Gledao čovjek Vrdoljakove filmove pa zna. :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Printable View
Gledao čovjek Vrdoljakove filmove pa zna. :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Skyward
ja nisam nikakav ustasa niti sam brijao na to niti budem samo mi je iskreno zao covjeka, koji ce radi svojih nadredjenih kojih vise nema,ispastat ...
Ta anketa je provedena na uzorku od 500 do 1000 ljudi a to ne mora značiti da ostalij 4 miliona ljudi misli isto= Citat =:
Izvorno postao niten
Ima tu još jedan detalj - autocenzura. Ljudi se boje glasno reć šta misle radi ove opće psihoze uzrokovane od strane gomile i mediokriteta.
e ovo si dobro reko= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ja isto nisam ustasa .= Citat =:
Izvorno postao McLaren
ne pazit cu se kaj pricam jer znam da se samo ceka na moj krivi potez .
@nered nestalo argumenaat pa se povlacis u svoju kuucicu " neznam kak su ustase nastale , al znam da mi se to ne svida i stoga cu srat po njim dozivotno"
ustase i cetnici nisu isto.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
to ti je valjda jasno.
@skyward 1003put
NE mjesat politiku i glazbu
Evo photo session najnovijeg izlijeva podrške generalu i iskazivanja domoljublja: :-/
http://www.vecernji-list.hr/system/g...1209/blok8.jpg
http://www.vecernji-list.hr/system/g...1209/blok3.jpg
http://www.vecernji-list.hr/system/g...1209/blok1.jpg
http://www.vecernji-list.hr/system/g...209/blok10.jpg
http://www.vecernji-list.hr/system/g...209/blok11.jpg
http://www.vecernji-list.hr/system/g...1209/blok7.jpg
a vidi ekipe :notooth:
http://www.vecernji-list.hr/system/g...209/blok13.jpg
A šta ćeš. Balkanski primitivci..
Ona sto drzi transparent ima dobre noge:bunny:
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
pretvaramo se u francusku :-/ ...
ja uopce nekuzim sta se htjelo sa tim protestima postici???
mislim na*ebali su obicni gradjani. zamisli da dignes kredit za auto, jedva prezivljavas i onda ti ga neki idioti zapale, pa *ebo bi im mamu svima. neznam kako to moze gotovini pomoci, niti uopce kakve to veze sa njim ima. sve to sto se dogadja je zalosno i pokazuje da smo seljacine.
nerediću,a partizane i komuniste podržavaš?
e upravo je ovo jedini pametni post, ne bi ni ja i nebi niko ovdje u takvoj situaciji ma sta govorili.= Citat =:
Izvorno postao niten
naravno da je.........
ovisi koje. one koji su ubijali nedužne naravno da ne podržavam.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ali ovo nema veze sa Gotovinom.
a dali ti podržavaš ovakve gluparije koje se dešavaju po HR kao podrška Anti?
ovo paljenje i sve to....naravno da ne...njemu treba pomoći na sudu...
a nisu ni svi ustaše bili koljači....
ma gle jebe mi se živo za ustaše i puca mi ***** tri puta za njih. Koji ***** poistovječujete Gotovinu sa tim sranjem cijelo vrijeme. Ako se on ikada izjasni kao takav to će biti njegov problem.
...a jeste otišli sa teme...
...a sad da još nadometnem: bez obzira što sam JA, kad je rat krenuo, imao 3-4 god. , sjećam se nekih stvari... a od kad su krenuli nepravda i to, još sa Tuđmanom, nikako mi nije drago što naše ljude šalju u Haag... sjetim se ja (kao i moji) svega, pogotovo sad, i Blaškića, i Gotovine... a to da su zaboravljeni - možda kod nekih jesu ali u MOJOJ obitelji nikad... i kod nas se rat nikad neće iskorijenit - ostat će nam u krvi i prosvjedovat ćemo u svojoj kući, samo mi... ne treba nama palež,kamenovanje i ta sranja... dovoljno je ovo da se mi držimo zajedno i da je moj otac preživio i da je s nama... tako se isto nadam da će Gotovina biti oslobođen da se vrati svojoj obitelji, kao i još neki PRAVI HRVATI... a za sve ovo je kriva POLITIKA - jer se zna da je ona sve ovo zakuhala...
Evo tko nam organizira prosvjed na rivi sutra.
Napominjem da ovo nije copy paste, nego pretipkavam i Slobodne Dalmacije od jutros, jer je još nema onlajn.
Željko Strize, predsjednik kaštelanske Hvidre, 34 godine, policijski dosje mu se sastoji od 30-ak stranica kaznenih prijava koje su, ne samo amnestirane, nego čak i nagrađene. Uz titulu lokalnok predsjednika hrv. raqtnih invalida, uživa dobru mirovinu, vozi BMW itd...
Prema evidenciji policijske uprave od 1990 do danas je počinio nekoliko krađa, demolirao je seriju automobila, kafića, vrata, izloga, pretukao nekoliko sugrađana, policajaca i jednog člana kaštelanske Hvidre koji se 2001 zatekao u Hvidri tražeći statut. U travnju 1997. prijetio je likvidacijom svojoj djevojci sandri, koja se usudila raskinuti vezu protivno njegovoj volji. Uzgred, Sandra je kćer njegovog ratnog druga s južnog bojišta.
Eto to je srž, ne dami se sve tipkat. Mislim da će zainteresirani dobit barem približnu sliku.
Takve se nitko ne usudi dirati. Jer, čovjek je branio domovinu. Ima razloga za takve stvari... Bljuje mi se...
Opet po istom scenariju,samo je casting malo izmjenjen!Same place,isti ljudi samo kaj je bilo prije :svi smo mi Mirko ,a sad su svi Ante.......2/10
nadam se da ce ga uskoro osloboditi a TEK ONDA mu treba po trgovima docceke praviti....................
9 stranica vec :/
mislim da je ta cjela stvar sa gotovinom prenapuhana...
kakve su ono gluposti da srednjoskolci pjevaju ustaske pjesme i razbijaju, necuveno nesto. vidi se da je obrazovanje 0 bodova.
Po meni je vise zlocina pocinila Carla nego Ante. Eto necu vise nista reci.
...to su sinovi ćaća koji su, ko tobože bili na bojištu, al su u stvari provodili vrijeme u krađi i propijanju... oni nemaju pojma, samo hoće doći u centar pažnje...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
da svaki prof. povijesti,bar moji ,su potajno davali signale i podršku hsp-u i ustašama...nečuveno,mislim obrazovani ljudi pa tako...zacijelo nemaju pojma:)
A ti si sa svojih 20 godina pametniji i znaš šta se radilo u to vrijeme?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ha uopće ne pratim politiku, ustaše, ove, one jel me to zamara i nema potrebe se zahebavati s tim. Ljudi stvarno nemaju pametnijeg posla
nisko........
Ja samo mislim da sve to sa Gotovinom podržava politička elita hrvatske i simpatizeri jer tko od vaših roditelja ili Vas samih bi mogao diči sidro i bježati po svijetu a još "penzija" mu na ledu. Nije valjda sve to u LegijiStranaca zaradio!
Mali smo mi za raspravljati ovakovu "gangsta" politiku jer kako netko tko je vozio prije bus danas več ima Humer i vikendice veličine obiteljske kuče od 3000 m2 i poslije rata SVI generali imaju silne firme i firmice u obitelji.
Ma gadi mi se kako smo sitni a mučimo tuđe muke dok neznamo dali čemo za sutra "kruha imati"!!
A ti si sa svojih 20 godina pametniji i znaš šta se radilo u to vrijeme?
znam više od tebe:)
daj nečemo više of..nego pisati šta ima i ako će biti šta novo sa generalom
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
zasto onda uopce se javljas u vezi toga?
Ak nekog to imalo zanima i proucava to , opet ke lompetentnije od tebe isnt he?:wstupid:
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
možda i nisu, no ideologija ustaštva je bila vrlooooo usmjerena ka tome, odnosno masovnom istrebljenju određenih skupina naroda s ovih prostora.. I bazirano je na Hitlerovom Konačnom rješenju. Oni koji su čitali malo činjeniče povijesne knjige (ne one političke propagande), znaju o čemu pričam.
Ustaše su bile talijanska podružnica, Pavelić je bio Mussolinijeva desna ruka za ovaj dio Europe, dok su Četnici u klimaksu rata postali saveznici nacista. Opće je poznato da su Ustaše kao takvi ubili više Hrvata no sami Četnici, no iskreno bljuje mi se više od toga. 60 god prošlo od tog mrtvog rata i sad mi balavurdija maše zastavama. A svaki iole pametan čovjek se neće prikloniti niti jednom od tih sranja, jer bilo kakvo povezivanje s takvim ideologijama graniči sa ludilom. Vrlo je izvjesno koje se strukture ljudi okreću ka tome, sve kreće od najnižih slojeva. Raspirač bilo kojeg sukoba, rata, pobune uvijek kreće od siromašnijih slojeva društva i mladeži, najbolji primjer su događaji u Francuskoj, a i u svakom drugom takvom slučaju se empirijski pokazuje isti zaključak.
Ljudi, okrenimo se nečemu ljepšem, recimo slijedimo uzrečicu MAKE LOVE, NOT WAR.
Od čitave ove situacije i svih sličnih vrhnje pobere politika i oni kojima ona pogoduje, a na kraju dana oni koji se znoje, krvare za ono što misle da je u redu, popuše!!! Ne dajte se manipulirat!!!!!!!!!!!
Inovator imaš moju podršku za svaku riječ što si ovdje izrekao!
Ljudi kako nemožete da si shvatite da Ustaštvo nije nešto super nego nešto čega se treba stidjeti jer naši djedovi i pradjedovi su strijepili da ih se nedođe prisilno novačiti i terati na bojišta u ustaškoj uniformi (znam iz prve ruke,nije to kada ideh sa dušom u boj) a čekao ih je metak u potiljak ako neidu s njima!
Ja stvarno nerazumijem kako ste tako povodljivi da vas netko kaomože zavesti i navesti da u krajnjoj situaciji radite pravu štetu svome narodu.= Citat =:
Željko Strize, predsjednik kaštelanske Hvidre, 34 godine, policijski dosje mu se sastoji od 30-ak stranica kaznenih prijava koje su, ne samo amnestirane, nego čak i nagrađene. Uz titulu lokalnok predsjednika hrv. raqtnih invalida, uživa dobru mirovinu, vozi BMW itd...
Pavelič-Jasenovac
Tito-nakon rata odma 64 logora
Pavelič-45 000Srba,muslimana,cigana(jasenovac)
Tito-500 000 HRVATA(bleiburg,logori i križni put)ono kasnije Boga pitaj....toliko o tome tko je više pobio,čiste činjenice....(paralela između parizana-narodnih osloboditelja i ustaša-koljača)
pavelić - skoro prodao velik komad hrvatske obale talijanima
tito - okupio narode u jugoslaviju, po republikama narodi zadržali svoj teritorij. danas kad smo se iz jugoslavije izvukli imamo cijelu svoju obalu
osim toga, nisam znao da je po tebi pavelić bio slovenac.
dobro znaš šta sam mislio...
ne skoro -neg je ,jer bi nas stričeki hitler i muslič popapali..
tito-okupio je on svoje srbiče i crpio i krao i iskorištavao iz Hrv šta je god mogao...ak nisi htio kak on kaže ajmo na goli otok..
ali šta ja znam,ja sam dijete...
..po tvom onda nebi niko ostal u Hrvatskoj.
ciljam na velike ljudi,ne na nas male...
MAKE LOVE ,NOT WAR.......:)-erika dobiš moj br. na pm;)
..e a bez tih malih nebi mogli veliki doć do izražaja!
Peace brother!
:).........
Znam samo smogovac da za staru Jugu ljudi kažu ovako u današnje doba u novoj Hrvatskoj
"Oni su krali al` i nama dali, a ovi kradu a nama ne dadu!!"
Vračam ovo malo na veseliji termin:)
@smogovac - gle, činjenica je da ovdje tito u ovu raspravu ne pripada baš nikako, ali si ga ti uvukao. da je slučajno ispalo da su nacisti i fašisti dobili rat, ostali bi mi i bez obale (zato sam rekao skoro) i bez mnogo toga drugoga i tko zna kako bi sve ispalo. isto tako je činjenica da nitko ovdje ne tvrdi kak je tito bio super, niti da je komunistički režim bio čist. tito je imao goli otok, pavelić bi imao tko zna što i pod kojim uvjetima da je dobio rat i zavladao tim ostatkom hrvatske nakon kaj bi talijani uzeli dio, možda nijemci neki drugi dio. i tko zna kako bi nam bilo. nećemo saznati, ali sumnjam da bi nam bilo lijepo.
no, ovdje razgovaramo o nečem drugom a ne o 45-oj, titu i paveliću, tj. barem do sada nismo. o ustašama nemamo zašto razgovarat kad je fašizam u svjetskim razmjerima, jednako kao i nacizam, okarakteriziran kao totalitaristički i zločinački režim. komunizam nije tako okarakteriziran jer je u svojoj ideji pozitivan. to što se ta ideja ne može provesti je drugi par rukava. ideološki, komunizam nije zločinački, fašizam i nacizam jesu. ustaše su bili fašisti. to su činjenice.
ali sve to skupa i nema previše veze s gotovinom, nego s glavama ljudi koji su svojoj djeci usadili u glave da su ustaše super stvar. ustaše nisu super stvar, ustaše su zločinci. vidi gore što je vuki napisao kako je išlo novačenje u ustaški pokret - ideš ili metak u potiljak. a da ne pričam, što je mesić rekao i slažem se s njim 100%, u zadru klinci s ustaškim obilježjima protestiraju a danas bi bili talijani da su ustaše dobile onaj rat. ili ih ne bi bilo jer bi im starci bili poklani zbog već nekog izgovora.
ti klinci, a ni dio vas ovdje, se ne izjašnjava hrvatima što bi bilo okej, nego se izjašnjava ustašama ili ustaštvo veliča. e pa sad ti vidi. a nitko ovdje tko vam pokušava objasnit što su ustaše bile, ne veliča tita niti njegov režim i goli otok, već to isto vrlo vjerojatno osuđuje i još manje ima potrebu pričati o tome.
a što se tiče gotovine ja se ne sjećam da se gotovina ikad sam prozivao ustašom da bi njemu sada neki ljudi s ustaškim obilježjima imali zašto davati podršku. sretno mu bilo u obrani, nitko ovdje od nas na forumu, koliko ja vidim iz ovih postova, ne smatra da je on počinio ili je odgovoran za zločin. oni koji poštuju pravni poredak jedino smatraju da je u redu da svoju nevinost dokaže na sudu a ne da bježi okolo po svijetu.
da se javio sudu kad je optužnica podignuta (da mu to tuđman i ekipa nisu spriječili, koliko sam vidio na televiziji, nisu mu ni rekli nego su odlučili da su oni pametniji i da to trebaju ignorirati), ili da se javio kad je račanovoj vladi ponovno dostavljena optužnica i kad je ta vlada konačno odlučila poštivati sud i odluku koju je tuđmanova vlada '94. potpisala da nam je u ovom ratu nadležan sud u haagu, dobio bi gotovina vjerojatno obranu sa slobode. nakon što je ovako uhvaćen u bijegu, a nije se sam javio sudu, čisto sumnjam da će mu dati da se brani sa slobode. što mi je iskreno žao, ali kako očekivat da će mu sud vjerovati ako im je bježao ovoliko dugo.
dao si si truda nema što........
aj mi reci zšto večina mladih,boysi takovi ljudi briju na ustaše?
...očeš da ti ja kažem.Mi smo čudan narod,čim je više zabranjivano to nam je draže.Sjećam se kad su pjevali Ustani bane.I bil si faca ako si smio pjevat tu pjesmu,a da te ne ulove.Ko sad pjeva tu pjesmu -nitko!Isfurana je,kak bi se reklo nije in.Tak i ovo s tim ideologijama i simbolima.Sve bi se moglo sažet u rečenicu:Rasturi pa vladaj,jer dok se oni srede mi smo na vrhu.A sa vrha se nevidi dno.Al to je sad već off!
Mom su recimo,uz prijetnju metka u potiljak,obukli partizansku uniformu. Ne podržavam ustaštvo,ali u drugom svjetskom ratu nije bilo velike razlike između partizana i ustaša. Da su kojim slučajem fašisti dobili rat,partizani bi bili bad guys,koji su mučili,ubijali,silovali i sl. Sve je to stvar propagande,jer zločina je bilo na obe strane.= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Dresden je predkraj rata sravnjen sa zemljom. Saveznici su pobili 100000 njemačkih civila. Civila. Da li je tko odgovarao? Nije,jer su saveznici pobjedili pa mogu govoriti šta hoće. Pobjednici pišu povijest,tako je oduvijek bilo.
U svakom ratu osim u ovom našem. U ovom našem Haag piše povijest.
SLazem se ovo za Dresden ... respect.
niten me sve više prosvjetljuje...mudar čovijek...
i sad si ti pametan što uspoređuješ dva svjetska rada s građanskim ratom (kako svijet gleda na rad u ex-yu). inače je i nakon svjetskih ratova, oba, bilo suđenja i sudovi su sudili za ratne zločine. da su to bili sudovi pobjednika, logično ako je rat bio svjetski i nije bilo neutralnih strana (osim švicarske koja se i tak nije htjela uopće miješat u sve to).= Citat =:
Izvorno postao niten
u svim manjim ratovima koji su okarakterizirani kao građanski ili lokalni, sude nekakve treće neutralne strane. pogledaj samo ratove u arapskim zemljama zadnjih godina koje rješavaju ameri, UN i slično. sa svojim interesima, okej, ali to ne mijenja na činjenici da treće strane prosuđuju što je tamo bilo pravo a što krivo. dakle ova tvoja izjava ne stoji, jednostavno nije istina što tvrdiš
tako je i kod nas. za svijet je ovo lokalni rat u kojem smo mi sami pristali, tj. tuđmanova vlada je pristala da haaški sud kasnije presudi što je u tom ratu bilo pravo a što krivo. dakle, haag piše povijest jer je tuđmanov HDZ za to haag ovlastio. možemo se mi danas s tom odlukom slagati ili ne slagati, ali opet je činjenica da je ta odluka potpisana i znamo tko ju je potpisao.
ma meni je presmješno da vidim kretene (jer ih drgačije nemogu nazvati) od 20 godina sa ustaškim kapama i ustaškim pjesmama pružaju potporu Anti.
a vrhunac maloumnosti mi je bio kad su porazbijali ured SDPa u Zadru :)
svatko ima svoje veselje,to bi ja reko kad sam vidio kretene tipa blaževič,pukanič,i onaj voditelj u usridu sa petokrakom na glavi...ak ih veseli,nek nose...
sutra Gotovina ima prvo izlaganje pred sudom...a i skupovi su ok prošli...ko bi reko
bitno je naglasiti da ovo šta govore da je u Splitu bilo 70000 ljudi, na rivi, je glupost! bilo ih je upola manje.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
steta! a na trgu u ZG ih nije bilo vise od 500-tinjak... bas jadno... :thumbdown= Citat =:
Izvorno postao jay
prejadno....aj bar ih je u Splitu bilo 50-tak tisuća
Ni u Rijeci nije bilo bolje.Tako reć ništa ljudi!
zato jer je većina išla za split= Citat =:
Izvorno postao Bumbislav
ako je neko vidio onu zastavu na dva štapa na kojoj piše blue army i gotovinina glava je na njoj, to je zastava od boysa, što je dokaz da su išli i mnogi iz drugih mjesta
a za sve one koji govore kak je gotovina imo puno para uz sebe, mogli ste pročitati da je onaj frajer s kojim je gotovina uhićen u restoranu došao mu donijet pare koje su skupili hrvati iz amerike
u Bjelovaru 100-ak...= Citat =:
Izvorno postao Bumbislav
Si bio ti na skupu?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
BTW, ako imate današnji Jutarnji list preporućam da pročitate Tomićevu kolumnu...
a naravno....kratko,ali bio sam....:)
Ante Ante svi smo zate!!!
Bolje rob nego grob!
Trst je naš!
isl
dobro sad se zezam :rolleyes:
ajde nabaci neki scan stranice, ne kupujem jutarnji= Citat =:
Izvorno postao gog
nije ih bilo toliko... max 40 tisuća= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Hebiga, ne kupujem skener :)= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
A nisam ni ja čitao... Može netko neki kratki opis, prepjev ili slično?
Hm, hvala qurcu da je HDZ na vlasti, jer da je kojim slučajem Račan i njegova prćija, bilo bi ajmeeeeee. Dakle, skup je protekao izuzetno mirno i bez preteških riječi, uvreda i prijetnji za razliku od onog prije 4 godine.
S obzirom na prirodu skupa u Splitu, moglo bi se reći da je svijest ljudi u 4 godine napredovala, jer je ovakav skup sve što bi normalan i razborit čovjek želio.
Međutim, to možemo zahvaliti isključivo činjenici što je "kriva" stranka na vlasti, pa su emocije donekle prigušene i ne može im se izvikivati "komunjare" ili "izdajnici".
časni sude nije kriv ANTE LEGENDO
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Evo malo veselja ;D;D;D;D;D
ma prestrasno me ljuti sve tooo...:/
ma uzmi dozu naveče i sve bu OK ;)
...bedasto je kaj je bježal, a sad sud naziva časnim ;D
Da, i meni je to upalo, ko trn u oku. Pa koji q svaki put mora reći to "časni sude". Jel to neko pravilo i li šta? Moš mislit velike časti.
To znaci da ga podrzava i da ga stuje.
To znaci da se slaze sa njegovim radom, ili ti (Haskim sudom)
Da, znam, pitao sam čisto retorički. U svakom slučaju zanimljiv je obrat.
ajde daj mile prekini već jednom...prekini,već stvarno dosadan sa tim upadicama i strelicama...mora to govoriti,to piše u nnihovom nekom haškom kodeksu...
bitno da se ti možeš veseliti,vjerujem da si u latinici isto uživao jel tak?
Ako ti smetaju moje upadice, ne čitaj ih. Vrlo jednostavno, Smogi.
Što se Latinice tiče evo ti moje mišljenje ovdje
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16606
uživaj
upadaju mi u oči druže...mislim da nije potrebno da takvo nešta svako malo pišeš
Žao mi je ako te to pogađa, ali ja ću Smogi, pisat točno ono što mislim i točno onoliko puta koliko mi padne na pamet. Ako admin ocijeni da sam dosadan, ili da se ponavljam, ili da spamam forum, onda neka mi slobodno okine ban. A ti dotle zažmiri na jedno oko i probaj ne shvatit osobno.
BTW, da samo znaš koji rat vodim sa svojim starcima oko te tematike. Kad se vidimo, odma oni po meni i ja po njima, pa se nitko ne ljuti.
ja neću pisat što mislim---dobio bi takav ban:)))))žmirim;)
Ajde dobro, ipak si fer, :beer: neću puno srat, časna pionirska ;D
Ne znam baš mora li to govoriti, vidjeli smo kako Šešelj razgovara sa sucima :) A i offtopic si...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
a i Milosevic..ali ipak Gotovina je za njih Gospodin!!!!= Citat =:
Izvorno postao gog
Šešelj i Slobo znaju da su krivi i da ih ni bog ne može spasit, pa se zato zajebavaju i sprdaju. Nemaju šta za izgubit.
= Citat =:
Izvorno postao gog
Kako ide ona,svako je nevin dok se ne dokaze suprotno... ili tako nekako.Politika me uopste ne zanima,ali posto je ovo bila boom tema,morao sam zaviriti ovde.Zakljucak iz svega je,nemojte se bezveze nervirati ili likovati,jer mi smo obicni piuni,i nas niko ne pita za misljenje.Cinjenica je takodje da je danas jako zajebano biti politicar ili u vladi.... nema tu perspektive....
A kad ste kod Seselja vec,evo jedan mali remix ;)
http://www.geocities.com/radnicka_klasa2/Shesh.swf
Zato i jesu u kurcu ovi svi narodi...ex yu jel...= Citat =:
nemojte se bezveze nervirati ili likovati,jer mi smo obicni piuni,i nas niko ne pita za misljenje
Dok šutiš, svi te gaze. Ako im daš da te gaze, onda ni ne zaslužuješ bolje.
Ko se nezna borit za svoje, ne zaslužuje da živi.
Dabog da susjedu krava crkne! Kako bi mi to rekli jel...eto ti naroda.
Evo jedna prigodna...malo je tema zamrla, pa da osvjezimo...
Jest da je 3MB ali vjerujte mi isplati se skinuti (barem po mome sudu)!
Link: http://rapidshare.de/files/9506822/Z...de_mi.wmv.html
Jao, vidio sam to jučer, strgao sam se od smijeha... ;D