To ti viber javlja kod reboota. Komotno ignoriraj poruku ili premjesti viber na sd karticu, kazu da je to rjesenje (nisam probao jer mi ne smeta).
Printable View
To ti viber javlja kod reboota. Komotno ignoriraj poruku ili premjesti viber na sd karticu, kazu da je to rjesenje (nisam probao jer mi ne smeta).
Imam na HTC One X-u softver 4.1.1, dosla mi je obavijest za novo azuriranje softvera, jel ima ko iskustva s novim softverom, je li sta bolje, brze, cuo sam da baterija duze drzi al bas ne vjerujem u to pa ako ko ima iskustva molio bih ako moze napisati
A navodno je bolje radi, smooth kako bi rekli.
Neki korisnici su javili da imaju problema s wifijem, al to pojedinci. U globalu ne bi trebao imati problema
Da li imate problema sa gmailom u zadnje vrijeme? Meni stigne uredno mail na mob, ali koliko sam primjetio uopće ne sinkronizira radnju koju napravim na mobitelu(arhiviranje, brisanje ili označavanje kao neželjena pošta) već kad otvorim mail na kompjuteru svi mailovi stoje još uvijek u pristigloj pošti. Ne znam koji mu je vrag? Koristim stalno ARHD rom, uz povremene nadogradnje na zadnju verziju.
Mislim da se Gmail synca u određenim vremenskim intervalima, i sve što napraviš će se syncati kad god mu dođe vrijeme za sljedeći sync. Meni je sync potpuno isključen, tako da nakon svega što napravim u Gmailu moram odabrati MENU > Refresh, onda mi se sve što sam napravio vidi i na kompu.
Ma kakvi, synca se odmah, bar mi je do sada tako bilo. Uključen mi je sync stalno!
Da podjelim svoje iskustvo, možda nekom pomogne. hox mi na Wlanu kod kuće jako sporo otvarao bilo što vezano uz net. U kući imam 5 laptopa i 4 moba (2 su htc i oba imaju isti problem) spojena na wi-fi. Kad sam počeo kontrolirati pristup net-u sa druga 2 moba, svi se uredno spoje i otvaraju stranice osim HTC-a. Već sam počeo razmišljati o servisu al primjetio sam da u jutro (prvi ustajem) mob radi ko beba na wlan-u. Danas je počeo sistem eliminacije. Da ne duljim ženina toshiba laptop kada se upali i spoji na net zblokira htc-a tako da otvara market 2 minuta. Nisam neki stručnjak pokušam isključiti njenu wlan karticu mob radi. Na kraju sam u postavkama njene kartice isključio Networh and sharing center->Conections (naziv mreže)->Properties->skinuo kvačicu sa TCP/IP v6 i mob mi radi kao munja. Moram napomenuti da je i na drugim laptopima bila uključena ta opcija ali samo mi je smetao ženin laptop. Za svaki slučaj isključio sam na svima.
Pozz.
Nije kod mene taj problem, ja imam 2 računala (lap i desk) spojena na wifi, ženin i djetetov mob i moj HOX i sve radi savršeno i radilo je stalno. Ta sinkronizacija maila mi nešto jebe sove. Kad arhiviram mailove na mobu, upalim kasnije lap i u chromeu vidim da imam nekoliko novih mailova, ali u biti nemam nego su to oni mailovi koje sam već pročitao i arhivirao/obrisao. To mi se isto događa i kada to radim preko GSM mreže tj. dok nisam spojen doma na wifi.
EDIT:
Evo sad baš isprobavam slati mail sam sebi preko laptopa i odmah mi signalizira na mobu da je mail stigao i kad ga na laptopu obrišem ili arhiviram on u isti čas također nestane iz pristigle pošte na mobitelu. Dakle, bilo što da napravim na laptopu, to se na mobitelu vidi, ali obratno ne.
Evo riješeno, očistio sam predmemoriju aplikacije i sad radi kao i prije.
Pozdrav boysi, razmišljam o nabavci HOXa, al me muči da ne naletim na "krivi" primjerak (gubljenje wifi signala, preljevanje boja, i još neke anomalije)?
A za sve postoji sansa tako da i za to. Kako da mi utjecemo na to?
Nikak, ma mislil sam jel trebam na kaj pripazit kod kupnje hoxa.
A pogledas na te probleme, ima ovdje u temi negdje na pocetku objasnjeni problemi detaljnjije.
Pogledas mob, vidis kakav je ekran na pritisak. Ma neces ulovit shenan primjerak.
Ma ok, nije mi baš svejedno, svako malo naletim na neki post, di neko ima problema s njim, tak da ono...
Jedinom možda su zakinute nove serije hoxa tih problema, ne znam..
Nive serije, ove od 16gb koliko sam vidio kod frendova, oni nemaju problema s nicim.
A gle, kod svakog moba ima odredjini dio s greskama, isprobas ga prije kupnje i miran si. A i cijenu mu je pala jako.
pozdrav, da ne otvaram novu temu zbog svog problema ovdje cu se skrpati! :)
dakle, danas mi se mob zblokirao i nekako se uspijem dokopati factory reseta u bootloaderu i kad sam to uradio imao sam sta vidjeti.
(napominjem da sam vec i prije radio factory reset i da su mi sve slike, muzika i sadrzaji bili ostali. neznam kako :))
no ovaj put sam ostao bez svih slika i svih sadrzaja.
pa me zanima dal je itko imao slican problem i dali zna kako vratit slike? vidio sam po netu da ima onih programa za recovey ali to ne funckionira jer Windowsi mob vide samo kao portable device a ne kao mass storage. i zbog tog razloga nemogu se dokopati foldera na mobu da bi odradio vracanje podataka... damn you Google!!
HoX je na 4.1.1.
hvala!
Ne znam što ti znači da ti se "mob zblokirao", ali meni se čini da ti se potrgao mass storage, i to je vrlo moguće jedan od razloga (ili posljedica) zašto ti se "mob zblokirao". Čini mi se da samo trebaš formatirati mass storage. Ako se ne varam, to se može obaviti iz recovery-ja. Slike, glazba i ostalo što je bilo gore je nažalost najvjerojatnije izgubljeno.
znaci zblesirao se da je ostao zaledjen i nisam mogao nista. potom sam simulirao "vadenje" baterije.(10sec power button) i nakon toga se "krešao" nekoliko puta i nazivcirao me i onda sam poludio i napravio factory reset. a svi androidi otkad su dobili update na JB vise se nemogu prepoznati kao "mass storage" osim ako nisu rootani. mob sad funkcionira bez problema samo me je zanimalo dali se mogu vratit slike?
Nazalost izgubljeno je. Mana uredjaja s internom memerijim koja se ponasa kao sd je da se zna dogodit da se sve obrise.
No nisam nikad radio factory reset iz bootloadera, al jel moguce da on ima naredbu da potpuno ocisti telefon, a ne samo sistemsku particiju?
Mozes rootat pa probat preko mass storage skenirat al sanse su minimalnd.
Jel imaš aktiviran Dropbox? Možda su ti slike uploadane tamo? Ja uvijek obavezno nakon bilo kakvog wipea aktiviram dropbox i upload slika čim se spojim na wifi i nemam brige. Nedavno se i meni sve pobrisalo kad sam prikopčavao i iskopčavao usb kabel, ali sam se kasnije sjetio da mi je sve na dropboxu pa sam si povuko ono što mi je trebalo :D
ma svih tih stvari se sjetim kad sam vec u pol posla!!! poludim!!! kako najjednostavnije rootat mob?
Moraš otključat BootLoader svakako, a onda ti opet sve živo obriše sa telefona, bude gol ko od majke rođen. Na XDA forumu imaš detaljne upute kako i šta se radi da ja sad tu ne pišem Markove konake http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2069904
ma sad mi je svejedno, i tako nemam nista na njemu... sad mi je prilika da nesto napravim. neka preporuka oko roma? dal su CM i MIUI jos uvijek aktivni ili ima nesto bolje?
hvala za link!! :D
Imas postupak opisan ovdje.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=1031941
Pretpostavljam da si bio stavio sluzbeni JellyBean preko OTA updejta pa si miran s HBootom.
U istoj temi kmas raspravu o romovima, preporuka ViperX.
JB je bio OTA. budem se sad bacio na posa. na xda mi se cini kao da ima 2 sata posla!
Samo umjesto CWM recoverya, stavi TWRP.
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1622925