MBUSIC ajde please napravi ovu heineken temu za k700i :)
Printable View
MBUSIC ajde please napravi ovu heineken temu za k700i :)
@suse_22
ne jamčim da ću je brzo napravit, al ak ne budem imao posla, bum ti je pretvorio ovaj vikend ;)
Ja ne kontam ovaj print screen, jeli vi kolistite adobe photoshop ili neki drugi, kako da smanjim sliku pa da vidim kolika je rezolucija slike dok je smanjivam???
mbusic ja se zahvaljivam pa ti kad budes imao vremena ozezi :)
Stisneš print scree, i onda u Paint-u ili Photoshopu stineš paste i samo izrežeš onaj dio koji ti treba...
@suse_22: E da... Daj koristi EDIT kad pišeš postove, a ne da pišeš svaki post posebno, a sve možeš stvai u jedan...
@ićo
ak gledamo sveukupni dojam, tema je vrlo dobra, samo jedna zamjerka, kada si recimo u zvukovima pa listaš mp3-ce ne vidiš kaj piše dok ne dođeš do nje (vidi se samo pjesma preko koje je highlight). :thumbup:
Al zato imaš "player" u kojem vidiš sve pjesme... ;) Ali ovako ti iduća pjesma ne odvlači pozornost, pa moraš listati...
Ako uhvatim vremena, napravim još koju temu...
E da, mislim da bi bilo dobro kad bi se napravio poseban topic, s komentarima o temama, željama i sličnim, a ovdje da se stavljaju samo teme... Al neka moderator odluči...
Kada ces mi napravit temu heineken?
@suse22
Nemoj se ljutit, ali ovih dana zbilja imam dosta za učiti pa ne stignem :(. Vjerujem da ćeš svoju temu moć nać najkasnije do subote. :)
@ićo
Istina, ali ipak nemožeš u njemu gledat .amr ili .midi fajlove... :)
A sad bi ti i ofce i nofce...
E da... Ona tema Walkman on fire ti je dobra... Jednostavna i čitljiva... Ali malo pre-crna... Možda da si stavio koju sliku više... :thumbup:
Kao što si reko, ovce i novce :D
Hvala na komplimentu. Bio sam je malo posvjetljivao tu i tamo u skladu boje vatre al mi nije uspjelo baš (slika nije izgledala dobro)...
= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Nema problema vazno je da me nisi zaboravio :) Samo ti uci pa kada budes imao vremena napravi a ja se nadam da ce biti napravljena u roku 2 tjedna jer tako nesto cu imat net...
pozz
zanima me mogu li se mjenjati ikonice u izborniku.
stavio sam temu od mac os x-a, al ikonice su iste, a vidio sam da se kod neke nokie (nesjecam se modela) i ikonice mogu mjenjati, pa me zanima jel to moguce i na SE d750i.
sorry ako je ovo offtopic, al neznam gdje da stavim :)
Ubuduće koristi "Search" tj "Pretraživanje", pa ćeš naći odgovor... Bilo je o tome riječi koliko hoćeš... I evo ti odgovora opet: Nemožeš mijenjati ikone na D750i...
MOŽEŠ gotovo sve, samo ti treba Far Manager!= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Evo, pogledaj ovdje kako su objasnili!
I OBAVEZNO PRIJE POCETKA RADA NAPRAVI BACKUP!!! Meni je mob riknuo zbog toga sto ga nisam napravio!
@Silac_8: Daj malo pogledaj kada je pitanje postavljneo i kada sam odgovorio na njega (7.6.), a pogledaj kada je postana tema za promjenu menija (15.6)... Na forumu sumnjam da je itko znao prije 15.6.da se može promjeniti izgled menija...
Ali nećemo dalje u off..
Gdje se moze naci dobrih highlighotva za teme,ove sto ja imam sve su bezze a teme su mi dobre:)Pozdrav.
pa izbacis ih iz teme sa winrar-om= Citat =:
Izvorno postao Lexxon
Hvala.Uskoro stavljam i ja neke svoje teme.Pozdrav.
jel bi mi netko mogao napravit ovu l amour temu onu drugu za w8oo
please
zamolio bi nekoga da mi napravi temu za w810i. volio bi da na glavnom zaslonu bude neki brojac okretaja animirani. ono da ide od 0-ibera a za meni i ostalo si dajte masti na volj!u!
thanks! :thumbup:
edit:jos bi vas samo zamolio da bude neka tamna tema jer mi te vise pasu na mobu. ipak je crni. :)
može li tema za k800i sa Darth Maul-om
to je ovaj na mom avataru
Hvala
anybody? :(= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
imali za k310i
Kako zbrisati temu koju uplodaš na mobile9.com? Stavio sam temu, onda sam nes promjenio na njoj jer je imala grešku, i sada neznam kako da onu predhodnu zbrisem.
hmm. ako može par zamolbi za teme: (radi se za K700i)
Tomato
Walkman
(imam ih još, al ove su mi najbitnije)
EDIT:
treba mi samo tomato tema, nju nisam nigdje našao za K700 a cini mi se cool kada nemogu se odluciti za neku temu, a imam tomato :)
druge teme sam našo na myk700.lasyk