imam jedno pitanje. dali se mogu DOS igre pokrenuti na PSP-u...
Printable View
imam jedno pitanje. dali se mogu DOS igre pokrenuti na PSP-u...
koliko ja znam zasad još ne postoji emulator za dos.
Kako se pokrecu igre koje stavim na karticu. Citao sam upute i sve me je to malo zbunilo.
ovako, npr. NFSU ti zauzima kojih 200MB, možda malo više, dok GTA bi ti zauzimao oko 1GB, tako da bi bilo dobro da uzmeš karticu od 2GB koja ti dođe kojih 1500kn, što i nije tako skupo kad vidiš šta bi sve mogao staviti na nju..
na rapidshareu je kao što je rečeno ograničeno samo 47MB dok na megaupload ima granicu 250MB, ali sporije skida..
npr. na rapidshareu meni skida 30-40kb sa DSL-om, dok na Megauploadu 10-20, tako da se više isplati Rapidshare..
kad skineš sve djelove neke igrice onda kreneš extractirati..
PS, ako netko ima par skrinšatova neka mi pošalje ili ovdje nek nabaci, jer si ja tek mislim kupiti PSP, pa me sve zanima, i dobro bi dođšao jedan ukupni dojam..
hvala..
imaš na netu brojne review-e sa detaljnim fotografijama svega što bi te moglo zanimati,samo proguglaj malo
tražio sam ali nisam našao neki baš konkretni u kojem je detaljno opisano, pa aj mi daj neki link da malo vidim, i baš me zanima kakav je NFSU..
kreni od prvog posta ovog threada ;)
kako to da je cijena tako skočila, i misliš li da će pasti do 2 mjeseca..
i kako se piše neki tekst, npr. dođem na ovaj forum i kako da pišem i ostalo..
cjena je uvjek odnos tipa 100$ - 100eura za europsko tržište i onda još neki postotak za naše tržište
pisanje je komplicirano i iritantno,na slici možeš vidjeti tipkovnicu, a sa kursorom tipkaš po "tipkama" kao kad pišeš sms
http://pspmedia.ign.com/psp/image/ar...1122524886.jpg
stavio sam negdje u threadu i sliku dodatne tipkovnice koja bi te lišila ovih muka.
evo,live snimka tipkovnice
http://pspupdates.qj.net/images/keyboard.JPG
šta je ti imaš, ili??
koliko košta, i mogu li se povezivat sa nekim mobitelima preko IRDa..
ako je prava cijena 100 eura, onda je postotak 300% za naše tržište??
nema je još kod nas za kupit
tipkovnica se spaja na usb, psp ima irda ali još ga niti jedna aplikacija ne može koristit,znači opcija je otvorena za budučnost
ovo sa $ i e ,sam samo naveo kao odnos cjena kad je tamo 250$ u EU je 250e
a bi li se isplatilo uzimat preko eBaya??
vidi ovo: http://cgi.ebay.com/New-Sony-PSP-Val...ayphotohosting
neznam,to moraš sam prosudit.
Ja bi ti preporucija ako vec zelis kupovati psp da ga kupis u algoritmovom ducanu.
Jeste li vidjeli da ako neka igra ima virus na sebi i ti je stavis na psp da ti ga dozivotno pokvari. Kako izbijeci viruse na igrama?
Evo vam narode pa skidajte.
Sve igre koje postoje za PSP.
http://www.sneakerkreeper.com/downloads.php
http://www.xbox-modders.net/PSP/gamez.htm
samo da napomenem da je ove linkove posto jedan član na drugom forumu, i thread je "izdržo" par minuta nakon čega je maknut zbog svog sadržaja (što ovdje neče biti slučaj:-)
ps. car koristi tipku edit umjesto da stavljaš dva posta zaredom
Ja sam se nasao u pravo vrijeme na pravome mjestu.
P.S
Ovo sa dva posta za redom je bilo slucajno jer kada sam napisao prvi post slucajno sam naletio na ove nove informacije.
Jesu li dobre stranice.
sve su te igrice na rapidsheru,megauploadu ili file factoryju,tako da se ne razlikuju od onih koje je bronth posto koje trenutno sve rade.
Vidim da na ovim stranicama što sam ja dao ne rade sve igre za skidanje. Jesi li ti pokušao skidati?
P.S.
Koliko ti imaš igara u .iso file.
vidio sam da su linkovi nepuozdaniji od onih koje je bronth stavio pa sam odusto odmah u početku
skinuo sam 5 igrica od jučer no što to znači ako ih ne igraš jel tako:)
rade samo neke
Jeli ti sodome imas neku MS karticu. Ja za sada nemam, ali mi je u planu 1gb.
Ja cekam da netko skine što vise igrica pa da ja to kupim od njega. Ja nemam adsl pa ne mogu skidati.
jedan tip u burzi prodaje ove igrice za 60 kuna, a software s kojim se igraju igrice sa memori kartice košta 200kn, pa mi sad recite tko je ovdje normalan..
igrice ne rade, i skoro sve su na File Factory i File Front, a vidite ovo:http://www.ebgames.com/ebx_assets/pr...ges/255640.jpg
ovaj tip mi liči na Hamdiju iz Big Brothera..
to u burzi ti je porez na budale....
@car ,imam karticu od 1gb
@bronth ,stvarno nemam komentara na to,kao da ga je on sam napiso:retard:
Pitanje:
Jel postoji ikakav oblik Piratskih igrica za ovaj PSP????
blazzer,probaj čitat thread umjesto da uletavaš ovako
ajmo rec da je tu prije pola ili cak trecina igri....al svejedno hvala,ako jos neko zna za nesto slicno,neka javi!= Citat =:
Izvorno postao Car
a si vidio moje postove sa igricama, svi rade, 13 igrica..
sad ću uploadat ono što sam snimio kad sam razgovarao sa tipom..
http://rapidshare.de/files/7323620/3...84002.amr.html
evo, samo neznam s čim se ovo otvara na kompu..
to je taj tip sa burze..
Na nekim drugim forumima sam procitao da neki likovi imaju i do 30 igara u .iso fileu. Gdje li ih samo sve nabave?
a teško ti nabavit igrice, imam ja još linkova, ovo su dobre igrice, još ih ima masu..
šta znači HOMEBREW??
To i mene zanima, a jos me zanima kako radi program PSPsafe da mi prilikom stavljanja igara na PSP ne uleti virus.
Ajde mi molim te ako ti nije problem na PM posalji sve linkove za igre PSP ( pa i od onih glupih)
to su ti aplikacije tzv. kucne izrade...= Citat =:
Izvorno postao Bronth
homebrew aplikacije su ti i razni emulatori npr. SNES, neo geo, sega genesis.....
homebrew je home-made aplikacija, "domača proizvodnja"
@bronth ne bacaj 2 posta zaredom,koristi edit.
@car ovo je forum,koja je korist od sharanja pm-om.
odi na mininova.org pa potrazi tamo imas bas SVE igrice za PSP. samo sto si to bittorenti!!
A sto to znaci?= Citat =:
Izvorno postao disco
trebalo je pisat "samo što su to bittorenti" (peer 2 peer)
Jeli ovako izgledaju igre u iso fileu kada ih raspakiramo:
http://img228.imageshack.us/img228/9247/uiu3jy.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/9...tzutrut3gq.jpg
da, prva slika pokazuje sadržaj iso datoteke
al takvu igru nemozes pokrenut,mora bit u iso formatu....laički ovako mora igra izgledat ''burnout.iso'' btw pol onih linkova mi ne radi......:(
A kako je staviti u iso file?
jedva čekam subotu, jer idem na INFO sajam, i Tmobile ima svoj kutak gdje ćeš se moči igrati na 8 PSP-a i 8 PS2..
jedva čekam da ga osjetim u mojim rukama..
kad si ju skinuo bila je u iso formatu pa si je vjerojatno odzipo,i dobio ovo što si na prvoj slici pokazo,nemoj je odzipavat ili odrarat.= Citat =:
Izvorno postao Car
kod pokretanja fastloadera mozes na pocetku vidjet naziv igre i na kraju ce stajat .iso
Još nikada nisi držao PSP u ruci. To ti nije ništa posebno. Prva dva-tri dana ti bude zanimljivo, a kasnije ti dosadi jer nemaš što igrati. Ja jedva čekam kada cu si kupiti 1gb karticu, pa igranju nikada kraja.= Citat =:
Izvorno postao Bronth
I samo da usput spomenem da mi je danas stigao Spider-man 2 na umd-u.
izgleda da je taj film stigo svima osim meni (registraciju sam obavio 17.09)
Ja sam se registrirao prije 10 dana i danas ujutro mi je stigao. Film je zakon.
Ako ti ne dode mogu ti ga ja posuditi.
gledo sam film,no hvala ti svejedno.
pa valjda sam naglasio da ga nemam i da se ugrijavam za njega..
sad bi mi trebao memory stick od par gigabajta jer kad budem na sajmu budem puno toga skidao..
tako je meni i bilo sa mojom njokom, kupio sa 512MB, i kasnije ništa..
prvo sam bio sav zapaljen za mobitel, a sad služi da odigram koji yeti sport ili da napišem SMS ili nazovem..
no znam da PSP neće biti takav, zamisli igraš NFSU bilo gdje, ludo i hvališ se usput..
vrijedi li iznajmiti na tjedan dana za 150kn..
tip daje PSP sa svom opremom, jednu original igricu, ima i GTA liberti city..
i još daje igrice na memory kartici, oko 2-3 igrice ovisi koje izabereš..
pošto sam ja od njega iznajmio prije koje dvije godine PS2, vjerujem mu, ali da li se stvarno isplati uzeti za toliko para, i možda ga čak budem nagovorio da mi da dvije ili čak tri originalne igrice na UMD-u..
koje igrice preporučate a da su dobre..
treba ti "ms od par gigabajta" :)
postoji od 1gb i od 2 gb (jedino hg spot sam vidio 16xxkn )
na prolječe dolazi ms duo pro 4gb
glede iznajmljivanja se definitivno isplati jel ja svoj nebi davo na "posudbu" za taj iznos
od igrica uzmi definitivno gta jel se on trenutno nemože pokrenut nikako na ilegalan način
ma mislio sam na USB memory stick, kužiš..
jer kad tamo dođem najvjerojatnije ću ići nešto skidati..
USB memory stick,a kako ga misliš povezat sa pspom?!
da nam ovo otkriješ učinio bi milijune ljudi jeko sretnima :)
ma mislim na taj USB, ali kad budem na sajmu bi najvjerojatnije skidao te PSP igrice i stavio ih na USB i potom kući na komp, kužiš..
mislim da ti ne kužiš...nemoguče je povezat memory stick sa pspom, zasada je jedini način da se proširi memorija ms duo pro kartica zato jel psp posjeduje usb slave a ne usb host (znači veza je jednosmjerna)
znam i to, ali bi mi trebalo za sajam USB memory stick jer ću negdje sjesti i dobro zagrijat stolicu i skidat sve i svašta..
ne kažem ja da bi mi to išlo u PSP, ako bog da još bolje, nego si mislim skidati stvari s neta za PSP..
trebo si odmah tako napisat,nesporazum.
@Bronth
Moja preporuka je:
Ako si vec toliko zagrijan za PSP najbolje bi bilo da ga kupis novoga u ducanu. Jer u ducanu dobijes garanciju i siguran si da ce valjati. I ako budes imati koji mrtvi pixel mozda ti ga s garancijom zamijene.
Ja nikada nebi uzeo MS od 2gb je je uzasno skup. 1950kn dode novi PSP, a sama kartica 16xxkn.
Ako budes imao puno igara u iso fileu molim te javi mi pa se mozemo dogovoriti da mi prodas neke. Nemoj sada da cijena bude ogromna (moze nako prijateljski)
@Sodom
Jeli imas ti koji mrtvi pixel?
jedan u samom donjem desnom kutu ,neznam kolika je tolerancija da bi garancijom mogo dobit novi uređaj (mora pisat negdje u papirima)
Ja imam isto samo jedan malo lijevo od sredine ekrana i svijetli bijelom bojom.
Tek sam ga nedavno vidija. Meni on nesmeta jer ga skoro i ne vidim. Ako tebi smeta mogu ti dati link da skines neku animaciju koju pokrenes na psp-u pa u 66% slucajeva taj ce ti se pixel popraviti, a moguce je da ti se jos neki pokvari kada pokrenes tu animaciju.
Moj prijatelj je imao oko 10 mrtvih i svi su mu se popravili tom animaciom.
napravio sam to več,nije pomoglo,ali moj piksel se nalazi u samom kutu (da biram nebi ga bolje mogo smjestit) :)
Ja jos nisam to napravija.
Sto mi ti preporucas? da napravim to lil ne?
odluka je na tebi.Ako te ne smeta kao što si reko ostavi kako je.
Jeli netko zna da li se moze prominiti maska na PSP. Nije mi losa stara, ali bi htio neku s grafitima. Mislim samo na prednju masku.
Vidi sam da neki likovi prodaju za 100kn neke skinove za PSP, jeli netko zna o cemu je rijec.
Jeli ova kartica moze ici u PSP.
http://katalog.hgspot.hr/Katalog/16088.JPG
U hgspota dode 714kn. Full dobra cijena
skinovi su ti ko futrolice za mob,a imas i maskice,zasad samo vani i kostaju od 30 60us$..kolko sam vidio maskice su sve jednobojne....
imaš u Pevecu za 650 kuna karticu od 1GB..
...prijatelju, to je cijena za Memory Stick SONY 1 GB - znači obična kartica, niti PRO niti DUO... slika je pogrešna, ili je pogrešno napisano...= Citat =:
Izvorno postao Car
...inače, ovo je PRO DUO koja može ići u PSP - http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15710 ...
ovu sandiskovu ja koristim,platio sam je 699kn u vemilu,nisam požalio
Taman sam skinuo EBOOT 1.50 I MPHDowngrader. Sada je na meni red da ga vratim sa 2.00 na 1.5. Bojim se. Strah me je da nebi nesto poslo po zlu.
Da nebi uletija trojanac
Evo vratija sam PSP na 1.50, ali imam jedan problem s emulatorima.
Ja na PSP stavim emulatore po propisima. Kada ocu uci u emulator vidim njegovu ikonu. Kada pokrenem emulator pojavi mi se bijela podloga sa logom od PSP, a zatim uslijedi crni ekran i mene izbaci i napise se poruka "The game could not be started. (80020001)
U cemu je sada problem?
Pomagajte!
bio sam na sajmu, i vidio sam ga.. nije baš nešto ali je super..
neznam kako da opišem, i nisam se snašao..
@car skine kxploit tool i probaj pomoču njega ubacit ili skini drugi emulator (ovo se i meni znalo dogodit)
@ sodom
Di da skinem taj kxploit tool (daj mi link). Skinija sam snes emulator i radi super.
1.Da li postoji emulator od nintenda 64?
2. Ako netko ima igre SUPER MARIO WORLD, MARIO KARTING molio bi ga da mi da link ili mi posalje ivezadar@gmail.com
http://www.psp-hacks.com/ ,bookmarkaj link,
1. ne postoji
2. romove za koji emulator?
Romove za snes emulator. Ja imam super marija, ali je na japanskom.
Jeli ti imas marija i neku slicnu igru gdje imam mario.
n64 je ipak malo prejak da bi se emulirao na psp-u...najjace sto ces vidit na psp-u ti je gba,koji se ionako vuce ko krepana kokos....
ovdje možeš pronač tisuče romova sa raznih konzola:
http://www.rom-world
@disco ,jest ali snesovi romovi rade sasvim pristojno
Imam i od gba emulator, ali igre su smece mala je slika. Draze su mi igre od snesa.
JELI IMA TKO MARIJA?????????????
Imam dosta igara na toj stranici ali nema SUPER MARIJA??
evo još jedne www.romreactor.net
ajde mi recite koje igrice su dobre??
sad ću ovih dana iznajmiti psp, pa moram reći koje ću uzeti.
ima i GTA Liberty city..
Jeli ima netko igru:SUPER MARIO WORLD, SUPER MARIO KART, SUPER MARIO RGP.
@car nemoras 4 puta jedno te isto pitat, ako ga neko ima onda ce ti ga dat.....
care na ovim linkovima ti ima sve te igre,potrudi se malo i skini!!
alo, tip me zvao i rekao da je slobodan PSP, pa mi recite koje su igrice dobre..= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Ne pratim baš scenu....znači li da je Sony zasad dobio? Ništa od piratluka? Vidim da se ljudi žale kako nemogu razbiti 2.0,govore o bušenju PSP-a i stavljanju nekih čipova i sl.
evo probijen je i fw 2.5....vjerojatno ce za dan dva izac downgrader....cini mi se da su gusari nezaustavljivi...:)
svatko ima svoj gušt,njima je to jednostavno izazov,vjerujem veči nego igranje igara na pspu,svaka čast na tome.
Oce li se na tome fw 2.5 moci igrati iso file igre.
Kupija sam novu igru na UMD NBA street showdown i sada mogu poceti skupljati pare za MS 1gb.
odlična je igra,dobar izbor (a zamisli kad to kaže čovjek koji nevoli "sportske" igrice:-)
ja jedino od sportskih priznajem tony hawks i virtua tennis.....i nis drugo...
@car: neznam dal ce se na 2.5 moc igre igrat,al ce definitivno moc dovngrejdat na 1.5 i na njemu mozes igrat 90% igara!
tony,naravno ali ako nisi probo NBA street showdown,svakako preporučam
tip mi rekao da su na popravku PSP-i pa kad ih dobije natrag će mi ga iznajmiti..
na popravku??!! aj ga molim te pitaj sto mu je tocno bilo s psp-om pa javi!
Ja sam bas citao u casopisu gameplay da kada stavis psp na fw 2.5 da ce ga biti nemoguce ponovno vratiti na fw 2.0 ili 1.5.= Citat =:
Izvorno postao disco
Sve nove igre koje ce izlaziti za psp jedino ce se moci pokrenuti na 2.5.
Hakeri moraju poduzeti nesto ili je dosao kraj iso igrama
fw 2.5 je več probijen,a disco je to u ovom threadu bio i spomenuo
inače čito sam tekstove u gameplayu i božesačuvaj....nije da podcjenjujem ičiji trud ali nemožeš se orjentirat prema onome što tamo pročitaš.
Znaci ja mogu staviti fw 2.5 pa ga isprovati, a zatim se opet vratiti na 1.5.
Jel znas sto je sa novima igrama kazu da se mogu igrati samo na 2.0 ili visemu fw. Oceli i dalje postojati nove iso igre
bio je tekst na psp-hacku,potraži malo pa pročitaj
zasada se neke nemogu pokrenut fastloaderom, vjerujem da če se riješenje sa vremenom pojavit= Citat =:
Izvorno postao Car