Trebao bi Language pack sa slovenskim jezikom. :rolleyes:
Molim šaljite na silver@planet.si
Hvala! :thumbup:
Printable View
Trebao bi Language pack sa slovenskim jezikom. :rolleyes:
Molim šaljite na silver@planet.si
Hvala! :thumbup:
Ti si prava meta za spamere! ;D= Citat =:
Izvorno postao SilverX
Evo pa skini DOWNLOAD
ima li tko Repsdudio,treba mi za v3
Jesu ti lijepo rekli da odeš na linkove: Evo ti post s punom verzijom:= Citat =:
Izvorno postao MarineroX
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=351129&postcount=97
Ili na demo verziju:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=231185&postcount=61
Demo je tebi dovoljna.
Greškom obrisao! Može li je netko postati!!
Download= Citat =:
Izvorno postao MarineroX
Evo ako još trebaš.to ti je s crackom.
ljudovi trebam pomoć ! na cijelom netu sam trazio triplets 58r za svoju motorolu, ali potraga je bila bezuspješna. može li mi itko pomoći ?
Pa jel ti baš treba 58r kaj fali ovome= Citat =:
Izvorno postao leva
Paše ti i taj a još je za V600 i imaš reflash za Hr LP
EDIT by Inovator: @leva ako si imao gore prije 55R ili 58R onda nećeš moći staviti taj monster bez daljnih popravaka
EDIT by Fliponja: Uh kaj sam zeznuo čovjeka! Nadam se da nije stavljao! Leva ispričavam se!
imao sam neki programcic za V360 sa mojim sam pojacao zvucnik na mobu:)
ne znam kako se zove, pa ne koristim srč
ako znate na kaj mislim, molim Vas link
hint: nije bilo editiranje seemova i sl. nego sam imao (mislim) neke 3 opcije a jedna je bila za pojacavanje zvucnika :)
hvala
Motokit to radi jako brzo, no imaš jedan programčić koji je jako jednostavan. zove se motorola tool...= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Evo, pošto ga je malo teže naći, ja sam ti ga uploadao. :)
http://rapidshare.de/files/31359441/...-tool.zip.html
Evo, tražim dobru dušu koja bi mi mogla iščitati iz svoje E1000 HR LP i koja ima verziju softa gore koja počinje sa E1000_U.... a ne sa R26LD_U.... preko flashbackupa se da iščitati...
Prijeko mi je potreban taj LP...
Zahvaljujem, poštovanje!
Izvoli
E1000_U_80.3E.2A.01P_lp002F
Molim link za najnoviji i/ili najbolji software za V3i i e398.
Hvala
molio bih ako netko ima:
flex SE7453AXXQ514C
fala!:)
Ovako. Može li mi tko poslati The sims 2 na mail zato jer sam ih par puta skinuo na mob i instalirao, i neće mi se pokrenuti.. Help..
gegalo@net.hr
TNKS
Ako ima tko lp 37 ili 30 ili 2F ili 10;
Na netu nema, tražim već 3 h!!!
Hvala svima!:thumbup:
evo 002F u .lng formatu. Flashaj ga sa P2K easy tool-om 3.7 ili 3.9. on podržava direktno ubacivanje .lng file-a u mob.= Citat =:
Izvorno postao ddgsm
http://rapidshare.de/files/32083130/U6_R478_LP_2F.zip.html
Ima ko program s kojim mogu mob povezat (v3) s kompom preko bluetootha ?
= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Da, bluesoleil.
Download na njihovoj službenoj stranici
Tko je izbrisao moje reply-eve?
GoGs jesi uspio ubaciti hrv. u lgpack za U6 PEBL?
Stavio sam ti link za lp0039 ali ga više nema!!!
poslao sam ti poruku! pogledaj poruke pa mi javi isto porukom! Ovdje je dopušteno samo dati zahtjev i postati file! Sve one nepotrebne rasprave su pobrisane. Tako da mi se javi na PM= Citat =:
Izvorno postao ddgsm
Trebam hitno bootloader 08.A0 za V360v ;)
Želio nih neke super dobre skinove za V360. Pa ako mi ih netko meže mailati ili reći neku dobru stranicu.
Unaprijed zahvaljujem
www.motox.info - registracija, zatim sekcija "Skins transformations" i tamo imaš more skinova (jako dobrih) za download :)= Citat =:
Izvorno postao mika007
ako neko zna gdje da nadjem original gain_table.bin za L2,hvala
trebao bih neki program za stavljanje thema na v3x.
