za sad su tih tako lako pridobivali super ponudama, sad ih jos lakse gube ovakvim uslugama.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
Printable View
za sad su tih tako lako pridobivali super ponudama, sad ih jos lakse gube ovakvim uslugama.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
pa ni to nije rjesenje jer sta je 1000 minuta 17h? sranje,,da tele2 zna kolko ja pricam na vipu..propali bi !!! :)= Citat =:
Izvorno postao imatic
Dobro pa šta je vama, sad ako par fanatika priča 5 h dnevno ne znači da je svima nedovoljno 500 odnosno 1000 min. Ja imam curu za mukte broj i pretplatu, dakle 1000 min, znači malo više od pol čuke dnevno. Šta će mi više, pa ne želim cijeli dan visiti na mobitelu i zračiti se toliko prije svega. Draža mi je cura uživo nego preko mobitela. Ako je nešto trebam nazovem besplatno i to je to, da ne spominjem da će mi se zbog tog mukte broja smanjiti i račun za fiksni. Meni se ta tarifa ful isplati!
pola sata dneveno pricat s curom????? fakat si onda imate puno za pricati.. to ja ne bi mogo ni da hocu... min 2h u komadu ;) + što se vidimo.= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
:wall: :eek:= Citat =:
Izvorno postao khideg
Potpuno se slažem s tobom. Ali amaterski je od strane tele2 da tjedan dana poslije od objave tarife mijenja uvjete korištenja.= Citat =:
Pa cijeli dan i noć sam s njom, a kad nisam onda je ona na faksu ili sam ja na faksu, ili negdje partijam, ......, itd. Tako da nemam kada pričati satima (ne kažem da se to nikada ne desi, ali ...). Jedan dan potrošiš 15 min drugi 45 min i po meni je 1000 min čisto dosta. Ali sad smo već lagano u off-u.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Govori se o 500 minuta (1000 je sa 2 kartice :))= Citat =:
A neka mi netko objasni kako će vam naplatiti ako prijeđete tih 500 minuta na prepaidu? Kome će skinuti sa računa, ako imaš na njemu cca 30-ak kn? I čisto sumnjam da će frendica od supercoma morat platiti račun i kad je stigla u tjedan dana prijeći 500 minuta? I ako joj jesu naplatiti, neka nam detaljno napiše što je dobila od njih i kako je to obavljeno. U suprotnom ne vjerujem.
= Citat =:
Ispravno zboris :) A ako si na mobu s nekim po 2 sata dnevno, bas me zanima mkoliko je u tom razgovoru "praznog hoda" tj. sutnje. Pa nemos 2 sata neprekidno pricat da ga jebes. Ili mozda zadnjih 20 minuta razgovora zvuci ovako:
"Aj bok!"
"Hahahha, boook!"
"pa sta ne prekines?"
"pa necu ti prekini"
"Hahaha, ma ti prekini"
"Ma neeecu, ti prekini"
itd.....
Bolja je ako dosta zoveš, a ako puno šalješ poruke i to na relativno mali broj brojeva onda nemam neke prednosti u odnosu na t-mobile. A baš sam se veselio da ću s curom pričati besplatno, a uz to imati i više novaca za ostale pozive.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Ah :-/
Pa možeš slati jeftinije poruke nego s t-mobilea, možeš zvati druge mreže puno jeftinije nego s t-mobilea, imaš ful jeftine pozive unutar mreže koja se sve više širi i možeš besplatno pričati s curom ako ništa bar 500 min, a na t-mobileu 0 min. I šta se sad tu ne isplati?= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
Sa t-mobile su poruke na simpa broj 31 lipu :spin:= Citat =:
Ma vjerojatno se i isplati ali sam možda malo (ili jako) ljut na njih zbog takvog neprofesionalnog i neozbiljnog ponašanja. :)
Mislim da je 500 min. za večinu ljud sasvim dovoljno. Ima njih koji pričaju puno više ali ja osobno ne poznam nikog takvoga. Imam vip tarifu 0, a mislim da nikad nisam uspio doći do 500 min, a kamoli do 1000. Ako vam je 500 min. na teletu malo uzmite još koju karticu, pa čete na svakoj imati 500 min. A kada sasvim izgrade svoju mrezu mozda ukinu ograničenje :licklips:
Je, malo je :), ali nije to neko rješenje, što ako zaključi netko da mu treba npr. 2000min, to znači da mora imati 4 kartice, što znači dodavati na sve 4 bonove što nije baš netko riješenje.= Citat =:
Izvorno postao predator
Eh, bilo bi lijepo. Ali se bojim da je mala vjerojatnost za to.= Citat =:
Izvorno postao predator
TELE2 je apsolutno ispao neozbiljan, al daj se sjeti kaj su nam radili vip i t-mobile do sad. Držali su duopol tak da je i stvar principa kaj nisam na njima. A sms prema jednom broju jeftiniji 2 lipe??? A sve ostalo puno jeftinije, mislim stvarno...= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
Tako je, cisto stvar principa.
Unatoč tome što sam sad ljut počinjem shvaćati da ima smisla to što kažeš. I stvarno 2lp nije neka tako velika razlika. Onda jedino trebam odlučiti da li ostati na mukte ili ne?= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Meni je tarifa 39 bolja ali ako često razgovaraš s jednom osobom možda ti je i mukte broj bolja opcija. Sam odluči.= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
ma ne,,, ja kazem.= Citat =:
Izvorno postao JBT
"hej, bok, šta ima?"
i sljedeća 2h samo ona prica :)
hmmm....
mislim da ovdje nije problem sa cienom razgovora...ovdje je problem (ako su) neozboljnosti...
ako je zaista limit 500 minuta e onda nas cijelo vrijem lazu...
ja sam na 85...ma super mi je...ali gledajuci bolje je biti na bonove...
ako zaista naplate to preko 500 minuta....e onda teba ih odj*ebati...
nemozes minjati ono sto si rekao...kad budu vidjeli ljdi da ih se laze...onda t2 nema sanse u hrvatskoj...
Oke. Je li netko pokušao nazvati Službu i tražiti da im se točno kaže u čemu je stvar?
mislim da bi to trebalo pod hitno, ili bar onima kojima je naplaceno da to provjere.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ovo za frendicu stoji! Ovaj mjesec ne može više razgovarati za 0 kn/min sa mukte broje! Ne znam kako bi dokazao, morat će te mi vjerovati na riječ:spin:
A što se tiće ovog nakon 1.5.2006 i meni nije jasno,jedni kažu jedno a drugi drugo, jel se može na kraju zadržati broj iz druge mreže kao mukte broj ili mora baš biti iz tele2 i za one koji su odabrali prije 1.5 broj iz druge mreže?
mislim da se mora promjeniti broj u 095..= Citat =:
Izvorno postao supercom
a ovo da mora plačati, to ti vjerujem.
A hebiga, to je bed ako se mora promijeniti,jer u biti najvise zovem jedan broj u vipu pa mi se ovako tele2 isplatio, mogu za 0 kn zvati u vip a imam poruke i pozive povoljnije,stvarno steta sto imaju takvu poslovnu politiku. Što bi ih moglo navesti na to da ipak ostave za korisnike prije 1.5 postojeće vujete (peticija?!), vjerujem da je jedino efektivno sredtvo odlazak korisnika sa teleta...nažalost
izgleda da je odlazak rjesenje..= Citat =:
Izvorno postao supercom
Odlazak korisnika bi bio efektivno sredstvo ali do toga neće unatoč mnogim nedostacima doći.= Citat =:
Izvorno postao supercom
Ma meni bi bilo super da je makar unutar mreže neograničeno 0kn prema jednom broju, najlakše je kupiti još jedan broj.
najlakse je kupiti jos 1 broj ali onda to moras odrzavati..i to je dodatni trosak.
na vipu recimoje neograniceno pricanje sto meni recimo treba.
da, ali pocetni broj traje 6 mjeseci, tj. ako se kupi ovaj novi broj od 100 kn na racunu 5 mjeseci ste mirini ako ne zovete bilo koji broj osim Mukte broja
Zar ne vidite da Tele2 to radi u "humanitarne svrhe", tj. hoce vam reci da se vise druzite, a manje pricate na te telefone :)
ne samo humanitarne, vec zdravstvene svrhe ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao JBT
osim ako se ne zele vuci po nekim klinikama prije 40te
Pa nije dokazano da mobiteli štetno utječu na zdravlje! :)
cinjenica je da radiovalovi gsm mreze utjecu na stvaranje odredjenih elektricnih polja unutar ljudskih stanica, sad, prave posljedice svega toga nece nam biti poznate jos nekih 6,7 godina.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
sto jest, jest, hvala bogu da nemam zelje, ni potrebe pricati duze od par do desetak min dnevno ;D ;D (minuta, a ne sati ;D ;D ;D )
ipak preferiram audio-vizualno-taktilni kontakt
dobro ajmo sad ontopic, necemo sad o zdravlju i zracenju ;)
nego, jel jos kome skinuto novaca, tj. jel ko presao 500 min?
Mozda se radi o brzini kojom je doticna osoba presla 500 minuta tj. zakljucili su da im se navike razgovaranje te osobe za 0 kn nece isplatit jer ako je u 5 dana potrosila 500 minuta, koliko bi tek u 30. To bi bilo slicno onomu sto se jos od pocetka razvoja mobilnih mreza kod nas dogadja, a to je da, ako si na pretplati i prebrzo potrosis 1000 kn te oni zakljuce da tvoja finacijska sposobnost nije dovoljna da platis racun, blokiraju ti odlazne pozive.
ja sam sad negdje otprilike na 400, tako negdje. Znaci jos imam fore oko 2 dana. Onda ako mi pocmu skidati, moram si uzeti novu karticu :(
Zar nebi bilo zgodno da je akcija ne npr. 0kn/min jer to očito samo uzrokuje probleme, nego da stave npr 1 ili 2 lp/min pa valjda bi tada ljudi manje pretjerivali s nekim nenormalnim zvanjima, a opet bi onaj tko treba mogao zvati 500, 1000, 5000, nije bitno, koliko mu treba, a tele2 ne bi bio na totalnom gubitku.
:)
Danas sam aktivirao i kod sebe mukte broj i razgovarao bez problema. Imao sam nekih 10 kn na racunu, mozda i manje. Uglavnom slao sam sms-e nekim ljudima i zvao i racun mi se spustio ispod 1 kn. Nakon toga sam pokusao nazvati mukte broj i cujem poruku "POZIV NE MOZE BITI NASTAVLJEN". Zovem SZK i "ljubazna" teta kaze da moram imati odredenu svotu novaca na racunu da zovem mukte broj, IAKO je mukte broj "BESPLATAN" . Pitao sam koliko to novaca moram imati na racunu, na sto se zbunila i odgovorila minimalno 25 kuna, sto ocito nije istina jer sam mogao zvati mukte broj a imao sam nesto manje od 10 kn. Najveca fora je u tome sto znam dok sam bio na VIPU da sam mogao zvati friends broj i kada sam imao par lipa na racunu a na teletu ne mogu. Sto sam vise na teletu to mi vise ide na zivce, cini mi se da cu se ja ipak nakon teleta i t-mobilea vratiti na vip gdje je besplatan broj stvarno besplatan i znas kada das tih 25 kn da imas stvarno besplatan broj bez ali i ako...
Najveca fora je u tome sto znam dok sam bio na VIPU da sam mogao zvati friends broj i kada sam imao par lipa na racunu a na teletu ne mogu. Sto sam vise na teletu to mi vise ide na zivce, cini mi se da cu se ja ipak nakon teleta i t-mobilea vratiti na vip gdje je besplatan broj stvarno besplatan i znas kada das tih 25 kn da imas stvarno besplatan broj bez ali i ako...[/QUOTE]
I VIPnet nije do prije nekoga vremena dopuštao pozive prema 0800 XXXX broju ako nisi imao minimalno za 1 minutu razgovora. Nisu mi znali objasniti zašto. Samo su se ispričali.
To u Teletu govore gluposti. Povezujem s Vipom, pošto je 0800 xx xx pretpostavljam u vlasništvu T-coma.
Sad su sredili stvar pa možeš zvati i s par lipa (na VIPu). Pretpostavljam da zbog nac. roaminga i TELE2 ima sličnu frku. Problem je čisto tehničke prirode.
Ma riješit će oni to.
Kako nas deru cijenama usluga ta 0kn nam je bar nešto, a baš i nisam siguran da su oni na gubitku, jer sve ostale pozive ipak pošteno naplate, dok mi je ograničenje od besplatnih 1000min totalna glupost!= Citat =:
Zar nebi bilo zgodno da je akcija ne npr. 0kn/min jer to očito samo uzrokuje probleme, nego da stave npr 1 ili 2 lp/min pa valjda bi tada ljudi manje pretjerivali s nekim nenormalnim zvanjima, a opet bi onaj tko treba mogao zvati 500, 1000, 5000, nije bitno, koliko mu treba, a tele2 ne bi bio na totalnom gubitku.
Na itekakvom su gubitku ako daju besplatan poziv prema drugoj mrezi, ne mogu oni toliko kompenzirati skupljim razgovorima koliko ljudi mogu potrositi. Gubitak je visestruko manji ukoliko se radi o pozivima unutar mreze.
a dobro sto je ovima na teletu trebala ova glupost sa 0kuna???
ili je 0 kuna...ili nije....
previse se glupiraju....kad ih dosta ljudi pocme odj*bavati...onda ce se pitati sto je bilo...
neka me onda nazovu...ALI u tarifi t-coma...
hheheheh...
Baš... još nisu ni mrežu izgradili, neke stvari im ne funkcioniraju kako treba, a iznenada mijenjaju pravila igre.. kao VIP zadnjih mjeseci (pa i godina)... nije ni čudo kad znamo ... ah neću dalje ... ko zna zna
tu se potpuno slazem, an vipu mozes svati i kad ti je 0kn na racunu..i mozes pricati kolko god zelis.= Citat =:
Izvorno postao supercom
rzocaro me tele2 ovim postupkom...
trebo je staviti 1lipa poziv..pa bi to bilo realnije.
hmm... da li se moze uzeti pretplata 0 kn i Tarifa Mukte? Ako da onda se to vise isplati nego kupovati jos jednu prepaid karticu. Ipak ima se 1000 minuta free, a placa se samo 12.5 kn mjesecno (radijska frekv.). Za ostale bi koristio simpa broj
Bilo bi predobro,ali nazalost minimalna mjesecna potrosnja mora biti 48 ili 85 kn,ovisno koju odaberes.= Citat =:
Izvorno postao imatic
Sry,zeznuo sam se;mj.potrosnja 48 kn,bez onih 85 kn.Znaci ako si postpaid i zelis mukte,nista bez minimalca 48.
e nista onda. Onda mi se vise isplati uzeti jos jednu prepaid karticu :spin:= Citat =:
Izvorno postao exotica
jesi ti sad vec presao 500minuta? jel naplacuju?= Citat =:
Izvorno postao imatic
svaka mreza sebe stiti ali dok ne dojde jos jedan operater ce jedni druge kopirat i naravno lupat cjene
Evo sad sam pogledao, nisam jos. Ali sam u ocekivanju prelaska :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao khideg
nije mi jasno zasto nije neograniceno?
ocito su skuzili da ih previse kosta ako daju potpuno besplatno. inace stvarno glup potez od njih, amaterski i neogdovorno. da su stavili odmah 1.2. objasnjene da ce biti ograniceno na 500 minuta, sigurno ne bi bilo toliko nezadovoljnih
= Citat =:
Izvorno postao imatic
:thumbup: ................................
potpuno tocno..potpuno.
to su morali staviti tek kad su 2- 3dan skontali da su svi to poceli uzimat i zvat na druge mreze maximalno...= Citat =:
Izvorno postao imatic
bili su u ubitnku velikom i morali su nesto uvesti.
Mozda vrate free pozive u druge mreze kada prekine njihov ugovor s vipom
prije bih reko da ce biti free neograniceno kad se bude bilo samo 095 roj za birati= Citat =:
Izvorno postao supercom
Al ima jedna caka nisu se zaštitili od minusa npr. ja imam trenutno 2kn na računu i pričam za 0kn s mukte brojem i nakraju mjeseca oni će mi oduzet 20kn i ja cu bit u minusu i ja kupim novi karticu za 95kn sa 145kn na računu i opet ponovo im to napravim i uglavnom su u minusu.Nisu to baš najbolje izveli.
Pa isto to možeš recimo i na vipu napravit pa ako ti se da zezat s promjenom broja ili 2 mobitela izvoliš.= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
pa u vipu si oduzmi odma 25kn a ne na kraju mjeseca. , dakle ne mozes to napraviti.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
E da, ali to ti se isplati samo ako trošiš 145kn/mjesec pa stigneš do kraja mjeseca potrošiti sve.= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
Rekao bih da imaš 6 mjeseci vremena kako bi potrošio početnih 145 kn od tele2 - mislim da je M A R I N htio reći da je štos samo u ostavljanju 2 kn nakon isteka nekog mjeseca (1., 2.... ili 5.), pa ih onda uz pomoć "Mukte-broja" zariba. ;)= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
Kome se isplati i da - neka uživa... :rolleyes:
evo danas dobio sms od tele2: "pozivi prema mukte broju prešli su limit od 500 minuta mjesečno. Do kraja mjeseca ti pozivi ce se naplacivati a iduci mjesec cijena tih poziva bit ce opet 0 kn" moj mukte broj je iz tele2 mreže..
sreća da je danas zadnji dan u mjesecu!:spin:
ja sam odlucio ne koristiti tele2 mukte tarifu. sranje je.= Citat =:
Izvorno postao dok11
ni ja ne koristim jer ni sa jednim brojem ne razgovaram dovoljno da mi se isplati.
ja razgovaram s jednim brojem valjda 80% svih poziva i danas cu si upiknut mukte broj. imam tarifu 48 i mislim da ce mi to dobro smanjit racun
Mislim da je vrlo bezobrazno od Tele 2 što ne javljaju u svojim oglasima do kada će vrijediti Mukte br. za druge mreže. Naime taman sam obradovao curu da sada možemo puno više razgovarati putem moba (ona je 098), a neko vrijeme nakon toga nazvao službu za korisnike, gdje sam se neugodno iznenadio kad sam ćuo da mukte br. prema drugim mrežama traje samo do 30.travnja. Sada uz T-mobil moram plačati i ovu pretplatu - a zašto. Zato upozoravam sve da ne idu na tele 2, ako to rade samo radi toga da bi besplatno razgovarali s osobom koja je u drugoj mreži. Radi toga i još nekih sitnica jedva ćekam da mi prođe ovih 18 mj. obavezne pretplate, pa se obratim nekom drugom operateru
To da mukte broj nakon 30. travnja možeš izabrati samo iz tele2 mreže stoji na stranicama već mjesec dana. A to kako se recimo vip reklamira i iznosi detalje o ponudama u novinama neću komentirat.= Citat =:
Izvorno postao Black Point
vec pol sata citam ovu temu..od prve stranice,bio sretan,na pola stranica se smijao raznim komentarima,a na kraju mogu plakat..fakat sam se zagrijo za taj mukte broj,vec gledam koj cu mob piknut za tu drugu karticu(x200) da razgovaram s curom na 098 broj....i skroz su se ujeb..ovim glupostima i neodgovornoscu, zalim ljude koji su uzeli pretplatu na 18mj bas zbog mutke broja na drugu mrezu i sad ih tako zaj...j abi se zalio,da nebi placo 18mj nesto sto cu bacit u smece,uredu je ako mi je to prvi broj, al ni ja ni cura bi se tesko odvikli lijepog starog 098 broja...
jakoo los pokusaj dobivanja korisnika, najgore od svega sto vecinom to kuze samo ljudi s foruma, pa i vi ste se tu natezali da li je da li nije to to,kako ce neki deda,baba,ostali tolko nezainteresirani ljudi primjetit ista,i nece samo zbog toga otic s tele2 mreze...totalna katastrofa sto se mene tice,tele2 sam htio iskljucivo zbog poziva na 098 mrezu...da barem produze akciju pa bi uzo 5kartica i prico s curom,fendom,doma,samo besplatno!!!!:evil:
trebali bi se svi s foruma zalit,jer ko ce drugi ak necemo mi,zatrpat ih mail-ovima, pa ako netko to i cita, da vide da su ljudi ogorceni takvim neodgovornim promjena usluga...i sta moze covjek koji je uzeo pretplatu na 18mjeseci,reci ce mu zao nam je,samo vi nama isplatite...
--ne kuzim ovo s bla bla, tarifa 39 dođe 95kn i dobis 145, a tarifa s mutke brojem 95kn i dobis 100kn??koja je razlika, ako mozes uzet tarifu39 i aktivirat mutke broj i imas dodatnih 45kn??
bas si racunam kolko je 1000min, malo, kad bolje razmislim pa to je pol sata dnevno,vise nego dosta, sad ovo 500min,nekak malo ipak:-/
mislim da cu uzet karticu i koristit je do 1.5. kako su i oni naveli i ukoliko se ne produzi na sve mreze, lijepo se zahvalit i poslat karticu kako je vec netko rekao..duboko u svemir...
samo mi objasnite ovo sa tarifom39 i mutke tarifom, ima li jos uopce tarife39 za kupit,znaci u tom je fora?
ili cu morat nagovarat curu da nosi jos jedan mob sa vipovom karticom, za sto sumnjam da ce joj se dat, neda joj se i ovaj nosit:),
molim t-mobile da za nas simpice unesu mogucnost totaly free razgovora na jedan broj...(ne)strpljivo cekam i taj dan...kad ce više 4.mreza da se svi lagano uozbilje !!!!!
Pretpostavljam da će svima onima koji su aktvirali po starim uvjetima dati mogućnost da prekinu pretplatu jer ako im ne daju mukte broj iz druge mreže zauvijek nisu ispunili ugovor. A što se tiče tarife 39: nju je moguće aktivirati samo ako nađeš negdje za kupiti stari start paket sa 145 kn gore, na toj tarifi se ne može koristiti mukte broj. Ni meni se ne sviđaju najnovije tele2 tarife i ograničenja. Na njima je da odluče dal će tako pridobit korisnike ili će samo zadržat one na tarifi 0, 39, i 85 ili će prikupit nove nekim boljim ponudama.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
Ima jako male šanse ili gotovo nikakve da t-mobile ponudi 0kn. Oni imaju ovih 7 pa si ti biraj između operatera kaj ti je bolje. Ako hoćeš pričat za 0kn ostaje ti vip ili tele2.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
Još da dodam, upravo zato su to i napravili. Zbog takvih tipova koji bi iskorištavali besplatne pozive na druge mreže bez da troše na druge pozive.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
= Citat =:
Izvorno postao ojpi
da ali u prijasnjim postovima su naveli da se moze iz tarife39 prebacit na mukte broj ali se mijenja tarifa pa su i cijene skuplje, ali ipak ako se moze imam 45kn viska..a nista ostaje mi tele2 do 1.5. al s druge strane tih 500min mi je premalo da se izivim i iskoristim to,da nema ogranicenja,ma stavio bi preko noci mob na punjac i ostavio vezu i svakih sat vremena se budio da napravim sto vise prometa da uzvratimo istom mjerom;D ;D
Tele ce propasti prije nego što pocmu sa ozbiljnim radom.
I onda ćeš ti biti sretan što će ti ostati vip i t-mobile koji će ti čudom ukinuti sve kakve takve pogodnosti koje imaš zbog ulaska konkurencije.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Pa može se prebacit, ali to je zapravo druga tarifa! Kužiš? To je "tarifa s mukte brojem" i u njoj su veće cijene ali možeš imati mukte broj.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
Ako Tele propadne, ne propada koncesija sto znaci da korisnicima nikako ne moze biti lose, a niti onaj tko bi dosao umjesto njih ne bi htio povecanjem cijena izgubit vec stecene korisnike. No, nisu jos nigdje propali kao mobilni pa nece niti kod nas.
Nekuzis da neogranicenje nemogu tek tako dati korisnicima, kad malo realno gledas je to sasvim O.K. ali su ponude sitne da se odlucis za nesto. Po mom miljenju ce tek od 1.5. izbaciti barem jos jednu ponudu ili cak dvije.
Evo ja sam u ponedjeljak dao ukidanje ugovora kod T-mobile i danas me zovu za produzivanje ugovora. Mislim ove ponude su sasvim realne od konkurencije i makar se vezao na 18mj ili 0kn pretplata je sve to O.K
PS: Konkurencija uvaljuje jeftine cijene mobitela sta je to velik paravan za vezanje ugovora na 24mj i visoke cijene. Gle kako to sve lazno izgleda prema Teletu..
pa moja nosi 2 moba.. jedan vip i jedan 098.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
a mora nosit vip, ako zeli da ju ja zovem :)
Ma ja mislim da sad gotovo nitko nece uzimati ugovor, ili u svakom slucaju puno manje njih nego prije i kad primjete da im ne ide ponudit ce oni nesto novo.
zasto uzeti pretplatu kad na tele2 mozes imati 0kn i na prepaidu.
Zato sto u pretplati imas 1000 min ogranicenje, a na prepaidu 500 i zato sto u pretplati ne placas onu naknadu od 20 kn. na kraju mj.
Na grupi je jedan lik napisao da je napravio 700 minuta prema mukte broju i da su mu skinuli samo 20kn. Tak da vjerojatno nije pravilo da naplaćuju odmah nakon 500 minuta. Samo još ne znam na kojoj mreži ima mukte broj pa da možda to ne bi imalo veze.= Citat =:
Izvorno postao user_name
Dodatak:
Mukte broj mu je na simpi.
A ko zna, mozda skidaju samo ako skuze da su u prevelikom minusu, a dok mogu podnosit valjda nece nis uzet.
Evo ova akcija po sadašnjem završava 30.4. biti će zanimljivo vidjeti što će slijedeće izmislititi.
A smislit će opet neku pizdariju s ograničenim rokom trajanja.
Ma neće ni to. Mislim da će ostat tarifa s mukte brojem i to je to. A i u intervjuu sa onim švedom iz teleta piše da tele ne sprema neke veće promjenu u skoroj budućnosti nego se koncetriraju na izgradnju mreže. Evo ako netko nije pročitao.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
http://tinyurl.com/ha63u
KOLIKO SAM SKUŽIJA TEK ZA GODINU DANA MMS I GPRS:evil:
Otprilike...= Citat =:
Izvorno postao web
ako im je to plan,potpisali su si "smrtnu presudu"!pa zasad nude samo govorne usluge,a proslo 6mj.
Baš... da im se ne dogodi što i Vegi u Sloveniji :flame:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Pa zašto, tko uopće koristi te usluge osim ljudi s ovog foruma. Ja mislim da većinu ljudi uopće nije briga za te stvari, čak mislim da većina njih ni nezna koristiti te stvari (usluge).= Citat =:
Izvorno postao zmija
ne radi se samo o tome.svaki ozbiljan operater osim govornih usluga,mora nuditi sirok spektar drugih usluga i aktivnosti.ne pali uvijek samo niska cijena.ja recimo uz tele2 imam i vip(iako ga ne volim)jer je tehnoloski napredan i ima puno toga sto tele2 nema.
evo u službi su uporni da ostaje tarifa s mukte brojem i dalje
pa ostaje samo mukte broj mora bude iz tele2= Citat =:
Izvorno postao jay
Citam na forum.hr da se to odnosilo (30.04.06) samo na odabir mukte broja.
Jel zna netko pouzdano?
bas me zanima koliko koristis te napredne usluge hahaha, mozda jednom u 3 godine ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija