:lol: :lol: :lol: :beer: :bunny: :bunny: :bunny: :beer: :lol: :lol: :lol:
Printable View
:lol: :lol: :lol: :beer: :bunny: :bunny: :bunny: :beer: :lol: :lol: :lol:
kaj onda jeste tamo ili niste, tu ima previse zajebanata pa vise neznas sta je istina! :cool:= Citat =:
Poslao: tomo
@coma isprazni kasicu- prasicu i dolazi u petak,bit ćemo Nered i ja na cugi
...nazvat ćemo te....
Ja sam jako sramežljiva :)= Citat =:
Poslao: whiteboy
Bubbles zakaj ti nisi došla? Sljedeći put moraš doći OBAVEZNO, bez isprika! I vidim da će nas biti u globalu više jer su ljudi tek nakon sastanka skužili da su trebali ići pa im je bilo žao kaj nisu došli... sljedeći put SVI idemo...
ali možda bi mogla prevladati sramežljivot da vas upoznam u živo
bubbles ajde si zamisli kako je meni bilo? sami dečki, a ja sama došla.....
nije to baš ugodno, malo me bila frka, jer nikad neznaš tko se krije iza ovih forumaša....ali eto imala sam sreće da sam naišla na dobre dečke!
svakako dođi, ako hoćeš nađemo se ti i ja prije, i Mobyfanica i neznam koja još hoće, pa idemo skupa tamo....
samo trebaš reći da! that`s all!:)
samo da nadodam, ako ti ne dođeš, neću ni ja! :cool:
jel je danas onda sastanak??
vidiš, sve andrea zna! ;)= Citat =:
Poslao: andrea
samo trebaš reći da! that`s all!:)
nije danas koliko ja znam. ja danas ne mogu
mene jos niko nije nazvo
evo nered je na forumu pa neka kaze
ma covjece moram ic po kucama jer nisu našli dobre maske od Krampusa i kazu da bi ja bio naj adekvatniji. Bojim se da necu stici na sastanak.
nista, kada vam onda odgovara? sljedeci petak???
pederu! naravno NHF
@vrag ja bi ga sad šupil za uho da mi je to napisao ;)
ajde ako bude promjena javite, ja nosim danas mob na trening!
pa kaj ti ne čitaš? evo ja sam lijepo gore napisao da sam vjerojatno slobodan tek za onaj petak 19-tog, tak da se prije drugima ni ne isplati nalaziti ;)= Citat =:
Poslao: vrag
nista, kada vam onda odgovara? sljedeci petak???
...jel neko za da se najdemo u ponedjeljak ujutro na pelinkovcu,kad nemremo u petak navečer.....:)
ah da, zaboravio sam na vase visocanstvo... dakle, ocekujem poklone taj petak pred Bozic... :)
@tomo: pa ja si svako jutro zdrmam dva-tri pelina da mi se ruke prestanu tresti... grozno je to, pol toga mi se prolije po tepihu ;)
@vrag: poklon ti je (ta-da-da-da-da...): moje prisutstvo!!! :)
@wb jesi lujka tomo je mislio na mjesto Pelinkovac na Sljemenu jer se mi tam obično nađemo i pijemo kave i čajeve.Nismo mi kroneri ko ti.
znam da niste kroneri ko ja, vi ste puno gori!
vidio sam ja kako vi doručkujete kornflakes s pivom umjesto mlijekom...
kaj tebi je. ja sam sad iz HNK došel i ujutro idem na plac po sir i vrhnje i kupit voćne sokove. pivu sam vidio samo na TV reklami.
dobra je on Bagarička stvarno super pjeva.
O&O
OK, sljedeći sastanak forumaša će biti na nekom mjestu koje će više odgovarati tvojim preferencijama - idemo svi u kazalište ili na balet... nema smisla izlagati te više prljavim i zapušenim kafićima ovog grada, znam da ti je još muka od iskustava s prošlog sastanka, ali htio sam da vidiš kako ljudi jadnim i ispraznim životima žive, pa piju alkoholna pića i gnjave konobarice i znojni su i prljavi i baljezgaju na neknjiževnom jeziku (o psovkama da ni ne govorim)... eh moj Nerede, i toga ima u našem Zagrebu! Nije život opera...
...kaj ti njaške lepi cane,kaj nisi neki dan bil u kazalištu.
jesam, pa i ja sam krema ovog grada kao i nered, ali volim se družiti i s običnim pukom :beer:
....ovo miriši na neku kandidaturu u HDZ-u,možda za predsjednika ogranka zdrpi i briši.
on im je vec odavno tajni agent i kao takav im je od velike koristi, stoga je neisplativo raskrinkati ga... ups, rekao sam previse :)
dečki jeste gledali predstavu izbacivači sa tarikom i reneom? jebenica je!
no kad je onda sastanak? kad wb može? ili bez njega? ma nemremo bez njega.....:cool:
...a tebe su navukli da priznaš...:D
Znam kak' ti je sad ni ja svojima nisam priznao da idem u kino a kamoli u Kaz******...
moj naklon milostiva... :beer:= Citat =:
kad wb može? ili bez njega? ma nemremo bez njega.....:cool:
bye:-/
...otišla si, sarmu probala nisi.....
predosadno mi je bez ovog foruma. ali ne fale mi određeni forumaši. samo neki. pa tomo daj nabaci tu sarmu da probam!
ako to još vrijedi....ako ne....no frks!:cool:
aje ima sastanka ovaj tjedan ili ne?
@svi - moj prijedlog-mozda malo djetinjast al dobro..naime kad padne prvi pošteni snjeg, da se odemo grudati??!(moram se obracunati s andreom:D)
da mi je to vidjeti ;D
e neće moći vjeko. ja mrzim grudanje. imam traume još iz osnovnjaka. šopanja itd...no way....to je jedan od razloga zašto ne volim snijeg.
kaj se tiče sastanka, mislim da ovaj vikend ne, jer wb ima ispit i mora učit, tako da sumnjam. a opet je bezveze ak svi ne dođemo. tj. većina.
mislim da je wb napisao da tek onaj tam petak...ne ovaj...a to je opet Božić....neznam bumo vidli:-/
ma wb je slobodan, jutros je imao ispis, evo bas mi se javio da je dobio petardu, koji strebson... :)
od te medicine svi polude, tako da...
kao da je njemu medicina potrebna za to, on je lud od rodenja... :) uostalom i sam si vidio, mi ti ne primamo normalne u redakciju... :)
da vidi se
:jump: :creep: :crazy:= Citat =:
Poslao: gog
kao da je njemu medicina potrebna za to, on je lud od rodenja... :) uostalom i sam si vidio, mi ti ne primamo normalne u redakciju... :)
da ljudi, evo dah ispit jutros nakon tri sata spavanja, sat i pol s pacijentom i 2 sata čekanja profe... Jeeeee!!!
Dakle što se mene tiče ja sam za ovaj petak, al čuo sam se danas s tomom i neredom i vele da im petak baš i ne odgovara, pa i subota dolazi u obzir valjda, moramo se još čuti pa ćemo postati fiksno najkasnije sutra kad bi trebao i gdje biti taj sastanak.
@svi...ja se slažem za subotu navečer,moglo bi ispast dobro,WB ti sve ljepo organiziraj,a na nama je samo da ponesemo dobru volju, 200kn i pravi fotić:)
cestitam na ispitu wb - sta si polagao i gdje?
subota je ok kaj se mene tice, ali danas dolaze slovenci na faks, a odlaze u subotu... u medjuvremenu sam s njima, a ne znam kak ce subota izgledati jos i kad odlaze... :)
ako je u subotu onda ja mogu biti do negjde 9.30, 10 max
ma ti uvjek moraš kao ići a u stvari se bojiš da se ne napiješ pa da ne zanja-njaš! ;D
neuru na rebru.= Citat =:
Poslao: vrag
cestitam na ispitu wb - sta si polagao i gdje?
subota je ok kaj se mene tice, ali danas dolaze slovenci na faks, a odlaze u subotu... u medjuvremenu sam s njima, a ne znam kak ce subota izgledati jos i kad odlaze... :)
vidim skupljaju se bodovi za razmjenu... :D
javi se prije sastanka pa te možda pokupim negdje...
@coma...pa tak i mi mislimo bit....dooooooooooo jjuuuuutttraaaaa:beer:
coma uvijek nesto komplicira, a ja se bas zazelio nove doze njanjanja :)
= Citat =:
neuru na rebru.
vidim skupljaju se bodovi za razmjenu... :D
javi se prije sastanka pa te možda pokupim negdje...
sve znas! edsa!
moze, ak ce ti biti usput! :)
******, ali ovaj put cu stvarno morati ici, ne ko prosli put kad sam otiso 2h kasnije od planiranog
javite kak je bilo!
da javite, ja isto ovaj vikend nemogu
a zakaj sad svi ne možete **** vas!? Pa ja sam razne planove odbacio zbog toga... ajde ovak - ide se u subotu navečer, kam još se ne zna, ko dođe bit će mu super, osim ak je dosadan, onda ćemo kao mi morati ići doma a u stvari ćemo ići dalje u provod ;) Ove subote ide i zappan pa vam je to jedinstvena prilika da s njim promjenite koju riječ! :D
ja nazalost imam dogovor i sigurno necu doci :cry:
@big boss...jel to zbog WB-a :)
.....čudno je kak baš ti i Andrea nemrete dojti:),jel to vas dva nešto...........
@wb...ja dolazim sigurno
nije zbog WB nego sam u ivani?u na otvaranju disca, a i andrea dolazi. Jel tak Andrea?? ;)
ajde ko ce sve doci?
@coma...a kaj misliš?..pa ti,wb,gog,nered i ja
....i ZAPP isto
coma ti moraš doći i popit bar pol pive jer nam trebaju nove fotke za novi Mobil... ;)
vidim ja da spominjete ime zappanovo uzalud!!!
:jump: :jump: :jump:
zar i ti sine brute? :)
nisam rekao da ne idem... rekao sam da se ime zappanovo spominje uzalud ;D ;D ;D ;D
ja neću doći jer Mobyfanica neće doći, ni mjehurić, prema tome ja protestiram. a i sezam picika neće a i njega bi htijela upoznati.
predložila sam mu da sl pokupi i uspud dođe da ga vidimo...znači dvije muhe jednim udarcem....
Kazem, ne mogu :(
razbit cu vas sve
ja cu vas najvjerojatnije pocastiti mojim dolaskom, al nemojte da vas sada euforija pere... kada i gdje?
kasnije vjerojatno idem u sokol, tulum stomatologije i farmacije... ;)
onda ja neću doć... frka me!= Citat =:
Poslao: coma_zgb
razbit cu vas sve
jeb vas, ajde cure niste ferrrr.... fanica i bubbles ajde dođite... baš bi vas htio upoznat! :)= Citat =:
ja neću doći jer Mobyfanica neće doći, ni mjehurić, prema tome ja protestiram. a i sezam picika neće a i njega bi htijela upoznati.
predložila sam mu da sl pokupi i uspud dođe da ga vidimo...znači dvije muhe jednim udarcem....
...bezveze su spike tipa on/ona nejde pa nejdem ni ja.....dajte ljudi dođite na meeting,pa nitko ne grize..........opustite se i dođite cure,pa ne zovemo vas na modnu reviju......pozovite i dečke ak se bojte da netko od nas nije potencijalni serijski ubojica:).........
ma one se boje da netko od nas NIJE sex-manijak - one žele da smo SVI sex-manijaci!
@wb...:lol:
........još ćemo od nji dobit batina.....
ja se ispricavam, nakon nekoliko dana tekar sam sad upalila komp...zivjela sam na relaciji posao spavanje....
ja bi vas jako voljela upoznat posebno prvu damu foruma (ipak curama treba dat prednost) samo moram trazit izlaz :)
kad ce bit meeting? mislim slijedeci?
pa tocno to wb tko zna zna.... hehe pa kaj mislite da dekoltee nosimo da bi same gledale u njih hehe= Citat =:
ma one se boje da netko od nas NIJE sex-manijak - one žele da smo SVI sex-manijaci!
btw ja se ne bojim..ok mozda malo.... al ipak imam iskustva sa forumkim upoznavanjem....
moram vas upozoorit jako sam sramezljiva u pocetku.... al poslije...uuuuuuuu ;)))
pa sutra - evo oko 20:00 sati u nekoj pivnici. Kaj vam više paše, kaptol, medvedgrad...?
....medvedgrad(pivnica).....al ja bi ranije, neću se stić napit...:)
meni pase vrijeme (20h) i mjesto (medvedgrad) ali moram vidjet jel imam izlaz pa nista ne obecavam..jako dobro mjesto...btw :)
Ja cu potvrdit sutra ili odtvrdit.. jel bi mi neko mogao pmnut mob da vas lakse nadjem ak cu moci doc?
mozda necu doci
:( andrea jel ti dolazis?
daj coma ne zajebavaj,engo dođi......dobit češ po t amburi ak ne dođeš.....:)....hik...hik:)
@bubbles.......nema izgovora,dolazi.......:)
i kakav je dogovor na kraju :) tko dolazi...
ja definitivno nemogu doci
Ovako je na kraju fiksno - pivnica se zove budweiser i nalazi se na kvaternikovom trgu, nered je bio sad pogledat i veli da je ok, rezervirao je mjesta tak da morate doći - budite tamo u 20:00 sati. Cijene su kaže OK, i ima klope onak prave domaće ak netko ogladni. Poslije cemo vidjeti kamo cemo se zaputiti kad nas stjeraju van...
Ajde dodjite svi bar na kratko ako ne možete na duže.
Bubbles šaljem ti PM sa brojem...
jesus kak da ja to nadjem lol .....snalazim se tamo sve u 16 ....daklem ja nemam pojma gdje je to....
'bem ti temu u anketama... ja ko idijot tražim po chataonici i kafeu da javim ovo isto.... vidimo se tam, a ovo selim u kafe da se ne izgubim u bespućima foruma slijedeći puta ;D
uh jel mi moze netko objasnit gdje se ta pivnica nalazi i di je najblizi parking
pa valjda znate doci do kvatrića? Iliti Kvaternikov trg - od njega idu Šubićeva, Heinzlova, Maksimirska... E ta pivnica se nalazi u početku heinzlove, odmah do samog trga, bar je tako meni nered objasnio, ja isto nikad nisam tamo bio. Što se parkinga tiče - ima tamo mjesta, ali bolje je doći bez auta (ko ja) pa se dezinhibirat alkoholom! :) Bubbles nazovi me kad ces biti u blizin pa cu te ja 'voditi' dalje.
evo to je tu
http://web.vip.hr/marko.r.vip/budweisser.jpg
ima za parkat u okolnim ulicama npr. Livadićeva.
ce vidiamo !
to je moje susjedstvo, ja sam od toga udaljen par sto metara
...a zato vas sada nema na forumu,eeeee...pa neko mora imat prenosnika da se javi,da budemo u toku događanja...al ne,niko se toga nije sjetio...to vam je VEEEEEEEEELIKI MINUS...
ja sam se sa slovencima bavio cijeli dan, danas, jucer i prekjucer po cijele dane i navecer van, i stvarno nisam imao energije doci jos veceras u pivnicu... zao mi je!
ne idem niti na tulum mog faksa i farmacije u sokol veceras...
e da, slovenci su zakon ljudi, barem ovi sto su bili tu kod nas!
:)
...da sam bliže došo bi,al kad ne mogu...nadam se da ću doć negdje na stoti sastanak :) ...
nemojte ici nikada na sastanak, to su ludi ljudi, hoce te napiti, ludi su totalno, ja idem sa ovog foruma zauvjek
...ma "coma" vidi se to na onim slikama sa prvog sastanka,Žuje kolko god hoćeš...
lol totalno ludi... mislim zbilja ne znam :)
daklem natjerali su :angel: me da pijem (pivu) i jedem (kobasice) .... a ja ne pijem i ne jedem kobasice (istina imam neki cudan feeling u tibici hmmmm)
skoro su me tak napili da sam vec mislila na stolu zaplesat...
sad malo ozbac....decki svi ste dragi i simpaticni, zao mi je kaj andreu nisam upoznala :), hmmm da podijelimo i nagrade...
najsladji osmijeh ideeeeeeeeeee hmph coma definitive...
:)