pa pretpostavljam da ce cijene ic gore... zato i ocu nabavit mob do nove godine...
Printable View
pa pretpostavljam da ce cijene ic gore... zato i ocu nabavit mob do nove godine...
ali mi možemo potpisati ugovor po ovim cijenama i uvijetima...i onda uzet mob poslije nove?
e vidiš, to nisam siguran, jel neko zna točno što se toga tiče? Ako ne nabavim mob do božića, sigurno ću uzet preplatu bez moba, pa onda poslije tražit mob...
Možeš uzet pretplatu bez mobitela i naknadno uzeti mobitel bez promjene uvjeta osim minimalne mjesečne potrošnje, sa 0 na 48 kn i trajanja pretplate od min 18 mjeseci. To, uostalom piše i u njihovom cjeniku.
dobro, sad smo ušli off... uglavnom, ljudi pišite ako saznate još nešto o budućim ponudama telca...
Čuo sam i ja to za K750... ak je istina, ja uzimam...
i ja... al znam da ce bit tolka navala da sto posto ga necu ni stic kupit dok ga jos bude bilo..
I TO SE DOGODILO... TELE 2 JE UPDATE-AO STRANICU... sada pod "mobilni telefoni" umjesto onog siemensa se nalazi Nokia 1600, i dodan je Panasonic VS3, dok od x700 nema traga... ali, nema veze, i to je napredak
Ajme, aleluja...
Mislim da su se malo zeznuli sa falsh-om, sada za svaki update moraju gnjaviti nekoga da im složi swf i da to liči na nešto, ne znamo koliko se može automatizirati stvar preko AS-a.
Trebali su napraviti čisti html site, te neki jednostavan cms u pozadini tako da i štefica(tm) može update-ati telefone u ponudi (i cijene). Hm, možda im se javim s prijedlogom :)
Gog, ne čekaj ni sekunde. Možda bi im stvarno trebalo javiti da je ovo nimalo praktično. Možda kakav fuš padne... ;D
Da. Ajmo im svaki od nas napisati kaj bi htjeli, pa nek se oni potrude to uvrstit u ponudu. Mislim da to nema veze sa željama korisnika, već sa unaprijed isplaniranim narudžbama.
Nego, danas u jedinom Tele2 prodajnom mjestu u Kutini gužva. A kaj je najbolje, imaju sve telefone, osim X700, a vele da je taj došao sa greškom u sofveru.
jel moram uopce pitat jesu li svi mobiteli nestali u roku par sati i da ih sad nece opet bit iducih par tjedana?
Pa, zavisi gdje... Pitao sam za Panasonic VS3 i rekli su mi da imaju još jedan ili dva komada, a kad nestane, da će proći par tjedana do iduće pošiljke. Ali se zato kompleti prodaju kao da su dijamantne ogrlice u kutijama.
koliko bi trebao biti k750? ja nisam cuo , pa da me prosvijetlite :)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
A tko bi to uopće znao? Čemu nagađati? Uostalom, tko zna koje modele planiraju staviti u prodaju.
Da tele2 nudi novi mobilni telefon panasonic vs3
Bed je sto imaju jako malo komada mobitela.Ja sam trazila Nokiu2600,nisu ga uopce imali,jedino su imali SE J300i,pa sam ga ugrabila.
Nadam se da ce imati još mobitela po vašim željama.
ma to nije nista novo to se nudi vec duze vrijeme (ak se moze tak nazvat)! To jer bed sto malo imaju i malo prodajnih mjesta pa se odmah sve razgrabi..= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Vec vidim bozicne "igracke" po 95 lipa ili 9.50 kn uz pretplatu koje prije nitko nije htio kupiti.
Tesko da ce doci neki bolji smartphone po ovih 895 kuna kolio je sada x700,
k750 ako bude po 895 kuna biti ce u tarifi 85 ili prije da ce doci neka druga tarifa, mozda 145 ili tako nesto.
samo neka dođe....
navodno i m ni x700 nece vise dolaziti . a k300 bi trebao biti uskoro opet raspoloziv . danas malo okolo zivkao po njihovim centrima .
dao bog da si u pravu! ja mislim da je to super povoljno, ne znam za vas... al nisam vise siguran koju tarifu uopce uzeti. Mislim, isao bi na pretplatu cisto zbog puno povoljnijeg mobitela, a i sta mi je 12,5kn mjesecno. Jedino ne znam dali tarifu 48 ili 85... 97,5kn mjesecno nije mala svota, a nisam ni siguran da potrosim tolko mjesecno. Jedino sta je onda fakat povoljna cijena poziva i sigurno bi se snizio moj fixni telefonski račun. Problem je šta ne znam oću li uopće imati koga zvati na tele2 (trenutno nemam) pa onda tarifa 48 otpada... moram jos razmislit= Citat =:
Izvorno postao borisd
Uzmi onda 85, lako ćeš prebacit (barem mislim) kad budeš imao koga zvat na tele2
kolko ja znam, nemozes se prebacit na nizu tarifu (sa 85 na 48)... mislim, mozes, ali onda moras otplatit ovu visu tarifu do kraja ugovora... a to se bas i ne isplati, sta ne?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
to je istina.
A jebga onda, sorry.
sta se ispricavas, probo si savjetovat... al cekaj, kad malo bolje razmislim, ima tvoj prijedlog smisla. Ako ja potpisem ugovor na 18 mjeseci po 85kn i recimo da ja prosjecno trosim vise od toga i nakon par mjeseci se zelim prebaciti na tarifu 48 zbog povoljnije cijene prema tele2 mrezi, meni bi mjesecni racun ostao isti bez obzira na kojoj sam tarifi, ali bi mi bilo isplativije zvanje prema tele2 mrezi (naravno pod uvjetom da imam koga zvat).sta ne? Pretplatu ne placam uopce, ako potpisem ugovor do nove godine... ima smisla...
po tome bi se ti mogao nakon isteka 18 mj prebaciti ne na 48kn vec na 0kn minimalnme potrosnje..
Možda pravo zboriš, ali ipak provjeri u službi za korisnike.
ne, pa sigurno je da ako se prebacis sa 85 na 48 moras otplatit 85kn mjesecno do isteka ugovora, ali ja govorim o isplativosti. ako mi se vise isplati tarifa 48 zbog odredjenih cijena poziva... u tom slucaju mi uopce nije bitna minimalna mjesecna potrosnja (naravno, pod uvjetom da je ona u oba slucaja iznad, recimo, 100kn)
znaci da ova teorija...
...ipak pije vodu!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
u tom slucaju, Druže Mile, hvala na savjetu! To cu najvjerojatnije i napravit.
pa u biti DA.
85kn ti je najbolje sad dok nemas zvat kod na tele2..ali onda tih 85kn moras gulit 18 mj..nakon toga, mozes se prebacit gdje god hoces.. pa i na 0kn pretplate.
znam, al vidiš da trenutno nema nikakvih novosti o mobilnim uređajima, pa reko da se tema ne "pokvari"... jel ima šta novog na njuzima?
mislim da se moze nakon odredjenog vremena prebaciti na nizu tarifu.
šta smatraš pod određenim vremenom? ja mislim da se možeš prebacit odmah na nižu tarifu, ali moraš otplatit višu tarifu do isteka ugovora...= Citat =:
Izvorno postao zmija
Koliko se sjećam, to su i meni rekli u Službi, ali još dok nije bilo tarife 85. Ali mislim da se može prijeći sa tarife 85 na tarifu 48, jer su cijene uređaja za pretplatu jednake za obje tarife.
pa to bi bilo logicno, ali ja sam cuo da moras otplatit 85kn do isteka ugovora... jel bi ti bilo tesko nazvat sluzbu (posto imas tele2), pa da ih tocno pitas...
ma ne trabs nista zvat,moras otplatiti sve po ugovoru,onda poselj mozes kako hoces.
Zvao jutros GSM centar u Rijeci u potrazi za x700, rekao mi covjek da ga nemaju i da vise nece dolaziti te da dolazi nova ponuda za 10ak dana. :licklips: :licklips: :licklips:
Pitam ga sto ce biti, kaze da nezna tocno (da se prica da ce doci novi aparati) ali da zovem u ponedjeljak. :thumbup:
Cini mi se da ce nova ponuda krenuti sa 1.12.2005. bolje da se strpim i ne kupujem nista...
da je bar znati sta ce biti u ponudi.
A što ste nestrpljivi, kao da će oni izbaciti nekakav revolucionaran mobitel. Moja je pretpostavka da će već kroz najkasnije 10 dana početi sa božićnom ponudom. I ne samo Tele2, već i ostala dva operatera.
možda će ovo zvučat smiješno, ali mi je nešto sumnjivo... ako pogledate na tele2 ponudi mobilne telefone u onoj flash animaciji, čini mi se da tamo ima taman prostora za još jedan mobitel. Ovih pet su uredno složeni, ali ispod VS3 je praznina. Sad, dali je to slučajno, ili su tako napravili da si idući mobitel samo umetnu u tu prazninu (da nemoraju skroz mjenjat animaciju), ne bi se usudio nagađat...
kao da neomraju sve ponovo radit. a jesu ljencine;)
pa bolje i tako, nego da opet čekamo dva mjeseca na update...
morate i njih razumjeti, oni nemogu imati takve cijene uz velike troskove, sto zaci da moraju stediti na svakom koraku
slazem se.
pa nisam ja nista reko, meni je isto najvaznije samo da cijene ostane takve i da jos idu dole... jedino nagadjam da su ostavili prostora za jos jedan mobitel...
eto, danas je napokon doso i k300i na pretplatu... ja sam 4. na listi, ali sam odusto od tog mobitela pa ce ga stari uzet sebi...
na kakvoj listi?
Kolika mu je cijena?= Citat =:
Izvorno postao marke
Sa pretplatom 275 kuna,a sa prepaid paketom 695 kuna.
Ja sam kupila SE J300i,i zadovoljna sam.
Nije valjda sa su liste čekanja ja yebeni mob
Pa, vjerovatno neke trgovine su počele provoditi takvu praksu. Da ne dolaziš svaka dva sata u trgovinu, rezerviraš ga i veliš kad ćeš točno doći, odnosno oni ti vele. Nešto kao u videotekama. :)
da, upravo tako. ljudi su rezervirali mobitele kad ih je nestalo i oni su napravili listu.. imam sreće da sam rano rezerviro, pa sam bio 4. i pošto ih je danas došlo samo nekoliko, zvali su me iz dućana i rekli da mogu doć po mob. Tako da neznam koliko ih je došlo, ali sigurno ne više od 10... inače, mob je odličan, iako će ga koristit moj stari, pregledo sam ga skroz i prelud je... al ja i dalje čekam svoj k750i...
ma nemojte?! liste rezervacija? nevjerojatno.
a zasto nije bilo tih listi kada je vip prosli bozic imao akciju izmedju ostalih i SE p900... :mad:
mislim da to nije bas u redu da postoje te liste. sta onda sprjecava zaposlenike da ne prijave na listu svoje poznanike i obitelj...
nisam ni znao za listu za p900?
mislim da si nesto krivo shvatio khideg.
nikad prije nije bilo tih listi jelda?
kolko ja znam nikada
a sta da ti kazem, ja sam doso kupit mob i taman je dan prije nesto, pa sam dolazio jos par dana i onda su mi rekli da ce doc za par tjedana i napisali mi rezervaciju (stavili me na listu).. mislim da je to u redu, naravno pod uvjetom da zaposlenici budu pošteni... ali nebi bilo u redu da sad ja dođem i rezerviram recimo prvi idući mobitel koji dođe u ponudu, pa da za to naprave listu... ovog je mobitela nestalo, a posto su se ljudi htjeli osigurat da ne zakasne i na drugu posiljku, rezervirali su...
Danas sam bio u onom centru u Karlovcu. Imaju sve aparate osim X700 koliko sam uspio skuziti. Ekipa koja prodaje je za 5, moram ju pohvaliti jer su decki fakat ljubazni itd. Poluguzva je, ali se da skratiti gledanjem drugih stvari u trgovini poput audio-video opreme ;) .
doslo je do nekih informacija u vezi mobitela u ponudi
Prepaid - Motorola C118 345 kn
Nokia 6170 - 1195 kn
Postpaid - Motorola c118 - 45kn
Nokia 6170 - 795 kn
to i nije neka ponuda.
Vidio sam na newsima kad je lik poslao ponudu, niti ja nisam odusevljen, ali i to je nesto...
Ako će im to biti božićna ponuda, onda sumnjam da će dobro proći.
Nije bila ni do sada ali imaju listu naručenih za mob. unaprijed:comp:= Citat =:
Izvorno postao zmija
ok,ali moraju imati nesto konkretnije.
Ma ponuda je nikakva.Ja sam mislio da spremaju nekakvi prvoklasni model,a kad ovo ako je istina.Umjesto da daju par ok mobitela pa da privuku ljude za blagdane.Ma mozda nas i iznenade!!!!!!!!!!!!
a valjda budu nekaj dali posteno i vrijedno paznje . mozda bude V3i , to bi definitvno napravilo TELE2ca sa pretplatom od mene
Sasa pricao sa sluzbom za korisnike te me uvjerava operater da spremaju nesto kvalitetno ali da nemoze reci(ili nezna):zbunj:
pa normalno da spremaju nesto bolje, a sta ste vi misli...
jasno da pripremaju,treba pricekati.;D
Evo jutros oko 9 h sam cuo reklamu, kako Tele2 u svim paketima daje jos jedan besplatan start paket (isto sa 145 kn) na racunu... nadam se da je ovo pocetak poklonja i snizenja ;)
U današnjim dnevnim novinama ima reklama sa gore navedenim uređajima (Motorola, preklopna Nokia). Valjda to nije sve.
rekao mi prodavač u dućanu za ova dva telefona da dolaze u ponudu, ali da nema informacija za druge aparate i da nevjeruje da će doći nešto "bijesno"
dosli su vec lijepo crno na bijelo sam vidio narudzbeniuc prije par dana..a sad dal ce bit nesto bolje tesko je za rec moramo cekat i vidjet cemo..= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Ja sam poslala mail da li ce imati do kraja godine kakvu novu ponudu i evo odgovora: :comp:
Poštovana gospođo/gospodična,
zahvaljujemo Vam na interesu!
Naša ponuda mobilnih uređaja će se s vremenom proširiti,
iako za sada ne raspolažemo s detaljnim informacijama o tome
kada će to biti i koje uređaje ćemo imati u ponudi, pa Vas iz tog razloga
molimo za malo strpljenja i razumijevanja.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite Tele2 Službi za korisnike.
Pod brojem 095 1000 444 Vam stojimo na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Sve u svemu, ako i bude sta, nece nis rec!!!
Di si to vidio? Daj malo više informacija. Zašto nema na netu? Zašto je većina zamljine površine pokrivena vodom? Ah, zanio sam se.;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Normalno da neće unaprijed ništa reć. Kako da znaju da li im se obraća radoznali korisnik ili zaposlenik konkurentske mreže koji želi izvući informacije!?
Jel ima Tele2 u ponudi V3 i po kojoj cijeni u slucaju da ima ?
hvala
nema .
Da, stvarno, jos im saljem s htnet mail adrese!;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Kupi Glas Istre..tamo je velika reklama;D ;D ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Evo sad na netu ima.
Nokia 6170 1195,00 a na pretplati 795,00
Nikakve motorole nema.
A da kupis Glas Istre;D ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Motorola C118 cijena prava sitnica 345 Kn:bunny:
Šta je to, ponuda sam za Istru? Ne kužim zašto nema na njihovoj stranici.
vrlo jednostavno, ne ažuriraju web...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
I uz to dobijes i jos jedan bla, bla paket mukte i uz sve ostale aparate u ponudi;D
Ima jos Njoka 1600+ slusalice+ jos jedan bla bla paket sve za samo 495Kn
SE J300i + jos jedan bla bla paket sve za samo 545 Kn
Sada dal i je samo za Istru treba pitati sluzbu za korisnike:bunny:
Imaju dobru ponudu,ali je to za mene previše :D
Ja imam se j300i i jako sam zadovoljna.Nadam se da ce uvesti one mobitele koje vi žarko želite!!!!DRŽIMO FIGE!Imate vremena do 31.12.
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Da, žalosno. I ne samo oni. Trebalo bi otvoriti posebnu temu o tome.
I na TV-u se vrti reklama sa tim novim uređajima, uključujući i tu low-end Motorolu za 345 kn. Mislim da je ok što imaju jedan jeftin uređaj sa monokromatskim diosplayom za one slabijeg vida.
c-118? užasno izgleda... jao fuj....
To je tvoje mišljenje. Ni meni nije krasna, niti bih ju kupovao, ali svejedno...
Moja frendica ima c-118,ona je njime zadovoljna jer joj treba samo za SMS-e.
Mobitel je slatki,ali nema ništa
ima reklama i u jučerašnijm 24sata
naravno da nije samo za istru!!!
prosirit ce ponudu za bozic.
da?? misliš 25.12.? božićne ponude kreću u pravilu uvijek krajem studenog i početkom prosinca mjeseca, tako da nudit nešto nakon konkurencije i nije neka tržišna igra= Citat =:
Izvorno postao zmija
Mislim da su ponudili sta su imali!
Kako su do sada izbacivali uređaje, potpuno nenajavljeno, uopće se ne bih čudio ako i tijekom idućih tjedana daju neke nove uređaje kad im ponestane trenutnih modela.
niti jedan operater jos nije izbacio sve svoje adute.
Ja nazalost mislim (zapravo, bojim se) da su ovi rekli svoje za Bozic i Novu godinu... a mi cemo ostat praznih ruku :)
Hebiga, ako je ovo sve, onda cekam iduce praznike ;)