Zato kažem da su mogli nešto drugo izmislit, ovo na SE je super iskonbinirano.
Printable View
Zato kažem da su mogli nešto drugo izmislit, ovo na SE je super iskonbinirano.
Ma nema veze. Bitno da mi dođe u ruke.
Nokia mora nešto filozofirati sa svakim mobom, uvijek jedan model nema sve, kako bi to imao neki drugi model, a onda opet ispadne da ni taj drugi nema sve... Itd. Iz godine u godinu ista spika...
Ne bi trebale ostajati packe ako je brušeni aluminij, bez obzira na boju...
@Mobby ipak mislim da ovaj mobitel ima sve što se trenutno u njega može staviti. Što bi još trebao imati? Zaštitu za kameru? Tko čuva mob to mu ni ne treba ;)
da, a tko za mob da preko 2000 kn, sigurno će ga čuvati, kako se kaže "ko oko u glavi".
ovo potpisujem= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
nije mi sve jedno odvojit se od ovih novaca!!
Apsolutno se slažem... Ali, većina nezgodica se zna dogoditi da uopće ne idemo za tim. Pogotovo ako je mob "rizičan" da mu se nešto dogodi.= Citat =:
Izvorno postao Hrc
Npr. dolazi ljeto, mobovi se sele iz prostranih jakni u uske džepove ili ih nosimo u ruci. I, što ako ga slučajno malo jače stavim na stol kafića/restorana, a ono krc-ode poluga za makro-mikro!:)
Opasno, opasno! Ali isto čekam da je kupim...
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
prijatelju kako bi izgledala N80 u futroli nemoj me krivo svatit! skuplja san pare 5 miseci samo za tu nokiju i namjeravan je kupit posto po to, nadan se da me razumis ali ako bude neke neprimjetne male futrole za nju obavezno cu je uzet:thumbup:
Ma kužim te frendu!= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Ne govorim ništa loše o N80, samo sam malo skeptičan oko nezaštićene kamere i male polugice za makro.
Inače i ja skupljam lovu za taj mob tako da ti nemam ništa za prigovoriti.:rotfl:
inace prijatelji su me zarazili sa symbiancima tj. sa nokiom 6630 i 6680 zaljubija san san se na prvi pogled u planu mi je bila N70 ali san ipak odlucija pricekat masinu N80 sta mi je i malo tesko palo jer iman pare a nema mobitela:wall:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ali doce ona kad tad:thumbup:
evo boja tipkovnice
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...0live2//26.jpg
mislim da je ipak ovako bolje nego da lipim slike bezveze :)
Stupid kveščn:
čemu služi ovaj gumb s zarolanim isprekidanim kvadratom pored gumba za izbornik?
"Media key" - samo još jedna prečica do omiljenog programa
Mobyy iman jednu dobru vijest u vezi onoga klina za regulaciju ostrine kamere na N80!:)
dakle otvor je napravljen tako je dosta udubljen u masku i mali klin je ispod razine tako da ga je malo teze razbit evo slika!
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...0live2//12.jpg
Svaka ti čast, Vedrane!
Definitivno ću je bocnuti KAD iziđe.
Evo se bliži travanj, još koji sat, nadam se...
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ja neznan stvarno sta je ovo nisan neki uzivljenik ni napaljenik ni nasta! sasvim san normalan covik ali u N80 san se uzivija posteno!!!
u planu mi je bija N70 ali kad san vidija N80 nista ispod toga mi ne lezi!!
prijatelji se neslazu sa menom radi cijene!!
moje misljenje sta se tice cijene prema ostalim symbijancima je sasvim ok mozda malo skupo ali kad je bal nek je maskembal!:licklips:
N80 dolazi sa miniSD karticom, zanima me da li dolazi i adapter s njom. Imam čitač kartica koji čita SD kartice pa me zanima da li ću moć koristit te miniSD u čitaču.
Dolazi. Stari mi je uzeo 6270, došla je sa adpterom za SD.
cini mi se da ce N80 ipak do kraja 5. miseca bit u prodaji
Odakle ti informacije?
Evo Apoc kazaše da se N91 očekuje ovoga vikenda, a da bi onda ko po špagi trebale i ostale Symbian Nokie.
Samo- problem što još nema aplikacija za seriju 60, v.3, a Dotsis ne radi, što bi mogli možda skuplje platiti nego samu n80.:-/
Evo vijest od jučer 03.Apr.2006.
= Citat =:
The shipments of the N91 will start this week and that of N71 and N80 in the next two weeks. The release of the N91 smartphone was originally set for the end of 2005, however it was suspended till 1Q 2006 while the company worked on some software problems. The shipments of the business smartphones the E60, E61 and the E71 set for end of March will start in the upcoming weeks.
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Prelijepo!
Za Uskrs super poklon!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
zva san bija u mobisa pa ih nisan moga dobit ali san dobija odgovor na mail da ce bit u prodaji tokom 5 miseca= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
a sta se tice aplikacija uopce se ne brinem jer logicno je kad su i dosad izlazile za starije verzije vijerovatno je da ce i za ovu novu pa i za nadolazece
prijatelju ne gubi nadu nije dotsis jedini ps i ako ga vise ne bude otvorit ce se novi forum kako sta je dotsis looooool :);D :spin: :thumbup:
svaki put zaboravin pitat di pratite te vijesti o izlasku mobitela tj NOKIA
ja cilo vrime zoven one iz mobisa i saljen im mailove!!! poslat ce me u k........!!!!
Meni je Drug Mile preporučio ovu stranicu (zapravo svima nama, koji izgaramo od čekanja).
http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,96,00.html:)
I na www.gsmarena.com imaš uvijek svježe vijesti o nokiama i svim drugim markama= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Tako je. Kad se na ovoj stranici pojavi "support for XXXX" onda znači da XXXX dolazi u prodaju u skandinavske zemlje odmah, a ovamo za kojih 3-4 tjedna. Tako je bilo dosad statistički gledajući.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
evo sajta za one koji zele da vide N80 uzivo tj. 8 klipova velicine oko 1mb
http://www.newmobile.nl/eur/en/video...one_id=1692e86
ovaj fon moram imati!
svaka cast!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dziggy
na str 4 vec imas to postano= Citat =:
Izvorno postao dziggy
evo moze jedan savijet kupiti N80 u svercera ili u ducana zna li ko od prilike kakva bi mogla bit cijena u svercera!! imali ko iskustva sa tim svrcerima i kad bi nokia N80 mogla bit kod njih ako u mobisa dolazi za koji tijedan!
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=226
A kod švercera bi trebala biti možda tjedan, dva prije nego u Mobisu.
reci mi ako buden isa u kupovat u svercera kupovat cega se triban bojat i di me sve moze zajebat!!!! sta da prvo gledam a da budem siguran da cu kupit mobitel ispravan!! nisan nikad ima symbianca pa se ne kuzim u to a i nisan nikad kupova u svercera??:dunno:
.......šta ja znam, nisam nikad kupovao od švercera pa nemam baš nekog pojma.
......Bojati se onoga čega se inače bojiš kad kupuješ na crno. Ništa posebno. Isprobaj jel radi na tvoju karticu, da nije kodiran i malo pročačkaj po menijima, uslikaj sliku s kamerom. vidi jel ima memorijsku karticu, CD..............kabel....punjač......
I pitaj za garnaciju...
znaci mobitel ka mobitel!!!:thumbup:
a ovo za garanciju neznan kako cu se dogovorit jer kad nazoven svercera NPR. iz banka kojeg nikad nisan vidija i on mi kaze imas 1 godinu garancije i on ode ca a ja ga nikad vise ne vidim!!! i eto ti garancije!!
Ma koju crnu garanciju.
Uređaj : Nokia N80
Uvoznik i distributer: "Otraj - dotraj" d.o.o.
Serviser: Mate & Jozo Co. Iza kantuna u getu
Garantiramo da će uređaj raditi, ako prdne u potić, Mate će ga popravit. Moš mislit.
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
znaci ako N80 nije kodiran i ako sve radi(kamera,pozivi itd..) onda je sve ok!!
Sa garancijom se možeš pozdraviti, jedino ako ti garantira da možeš njemu ga vratiti, jer obično šverceri imaju svoje ljude koji im servisiraju isto na crno...
meni i ne triba garancija zelim samo da je mobitel ispravan!! ali ako covik ponudi neku pociju kao garancija onda jos bolje!!
Ovako, ako već kupuješ na crno, predlažem ti da se raspitaš za nekog pouzdanog švercera. Ja recimo imam 2 frenda što se time bave, i vjerujem im. Najbolje je kad poznaš osobu jer je mogućnost da te zezne mala.
Ne znam koliko se isplati tako rano kupovati ovakav mob.Treba malo pričekati da se software sredi, dođu aplikacije za njega i najvažnije-padne cijena... Bar ja tak radim
A što se švercera tiče- to ti je opet dvosjekli mač. Može ti mob radit 5 godina bez problema (pa ti ni ne treba garancija), a može se i pokvarit isti dan pa si sam plaćaš popravak... Ti odluči
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
prijatelju bacija san se u potragu za pouzdanim ljudima i jos san bez uspijeha!
ali ni u ludilu necu uzet mobitel od nekog a da mi ga nije ko preporucija!!
btw. sto se tice tih garancija...u 85% slucajeva garancija je "usmena" tj. on ti garantira nekim "svojim" papirom, ali i ima slucajeva (rijetkih) da se baš dobije originalni računa (karton, štambilj, i račun [onaj pravi isprintan matričnim printerom])....
Tako je. Još ako poznaješ čovjeka, a imaš problema, zamijenit će ti odmah bez da te maltretira čekanjem na popravak. Tako rade oni "veliki", jer znaju da će tako imati uvijek dobru mušteriju.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Mani me onih koji gase mobove, izvlače se na x načine itd.
Ja ću kad budem kupovati n80 vjerojatno kupiti u Mobisa ili HGspota.
Kažem iako znam dvojicu momaka koji se time bave, nemam prevelikoga pouzdanja, ne znam zašto.
ma i meni se cini da cu ga ipak kupit u ducanu!!!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
jer straj me bacit pare u vatru!
@ MOBYY - evo pocele su izlazit aplikacije za ove nove verzije symbiana:thumbup:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21142
Počet će sve aplikacije polako dolazit samo treba vremena ali mene više brine šta nema dotsis vlada totalna suša :skull:
Pa imas mIRC tako da nema frke... :licklips: :licklips: :licklips:
= Citat =:
Izvorno postao andro2001
nemojte me sad ogadit ali sta je to mIRC??
zna se ko je laik!:-/ :evil:
Bogu fala. Sad će se stati nizati... Samo da nam Dotsis proradi (odn. bilo koja stranica koja će davati sadržaje FREE).= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Neznam zašto se svi bojite...programa ce uvijek biti (free naravno ;) ) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Evo ovako...dok sam imao 7610 konstantno sam tražio i lutao po stranicama za novim programima i forumima...tako sam se i tu regao jos davno...ali sam se kasnije zasitio symbiana (makar sve najbolje o njima) i presao na "dummy" phone...ali SIGURNO cu se kasnije vratiti na symbian...
Da ne skrenem s teme...uglavnom...naisao sam na jako dobar forum koji jos uvijek postoji i tamo ima stvarno hrpa ljudi koji konstatno stalno obogaćuje forum sa novim programima i igrama sa S60 i S90 symbian phonove ( ali i ostalim sitnicama, video, audio, mp3....)
Da ne duljim....forum je stran i na početku vas pita za jezik (odaberete English naravno) i morate se registrirati...tada je bilo besplatno ja mislim da je i sada je nisam baš na tom forumu budući da nemam symbian više...uglavnom morate imati tu stranicu na popisu MUST HAVE... jer uostalom tamo sam sve i nabavio za svoju 7610...
www.bahrainmobiles.com :rotfl: :thumbup: Pitanje o brigi za programe :closed:
ps. slobodno kliknete vagu ispod mog nicknamea :chatter:
Ja sam ti kliknuo.:thumbup:
Tako je bahrain mobiles-tu ima dobrih stvari za Symbiane, čak su mi poslali mejl za obranu Muhameda. LOL
Bez zezanja, dobra stranica. Sad nemam ni je Symb, pa ne mogu provjeriti jesu počeli izdavati aplikacije za novu verziju Symbiana?:rolleyes:
evo opalija san ti i ja klik!! heheheh
posto san jos novi u ovome svemu dobro ce mi doc i ovo!! hvala
iman jedno pitanje zanima me koliko vas zeli kupit nokiu N80
tj. ko ce je sve uzet!!