Bluesoleil, ima ga na njihovoj stranici, a i ostavio sam link par postava prije.= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
BTW, teme se na mogu ubacivati USB-om...
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
trebaju mi ove igrice:
sexy (manga) poker (moze i bez manga)
atomic erotix vol. x (x=bilo koji broj)
samo mi nemojte dati demo igre..
Ako netko ima originalni T-mobile flex za Motorolu V3r molim lijepo da ga post-a. Mislim da treba počinjati sa R4515... Unaprijed hvala.
trebo bi neku stranicu gdje ima raznih drm-ova za V3i
Trebao bih lp s hrvatskim jezikom za v3x !
Zahvaljujem.
Nema problema :)= Citat =:
Izvorno postao ztopolnj
IZVOLI
Pozdrav svima. Prilicno sam nov sto se tice ovog mijenjanja softvera i tih stvari, pa me zanima je li mi mozete preporuciti neki soft za motorolu L6? dobro bi mi dosao i download link :)
evo link.... http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...&postcount=107= Citat =:
Izvorno postao .:: mario ::.
EDIT: ajd pošto si novi, evo ti odmah i hrvatski jezik, jer flashanje je uvjek popračeno gubitkom hr jezika.
evo link http://rapidshare.de/files/27598893/..._GoGs.rar.html
Ubacuje se kao i ovaj gore flash. :)
Poštovanje :)
trazim neki dobar monser pack za v3x. da je stabilan,brz...hvala
Molim vas dali mi netko može dati neki link za language pack za motorolu l7 sa hrvatskim jezikom, sve sam pretrazio ali neznam jel sam sljep il?!
neka netko postavi najnoviju verziju motorola phone toolsa 4.21a
Treba mi mma_ucp od L7
Da hoćeš i da ti pizzu naručim za doma!? :afro:
Evo
http://www.megaupload.com/?d=F4LHXOY0
Dali bi mi neko mogo poslat seemove duze snimanje i snimanje u mp4 formatu za SLVR L7
Molio bi nekoga da mi uploda orginalni back up od motorole L7 s vipovim softwerom. Naime kada sam ju ja kupio i fleshao nije se još mogla backupirati, tako da sam sad u banani, jer mi je kamera vrisnula pa moram do servisa.:creep:
Hvala unaprijed ;)
trebam flash za e1000 pa ako netko ima neka ostavi link verzija softvera R26LD_U_83.38.49I
hvala:bunny:
Evo ovako trebao bi mi Boot loader , i ostali programi potrebni za Full flash Moto E1000 pozz...GoGs javi se na PM..:D
Evo ti još noviji R26LD_U_83.39.24I, flex USE1000SAUFIR26007 and language pack 002C
http://en.motofon.ru/index.php?optio...dc62d58b09b24c
jer ima tko ovo= Citat =:
Izvorno postao madDogg
:-/
Ima ali ti je to Vodafone Italy za v1050 pa ako hočeš evo ti LINK= Citat =:
Izvorno postao madDogg
MOTOROLA V1050 VODAFONE ITALIA NEW
R26LD_U_83.38.49I_LP0039_JPIT_R26VFV1050_04_USV105 0VFITR2602A_1FF
Pogledaću još negdje!
Evo ti i jedan noviji iako vidim da ti je i andrija postao!
(R26LD_U_83.39.24I_ LP0039_NEW_DRM _SAE1000T672UKR26016_ 1FF) NO-BRAND
DOWNLOAD
Nakon dugo traženja ovdje možete skinuti firmware za Motorolu V3r sa hrvatskim izbornikom (R4515_G_08.BD.43R_PDS005_LP0037_DRM0101):
http://rapidshare.de/files/34510149/...0_1FF.rar.html
Nadam se da će nekome pomoći!:thumbup:
Evo pronašao sam jednu rusku stranicu bez registracije sa svim alatima-P2K,LoaderGL ,PST .....
http://files.supermobile.ru/64.html
Možda kome koristi
trebo bi winamp (ako postoji) ili neki slični prog za mpx220
Ako ko ima neku igru koja se može igrat u 2 preko bluetootha
Za v360 x2
(znam,ta tema je bila,ali je ne mogu nac)
:-/
Pozdrav svima. Trebao bi flex za V3 verzija se8647axxc2055 . Moram mob nositi na servis,a backup flexa neam jer mi je crko hard na kojem je bio. :( Nigdje na netu nemogu naći tu verziju,osim na en.soft4gsm.com a tamo se plaća. Mucho zahvalan za bilokakav link.
