ma stara prostitutka!!!!!;D;D;D
@xlr..hvala ti na onom...
Printable View
Ma daj, kakva mi korist od zahvala, preračunaj to u pive, adresu imaš, poštanski broj imaš :) np
ne, u danasnje vrijeme nisi frajer ako priznas profi da si ju zajebavo, frajer si ako razbis trojicu likova i tak ;D
da je prizno zvala bi mu starce, rekla bi voditeljici smjene( onda si najebo) i upisala 1.
ja neznam sta cu, reci cu joj da napravi anketu anonimnu (vec je to jednom napravila i urodilo je plodom :) )ili cu rec starom da joj ide srat, jer butra veli redari moraju paziti, ok to mi je duznost, ali koji kur*c onda kad nema krede na satu kaze da nema krede da sam moro otici pod odmorom...ok jedan redar ode po kredu, drugi je osto, e pa nije osto jer je on npr otiso oprat spuzvu...i kaj bi sad ona da pod jebenim odmorom od 5 min tajmiram ko ce kad otic i gledam ko ce kaj napravit...
@drug - tak je, ti si uvijek za mene ;D
Al na osnovu čega bi dobio jedinicu? :) Di? U HJ pod vladanje? :D
Ma nije bitno, samo pitam jer mi nije jasno, al ajd... I btw frajer uvijek prizna djelo, zbog njega ne ispaštaju drugi ;)
Druže, tečaj ti je u k* da izvineš :-/ 0,25?? :D bolje da skupim još malo bodova i to pretočim u pola litre (ako ovim tempom ikad stignem do njih) ;)
:respect: ;D :banme:
Pod zalaganje u OE, ma nebi mu bila problem jedinica, nego to sto bi ga imala na piku (a ova nije normalna sto se tice toga),voditeljica smjene, starci itak...
u tom si u pravu , frajer prizna da drugi ne ispastaju, ali vjerojatno bi prizno da su neke drasticnije mjere (bilo je situacija), ovako mi je nes upisala u imenik i ******...al skuzio sam ko je nakraju i lik je sam dobio sulju jer se zajebavo ;D
dobar daaaann :wave:
tj večer
veče...malo prije mi je kom reko da sam INVALID...maumu mu.....jao kako smo se posvadili...
Ma profesorica ti je u banani onda :yawn:
Dobar večer, doviđenja, moja smjena je završila :coffee:
zamolio bi prvog Purgera da mi kaze kak najlakse doci do ulice Ante Topica Mimare (???) to je negdje na Malesnici..mislim..hvala! :respect:
evo sad bas gledam na "karte gradova" i vidim da je to u PM!! ;D
ha ,nisam purger,ali ulica je dugacka ide od smoborske pa skoro do oranica. e sad ovisi s koje strane dolazis. Slikat cu ti
Najeo se palacinki... :licklips: :p
http://img338.imageshack.us/img338/4...marafv3.th.jpg
evo , dole je spansko ,a desno su oranice
pa musterije sedmice su 99% veterinari (studenti veterine) ;D :hrv:
bas mi i nije usput...:funny:ja sam kod space shuttla lol;D
Zadnji Warhammer stavio skidati i odo leći!