ma onda ce pisat ovo *****
Printable View
ma onda ce pisat ovo *****
daj vi malo odje...e sa tim provociranjma. DMI ne pozna nikoga od nas a vi ga je...nešto. čovjek ako je normalan naljutit će se. stoga uznogu i čekajte slike. to je u stvari njegova dobra volja.
Vidimo se u petak :)
on ce doc sa maskom preko lica!
....je i s Lavom i Limenim a za nama će trčat' Doroty... ;D
pa ja sam Doroty dmitrovski:rolleyes:
...a što se onda blesavo oblačiš (a i cipelice su ti vrlo)... ;D
hej! reci šta god hoćeš ali cipelice mi ne diraj!!!:D :D http://www.smily.at/smily/smily1155.gif
...al' ti zla vještica sjevera pikira na njih...
ja sam opasnija....kad joj počnem stepat zavrtit će joj se u glavi...
i onda će ju limeni sredit.:rolleyes: :cool:
ajmo na slike!
pa ajde
@tomo: a tko je onaj mali dolje u lijevom kutu na drugoj slici? Jel to neki urednikov potrčko? :D ;)
ma meni je isto od nekud poznat, jel to onaj mali koji nam nosi kavu i pridrzava kapute kada dolazimo u svoj ured u redakciji? :)
evo baš sam mislio one svoje kubanke donijet u redakciju i ponudit tog dečka, da i on vidi kaj je to... vrjedan je mali i šutljiv je, a to se cijeni... :)
...ma to je neki jebivetar,neznam odkud se stvoril,sedi tam i samo jede i pije.
@gog...kaj si kupil kaput?
@wb...neznam ko je danas trčal( s mailovima):)
...to je domar..= Citat =:
Poslao: whiteboy
@tomo: a tko je onaj mali dolje u lijevom kutu na drugoj slici? Jel to neki urednikov potrčko? :D ;)
e baš vam je fora. (dobri moj Kruno hm)
normalno da sam kupio kaput, cim sam vidio wb-a da ga nosi odmah sam si i ja nabavio jedan, pa ne bum valjda dopustio da samo on bude seljacina...
:)
@gog:beer:
@nered...nek vide malo ljudi kak se živi....:)
ajd ne seri i priznaj da si tek sad (uz moju izdašnu i velikodušnu pomoć) uspio skupit pare za kaput... jest da je s hrelića, ali kaput je kaput! Uostalom danas se i nose takve 'ofucane' stvari, kao da su već nošene, a tvoj stvarno je nošen od cige, tak da ćeš sad biti 'in'... :)= Citat =:
Poslao: gog
normalno da sam kupio kaput, cim sam vidio wb-a da ga nosi odmah sam si i ja nabavio jedan, pa ne bum valjda dopustio da samo on bude seljacina...
:)
@wb....tvoj kaput smo vidli,još ti samo fali Ksena (princeza ratnica):)
to je BUNDA, a ne kaput, i to od medvjeđeg krzna, rukom odranog... ;) A Ksene i lijepe žene se ljepe na mene ko princeze ratnice na dobru šoru u blatu... ;D
...mislil sam na usporedbu sa muškarcima iz tog doba......stvarno nisu živine:)
pa to sam ti i ja - herkul je nula prema meni! još kad si nabavim ono kožno kaj dođe na ruku ko neka debela narukvica i mač, pa idem na kavu takav u buldoga!
...kromanjon style....dobro ti stoj:)
nista njemu nemoze dobro stajati
alkohol u krvi mu pristaje....:beer:
ma wb svaka ti dala, od kada si mi izabrao onijeg dobrog kaputa sve me nesto zene salijecu, hoce cak i za seksa da mi plate, evo bas stajao na cesti neki dan i u ruci mi bila kapa jer je nesto zatoplilo i prosla neka zemska i ubacila mi 5 kuna...
sad imam za :beer: ;)
....sad si stvarno ispo uobražen, 5 KUNA!!!,pa to nemre dobit ni profi žicer :)
pa to ti ja i velim, 5 kuna coece, to ti je sve zbog kaputa :)
@andrea, iako sam vec vidio ovu sliku, opet mi je skoro srce stalo :) nego, daj ostatak frendice da vidimo :)
nema ostatka. samo je to. ******.
jedva dočekam da stavim slike sa moba i onda ih nitko ne komentira. možda ih trebam negdje drugdje stavit da ljudi reagiraju?:confused:
Stavi ti bez kuglica(da se bolje vidi) pa ce ljudi reagirati :D :D
:lol:
pa i nisu nešto fotke...ali šta ćeš.
za foto session neće ići....u biti razgovaraj s mojim menađerom...:D
sezam- sunčeko ti tvoje vinkovačko (jesi iz vinkovaca jel?)
A Manager je? :)
ali moraš i ti biti prisutan...da gog nebi bio bad boyhttp://www.smily.at/smily/smily1234.gif= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Hah:)
Gog, imas moje dopustenje za session;)
E bas sam to htio reci. Nista bez managera!
ha čuj...tko to zna...možda sam nastrana....:D
dečki dečki, znači volite vi po guzi dobivat čim ste se nakotili odjednom ovdje....čim se bič spominje odmah su navalili wb i tomo...ali sumnjivi ste mi jer kak to da ste se baš vas dvoje tu našli u isto vrijeme:D :D ....
i btw gdje je moj menađer nestao? seeeeezameeee pojaviiii seeee!:cool:
Ma tu sam.
Ja necu dopustiti nista vise od foto sessiona:cool:
ne samo da si mi menađer nego i bodyguard..:D
...nisam za bič,al sam za kožnu ljuljačku u sobi.....:)
ma gubite se odavde, dobit cete po piksi kad vas vidim... ja si tu pripremim teren i onda mi vi sve pokvarite, kuis ono ne... bit ce belaja... :)
.....prvo trebaš travu pokosit:)= Citat =:
ma gubite se odavde, dobit cete po piksi kad vas vidim... ja si tu pripremim teren i onda mi vi sve pokvarite, kuis ono ne... bit ce belaja... :)
sorry GOG...onda ćemo wb i ja bit na tribinama:lol:
icok? ne zimku opet... :)
vidim da je dr. wb, predlozio da prijedete na plan b, tzv. reverse psihology plan... :) zao mi je decki no znam koji je vas slijedeci korak i prije nego ga napravite... :)
pa ti si kasparov! :)
jašta... :)
gog- icok ili icokej ili it is ok....kapišššš?
lijepe su vam slikice...bilo je zabavno vidim...pretpostavljam da je ona jedina pripadnica lijepšeg spola gospođica bubbles..?
wb,wb,wb...budući liječnik a dimiš kao Turčin....joj joj
kapimmmm :)
nego andrea, kad ćeš ti nas upoznat s frendicama-rolericama (Josipa, Iva i Martina)? Pa da ih zarolamo malo, ovaj, da ih povedemo na naš tradicionalni sastanak forumaša...
vidite kaj sam još našao zanimljivo na www.rolanje.com ---> suforumaš dilurekba: http://www.rolanje.com/galerije.php?id=27
...što češ otiš'o čovjek u profesionalce...
josipu ne poznajem. a martinu i ivu poznajem, zajedno smo odrasle, ali pošto sam se ja odselila više se baš i ne čujemo...
ali događanja tipa moje prvo pijanstvo sam prošla s njih dvije...tj.više sa Martinom jer je Iva mlađa
pa zakaj si onda stavljala josipu ak je ne poznaš?
BTW, ljudi, nemojte tamo stavljat slike ljudi koji nisu forumaši, ipak se tema zove 'slike forumaša' - može biti slika drugih ljudi ako ste i vi na njima, ali inače ne, jer za čas će se tema natrpat bezveznim slikama, pa je više nitko neće imat živaca otvarat.
Za slike drugih ljudi, ako imate potrebu, otvarajte nove teme i linkajte na komentare u drugu temu otvorenu baš za komentare. thnx!
pa dobro coma kak si to cucka osisao ???
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...1262#post51262
:D
hebote, pa kolki je taj pasurina??!nemrem beliveti da mu je glava veca od tvoje(skoro ili ti mozda 2X veća:))
..."coma",lep cucek...kolko je star...
2 godine bilo 22.12
...ko je cucek:)
..."comin" psić...
ma misli od one dvojice ko je cucak
@tomo-onaj manje dlakav
@coma :lol:
e sad on misli da se ja zajebavam
opet....:lol:
a koji je od ono dvoje tomo? imaju iste frizure
...onaj sa crvenim nosom.....:)
....srušit ćemo stadion......toooooooooooooo:)
e, al oči su mi fakat na 18:30
tomo tko ti je taj bebač? :rolleyes:
mozda sinčić??:)
daj ne kenjaj? kaj ima sina već? pa koliko tomo ima godina?:D
previse za tebe, hehe... (sorry tomo :) )
nisam zato pitala...gog pa ti stalno na seks misliš:cool: :)
= Citat =:
Poslao: andrea
daj ne kenjaj? kaj ima sina već? pa koliko tomo ima godina?:D
...to mi je kompić,nas dva se najbolje kužimo...:)
.......godina.....uh.....kak se osjećam.....21.....:).....zgledam....46...:)..... .......imam........30.......:lol:
jao andrea, pa di ti vidis tu seksualne konotacije u mojoj recenici? ne znam ja tko stalno na seks misli sada... mada sam i ja vec malo lud, imao sam gripu i lezao u krevetu par dana s temperaturom... nego, kako se ti sada snalazis kada te zasrvrbi? :)
...gadno je kad svrbi ,počnu suze ič na oći ak se nemreš posvrbit,al vjerujem da je Andreica našla načina:)........gog kaj balljezgaš tvoje rečenice su uvijek pune erot. naboja.........hebote pa čak i kad muškom djelu foruma odgovaraš...:)
tomo- dala bi ti 30 godina i uopće ne izgledaš kao da imaš 46....
gog- znam ja na kaj si ti mislio....kod mene nema već 2 i pol mj ništa....******.....ne mislim na to i bok...
sad sam bolesna, nos mi je začepljen, buba me glava, kičma, ma sve kosti...i imam temperaturu...pluća me bole kad udahnem...i još k tome me buba pupak od piercinga...ali samo kad se sagnem...pošto se ne saginjem često u zadnje vrijeme:D nekak ću izdržat svoju prehladu...i šećer na kraju uredno dolazim na posao pola sata ranije (najmanje) i bubana radim kao mali crnac :cool: :afro:
@tomo, ja sam ti jedan obican seksualni ovisnik :)
@andrea, ajde dobro ako mozes samo ne misliti i bok :) nego, daj da vidimo sliku pupka, da procijenimo uradak :)
@andrea- znaš kaj je najbolji ljek :) ?
= Citat =:
tomo tko ti je taj bebač? :rolleyes:
...to je mali NeReD........:)...
gog- čuj, isprva nije baš palilo to da ne mislim...ali s vremenom se čovjek navikne i paučina se začas skupi:D
kakav nered- imam osjećaj da ćeš mi ti reći...?
kaj je to sin od Nereda? a jooooooooj.....daj ga dofuraj na sastanak
ma kaj si luda, nece mali htjeti doci, malo je jos u fazi pijenja ribara u parku sa ekipom, nije mu fora u bircu= Citat =:
kaj je to sin od Nereda? a jooooooooj.....daj ga dofuraj na sastanak
pa da se ugusi od dima i otruje od alkoholnih isparavanja :)
ma mali je izdržljiv kao i tatek:)
kako ti znas dali je tatek izdrzljiv???? :confused:
pa zakj ti sve moraš znat ???
coma kako imas suuuuuuuuuuuuuuper psa!!!!:thumbup: :thumbup:
zaaaaakoooon!
kako je covjece ogroman!kako ti vladas s njim??:D
je, super ti je cucak, baš ga je i moja cura gledala i veli kako oće takvog.. :)
a ja imam maloooog cucka....jako maloooog!
ovom od come bi moj bio predjelo!:D
velikog? :)
mene pitas?= Citat =:
velikog? :)
pa jel velim da je moj mali cucak!:D
...pa imam i ja malog ćukcu...kad se budem sliko s njim,postavit ću sliku...
si siguran da kad je govorila "ocu takvog" pokazivala na cucka, a ne na mene?= Citat =:
je, super ti je cucak, baš ga je i moja cura gledala i veli kako oće takvog.. :)
za tebe je rekla da imaš sreće kaj te bar tvoj cucak voli i miluje capom... ;)
znam, i to u svim pogledima.....;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kako ti znas dali je tatek izdrzljiv???? :confused:
i dobro nered kaže, moraš baš sve znati? :D
kad roditelji nece= Citat =:
za tebe je rekla da imaš sreće kaj te bar tvoj cucak voli i miluje capom... ;)
Jezuš i Meri čejn - Andrea što su ti oni cucki na struju pa svjetle im okice... :D
...i usput da ne PM-am - VIP mulja... ;)