Ako može MP za V360.
Ali ako je moguće da nije Rapidshare jer mi ne radi preko satelitskog interneta. Može Megaupload jer mi on ponekad radi.
Ovdje imaš Yuet 1.8 za v360 i L7 koji možeš skinuti i sa fileclouda i mofilea pa probaj! Trenutno je najnoviji yuetov uradak! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao cokolino
imo go onu igru što se može igrat preko bluetootha
2x v360
Trebao bih adresu seema za L7 da može zvukove s kartice imati kao zvuk zvona. Negdje sam to našao ali se ne sjećam i bezuspješno tražim..
Pozdav... trebo bi flex za moto v550 i hrvatski lp za taj model.... hitno... hvala!!!!
biraj= Citat =:
Izvorno postao OBA
http://www.v550-site.com/programi/
Trebao bi kompletan a\ drajv za v360v, molim vass!
Molio bih za v360 (bilo koji monster) seem 005B, prilicno mi je hitno
Hvala!
Evo: 005b_0001.seem= Citat =:
Izvorno postao spade
Pozdrav svima!
Trebao bi Hrvatski language pack za motorolu v235.
Hvala Vam unaprijed!
:comp:
trebao bi neki program pomoću kojeg mogu uploadati video,zvukove i igre za motorolu l6...ima li tko šta?
jel mi netko može poslati gain_table.bin za L6
unaprijed zahvaljujem
Dva sata pretražujem i nikako da pronađem LP za v547 sa HR jezikom. :wstupid: Pomozite, molim vas! :rolleyes:
ima li tko info jeli postoje PK2 driveri za 64-bit win?
treba mi flash za v360v od v360 (nemojte mi davat link na yuet)
Imaš ovdje! Mislim da se moraš regat!!= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
= Citat =:
Izvorno postao tanja848
ima.
prvo pogledaš veeeeeeliki thread zvani Superthread:
onda unutar istog imaš ovo
NAPOMENA za sve: Zbog učestalih kršenja odredbe da ovdje idu samo i isključivo zahtjevi i odgovori na zahtjeve u vidu linkova i fileova, upozoravam vas sve da ćemo biti rigorozniji prema onima koji se toga ne drže.
Trebao bih tahoma font ili neki drugi sa hrvatskim jezikom za L7. Probao sam dva linka s foruma ali ne rade..
Pozdrav !!
Ovako frend mi ima motorolu L6 kupljenu u t-com paketu !! Trebao bi mu skinuti na PC slike i snimljene filmiće ali nemam drivere za taj mobitel .Još bolje bi bilo cjeli SW.On sa mobitelom nije dobio nikakav CD već bi morao dat 150 kuna za CD i usb kabel !!
Ako mi ko može skratiti muke i poslati neki link ili cjeli program i drivere za XP !!
Hvala najljepše !!
Trebam LP za r26ld (e1000) motorolu...može i 002f..postoji onaj gogsov ali ne mogu doći do njega jer mu je link ugašen na rapidshare-u!)
Pozdrav
Pozdrav.... jel mozda netko ima font za v3i....a da je kompatibilan sa hr jezikom... po mogučnosti comic sans al moze bilo kakav... sam da malo mob izmjenim...Thnx
Bratu nešto zeza U6 pa bi on flešao mob.
Skinuo sam R478_G_08.84.2DR_A_PDS00B_LP0039_DRM0101_VSTGER_JP JAVA_G_08_R478_06_20I_SE5772AXXF1174_1FF_MotoFon.R U.sbf
Sada bi trebao još hr lp.
Ili ako netko zna neki bolji soft?
Oprostite ako se ponavljam, ali trebao bih program "un5x_patch.exe"...
sve linkove koje sam supio naci su istekli...
Hvala.
Jel moze link za flash & backup 3 + crack jer je ovaj link u linkovima isteko
znali tko gdje ima za downloadat neki odlični MP od v360 da ga stavim na v360v ali da nije onaj yuet , i treba mi yuet 1.3 (ne treba meni ali ima jedan prijatelj koji me gnjavi da mu nabavim baš taj yuet )
Pozdrav... Trebao bi mi repstudio direct download link... Sve do sada što sam pokušavao skinuti antivirus mi je vikao Trojanac i sl... Hvala...
Iman motorolu L7v :thumbup: ,i nakon svih mogućih postova koje san pročita nigdi nemogu nać kvalitetno objašnjenje zašto kad pokrenen bilo koji p2k program više ne pripoznaje da mi je mobitel priključen u kompjuter???:comp: :evil:
Ako ko ima adresu nekog normalnog drivera za motorolu l7v bia bi mu zahvalan!!!!!!!!!:thumbup:
Ili neki koristan odgovor! Fala! :spin:
Ako ima tko seem 005b.0001 sa Yuet mp v.1.8 a da ga nije dirao molio bih da mi uploada..:-D..I može uz to i seemove 0313 i 0314...hvala..ili mi neka posalje na mail...mborovcak@yahoo.com...HVALA!!...
Zna li neko di ima skinova koji su baš za L7, jer ovi drugu malo štekaju?
ako mozda netko zna gdje mogu pronaci hr meni za v3x moze link.... hvala....
= Citat =:
Izvorno postao ilordan
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=427862&postcount=2
i nemoj više spammat forum!
Zamolio bih nekoga tko ima L7 i da mu je zvuk savršen kod razgovora, da mi pošalje gain_table.bin
Ako može netko da skine moj 10018000 file i da ga propusti kroz "un5x_patch.exe" te da mi ga ponovo uploada jerbo meni izbacuje poruku "File access denied".
Potrebno mi je to konvertiranje da bih na v600 stavio flash 72R!
Ako mogu fajlovi za Intel i Micron čipset.
P.S.
Od kolege sa foruma dobio sam ta dva fajla, ali imaju samo srpski jezik. Nije meni to uopće bed, ali onaj tip koji to treba je politički malo (pre)opterećen pa bio on hrvatski jezik, ako postoji. Ako nema...tko ga ...E
Pozdrav!!!
Pa dobro društvo zar nitko nema "un5x_patch.exe" da mi pošalje!!!
Evo ti ovaj sa motofan.ru DOWNLOAD,nadam se da če ti poslužiti.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
ima li netko seem 32 , ali da sve uredno radi , jer se meni sve poremetilo
Trebao bi drivere za Motorolu v235 ako netko mozda ima, treba mi ASAP!! hvala
(driveri da ga spojim s kompom preko kabla), ako netko ima bio bih jako zahvalan!
izvoli link= Citat =:
Izvorno postao rakanisshu
Izvoliš 0032_0001.seem sa Yuet MP 2.0!= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
I meni treba Original motorolin Flash za V360 ovaj što je stavio filiponja je oštećen. Pa ako neko zna za još koji javite.= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Kako misliš oštećen?:-/ Hm evo ti onda ovdje pa izaberi= Citat =:
Izvorno postao jole0909
Momci trebao bi java programcic za moto.
Naime da li postoji neki acrobat reader za mob...jer sam skinuo neki pdfviewer no međutim ne radi...hvala unaprijed...
Bok, susjedi!
Trebam LP za Motorolu V3i sa jezicima "zapadnog Balkana" ;D ,tj. srpskim, hrvatskim itd. Pozeljno bi bilo i objasnjenje kako ubaciti to u mobitel.
Srpski LP možeš pronaći ovdje LINK,a na mobitel ga stavljaš sa RSD lite_om:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao brule85
Ima tko onu melodiju zvona kakvu imaju u seriji "24 sata"? Ili zna tkud bi je mogao skinuti? :thumbup:
Trebam LP hrvatski za motorolu razr v3! Jel ga mogu stavit pomoću p2k easy tool 3.9, tamo na flash lng?
Hvala :thumbup:
Društvo,
Hvala puno za link, uspešno sam ubacio srpski u telefon! Mislim da sam nikad ne bih našao LP da nije bilo vas. Telefon mi je sa nemačke Vodafon mreže, pa me interesuje šta mi je potrebno da skinem onu njihovu poruku "How are you" i "Good bye" sa logom Vodafona, kao i stvari unutar telefona kao što su Mehr Downloads u Igrama i aplikacijama, kao i Vodafone Mail i Vodafone Messenger u Porukama. Tu su i VFD2-MMS i Vodafone live! (sa katančićima), VFD2-WAP CSD i VFD2-WAP Secure u Web Sessions. Koji mi alat treba? Treba mi i uputstvo kako da obavim uklanjanje toga.
Hvala ponovo!
P.S. Telefon je V3i.