To mogu al sam mislio da ima neka fora da nema zvukova i kad nije u silent modu
Printable View
To mogu al sam mislio da ima neka fora da nema zvukova i kad nije u silent modu
Joj kako mi je drago što se može isključit zvuk kamere!
Ono na K700i je užas! Zvuči kao šamar! ;D
Često slikam iz autobusa,vlaka ili aviona,a ne želim putnicim ići na živce stalnim škljocanjem (šamaranjem :evil: ).
Hvala SE na tom upgradeu! :thumbup:
P.S. Nisam jedan od onih što slikaju malu djecu na plaži,ha,ha! ;D
Treba te zukove zabranit :)
Jel moras stavljat na silent da ih nema ili?
Zna li iko koliko je MB firmware za k750, dobio sam seus instalacijski program i sad se spremam da update izvrsim , medjutim veza mi je modemska, pa me interesuje isplatili mi se to?:rolleyes:
Eh, sad jos jedan problem, imam file "UpdateService_Inst_2.2.11b.exe" i kada ga probam da instaliram dodje do install i kada kliknem to jednostavno instalacija stane, e sad nemam pojma sta da radim (koliko traje ta instalacija ustvari?).Imam instaliran flash player i java (doduse nije najnovija, ali pomocu nje sam k700 updetovao).Ako neko ima iskustva ili mi moze pomoci cijenio bih to.
Da, moze se i sa modemskom vezom. Ne znam tocno koliko ima mb, ali negdje 5-7 MB. Za instalaciju SEUS-a imas ovdje nesto objasnjeno:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17114
Meni isto tako stane! :creep:= Citat =:
Izvorno postao woody
Evo ga, imam instaliran frisko flash player za IE, imam frisko instaliranu najnoviji update jave i...opet nista, ma poludicu.Ima li ikakav izlaz iz ove situacije....eh.:creep: Jednostavno se instalacija zamrzne kada stisnes "install" i nista.= Citat =:
Izvorno postao Mate_Balota
P.S. Ima li ikakve veze sto instalacijski file nisam ja skinuo nego prijatelj iz net kluba (nije mi se dalo s modemom skidat 30-ak MB), mislim da ne bi trebalo imat veze, jer file je file, ali eto.
Nema veze.= Citat =:
Izvorno postao woody
BTW, meni je za K700i na broadband vezi (sa posla ;) ) skidanje firmware-a trajalo nekih 10 minuta. :-/
Jeste sigurni da je to 5-7 MB?
da, negdje sam nasao bio sve firmware za sve Sony Ericsson telefone, tako sam i vidio velicine. Sad nemam pojma gdje je vise ta stranica
Hm. Bit ce onda da su istovremeno i drugi na poslu nesto skidali. :D
Nema veze svakako nista ne mogu.Otisao sam do prijatelja u klub i tamo sve fino instalirao i na kraju...."vi imate vec najnoviji software za vas telefon", aaaahhhhh, a software mi je R1J002 prastari....neda mi se nikako.:-/
E sad sta je u pitanju ne znam, ali nece me pa nece. :-/
Mozda imas Vodafone software? U tom slucaju trebas ili preflashati sa "cistim" software-om (gubis garanciju, moras platiti nekome da ti to napravi) ili cekati da izadje novi Vodafone software.
Ne vjerujem zato sto nema apsolutno nista od vodafona u telefonu, sve precice su normalne, sve ikonice su ok...ma hajde na kraju cu ga morati flashovati i gotovo.Nego gdje da izvrsim to flashovanje i koliko kosta?= Citat =:
Izvorno postao ravilov
pa ovisi od kuda si-u Zagrebu ima metar adresa
koša od 50-10kn
Ma gdje to ima za 10kn?! ;)= Citat =:
Izvorno postao abd
(Znam, stamparska greska, ali morao sam. :D )
Da nije možda ovdje (via anonymous) ftp://64.92.166.206= Citat =:
Izvorno postao imatic
oko 8MB za W800i
stavio sam r1aa008.jel to zadnja verzija softvera?
da, to je zadnja
thanks imatic!
Sony Ericsson MMS Home Studio - napravim u njemu mms al ga nemogu prebaciti na mob.Bluetoth normalno nemoze naci pa me zanima dal se moze sa kablom?
e ovako imam jedan problem koji me užasno nervira. Pokušavam napraviti update svog softvera. Napravio sam sve kako piše tamo. Instalirao taj program i sve to i onda kada sam došao do onog dijela gdje treba stisniti c stisnio sam c i držao. Zatim je prošao taj dio i tada mi se pojavilo da otpustim tipku c ja sam to učinio ali se ništa poslije toga nije desilo(btw glavni reset sam napravio i sve što mi je palo na pamet i neće radit jednostavno)
I da umalo da sam zaboravio također imam problema sa onim programom za čitanje interne memorije mobitela (prije mi je radio). Ne može mi učitati memoriju uređaja jednostavno nema ni jedan folder kada otvorim tu memoriju uređaja. Već poćinjem sumnjati da imam problema sa kontaktima i da će mi to biti dodatna gnjavaža nosit ga još tamo da mi to provjeravaju. Pa garancija jooj.
Novi sam clan k750/w800 obitelji, dajte neki ubrzani tecaj koje programe trebam za interakciju kompa i moba?
Pa, instaliraj sav softver sa CD-a koji si dobio uz uređaj...
Jesam ali mi Sony Ericsson File Manager ne prepoznaje mob kaze "not conected"! Prepoznaje mi MS karticu kao vanjski disk ali ne i sam mobitel!
Možeš nam objasniti kako si uspio staviti novi firmware????Jesi dao na servis da ti stave novi cisti firmware?????= Citat =:
Izvorno postao zmija
Nekima ce ovdje pomoci tvoj odgovor
Sigurno ti je odogovor napisan 50 puta, samo malo potraži= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ako ti preko SEUS-a ne želi updateat onda trebaš otić u EM i pitat ih da ti stave čisti formware
Pokušala sam preko SEUS-A i ne ide. Ko zna koliko ce trajati to prckanje po mobu?
Šta ne ide..kaže ti da imaš najnoviji softver ili??= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ne ništa mi ne kaže,kada instaliram service update-ide ok.A kada želim pokrenuti program,kliknem 2 puta na ikon Service update na desktopu,i nista se dalje ne dogadja.Znaš li kaj je to?
Ja sam nedavno svoj W800 normalno nadogradio na R1AA008 preko seus-a, ali sa 2.2.11b verzijom klijenta i sve je proteklo glatko i bez problema.Procitao sam na drugim siteovima da ljudi imaju problem s ovim najnovijim klijentom 2.2.13.7b i da ne mogu, pa koriste ili 2.2.11b ili cak i 2.2.10 i onda uspiju.Ne znam sta je problem, ali Irena_zgb, probaj naci 2.2.11b ili 2.2.10 verzije update service software-a i probaj.
ej di da to nadjem????Gdje toga ima za skinuti
Ja sam našla samo ovaj UpdateService_Inst_2.2.13.7b.exe
Di ima skinuti stari update?Hvala na odgovoru woody
Evo ga, pa probaj (sta cu, ne mogu odoliti zenskom sarmu :blush: ...hehehe)
http://www.megaupload.com/?d=XJE5TKMX
Hvala woody ali se tamo isto ne može naći :(
??? Meni radi rormalno.:-/. Ma moras pricekati nekih 40-ak sekundi, onda ukinuti onaj prozorcic (megaupload links ili tako nekako) sto se pojavi i ispod njega je download.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
eto pa trazi :)
http://www.google.com/search?q=seus++2.2.11b
Isla sam na google i nema nigdje za skinuti,prijatelju codiac i woody :(
Ista stvar kao šta je i meni bila..odi na www.macromedia.com i skini si flash za Internet Explorer, ne za Firefox ili neki drugi browser..
Ja imam crazy browser
Imam ja macromediu flash player,imam to instalirano u kompjuteru
O kojem flashu ti to pričaš?
Skini za IE..mene je to isto zezalo= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
http://www.macromedia.com/shockwave/...alternates/#fp
Ispod Internet Explorer/AOL skini onaj Installer..trebao bi ti Seus radit
Vidim,ok nema beda!Skinut cu Flash player i onda ce proraditi?
Hvala ti dejane.Doma cu to sve probati pa cemo vidjeti.
Ovako ja imam novi firmware trazio sam *>*<<*<* tu komandu da saznam firmware... ovako imam R1AA008... i jako sam nezadovoljan, 1 zna mi se smrznuti mobitel dok saljem npr preko IC-a ili BT-a nesto duze od 1.5 MB tu i tam duze od 100kb katastrofa... istina i bog kupio ga jesam na crno imam garanciju i sve pa cu ga vjerojatno mjenjati onda.. (vas savjet??)
e da i sta sam htio reci imam i HR jezik zatim ceski, slovenski, engleski ima i srpski i nesto (svloenština & slovenčina) :D lol
lol cina.....
= Citat =:
Izvorno postao maxrox
pa to i jest zadnji soft za njega,nemaš ti kaj mijenjat tu
e ***** ti k750 nosim ga sutra na servis joooj ma neznam zaš mi neće updejtat taj softver a imam onj najstarij mrtvi. neće mi ući ni u memoriju uređaja joooj kak me nervira
znam da je to zadnji soft tj firmware, zna mi se desiti da zablokira "smrzne" se mobitel neznam koj mu je klinac....= Citat =:
Izvorno postao damgol
to je jedini bad inace sve 5, i jos jedan bug sam nasao kada si u slikama pa stisnes 2 puta strelicu u nazad da ti izade na glavni screen onda se zna desiti neka deblja linija preko ekrana vodoravno po polovici di je onaj sat kao dok nesto radi i onda izleti van... bug :) hehe
svejedno ja sam full happy sa mobom sam da se to ispravi bio bi jos sretniji :)
To sam tom crtom kad izlazis iz slika imaju uglavnom svi K750. Kad malo brze stisnes dva puta "back" tipku ;) Tako da te to ne brine, imam i ja to :)
ok imatic a ovo sa smrzavanjem????
ne znam za to, meni se ni na K750 ni na D750 to nije dogadalo sa najnovijim firmwareom. Vjerovatno je taj sto ti je otkodirao mob nesto krivo stavio. Probaj ga odneti da ga reflasha ili probaj ti napraviti Master reset i telefona i memory sticka. PAZNJA: izgubit ces sve sa telefona nakon toga, tako da prije toga snimi prvo.
hvala na pomoci no eto zadnjih par dana se nije smrznul ni jednom jos je friski mob pa ... valjda ce sa vremenom to nestat a inace sve super radi presretan sam mobom...
Evo mene.Napravila sam sve onako kako je imatic rekao,instalirala sam sve i pokrenula program i sve je otislo do kraja,i na kraju mi je javilo NEMA DOSTUPNE NADOGRADNJE,što znači da je problem u vodafone-u.Odnijet cu ga u EM i bit ce sve ok nakon toga,to svima preporucujem tj.onima koji su kupili se k750i u VIP-u
Bila sam danas u EM-u,servis ne radi danas,nego od ponedjeljka-petka.Pitala sam koliko ce trajati stavljanje novog firmware-a,jedno pola sata sat vremena,pa cu otici u ponedjeljak da mi to stave,ako budem mogla.
joj bio sam tamo di sam kupio mob i oni ljudi mi bacali kajmak u oći strašno. Ja kažem ne mogu učitati memoriju internu sa onim njihovim programom(sa kablom) i da ne mogu uploadirat sofver on uzme infracrveni i počne prebacivat s mog mobitela na komp tamo svoj i naravno da to ide, i onda mi kao kaže pa ovak radi. Ja reko nisam se htjeo svadjat a i bio sam gladan pa sam ošao. ****** kad u Osijeku nama ovlaštenog em servisa. Strašno
Evo sada molim ako mi netko može pomoć. Imam onaj najstarij jebeni softver za k750. Sve sam napravio po uputama u onom sonyericssonovom programu za upl softvera i kad mi napiše otpustite tipku c ja to učinim a taj program uopče ne reagira kao da to nisam napravio. Bio bih veoma zahvalan ako netko zna kako to rješiti
Probaj sa starijom verzijom SE klijenta 2.2.11b ( http://www.megaupload.com/?d=XJE5TKMX ), to pali kod dosta ljudi.Vecina ih ima taj problem sa novim klijentom koji vjerojatno i ti imas.
Kako mislis ne mozes ucitati internu memoriju sa usb kablom (probaj preko programa MyPhoneExplorer, ja idem preko njega kada hocu da pristupim internoj memoriji telefona, pretpostavljam da ako si sve fino instalirao da externoj memoriji mozes pristupiti bez problema)
Koja ti je verzija software-a u telefonu?
pa da koristio sam my phne explorer jer mi on jedini mogao to učitavat. probao sam i fma i on je bio dobar . I da danas sam kod lege probo i kod njega radi ali gdje god da drugdje instaliram ne radi lol. Taj program koji dobiješ uz njega je zbilja jadan. a za ovaj update ću baš probat javim ak uspijem thanks
= Citat =:
Izvorno postao poc
Reci mi koji software imas gore?
imam onaj najstarij softver R1N005
I ja imam isti takav,ne možemo staviti noviji jer imam vodavone software,pa nam servis mora staviti novi "čisti" firmware,onda cemo moci do mile volje stavljati novi firmware.Mobiteli kupljeni u VIP-u zadaju takve glavobolje pa je jedino rješenje mobitel odnijeti u EM u servis da stave cisti firmware.
Ako si ti kupio mobitel u VIP-u,eto,ja sam ga kupila takodjer u VIP-u,uostalom mobitel super radi.
ma ja sam kupio u sony centru u Osijeku on nabavlja mobitele od em-a. Ali svejedno morat ću ga dat u zagreb mislim moram se sad raspitat tamo u sony centru da mi ga pošalju u zagreb pa da mi tamo stave novi softver. A to sad moram u ponedjeljak. A još si mora i slušalice kupit a naravno toga nema u Osijeku pa ću to morat kupovat preko e-baya. JOJ blago vama vi iz zagreba sredee vam to i boli vas briga ja sad ko zna koliko ću ćekat
evo ovako. Meni kad je otisao joystick na K750 slali su u Split. Tip mi kaze kad tako salju iz nekog drugog grada, direktno ide u Split u Electromagic. U Zagrebu je samo za Zagreb, a Split za cijelu Hrvatsku. Nisam sad siguran sto je s onima koji su iz ZG i npr. odu u VIP centar i reklamiraju, ne znam jel onda salju u ZG ili ST (vjerovatno ZG :))
Testni firmware, definitivno trebas nadogradnju, medjutim nije mi jasno kako da dobijes taj firmware...kad si kupio mob?!= Citat =:
Izvorno postao poc
Ni meni nije jasno zakaj poc ne moze nadograditi kada nije kupio mobitel od VIP-a????Ni to sto nije dobio originalne slušalice??:confused:
Ja sam dobila sve u kompletu i originalne slusalice i sve.Ako nisi kupio u VIP-u,onda si možeš nadograditi novi firmware.:confused:
u jedanaestom mj prošle godine sam kupio mob
i dobio sam ja original slušalice sam su mi se pokidale a želim si sad kupit slušalice za w800 iliti hpm 70
evo danas sam opet bio u sony centru rekoše mi da to oni ne rade (šalju moj mob u zg ili st da mi stave novi firmware) i sad zbilja ne znam kako da ja dodjem do splita niti kako da pošaljem to u split mislim stvarno sad stvarno više ne znam šta ću. Izgledea da se jednostavno moram pomirit sa tim softverom ili ga dat nekom da mi ga flasha al ipak ne želim izgubit garanciju. A to ti tak kad imaš sreću ko konj (čitaj: ko ja)
Pa zasto ne dodjes u Zagreb,to ti je blize od Splita,daj u servis u EM i naprave ti za pola sata do sat vremena.Oni rade od 8-17 sati,ja nikako ne mogu ali budem jer radim do 15.30.
ma kad nemam nikakvi prjevoz do tamo. a i da dodjem ne znam kako da nadjem to. Kontam si da bih si onda odmah kupio slušalice al bi prvo nazvao i provjerio dal imaju lol da ne bi došao i završio praznih ruku. Al svejedno nemogu nikako do tamo. Možda kad dodje mal toplije pa motorom il kad položim za auto pa sa autom da dodjem al opet to moram dugo čekat= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Onda čekaj,nema drugog rješenja.Kada budeš mogao idi u Zagreb.
Sudeci po ovome http://www.esato.com/board/viewtopic...737&start=4920
izgleda da je izasao novi firmware za K750, i to R1BC002.:thumbup:
Hajdemo sad svi kolektivno na update...hehehe.Sta su mu prednosti i mane, nemam pojma, ali znam da ga moram imati ;D
Vjerovatno ce na esato postaviti overview.
Uau izašao je novi update!:)
Ko ga je instalirao neka kaže koje su mu prednosti.
Woody-jesi ga stavio?
daj malo objasnite gdje da skinem taj novi update preko te stranice easto.com ili???
i kak ono ide onaj kod za provjeru firmwarea
skidas na www.sonyericsson.com Prvo trebas skinuti program SEUS ovdje http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...0242&fid=21839
i onda dalje s tim programom raditi
kod za provjeru firmwarea je > * < < * < *
Evo ga skino sam i sad imam R1AA008 i kamera mi je 4.5
i da pitam dal mi je pod garancijom čišćenje ekrana jer je ispod pun prašine
Dakle imas PRETHODNU verziju firmware-a, a ne POSLJEDNJU. :-/
Mislim da ciscenje ekrana ne ide pod garanciju.
Evo upravo sam probao staviti novi firmware (ovaj R1BC002) i kaze mi da nema dostupne nadogradnje. Imam K750 sa "cistim" nebrandiranim firmwareom.
A joj znači da nemreš instalirati novi firmware? :confused:A mobitel ti je "čist"
Jel se mora imati prethodna verzija softwarea da bi se stavila najnovija ili se ta najnovija može staviti na bilo koji soft?
pa cekaj, tek je danas ili jucer izasla :) Vjerovatno nema jos za nasu zonu, probat cu opet navecer
Moze se imati bilo koji pa se onda stavi najnoviji
Da može biti,imatić.Probaj opet večeras pa nam javi kako je išlo. :) ;)
A sto je tebi "software"? Ako mislis na ServiceUpdate, samo skines taj gigantski EXE (~35MB) i to mozes staviti bilo gdje, bilo na racunalu vec prije ServiceUpdate ili ne.= Citat =:
Izvorno postao Mraz
ko kaze da nisu kompatibilni to su 2 hardwerski pozpuno identicna moba pa cak i w800
pa zasto onda nebi bili kompatibilnimoj frend ima d750i sa softwarom od k750i i sve radi savrseno
Da,mislio sam na service update.Znači on prepozna koji imam i automatski mi napravi update do posljednje verzije softwarea.Valjda je tako.Dosad nisam uopće pokušavao update-ati svoj mobitel.Skroz sam zadovoljan sa svime.Kad bi napravili neki update koji bi donio opciju zaključavanja poruka,odmah bi ga skinuo..
evo upravo nadogradio na R1BC002. sve proslo u redu
evo ovo je promijenjeno
makar se i meni cini da je nekako ekran, da su boje cisije, tj. jasnije se vide= Citat =:
- Released on SEUS for the K750 on 9/3/06.
- Free memory is now listed in MB instead of KB.
- Slight increase in speaker and headphone volume.
- Slight increase in phone responsiveness.
Zanimljivo je da w800 i D750 nemaju baš nikakve probleme sa joystickom dok k750 i općenito k serija redovito štekaju!!! :-/
da pitam jel se taj update radi s običnim ili s nekim posebnim kablom
s onim obicnim sto dobijes uz njega ;)
Jooooj, jos nije izasao za W800, aaahhhhhh, necu da se igram.:-/
Poz...
Razmišljam o kupnji D750i, pa me zanima da li netko zna da li bi mi ovi u Em-u besplatni stavili softver od k750i??
Vidim da ste se raspisali o to update-u, pa me zanima da li postoji i za d750i, i da li povećan broj fps-a u nekom novom update-u??
Ne znam, pitaj ih, mislim da bi ti stavili ako ih se lijepo zamoli ;)
Sto se tice za D750 update ja sam probao i us*ao, nesto ne valja, od updatea imam samo engleski na mobu, a nece mi ga ponovo staviti, tako da cu i ja morati nositi u ZGB
ali ima ovdje thread o D750 updateu, da se ovdje ne ide u offtopic ;)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18584
super i da još pitam jel taj softver briše hrvatski jezik ili
ne, meni je ostao hrvatski ;)
e sad sam se sjetio (imam pitanja ko kiša kapi ;D) kako uopće provjeriti koji imam softwere
i jel to opasno
Ljudi! Kad cete konacno pocet koristit SEARCH prije postavljanja pitanja?! :angry:
Pa skoro svaka peta tema ovdje je o flashanju, upgradeu i/ili kako provjeriti verziju firmwarea na mobu!
@Hacker, nista osobno...
Ja sam bio u EMSC-u i pitam frajera da mi ubaci softver od K750 ili W800 ( imam D750) i veli mi da to nije moguće napraviti!!! :creep: WTF??
Meni se cini da ne zele to napraviti, a ne da je nemoguce. :(
Ili to ili je covjek u servisu neupucen. ;)
evo ja bio danas u zagrebu i stavili mi novi firmaware. i to ovaj najnovij R1BC002. Ali na žalost ne mogu da vam kažem još prednosti i mane prvo zato što sam to tek obavio a drugo zato što nisam imo onaj prijašnji pa ne mogu uspredit s tim ali ćim prokužim mane i prednosti javim.
Skonto sam da je bolja kamera onak neće se zamutit ak se krećeš i slikaš ili ak se ono što slikaš kreće mislim oće nekad i to malo pod noćnim naćinom ali opet kažem ne toliko ćesto koliko sa prijašnjim firmwareom
baš sam probao updejtat W800 kupljen u T-mobilu sa firmwareom R1N035, prvo mi je javio da je instaliran najnoviji sotf i da nije potrebna nadogradnja, al ja sam stisnuo "nastaviti svejedno" i onda je pisalo "nadogradnja soft., ne dirati " i to je trajalo kakvih 7-8 minuta i upalim mob a ono isti firm. R1N035, a kolko sam vidio već su izašla dva novija....
hmm. trebao bi imati makar R1AA008. Koliko imas mjesta u telefonu, ne na memory sticku? I dali ti je pisao "nadogradnja uspjesna"?
pisalo je da je uspješna, mjesta ima više od 30Mb..i naravno opet problem sa prijenosom mp3-ica na memory stick, nema ih...
probaj napravit Master reset. Mozda uspije. Meni je nakon njega proradio hrvatski jezik. Ali pazi, izgubit ces sve podatke (poruke spremi na sim karticu i brojeve prekopiraj isto na sim). Spremi slike, zvukove, teme... sve prebaci na Memory stick i tek onda napravi master reset. Ako ni nakon toga ne uspije, probaj ponovo update
odnjet ću ga ja fino u Planinsku, nek oni meni stave čisti soft..ako imam garanciju ne košta me ništa ili...? Jel moram imat i račun, osim garancije?
Ne treba ti račun, samo garancija i neće te ništa koštati!:thumbup: