Pa promijeni ga= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Printable View
Pa promijeni ga= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Ja nisam u uni2 pa ne mogu govoriti, ali pogledaj po statistikama i odaberi neki, osim ako ovdje ima nekog tko ce ti preporučiti savez
meni je u mom savezu odlicno(CU)...ekipa je zakon....ako zatreba ressa posalju...a zastitu ti bas ni jedan savez nemoze pruzat..mislim mogu ali ne bas preveliku
Ma znam ali ako imas neki ozbiljan savez iza sebe dvaput ce razmislit ako me budu htjeli napadat! Usto i mogu mu se zaprijetit savezom, sto sa sadasnjim ne mogu!
Zato služi modus odsustva= Citat =:
Izvorno postao muras
kak da nađem prazan planet da ga mogu kolonizirati?
hehe,,,,jesi vrag e..
ovak:
napravis kolonijalni(10kM,20kK,10kD)
ides u galaxiju i izaberers pogodno mijesto gdje bi htio koloniju..zapises koorde
i onda ides u flotu>izaberes brod(kolonijalni)>upises koordinate>i imas opciju "kolonizirati"
ja ih imam 4(kolonija)
uskoro na borbene...lol
umalo zaboravio..
sta se to suska da se u cetvrtak otvara uni3?
istina ili laz?
To je tocna informacija. Točno u podne...
lol...
imo sam ja vise kolonija...(COOK22 ti valjda govoris o uni1)
ali sam ih unistio jer su imale po 30 polja....(govorim o uni2)
a uzmi u obzir da igram tek oko mjesec dana a ostali su poceli igrat cim se otvorio uni2
a evo i ja sam se regao u uni3.....zacudujuce je to sto je vec oko 2000 ljudi regano u 2 sata...
a evo u uni2 sam jednog tipa namjerno spijunirao par puta i liku puklo i napao me s 2 teska i 20 lakih protiv mojih 7 krstarica,30 teskih,40 lakih.....i obrana je pomogla...hehe.....opsovao je....lol
ne govorim o uni2 ! 8 kolonija i jedna ce letjet u zrak !
Normalno i uni 1 je 8 kolonija i vjerovatno ce i tu letjet 1 u zrak ... malo je pre mala samo 120 ! Bezzzz vezze !
I na org na 9 i 10 je 8 kolonija .... tzz tzz sve puno !
Inace na uni2 ce uskoro bb-ovi :D tj za koji par dana dok se istrazi :D
dobio prvu koloniju sa 163 polja
koja univerzija?
prva (10 znakova)= Citat =:
Izvorno postao BmwMPower
ovo nikako ne kontam... cojk mi dao acc dok njega nema da sebi saljem res...
zove se "sv ivan" ali koda to upisem u usr name ono kaze korisnik ne postoji... sta je problem ???
velika i mala slova su ti bitna najvjerovatnije je to,= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
BTW zbog tog bi ti i tvoj prijatelj mogli dobit ban;)
Ima nas dosta. Najviše ima Marsonac (56k), gogi (32k), ja (29k), Frog Master (24k). Ostali su svi ispod 8k
Ima li koga da igra na org-u u uni9 ? Trazim novi savez .... ovi moji su masovno inaktivni ! (dojde mi da raspustim savez) ... grrr koma !
dali bi sada i mene primili imam 44k bodova...= Citat =:
Izvorno postao Dark
:cool: Sta vec imam toliko bodova? :cool:= Citat =:
Izvorno postao Dark
Vec?!?
ja te stizem na .org a poceo sam puno kasnije igrati :mega: :turn: ;D
Vandal ... gdje si ti na orgu ? ... koji uni :?
Zašto ne? Mi primamo i one sa nekoliko bodova.= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
Samo u kandidaturi napiši da si to ti...
uni8, ti?.........= Citat =:
Izvorno postao cook22
Uni 9 227 mjesto :)
evo i ja se poceo razvijat.imam 2k bodova,4 kolonije,svoj savez,sad sam stavio istrazivati hyperspace pogon lvl. 4:klap: :klap: :klap:
eh a ja imam MOONNNNNN u uni2.....
look this...
a osto sam samo bez 15 bb-a...
Napadac Parazitt (X:XXX:XX)
Oruzje: XXX% Stitovi: XXX% Omot: XXX%
Ve.trans. 10
Ma.lovac 93
Ve.lovac 12
Krstarica 40
B.brod. 20
Obranioc n-gage (X:XXX:XX)
Oruzje: XXX% Stitovi: XXX% Omot: XXX%
Ma.trans. 90
Ve.trans. 32
Ma.lovac 9
Ve.lovac 1
B.brod. 12
Sonde.spiju. 3
Raketob. 30
Ma.laser 4
Ion.Top 1
After battle...
Napadac Parazitt (X:XXX:XX)
Ve.trans. 6
Ma.lovac 55
Ve.lovac 9
Krstarica 36
B.brod. 20
Obranioc n-gage (X:XXX:XX)
Unisten!
Napadac pljacka sljedecu kolicinu resursa:
110.517 Metala, 46.932 Kristala i 15.299 Deuterija.
Napadac je izgubio ukupno 338.000 jedinica.
Obranioc je izgubio ukupno 1.589.000 jedinica.
Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 336.300 Metala i 219.000 Kristala.
Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 5 %.
Ogromne kolicine slobodnog metala i kristala se privlace i stvaraju trabanta oko planete. Moon was given..
šta je to moon
to ti je mjesec na engleskom.... :spin:
ja 2 puta na 20% nisam dobio mjesec a ti dobijes na 5%
stvarno nemam srece:cry:
mene u 7 dana 4 puta napao mort, prvo mi bila sansa za mj. 20% pa 16% pa 10% pa 6 % i nije se stvorio... cojk mi unistio 400 b.b..
p.s. dali neko ima na ogame-u acc medju prvih 700 na bilo kojoj univerziji a da mu je daosadio, da mi da ... heheh..
Mene je jučer u uni1 dva puta napao neki koji je 6. na listi. Došao je sa 1092 BB-a i satrao je mojih stotinjak razarača i ostatak flote :cry:
Zato sam pao sa 32k na 19k bodova.
ljudi ja sam prešao u drugi savez sada sam u HIMw
http://ogame344.de/epicblue/planeten/mond.jpg
evo to je on :)
nije prevelik samo 5291km....al mjesec je mjesec...i ja sam imo sansu za mjesec 20% al nisam nis dobio...i 14%
znam da je moon mjesec ali jel on dobar čemu služi (početnik sam (tek se rega)
naravno da je dobar..
mozes spijunirat (falangirat) a da te drugi ne skuzi....mozes mu vidjet kud mu se flote krecu i kad mu se vraca flota....
tesko ga je razorit i niko ti nemoze spijunirat mjesec...super mjesto za cu vanje flote..i za radenje fleet savea
nije točno:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao n-gage
@n-gage moze se mjesec spiunirat jedino sto se nemoze ragetirat interplanetarnim
dosao sam na Hall of Fame
http://www.ogame162.de/phpBB2_bh/thr...threadid=14692
lol....onda krivo...lol gogi....skoro pa 10 bb-a....lol...a ti neznas za fleet save?
nisam 3 dana ulazio u acc kak sam poceo igrat u uni4= Citat =:
Izvorno postao n-gage
ja sam među top 500 u uni4
a ja medju prvih 8000 hehehe
ja u prvih 700.
@zeus u kojem si savezu
HG Hell Guardians tko god hoće neka se pridruži među top 100 smo
danas sam u uni2 podigo malu vecu kolicinu bb-a i napo lika......recikliro sam milju metala i 760kila kristala...ali 19% je bila pa nema u hofu...fak....nije dobio mjesec..hrhrhr
kakvih kila pa nisu ti to kilogrami k ti je oznaka za jednu tisuću
joj ma daj...znam ja to.....ali inace se kaze kile..ili samo k...fuckas...zeus koji je tvoj nick u uni2?i koji si na ljestvici?
Imas srece kaj nije dobio mjesec ... jer kad ga nemkome uradis ... budi siguran da ce ti i vratiti i to par puta :D :D :D
Ja bjezim od jednog ima vec par tjedena :D .... to je tak kad ima malo jace igrace u Savezu .... al za sad se dobro drzim :D
lol...
ma ja sad sve imam na mjesecu,,,resurse,flotu...sigurnije je na mjesecu,,,a tocno sam ja reko,MJESEC se nemoze spijunirat.....mozes samo napast flotu na mjesecu ili unistit mjesec a nemozes spijunirat....
ima lik koji mi je napravio mjesec,narucio sam placenika....ne abs placenika,frenda iz saveza,,,,ode njegovih 120bb-a....mislim od tog lika....
Eeeee u tome je i problem jer sam lika tako porazbijao da je to strasno ... u jednoj noci sam mu unistio 200+ bb-ova preko 2000+ lovaca i 1000+ komada ostalog :D cca 7 napada tj flota mu je bila na 7 planeta rasporedjena !
Sve u svemu bilo je to ulov od 5mil resa sto iz rusevina sto od pljacke ... a i pocastio sam ga sa 4 rakete jer sam mu na jednu planetu slao 20 transpontera :D :D :D pa mi je smetala njegova obrana !
Nisam ja kriv kaj me lik mrzi ... samo je izgubio 20k+ bodova :D
kinfa neznam o cemu ti ali citaj f.a.q na ogameovoj stranici....
Ehhh da zaboravih pitat koji vam je prosjek napada dnevno tj unutar 24h ?
Moj max je oko 40 A obicno je do 30 napada.
lol...30?ja neznam,10 mozda.....nemam bas trenutno prejaku flotu pa farmam dok se ne nastanca
Moji trenutni napadi :) ... malo ih je fakat malo :D :D :D .... morat cu ih postartat jos !
http://img54.imageshack.us/img54/5720/nap16zr.th.jpg
lol...kad sam bio u ratu onda sam cijeli dan slao.....
preko 300k deuta sam potrosio taj dan..al sam se nareciklirao...
oooo zazon... kazes u Wosu si? ;D ak ti je lakše ja sam u hass-u ;D= Citat =:
Izvorno postao cook22
a ne znam za prosjek, preko praznika znam samo da sam imao 1 od 11 slotova slobodan samo za FS a ostalo je bilo u žetvi po cijele dane;D
@n-gage mjesec se može špijunirati, ali se ne može falangirati... imam mjesec i znam, ak ti nije nešt jasno možeš pročitat fa kju
procitaj ti fak ju,,,,ma zekam se.....ma kad kliknem na neki drugi mjesec nema opcije spijunirati....= Citat =:
Izvorno postao kinfa
vi niste normalni 30 napada dnevno ja možda 1,2 ali 30
.... ha ha ha .... sve zajedno nocas tj jucer po noci 49 napada i to unutar 12h .... e to ti je tako kad radis nocnu :D
Moj novi rekord :)
Tj 48 farmanja + 1 dobar napad + 600k u rusevinama !
tako možeš jedino špijat ako uplatiš za komandanta... pošalji sonde da špijuniraju mjesec i vidit ćeš= Citat =:
Izvorno postao n-gage
ma dajte ljudi o cemu pricate.....
Pa kad ides spiunirati nekoga sa mjesecom samo umesto "planeta" stavis "mjesec" (to je onaj padajuci izbornik di ima i opcija "RU")
lol...ja sam u ova 2 dana napravio cak 40bb-a....idem sad na nanite..nisam previse istrazivao za njih....al sad sam na plazmi i impulsnom za bombardere pa cu razarace....i onda nanite...
Naniti su zakon sto prije to bolje .... u principu prvo nanite lv.1 na dvije planete onda na jednu od njih lv.2 ..... stancanje vojske do ibera :D
Ljudi nemojte igrat u previse unija ... max 2 jer kad se fakat razvijete jednostavno necete imati vremena da sve to popratite !
gle, stvarno ne kužim kako se dobijaju bodovi. potrošio sam hrpu resursa, sigurno više od 1000 i još uvijek nemam bodova. jel se to možda naknadno obračunava ili??? igra je dobra, samo to treba dugo igrati!:comp:
bodovi se obracunavaju nakon nekog vremena mislim da je 3 puta dnevno u 00:08, 16:08 i treci kojeg nikad nisam skuzio kad se obracunavaju.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
prestanite of topičarit s ovom temom!!!
i isključivo postajte ako imate kakvu pomoć za nekog novog člana,
a svoje napredovanje,zamjenu i hvaljenje ostavite za sebe jer to nije poanta ove teme!
= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
nisi dobro napisao svakih 8h 3 puta dnevno u 00:00, 08:00 i u 16:00 samo ti misliš da je u 8min to ti je zbog malog zakašnjenja i prevelikog broja igrača i toga
nije zbog broja igraca nego zbog toga sto je server u njemackoj i zato je sve pomaknuto za 8 min jer je razlika u vremenskoj zoni 8min o tome je bilo govora na forumu od ogama.= Citat =:
Izvorno postao zeus
kako se bojaju slova u tekstu saveza našo sam link s bojama ali nikak da mi slova promjene boju
npr. [fc]#082509(ovo ti je boja)[/fc]tvoj tekst ovdje
zbofg učestalog off-a i nakon upozorenja ovo je closed!!!
Tema je opet otključana, molim da ostanete ontopic...
evo pošto je gog otvorio temu opet zanima me jel netko od vas igra u Uni5??
oGame mi ne totalno bezveze
hm...jesi igrao malo duže pa to tvrdiš ili si se samo registrirao i odustao???= Citat =:
Izvorno postao LORRY
ogame je jedna od najzaraznijih igara kojie sam imao priliku igrat! jedva sam se skinuo! strašna droga!
lol
istina,najzaraznija igra
ja sam krenuo igrat u uni10,bio sam 1. neko vrijeme al sam dao danas acc
idem na odvikavanje -.-
igram uni2 več više od pol godine te sada još i uni 10
mislio sam da smo se ti i ja ganjali tamo :)= Citat =:
Izvorno postao n-gage
moj nick je bio lieutenant ;D al sam isto dao jucer acc:thumbup:
koji ti je nick u uni 2?= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
hahaha,looooooooooool= Citat =:
Izvorno postao kinfa
pa nismo se bas ganjali :D
ti si bio u SIN-u jel?
da, mislim po statsima smo se ganjali ;D= Citat =:
Izvorno postao n-gage
;D= Citat =:
Izvorno postao kinfa
pa cuj,meni nisu bili vazne statstike... -.-
a zas si dao acc?
haha engage je probao i mene skršit, ali sam mu stalno bježao
nick: pichar
hahahaha,lol= Citat =:
Izvorno postao sheep1501
pa cuj,ja sam tebe samo spijao,a nisam te napao ni jednom-.-
:king:
jel igra jos ko u prvom uniju???
ja igram od prosle godine i u top 200 sam... :D
= Citat =:
Izvorno postao n-gage
mjenjao sam ga za uni 6, mrzim aks :)
= Citat =:
Izvorno postao torp3do
igrao do jucer
predao acc
sad je nick nradomi
savez ttc
nik mi je bio: CROrION, pa onda pichar
pa to je bivsi croohm= Citat =:
Izvorno postao sheep1501
a inace mi smo prijateljski savezi, ja sam UFO-ovac :D
cool= Citat =:
Izvorno postao kinfa
nadam se da je to neki visoko rangiran acc :)
ma,i ja sam igrao u uni6,bio sam u top 100,tocnije,top 50...
i zaspao sam,i reciklirali su me :)
kako me frend bio zajebao..
igram ja u uni10, super sam po floti, među prvih 100, a na statistikama 500, i ja kažem da ću pustiti to frendu acc jer sam išao u Dalmaciju na tjedan dana, on mi nije ni provjerio acc, niti išta gradio, nekoliko su me puta napali, uništili mi cijelu moju dragocjenu flotu, skršili pola obrane, te pokupili više od 200k ressa..
i ja sada lud, jer sam zaboravio staviti MO, a ******, moram ispočetka..
e ljudi kako se dobiva kristal,metal i ostele rude?
:confused: :confused: :notooth:
sagradi rudnike
e tko mi može reči gdje moram ići da se učlanim u cf savez.............ili mi recite na kojem je broju
EDIT:kako gledati te k bodove
e da i šta mi možete reci šta i kako to ide sa energijom
Energija -17/79 ja imam ovako šta je to dobro ili loše
to znači da ti je energija u minusu i da trebaš sagraditi elektranu= Citat =:
Izvorno postao L.L.
P.S. imaš forum od ogame-a na kojem imaš tutorial
ja igram uni7 nick metallica savez metall undeads ako ima ko da oce doc slobodno tag nam je metallci :thumbup:
e ljudi kako sagraditi tvornicu brodova??????????
unaprijed hvala
pod "tehnologija" ti pišu zahtjevi za svaku zgradu, brod ili istraživanje
za brodogradilište trebaš lvl2 tvornicu robota
kako zapovijediti izgradnju brodova?