Necu te ogaditi. Nisam ni ja to znao u pocetku jer je oda postojala aivanet stranica pa mi nije trebao. Upisi u google mirc pa ces vidjeti. Program koji ti omogucuje peer2peer skidanje. Malo procitaj koristenje i kad skuzis odi na EFnet channel #mediaplace i skidaj. Meni je tako najlakse!= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Pozdrav!
gle ako je cijena super, onda će svi uzet :)= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
pa gledaj ja mislin da i ptice na grani znaju da nece bit ispod 5500!!= Citat =:
Izvorno postao Vex
zato san postavija pitanje
zahvaljujem:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao andro2001
U mobisu kazu u 5. mjesecu između 5000 i 6000 kn
Evo, napokon izišao review na mobilnom svetu.
Link http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s.../277/Nokia/N80
:thumbup:
uskoro će biti u prodaji na crno...kad ću imati neš,javim
+sve kaj sam govorio u proteklih mj. dana sad se tu vidi:spin:
Tako je! Posebno me zbunio posljednji dio Zaključka.
Kao nema aplikacija pa odgodite kupnju, a do tada će već izići novi Symbian...
Kužim, a u biti ne kužim što je pjesnik htio reći...:rolleyes:
htio je reći da je soft u banani kao moj P990 ali ja bar znam da će se moći mijenjat u 6. mjesecu= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ABD, ti si prvi među forumašima imao neke mobove...
Hoće li biti tako i s N80?:spin:
cini mi se da ces ipak uzet N80 a ne W900:spin:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Dobro ti se čini!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
sad je samo problem kad ce doc na plice u ducane= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ja se jos dvoumim da li cu je uzet na crno ili u ducan
ipak mislim da na crno nebi smila ic priko 4000
kad usporedis sa N90 kad je tek izasla bila ja u ducanu skoro 6000
a na crno najskuplje sta san vidia je bila 4200 kn i taj oglas je bija tijedan dana i odma je pala na 4000 a neke su cak i bile 3800
e sad ko je tu pametan a ko lud:dunno:
Čuj, jedna bitna stvar-ne uzimati mob na crno dok se na stabilizira softver. Ja sam nekad znao slati po 2 puta 6600 i 6630 u Mobis dok nisu stavili stabilan soft.= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
Što ćeš raditi ako uzmeš na crno,a mob se stane blesirati, a ovaj ni čuti za zamjenu... Znači ili trgovina ili pričekati tamo na jesen, a onda uzeti na crno...
e onda u trk u ducan!!!!!!:licklips:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Evo review N80 ali ne prototipa nego kupljenog. Na talijanskom je pa upotrijebite altavistu
http://telefonino.leonardo.it/Nokia/...Nokia-N80.html
Kažu da je brža od dosadašnjih symbiana
svaka cast kume napokon dokaz i sve blize je nama!!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
priko bare!!:klap:
Čovječe! :thumbup:
Ma che machina!!!
Bolno dobar! Ovo na petoj stranici nisam dobro skužio-kaže baterija glavna boljka svih Symb. Spominje li koliko traje baterija?
Mile ali nije brža od legend 6630:rifle: nije u svemu ali...
N80
SPMarkJava :1796
06 score
TEST RESULTS
2D Game: 10.9 FPS
3D Game: 8.4 FPS
Fillrate : 3329 kTexels/s
Polygon : 34.4 kVertices/s
Troughput
PNG Score*: 69
JVM Score*: 1927
6630
SPMark04 Score : 2041
3D Game :14.59 fps
.
.
.
Samo sam proletio kroz tekst, nisam ni vidio ovo šta si kopirao. Govorili su ono generalno.
Ma nema beda samo hoću reć da se još uvijek svaki novi symbian može uspoređinat sa 6630:guitar:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Slažem se apsolutno. Ipak je isti procesor u pitanju. Može se dobit na brzini s RAM-om, ali ne previše.= Citat =:
Izvorno postao rage99
Treba sačekat ove nove s jačim procesorima. Ovi novi sa 16mil boja moraju imat novije procesore.
ima li ko da zivi blizu mobisa pa da otide i pita oce li bit sta sa ovon N80 jer stvarno mi je vise puna kapa cekanja!! ajde ako ima ko iz zagreba a da mu nije problem se zaletit
Stari ljudi bi rekli "Strpljen-spašen!". Ja sam inače jako nestrpljiv. LOL, jedva čekam da ljudi počnu koristiti teleportere...= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
N80 je najavljen da će se naći na policama do cca. 10. svibnja.
Inače, danas ti je Mobis radio do 13 sati.
