed odredujes,glupo.al ja kazem da ne vlim sad sjedit 5,6 sati da monitorom da bi preso cjelu igricu.to mi ej bezveze isto.
A je malo, al sam slab karakterom, šta ću, to je jače od mene... :D
e kad je dobra igrica igram je i po pet seti neprekidno odnosno dok mi kicma i oci ne utrnu:D:)
moj bratic je ovisan o igricama al na PS2 ,lik ga dorufo na more,na skijanje...on moze igrat to 0-24.. i poslije je full zivcan.... to lose utjece na njega...
pa daš mu riblji čaj i sve ok...probaj vidjet češ...
ne, za rodjendan mu kupi ribicki stap i nek se igra pecanja ribe...brijem da bi poludio hahah:)
to je definitivno prava terapija
:):)
gle ,ovisi di ga smjestiš da paca,ovisi o vrsti dna,opet i o blinkeru,a o boji štapa da ne pričam,znaš sve se treba poklopiti ,svi ti faktori da bi dobio ludog čovjeka...
HAHA,UF.KOLIKO SAVJETA...a trebali ste ga vidjet jednom na moru,igrao je vice city i imao 5 zvijezdica (ono s policijom ga hvatala) i lik se tolko uzbudio da se znojit poceo,haha
nesmije mu se nista reci kad igra igrice....a kad mu se jos tata pridruzi..uff.heheh
ma smogy budes mi ti pomogao u odabiru stapa ???? :)
može...imam ih ja dosta kojih ne koristim,pa ti dam...
http://web.vip.hr/josip.belan.vip/Colin3.jpg
...malo sam brže ušao u zavoj...ko pogodi šta je poslije bilo,dobije pivu... :D ...
...kako uzasna igrica pa pogledajte malo pa iza kotaca uopce nema prasine, kotaci su tak cisti kao da su izasli iz tvornice-RALLY CHALLANCE RULS
@eminem pevrnuo si se?? jel tak??
nije se prevrnuo ,bar u ovom zavoju,neg je ravno po dijagonali produžio...i tako ondma i iz drugog zavoja izašo van...
zabio si se u drvo???heheh
Skrenuo je desno ali je prebro vozio pa je probao lijevo. Nije uspio i loše je završilo :)
@hrc tvoj mi avatar steka...fucking graficka!!;)
nemreš to sa grafičkom,bar mi je tak velja reko...
proso je izmejdu ova dva drveta i nastavio
= Citat =:
nemreš to sa grafičkom,bar mi je tak velja reko...
??
ima ima to veze sa grafickom.ak imas vise od 64 rama,odna oni to brze probave taj ogromni .gif fajl i odna ti ne steka.
ehm sto se ove slike ice-nije mi jaso kak ej nacrtana strelica za ljevi zavoj a trebas skrenut desno jedino ak to nije za sljedeci zavoj.sta tija znam-nekak si uspio smotat ovaj zavoj prvi al odna slejdeci nisi ... ?
Prošao si zavoj bez ogrebotine :D :D :D
Ma dajte... 220km/h... nema šanse da preživi
ma naglo je skrenuo i prevrnuo se..
i kad će on više odgovoriti?+to je igrica,tak da praktički nije ni živ+možda je malo i usporio,te dao gas po izlasku iz zavoja...
vozis ti auto;smogy????pravi auto :D
jesteli igrali UT 2004?? odlicna igrica..najbolje odnosno najrealnije grafike za sada..igriva do yaya +to upravljate vozilima, letjelicama,..
UT 2004? od ceg je to skracenica?
unreal tournament covjece, pa kaj nikad nisi cuo za tu igricu??
vjeko jel možeš nabavit UT2004, jel kaj bolja od ove 2003?
jel mogu nabaviti?? haha pa vec je imam tjedan dana...ima odlicne modove..
ak oces prodam ti je za 80kn na dvd cedeju(6cd)
ma dam ti 80 ku****:thumbdown
...malo kasnim sa odgovorom,al šta ćeš...= Citat =:
nije se prevrnuo ,bar u ovom zavoju,neg je ravno po dijagonali produžio...i tako ondma i iz drugog zavoja izašo van...
...:klap: "smogovac"...točno,iako je bilo veoma gusto...