Probaj sbsettings i AutoSilent.Samo i sa tim programima, nazalost nikada nece biti kao na Androidu ili Symbianu.
Printable View
Probaj sbsettings i AutoSilent.Samo i sa tim programima, nazalost nikada nece biti kao na Androidu ili Symbianu.
evo našao mobile profiles 2.3.2.deb. prije toga sam morao naći mobile terminal i to zadnju verziju jer ona na cydia-i ne radi na ios 5.o.1.
uspio instalirati preko terminala i sav sretan pokrenem app, 10s radila i crash! očito je istina što su ljudi rekli po forumima da se ruši na ios 4.3+
nije ni blizu ko na androidu, ali baš nešto. stvarno šteta što ne radi. savjet: ne trudite se!
Tražim 2 cydia tweaka;
1. Nešto što bi omogućilo time stamps na svaki SMS (po defaultu iOS ubacuje vremensku oznaku svakih pola sata ili tako nešto)
2. Za micanje voicemaila (samo smeta)
tnx!
1. xMessages (možeš staviti i sliku kontaktima)
2. Novoicemail
da li postoji aplikacija koja istovremeno publicira na facebook, tweeter i google+ ili barem na dva od ove tri društvene mreže?
Našao sam One Post, ali nisam baš zadovoljan!
Baš naiđoh na ovaj članak :) http://www.gadgeterija.net/2012/02/0...ojeg-mobitela/
di da skinem besplatno Barrel ono za prjelaz stranica, jer kad ga nadem preko cydije mi pise da se plaća, i di da skinem MXtube jer mi ne zeli preko cydije ne radi nesto?
Moze preporuka nekog mp3 playera bez itunes synca?
Ma znam, ali mislio sam neki program kao "original" ali bez itunes synca
Bio je davno; na iOS 3 odličan cydia app - dTunes no na iOS.u 3 je i zaglavila nažalost. Vizualno je izgledao skoro identično kao music (itunes) app na iphone.u no glazba se ubacivala direktno bez bilo kakvih pomoćnih aplikacija.
Nakon dTunesa nisam našao jednako jednostavnu i funkcionalnu zamijenu pa sad koristim CopyTrans Manager (portable) za ubacivanje glazbe na iphone dok za vraćanje iste na PC nisam našao neki jednostavan i učinkovit program (niti sam imao neke potrebe za tim; ionako se seve briše dolaskom nove verzije iOS-a i ponovnim JB-om..)
Vidio sam tu sa crvenom ikonom. Probat cu ovih par prijedloga. thx
EDIT: evo nasao jedan solidan app
http://itunes.apple.com/us/app/music...444072939?mt=8
Evo ja danas kupio PwnTunes sa cydie, odvalio sa paypala 7 (6.99) dolarjev. Znam, puno je no ta cijena je sa skoro 50% popusta jer app inače košta 12.99 $. Akcija je do 26.og ovog mjeseca ako se ne varam pa ako netko cijeni mogučnosti aplikacije, sad je vrijeme za šoping. Napominjem da krekane verzije nema niti će je biti vjerujem..
Dakle app, ili bolje rečeno tweak (jer nakon instalacije nema novog programa ili ikone) omogućava ubacivanje pjesama putem najobičnijeg a ujedno i najjednostavnijeg drag&drop načina. Fenomelna stvar je kombinacija foldera i playlista. Naime, kad presnimite folder s npr. nekim albumom, pwntunes automatski napravi playlistu s imenom tog foldera. Svi tagsi uredno se prepoznaju.
Prebacivanje glazbe sa iphone.a natrag na PC radi jednako jednostavno.
Ništa manje fenomenalna od navedenog prebacivanja glazbe nije niti činjenica da se glazba sluša sa defaultnog music appa koji je ipak najbolji za slušanje glazbe s kojim sam se do sad sreo na iphoneu.
Ako koga zanima još nešto oko ovog fenomenalnog tweaka slobodno neka pita. Zaključak bi bio: app je skup no onome tko treba, navedena cijena ne bi trebala pretstavljati problem. Savijet bi bio da napravite cydia account (mozete se reggati sa google ili FB accountom) jer u tom slučaju app vam ostaje raspoloživ za besplatno skidanje kad jednom zamijenite iphone drugom (novijim) modelom..
hello forumaši. Daj mi recite dal ima koji app za free sms preko interneta da šalje na mobilni uređaj koji nema ios ili android. Nešt kak je prije bio heywire.
bas na neki prastari mob ili?imas whatsapp salje i na blackberry i na neke nokie
Znaš kak je prije radil heywire? mogel si na bilo koji br poslat poruku neovisno o internetu il nečemu za 0kn :D
mislim da danas vise tak neceg nema :)
imam isključen push notifications ali stalno dobivam obavijesti od fejsbuk aplikacije... kak to isključiti?