Ja sam bio prije nekoliko tjedana... dolazi početkom 5. mjeseca (znači do 10. 5. treba doć) i cijena negdje između 5000 i 6000 kn... (znaći 5499 kn :rotfl: )= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
znaci ipak nece bit okruglo 6000 kn!! :klap:
posto cijena nafte divlja na svijetskom trzistu= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
cijena nove nokia n80 ce biti preko 6000 kn
Cijena nafte divlja već godinama i nije se nešto primjetno odrazilo na cijene tehničke robe, zato ne vidim razloga zašto bi sad se toliko digla cijena ovom modelu...
triba ti BAN podhitno= Citat =:
Izvorno postao nevidljivi
Na mobilnisvet.com-u je vrtoglavih 1100 €. Da izludiš.
http://www.best-buy-mobile-phones.co...eap-Deals.html
evo kaj se tiće njoke N 80 - još malo i u oglasniku a sada...:klap:
Po ovom linku cijena je 5100 kn... u oglasniku će bit 5000 prvih mjesec dana...a nakon toga će se vrtit dosta oko 3800-4000 kn... :flame:
ako verceri budu nabavljali odavde onda nevirujem da ce nabijat velike cijene i to ce bit dobro:klap:= Citat =:
Izvorno postao abd
ali oceli ovo bit brendani(kodirani) mobovi onda jer nevirujem da ce svercer kupovat slobodan aparat od 450€
evo test N80:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/900/Nokia/N80
Evo saznamo sam cijenu na crno. Oko 600 - 630 €
evo ovaj iz banka ispod 600€ je daje reka mi je 4000kn-N80 2500kn-N70 2800kn-N90:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
skoro pa duplo skuplja od N70 ali ipak se isplati cekat N93
kad bi ona mogla bit kod nas u prodaji??
Za dva-tri mjeseca. IMO= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
E, N80 nikako za sada ne uzimati na crno! Softver je vjerojatno malo bolji od beta-softa kakvim se služe u tvornici, što znači da je prepun bugova. Neka se sutra stane blesirati, misliš da će ti ga lokalac zamijeniti?
Iskreno, ne znam bih li i u Mobisa kupovao at this moment.
pa iskreno to mi je jos jedan plus da pricekam N93 sve jedno triban cekat kako god okrenes N80 mi je strava ali ****** misa kad san vidija N93:licklips: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Mislim, koje su to notorne gluposti da izadju uređaj sa bugovima, koji uz to košta 6 somova kuna?! Samo da se brže-bolje izbaci na tržište, makar im uređaji ionako debelo kasne od najava... Da platim tolike novce za neki zbagirani mobitel, završio bi direktoru Nokije u... take a wild guess where...
Don't be rued!:) :) :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja znam iz vlastitog iskustva, 6600 i 6630 su normalno radile tek nakon drugog odn. trećega softa...
Neke bugove nikada niti ne riješe... (imam i tu iskustvo, ali bi išao off.)
Da budem najiskreniji, osjećaji su mi fifty-fifty. Volio bih malo švrljati da vidim kako mob (N80) funkcionira, što je novoga, kako baterija šljaka itd.
S druge strane sam totalna flegma jer mi je više dosadilo čekati na izlazak tog moba koji, prema nekim stranim forumima i recenzijama, a dijelom i kritikama s ovoga foruma, jednostavno ne zaslužuje toliku pažnju i toliku lovu, a pričamo o velikih 6000 kuna.
slazem se ali cinjenica je da je to standard i ja se pomalo nosim s tim!:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
vise manje sve je skupo i sve je precijenjeno kako god okrenes:thumbup:
ovo ti je moj plan priko 3500kn nedam pa sad ako upadne koja dobra dusa pa ga za te pare ali sumnjam u tom prijodu ce izac N93 i onda cu opalit 6000kn i vise manje znat zasto san ih da:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
mobyy kad smo vec cekalo ovoliko mozemo jos!!
N80 je stvarno dobar mob ali toliko love izdvajat za mob, lol, mogu kupit 3-4 yugića za to:rotfl: :rotfl:
...ma previše novaca za takvu stvar ne želim dati... ja sam tek sad uzeo 6600, kad mu je pakla cijena... a ne razlikuje se previše od drugih symbian modela, kojima je najveća prednost UMTS...
n80= Citat =:
Izvorno postao Eminem
kupljen danas u mobisu
cijena 5990.00kn
Jesi je bocnuo? Ajde, kad se strasti malo smire, opali malu recenziju, što te oduševilo, što je ostalo po starome...= Citat =:
Izvorno postao nevidljivi