a oce to opet biti u ZG-u????
Printable View
a oce to opet biti u ZG-u????
...naravno, ko i uvijek :turn:...= Citat =:
Izvorno postao prpic
Pa vi možete i svoje regionalne sastanke organizirat, u slavoniji, dalmaciji, zagroju... ;)
nego di se to odvija
ima li kakav obred inicijacije (tipa pojedi 5110 za manje od 30sec :D )
dali su svi pozvani
o cemu se raspravlja :)
Ja bi možda došao ak bi bilo u pitanju npr. Kašina/Sesvete. U centar mi je predaleko ići na neki meeting. :nono: :japan:
jel ko voljan doć u Trogir na pantanu pokazat ću vam zaražene ptice :D slomljena stabla opake komaarce i bodljikave biljke a možemo otić i :fish: ima i kodmene :bat: vidjet ćete i njih
ima, moraš popit više gemišta od Nereda ili manje od WB-a a da se napiješ :)= Citat =:
Izvorno postao Codiac
:lol:
bum se ja zaletil u zege ak mi bu slobodan moj prenapučeni scheduler:p
Cek ke actualy postoji neko ko moze popit vise od Nereda????? ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
njegov susjed Urnebes:notooth:= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Ak "primate" i novo ućlanjene:)bum došao, ak bi to bilo možda ovaj vikend.
Poslije poćinjem radit i već u ponedjeljak moram vozit za švabiju.
kad rokaš sa whiteboyom i neredom onda voziš avion tako da, nemaš problema što se toga tiče ;D= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Pa kaj tak ha?= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ma sve je to Ok, sam da ne bu bilo kao sa Columbiom chrash"n burn:lmao:
pa nije daleko.... ako se tomo pridruži, onda peru šofer šajbe jogurtima ;D= Citat =:
Izvorno postao ledeni
btw. ako će biti nešto, ja sam za makar i na marsu bilo. nered vozi ;D
Ma vožnja je min.problem.Još uvjek imam "švapsku" vozačku tak da me i "haltaju" sam platim kaznu(već dugo nisam).A ustalom imam VW transportera u koji stane "devetka".Kad bi to nekak uspjeli ovaj petak,:beer:subotu bilo bi idealno:guitar:,jer poslije sam nedostupan:cry:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ja sam za, petak radim do 8 navečer, poslije sam slobodan, subota cijela slobodna....= Citat =:
Izvorno postao ledeni
dakle, da rezimiramo...trebalo bi doc i gledat Vas pijane ko zemlja?
bozemesacuvaj:)
Jana dojdi ti do mene skupit cemo ekipu,a oni nek piju..i tak drugo nist od njih...dobro ..mozda...bar neko bu trezan...:rolleyes: samo neznam ko??:lmao:= Citat =:
Izvorno postao jana
Ma neeeee....
Svi se nađemo, širimo bractvo i jedinstvo, ko nekad. Mlada partizanka i to tako... Boško Buha... ISutjeska... Neretva... partiju pića i čašicu razgovora... I sve 5 bude...
A ako se netko i napije, pa nećemo mu (joj) uzet za zlo. Nismo mi takvi. Mi smo mobilni kafeovfci, mi smo ubercool :thumbup:
ko je tu spominjao opijanje? šta se ne može vozit avion trijezan ;D i prat šajba sa yogurtom? pa to je normalno, šta ne? ;D :ban:
ok...ajm kaming:) get redij::lmao:
Cek, ak se ja ne varam, nije neki bed popit manje od WB-a a ne napit se...po onom sta sam cula (iliti procitlala)...;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
Bdw, ja isto dolazim, ak sredim prijevoz doma, ili sigurno prenociste :D
Ima mjesta u kombiju= Citat =:
Izvorno postao user_name
LOL majstore!= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Al di bumo je poslije bacili? ;D
A čuj nismo mi tak "loši"dečki nešto bumo smislili:angel:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy