A što tebe muči? ajd ja ću ti pomoć!= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
Printable View
A što tebe muči? ajd ja ću ti pomoć!= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
Verovatno misli na unlock ali to nema nikakve veze sa service pack-om...
Imam moto v525M i sat hočem unlock a ne radi tutorial v tej temi. Kad hočem odpret PDSbackup.bin u PDSEditor dobim error "Range check error" . PDSbackup je 64Kb. Sam probao na 3 compih i ne radi.
To je link za moj pdsbackup!
http://www.lenartjezakon.com/antrax/pdsbackup.rar
Sad sam i ja probao nece ni kod mene da ga otvori...Napisao si u predhodnom postu da ti je oznacena opcija disable backup compression...to nebi trebalo da bude oznaceno mozda je to problem,iskljuci tu opciju i ponovi postupak
Ajd ga onda jednostavno otključaj po MOJEM tutorialu sa repstudiom. a usput si napravi fullbackup!!= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
still stuck? contact me....
EDIT: evo ti link na tvoj PDS backup koji sam ti sredio za daljnji rad. http://rapidshare.de/files/11318179/PDS.bin.html Probaj sa ovime, a ako neće šljakat, onda mi se javi da ti to sredimo! :thumbup:
Ajd nek netko proba sa drugom verzijom Flash backupa osim 2.5 jer meni ta verzija neradi dobro niti sa V525, a niti sa V550. Ima nesta veze i soft koji je gore jer mi je sa V525 prije radio, ali kako sam danas stavio 75R samo se srusi program, ali sa starijim verzijama Flash backupa uredno radi na oba moba. PDS edit savrseno otvara ispravnu datoteku i vec mi je nakon otkljucavanja lista instaliranih softwera poduza.
GoGs sam DL ta PDSbackup šta si ti napravio i je zlodalo v PDSeditor! Hvala! Ali sad kad ga restoram z flashbackup i vse dela tak kot mora ali dobim SUBSIDY error. Sam naredio "Undo last subsidy seems" ali ne radi. Možeš ti vedeti zašto?
jebao sam se dobrih pola sata da je popravim, ali nisam dirao ništa u njoj, samo sam ti je sredio da je možeš ga sam dekodirat
Pozdrav! Evo ja sam isprve otključao svoj v550! Samo mi nikako nije uspjevalo napravit backup sa 1.87(vjerovatno bi trajalo3,4 sata) pa sam sa 2.5 verzijom bez ikakvih problema napravio backup u 3 minute. Samo treba isključit opciju kompresije backup filea! Svaka čast dečki!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mali David
Naredio sam repair s repstudio_demo na svoji moto v525M i sad je mob dead! Kad ga uklopim ... za sekundo vidim diode i zatem je tema! Šta moram popraviti?
Posle repair-a telefon je potrebno flash-ovati sa nekim mosterpack-om(u tvom slucaju sa 55R ili 58R).
Meni je i nakon toga bio jos mrtviji, ako se to dogodi, vrati backup. Neboj se nista, skoro ga je nemoguce ubiti, samo se javi sa problemom i sve ce se rijesiti.
To znam. Ali kako konektam mob? Imam win xp+sp2 i kad povežem mob s pc i stisnem *#power u windowsu dobim "Device not recognized"
Nisam napisao... telefon se ne vklopi! Samo "bliskne" i tema!
Ovako sam ja vratio u zivot. Mob ti ostane na neki nacin u tom modu i kad izvadis bateriju. Ja isto imam sp2 i sve radi nema zime samo skopcaj i pokreni repstudio i on bi ga morao prepoznati. Ako ga prepozna, vrati backup nazad na mob. Ako neuspijes javi se opet.
Oh zaboravio sam, mozes napraviti opet onaj erase, kada kliknes, otpojis mob i malo sacekas, repstudio bi morao izbaciti gresku, onda spoji mob i klikni na nesto kao shut down phone i on ce ga onda pravo iskljuciti, onda ga upalis sa *+# i stavis soft, ili backup.
Radi! Mislim... sad radi na PC! Uzel sem baterijo ven i radi! idem sad ga flashat! TNX!
MOJ MOB SAD RADI NA VSE NETWORKE!!! Neznam šta naj rečem! Bog vam hvala! Sam flashal z TRIPLETS_G_0B.09.58R_LP0039_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08 _01R_SE7400AXXXX1C9_1FF i radi sve!
Ubio sam mob, htjeo sam ubaciti PDS backup, a nisam namjestio PDS backup, nego full backup, i stavio na restore, i komp je zablokirao i probo sam uplalit mob, i nista, probo sam u flash modu i nista, ima tko kaku ideju sta da radim??
UH, vratio sam ga u zivot, jedva, samo ne znam dal je otkljucan, probat cu uzet prijateljevu karticu da vidim jel, je ili nije :D
Kak ovom dečku ide Slovenski... Drugi put samo izvadi bateriju i ondak pritisni * i # i vrati bakteriju i pak ti bu v felš modu= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
Ashtray se trudim ;) Sad imam 55r ... možem namestit 72r?
Moze li mi tko lijepo objasniti kako da otkljucam svoju v550@v620 jer sam koristio upute malog davida i nisam nista uspio, rezultati su bili ubijanje moba i da nisam napravio flash backup ne znam sta bi
MOze li mi tko korak po korak objasnit kako da ju otkljucam??
post broj tri (3) u ovom threadu. http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17075 tu ti je objašnjeno kako skinuti bootloader! Ako ti izgleda komplicirano, sad napravi novi PDS backup (najbolje u ramdlr - programu) i pošalji mi pa ti je ja napravim za bilo koji flash.= Citat =:
Izvorno postao Antrax`
trebaš otvoriti svoj PDS u programu po imenu PDS editoru, i kliknuti na Undo last subsidy seems, zatim save i ubaciš natrag PDS u mob i gotovo.= Citat =:
Izvorno postao fprpic
A druga opcija ti je preko repstudia!
Probo preko repstudio, shebo mob, jedva ozivio mob, sa PSD editorom isto radio i otiso na subsity seems i save, i nista, kao da se nista nije dogodilo
I rado bi ti poslo al zelim sam nauciti, jer me to zanima da znam opet napraviti :D
Kako nista: zatim save i ubaciš natrag PDS u mob i gotovo, kako je napisao gogs, a i ja sam se potrudio sve potanko objasniti.= Citat =:
Izvorno postao fprpic
Ja sa repstudiom nisam radio V550, samo sam pokusao i nije islo. Mozda zavisi koji soft sada imas na mobu, ali uglavnom svima radi tako da ubace prvo "stari" boot loader 07d0, zatim naprave ISPRAVAN PDS backup, koji se moze provjeriti npr. nekim hex editorom, taj PDS backup se kopira na jos jedno mjesto, za svaki slucaj, editira sa PDS editom, na lijevoj strani se otvor popis instaliranih flexova i flasheva ako je PDS backup ispravan, undo last subsidy seems. Save PDS backupa, ponudjeno je obicno default, save i onda se flash backupom pod restore backup odabere sacuvani, onaj na kojem je PDS edit radio, PDS backup i posalje na mob. Tek tada bi mob trebao biti otkljucan, a sve ovo nabrojano traje 2 minute. Ako se taj modificirani PDS backup ponovo otvori sa PDS editom na lijevoj strani treba u popisu flaxeva i flasheva biti samo po jedan, tj. trenutno instalirani.
Samo hrabro naprijed, stvarno je najvece zadovoljstvo kada nesta sam napravis.
= Citat =:
Izvorno postao maki1908
evo ja sve ovo napravio i nista,i dalje lockan na vip,imam 58-cu gore,jel to mozda toliko veliki problem?
Jel ti gore lijepo piše= Citat =:
Postupak sigurno pali ako na telefonu nemate 55r ili 58r monsterpack.
evo sve sam napravio, i ne valja, nece. Kad upisem pin javi mi: " Kontaktirajte Usluga Davatelja usluga"= Citat =:
Izvorno postao mali David
Meni isto= Citat =:
Izvorno postao fprpic
E550
SE6633AXXG10C6
R376_G_0E.67.02R
:confused:
kao prvo, @sost: ti moraš prvo na stari bootloader (ili repair, pa neki otključani monster)
@sirius: kad ti je već gore 58R, onda napravi ISPRAVNO (puno njih nije dobro napravio repair, ali ja sam to već barem 20 puta napisao postupak kako ispravno napraviti) repair, pa onda opet lupi 58R monster i mora biti otključan!
A možeš i prijeći preko bootloadera, tj. ubaciti soft koji god hoćeš (TRIPLETS), a to imaš u threadu "Bootloader skinut..." šta sam ja postao! Tamo ti je sve detaljno objašnjeno!
[QUOTE=GoGs]kao prvo, @sost: ti moraš prvo na stari bootloader (ili repair, pa neki otključani monster)
stavio sam stari bootloader, a koji je "otključani" monster
ovaj sam cini mi se sknuo sa http://www.motomodders.net/default.aspx?tabid=117
a tamo pise
THIS FILE WILL NOT LOCK YOUR PHONE kaj to nije onda otkljucani
Pozdrav
ajd reci koji bootloader imaš? jel ti ga normalno prikaziva sa *#? trebao bi napraviti repair sa repstudiom, pa onda ubaciti taj monster!
Pozdrav grupi. Vec duze vrijeme pratim ovu grupu i pohvale znalcima!
Ponosni sam vlasnik v360v ali je jos uvijek zakljucana na vip. Nisam uspio pronaci na forumu kako se otkljucava, a da neide preko testpointa! Mozda mi je nesto promaklo? :wstupid:
promaklo ti je to što se trenutno ne može otključati kući sa usb kablom...
eto toliko...
BTW:dobrodošao na forum!
Eto vidim da ljudi imaju problema sa otkljucavanjem prema uputama koje je
napisao mali David, sto je i kod mene bio slucaj nisam je uspio otkljucati tako.
Predpostavljam da je to bilo radi toga jer je gore bio Vodafone brand software.
Ali na kraju sam je ipak uspio unlockat pomocu Rep Studia i naravno uz pomoc uputa od malog Davida jer prije u Rep studiu nisam mogao napraviti Repair. A fora je bila u tome da se mora staviti Bootloader 07d0 i onda Rep studio da napravit Repair.
Eto ja sam radio ovako:
1. Flash sa bootloader 07d0
2. Napravio sam PDS backup i Full backup sa Flashbackup mislim 1.8 verzija.
3. Repair sa Rep studiom (vec je par puta opisano na forumu kak se to radi)
Za telefon sam odabrao V620 posto je gore bio od nje software.
4. Flash sa R376_G_0E.65.25R
5. Flash R376_G_0E.65.25R_lang0037_reflash.zip.
6. Flash sa Flexom 67.02R_SE5119AXXU50C6_flexl_MOTOX.rar.
Ova zadnja tri koraka su nebitna mozeta staviti flash i flex koji hocete bitno je da nije lockan. Meni osobno ova kombincija softwarea najbolje radi pa sam zato stavio tu.
Nakon ovog postupka mob je otkljucan. Tak da mislim ako budete tak napravili da ce i vas biti otkljucan.
Eto nadam se da sam nekome pomogao, ako je nesto krivo ispravite me.:thumbup:
normalno *# 07.D0= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ponovo isti monster nakon repaira?
nemora biti isti! Glavno da je odgovarajući monster (R376) i da nije lockan!
pogledaj post gore šta je mmihanov napisao pa probaj ovako ako ti neće raditi kako sam ti ja objasnio! (mada sam prilično siguran da mora raditi!)
vjeruj mi trenutno ni najskuplji boxevi ne mogu bez test pointa rješit taj mob, na moju veliku žalost, jer je zbilja kompliciran taj unlock...= Citat =:
Izvorno postao vk__MoRpHeUs__
Na ovim stranicama je bilo dosta govora o otkljucavanju uz pomoc PDS editora, koji je izgleda ujedno najlaksi, najbrzi i najbezbolniji nacin.
Pa onda sa Repstudiom koji je jos uvijek dosta rasiren,a i sam program je jako stabilan.
Treci nacin je sa Ramldr-om i vidio sam jako malo postova onih koji su koristili taj nacin. Mozda bi dobra dusa koja je isprobala ovaj nacin otkljucavanja mogla podijeliti sa nama iskustva ili prednosti i mane izmedju ova tri nacina otkljucavanja.
Hvala na dobrodoslici!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Nije mi to promaklo ali mislio sam mozda netko nesto zna, a da nezeli podijeliti s ostalima! LOL
= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
Ajd bas cu probat.
E de mi reci nesto:
Ja sam probao flexat ga sa tim 67.02R_SE5119AXXU50C6_flexl_MOTOX.rar.
i kad ga upalim on mi javi flex error. Dal je mozda zato sto taj flex nije u flex formatu nego je u flash formatu??????
Pa da njega je potrebno ubacivati kao flesh tj. ako koristis multifleshflesh otvoris ga kao flesh a ne kao flex,a ako koristis rsd light svejedno...= Citat =:
Izvorno postao fprpic
Flexaj ga sa PST File---open---pFlex odabereš flex i neće ti javljat greške= Citat =:
Izvorno postao fprpic
Kako mislis da to uspe ako je ekstenzija fila-a .shx?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
= Citat =:
Izvorno postao fprpic
Pa napravi onako kako sam napisao u onom postu prije i nebi smijelo biti problema.
Ovaj Flex ne stavljas preko pFLEX opcije nego kao FLASH.
Ako ti taj ne radi dobro, mada neznam zasto nebi, stavi ovaj:
V620_Core_SE5109AXXXX056.zip
Samo sto taj ide preko opcije pFLEX.
Eto ako bude kakvih problema pitaj.
ako je shx onda neide preko PST-a jedino preko MFF-a
Ako ti je .shx ekstenzija,provaj fleshat sa flashbackupom,lijepo biraš koje stavke da ti ti ostavi(npr. language pack),a koje da pregazi! Meni sa MFF-om nikako da ga sflesha kako treba!
a zašto ti MFF neće?
Nemam pojma,bootloader sam bez problema unazadio s MFF-om,al flash nikako,sve piše ok,flash succesful, al nikako da se telefon digne, a s flashbackupom sve šljaka.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
nešt ti se zblesirao MFF! to se meni nikad nije dogodilo!
Evo ovako:
radio sam po uputama malog davida, i onog mmmmmihhannooov(kako li vec)
i nista, ama bash nista.
Ja ne znam sta se to dogadja, ili sam ja GLUP(sto jesam) ili je moj mob specijalan
Isao sam Ovako:
1) po uputama malog davida:
flashas ga za onim starijim bootloaderom i onda izvadio full flash backup(32Mb) i PDS backup, editiro to sa PDSEditorom i oso na undo seems(sta li vec pise) i vratio PDS backup u mob, i onda ubacio t-mobile karticu i upiso pin i kaze ovo:i nista= Citat =:
Kontaktirajte Usluga Davatelja usluga
2) radio sam po uputama onog mmmiihhaova(kako li se vec zove)
I ubacio onaj flash i napravio backupe i otiso na repair u repstudio mob je samo crko, i ubacio sam nazad ful backup u mob i sad stoji kako je i bio prije.
Imal tko kaku ideju kako da ga ja otkljucam?????
napravi repair, i stavi neki drugi flash gore koji nije zaključan (monster)
Repair sam napravio sa repair studiom, i mob mi samo crkne, onda moram vracat full flash(i to ga jedva vratim)
A gdje da skinem taj otkljucan monterpac???
koji imaš gore? tj na mobu?
Ako ti je lakše, vrati full backup od v550 i onda ponovi upute od malog davida i tek onda si sfleshaj na 620!
Već kad sam kod flashanja, ubacio sam na svoj v550- 67.02R i SE119AXXU50C6 i skužim da mi baterija sad traje duplo manje nego prije,ful mi bilo čudno i skužim da mi se nekad,kad je mob zaklopljen,upali unutrašnji ekran i svijetli bijelo! Poznato kome?:-/
a jesam probo sam i tako, i opet nece, pito sam nekog sa foruma da mi posalje fimware otkljucanog, ali kasnije cu to pet probat, sad nemam vremena, moram jos malo na trening:(
samo poslije repstudia, treba mob pregaziti sa najnovijim monsterom od tog modela i morao bi biti otključan!
Bog i Motorola dečki !
Daklem evo mene opet nakon bezbroj pokušaja da odklenem svojega mobija ( vrag mu se mamice naje..l). Morti se pitate zakaj?!?!?! E pa ovak. Zemem ja mobija i nabijem mu kabla vrit, on se zasvetli ko da mi oće bogec reći...Ok. Mišeka denem na RepStudio i krenem. Napravim Backup...OK, oćem Repair a on veli:
Phone found
Flash mode ok
Exec loader failed
Erasing phone, please wait...
Erase fail
Ja ponorim i kunem sve u 16. Ponovim.........isto. Mislim si ja morti s PDS-om i FlashBackup-om bu išlo. Probam.......on nekaj mrdulji i veli:
Error creating backup. Your phone doesn´t suported!!!
E pa dragi moji MOTOristi pitam ja Vas ko tu mene j... i zakaj?
Prosim lepo objašnjenje ak je moguće , i nemojte mi se kaj zamerit.
Mob je v550@v620 sa R376_G_0E.67.02R I SE5119AXXU50C6
Unapred HVALA!
Si provao ubacit 07D bootloader?= Citat =:
Izvorno postao Doc77
bez ubacivanja bootloadera nema otključanog moba! jedino preko repstudia!
A da probaš ponovno sa repairom?
@mandarinko: bootloader se stavlja samo da bi mogao normalno mogao napraviti backup...
Trebam dekodirati jednu Motorolu V3.
R374_G_0E.40.9CR
Bas bi zamolio Bluedevila da mi javi na PM kako je to moguce napraviti. Recimo da je hitno.
Hvala.
bez testpointa i clipa nikako! kontaktiraj bolje Inovatora.
bez ubacivanja bootloadera nema otključanog moba! jedino preko repstudia!
A da probaš ponovno sa repairom?
Probal sam 483 puta ( 10+-) i neće ga vrag črni preroštati. Nemrem ga ni zblokirat ili zblesirat. Dečec se zbudi i dela kak da se to njega ne dotikavlje. Dela norca z mene:bunny: i neznam kaj bi još mrdal po njemu. Još kakva ideja?
ajd nakon repaira stavi R376......_25R monster, pa vidi šta se događa. Jel si ispravno napravio repair? *# se mora dosta dugo držati (dok se odspoji, treba još držati sve dok se opet ne spoji)
ne treba za tu verziju V3 TP, samo clip...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
novije ne idu bez uklanjanja RSA.
Fora je u tome da ja uopće nemogu napravit Repair jer nakon što napravi Backup kad stisnem Repair on krene u brisanje i onda ispiše Exec loader failed, Erasing phone, please wait... Erase fail. Upravo sam probao ponovo i skužio da kad krene u brisanje kao da pukne veza između moba i kompa ( u lijevom donjem kutu na tren ispiše Not connected i onda se ponovo spoji) i jednostavno ne ide dalje.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Koliko sam skužio *# se stisnu i drže tek kad brisanje završi i kreče se u Flashanje.A sa FlashBackup-om uopće nemogu napravit backup.
ako ne uspiješ ništa rješiti, javi mi se na PM, pa ću ja napraviti repair/flash/unlock sa clipom
Gledaj ovako ja sam imao isti problem sa repstudiom dok nisam ubacio bootloader 07D0 tek onda je mogao napraviti repair, do onda mi je javljao isu poruku kao i tebi: Exec loader failed, Erasing phone, please wait... Erase fail.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Stoga sam zakljucio da treba ubaciti taj bootloader kako bi mogao napraviti repair.
A sto se tice repstudia samo treba slijediti upute koje program ispisuje i nece biti nikakvog problema. Kad ti repstudio napise da stisnes * # stisni i drzi dok ti drugi put ne napise da je connected tek onda pusti.
Prvo ovak mislim da nisi radio bas sve kak pise. Stvar je vrlo jednostavna.= Citat =:
Izvorno postao prpic
1. Bootloader 07D0.
2.Repair sa repstudiom.(samo treba slijediti tocne upute koje ti program ispisuje).
Otvorite program repstudio te odaberete svoj tip moba(u mojem slučaju v620 ), i jednostavno stisnete repair. kad vam pročita mob i sve, sljedi brisanje iz moba.
kad to obavi, javit će vam poruku da sljedi drugi postupak. Na to treba stisnuti *# i tek onda stisnuti ok, a *# držati dok vam god se mob ne odspoji i nazad spoji, jer ako pustite prerano, on neće obaviti postupak do kraja!
Kad se napravi repair po uputama mob se ugasi i treba ga upaliti sa *# i onda flashati sa unlockanim flexom (R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_ 05_00_03R_GSRV620T673NZ070_1FF.zip).
Jer ukoliko vratite svoj backup mob ce najvjerovatnije biti zakljucan kao i prije sto je i kod mene bio slucaj dok nisam ubacio ovaj gore flex.
Eto ajde probaj tako pa javi dali si uspio.
Ok kužim, ali ovo sa ubacivanjem Bootloadera mi nije jasno kako to napraviti pa ako može neka crta vodilja pa da i to znam.= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
Hvala.
Evo ovako taj bootloader ubacujes isto kao i flash sa PST opcija MultiFlashFlex.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Znaci Bootloader 07D0 (moras ga skinuti sa neta oznaka file je
Boot_Loader_07D0.shx) ubacujes kao i svaki drugi flash.
Ako nemozes naci posalji mail adresu pa cu ti ga poslati.
Znaci kad to napravis onda dalje prema uputama za Repstudio.
Javi dali si uspio.:thumbup:
to nije flex već monsterpack... :)= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
Skino sam nešto imena R372_boot_loader_07.D0. dali taj valja s obzirom da to nije R376 ( ****** to je jedini koji sam našao )= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
heh, ak sam ja stavio taj na TRIPLETS, onda ne bi trebao ni ti imati problema!
Probal, Flashal, sve 5+.........ALI......ne ide pa ne ide, di je greška neznam dakle: Napravim full backup sa FlashBackupom, napravim Repair, on sve pobriše, držim *# i kliknem OK, čekam......... pojavi se poruka da držim i dalje i upalim mob kako bi krenuo u Flash sa MultiFlashom, Flashnem ga s monsterom, OK, palim mob i .....mrtav. Vratim fullbackup i napravim PDS backup ( V620 PDS Backup (06-02-03_213823).fbp ) i to kopiram, otvorim PDS Edit i nemogu naći kopirani PDS Backup, vjerovatno jer nije :rifle: .bin??????
Kako dalje......upoooooomooooooć:wall:
Ajde polako idemo korak po korak.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
1. Koji si monster stavio poslje repstudia?
2. Sa cim napravis PDS backup? Ocigledno ne sa Flashbackupom kad ekstenzija nije .bin.
3. Ako si vratio svoj stari Fullbackup nemozes napraviti PDS backup jer da bi to napravio moras imati Bootloader 70D0. A PDS backup napravi sa Flashbackupom a ne Repstudiom.
E ovako mislim da nisi nesto napravio dobro oko Repstudia. Dali ti je napisao da je popravak uspjesan? Tek poslije te poruke mozes ubacivati monster pack.
Ja bi ti preporucio ovaj:R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R 376_05_00_03R_GSRV620T673NZ070_1FF.zip
Eto jos jednom:
Znaci bootloader 70D0
Repair sa repstudiom
MultiFlashFlex sa R376_G_65.25R Monsterpackom
I mob bi trebao biti otkljucan (tako je kod mene bio slucaj)
P.S. poslao sam ti bootloader na mail.:famous:
Ubacio bootloader, Backup sa FlashBackup v2.3, Repair, *# do poruke da držim i dalje i upalim mob da mogu flashat, Flasham sa MultiFlashFlex 67.02R_SE5119AXXU50C6_flexlash_MOTOX. Mob mrtav do boga pa ispočetka
= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Mislim da je problem u 67.02R_SE5119AXXU50C6_flexlash_MOTOX
mislim da to nije monsterpack nego samo flex.
Ovo ti je oznaka monsterpacka ima oko 16 MB, a koliko je velik ovaj tvoj file?
R376_G_0E.67.02R_PDS001_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E _R376_06_05_03R_SE5119AXXU50C6_1FF
Ali taj monster ima problema sa potrosnjom baterije, barem kod mene, puno bolje radi ovaj R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_0 5_00_03R_GSRV620T673NZ070_1FF.zip
Ajde probaj staviti to pa javi dali radi.
Evo ja sam pomoču Rep Studia otključao E550, svaka čast ekipi s foruma na trudu i pomoči:beer:
to je flex koji se flexa u flash modu. flasha se samo CG2 kodna grupa= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
Pa to sam i ja rekao da je to flex a ne monsterpack i zato mu i mob ne radi nakon sto ga flasha.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Preporucio sam mu da stavi jedan od ona dva gore navedena monstera.:thumbup:
kako??= Citat =:
Izvorno postao bobikobic
ajd objasni lijepo, jer ja ne mogu
Motorola Retail V620
Screenshot File Type: Monster Pack
Flash Version: R376_G_0E.67.02R
Flex Version: SE5119AXXU50C6_1FF
Carrier: Motorola Retail
Phones: V620
Language Pack: 0031
Release Date: May 09,2005
THIS FILE WILL NOT LOCK YOUR PHONE
Date Updated: 10/30/2005 4:07:22 PM Downloads: 760 | File size: 16121 K
Puno ime ovog monstera je: R376_G_0E.65.25R_PDS001_LP0239_DRM0002_JPJAVA_G_0E _R376_06_00_01I_SE6630AXXD8070_1FF.shx
skinuo sam ga sa motomodders.net i ako ste naivac kao ja skinut čete ga i puknuti u mob odmah nakon odključavanja jer niste našli onaj koji vam ljudi preporučaju. Naravno da je brendan monster jer da nije JA ga sigurno nebi našao. A da Vam ne pričam da sam bio korak do uspjeha kaj se tiće odključavanja svog moba. Hvala na pažnji ( morao sam si malo olakšati dušu ) a sad idem staviti izmučenog moba na punjenje jer sam scedil bateriju bokcu na odključavanje i flashanje.
PozdraF
= Citat =:
Izvorno postao Doc77
To sto je monster brandan ne znaci da je i lockan (vecina monstera je brendana, barem po mojem iskustvu). Ali to sto je monster brandan rijesis sa novim flexom i ode brand kao da ga nije ni bilo.
Dali si nakon monstera probao dali je mob lockan ili ne?:angel:
Probao, i traži me subsidy key, onda sam ga preflashao sa onim motoxom koji imam i sve je ostalo isto samo kaj više nije bio crveni skin nego plavi.
Upravo idem dići mail kaj si mi poslao pa se javim tokom dana tu. Hvala
Evo ekipa da se i ja pokurčim: Moje Tele2 beči vu nove štale koj sem mu otklučal. Fala lepo gosponu Mihi i ostaloj bagri koji su me peljali vu mrke kmice i kazali mi puta do svetlosti dana kak bi teletu bilo lepše i kak bi se ja lakše pripovedal ž njim. Još jemput FALA SVIMA i idem se sad zapit.
PozdraF
Nema na cemu glavno da si napokon uspel resiti taj problem sa svojom štalom i kaj sad mali telek more mirno spati.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Ako netko ima kakvih pitanja o unlocku V550 samo nek pita, kao sto vidite da se unlockati bez nekih vecih problema.
Lijepi pozdrav.
Miha:beer:
problem je u tome što ljudi ne pročitaju sve kak se spada i onda ne rade dobro... no zato smo mi ovdje da pomognemo!
Istina ziva. Tu smo da pomognemo jer nitko se nije rodio pametan da sve zna.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Zato postoji ovaj i mnogi drugi forumi da covjek pita ili procita ono sto nezna.
Ali ipak bih dao savjet svima onima koji se upustaju u razno-razne avanture sa svojim mobitelom.
Uvijek najprije napravite onako kako je netko napisao i uspio napraviti odredjenu stvar i ako njemu radi i vama ce u 99% slucajeva isto raditi. Znaci ako netko preporuca odredjenu verziju software-a, monster packa ili flexa i vi stavite najprije tu verziju pa ako stvar proradi lako poslije isprobate ono sto ste si vi zamislili da bi htjeli. Eto toliko od mene sto se toga tice, mozda ce neko reci da ne lupetam bez veze, ali primjetio sam da ljudi upravo na tome najvise grijese.
Ne naprave bas sve onako kako je netko napisao ili preporucio.
:comp: Lijepi pozdrav. :thumbup:
Evo samo jedna brza zahvala svima u ovom threadu, uspio sam unlockati v550...
Par sati citanja i 15-tak minuta posla...
u najkracim crtama:
flash bootloadera 07D0->backup full i pds->edit pds->restore pds
U nadi da cu pomoci buducim generacijama radio sam screenshotove na svakom koraku, pa ako nemate nista protiv sutra kad se naspavam obradim ih i postam... (jel postoji kakav limit na broj slika ili velicinu ukupnog posta?)
Bye
Je ovo možda OT, ali mi se čini da bih ovdje mogao saznati odgovor :)
Zanima me mogu li bilo koji BootLoader natočiti u bilo koji telefon i na bilo koju verziju softvera?
Konkretno, ja imam v360v i 8d0 Bootloader. Mogu li ja staviti gore 7d0, hoće li telefon raditi (imam ga u shx obliku). Mogu li ili moram potom vratiti backup Bootloadera 8d0 da bi telefon radio?
Pitanje je nastalo zato što mi se čini, da kao na v3, ne mogu vratiti backup na v360 radi Bootloadera.
Zna li netko za disasembler i takve alate za Motorolu?
Nesalomljiva motorola
doslovno, sve sam probao osim test pointa, koji uostalom nema smisla jer se ozivi i bez tog rasklapanja. Cak sam isao na otkljucavanje sa ramldr-om i nista.
Htio sam izbjeci stavljanje 58R na mob ali na kraju sam se predao i pregazio ga, sada je V525 otkljucan, ali 58R nisam uspio skinuti. Zna li tko kako se skida. Stavio sam onaj boot loader i nista, gazio, ubijao, vracao, (p)reparirao i ne da se, nemam vise volje. Skinuo sam tone postova i neznam vise sto da probam da skinem 58R. Probat cu jos jednu foru koju sam morao upotrijebiti za ubacivanje jezika. Nikako ga 58R nije htio prihvatiti i na kraju sam mob upalio u flash modu i flashflax-om ga uspio uvaliti i radi. Mozda bi tako mogao i drugi soft, nekuzim sto mu je to znacilo ali samo je na taj nacin proradio.
Dok se opet ne uhvatim u kostac, ima li tko kakvu ideju kako se skida 58R???
znam ja skinuti 58R. Javi mi se na PM
otkljuco svoju V550@v620 pomocu repstudia
Zahvaljujem Malom davidu na savjetima
A zakaj nisi s PDs Editorom i Flash Backupom? Vrag ti jebi taj Rep Studio;D ;D= Citat =:
Izvorno postao prpic
Ja sam čak uspio i V3 na taj način, al nemojte me pitat kak, jer ni sam neznam šta sam mrdo... Al probat ću opet, možda je ovo bio puki slučaj
pa zato sto mi nije islo :(
kako si uspio v3? mislim da ona ne ide bez testpointa i clipa...
verzije bootloadera ispod 8.26 idu bez testpointa= Citat =:
Izvorno postao GoGs