da u pravu si. sigurno će hd2 ownati ovu s evoa..
Printable View
Za te dve kamere ne znam i ne mogu nista da tvrdim ali sam imao puno prilika da vidim i na mobilnim i na fotoaparatima da je kamera sa daleko manje Mpix pravila bolje slike od neke gde su vestacki nabudzili masu Mpix tek reklame radi tako da sam poucen tim iskustvima s' pravom rezervisan po tom pitanju - narocito sto se jos uvek radi o najavi EVO-a ali niko nije imao prilike i da stvarno vidi kako radi, dok je o HD2 vec sve manje-vise poznato.
Cisto da ne bude tresla se gora, rodio se mis kao sto se to vec neko vreme u nizu dogadja sa poslednjim modelima Nokie gde se najvljuje nesto naaaajbolje sto je moguce a onda od svega toga ne bude nista.
Točno...
i bolje da prestanu sa nabrijavanjem pixelaže i neka se pobrinu za bolju kvalitetu leća i procesora koji obrađuje sliku...zbog tih stvarčica SE ima puno bolje kamere od većine drugih mobitela a ne zato što ima 12Mpx...
5Mpx za mobitel je dosta e sad neka razvijaju kvalitetu leća i čipove...što vjerujem da je na evo ili ista kao na HD2 ili čak bolje, ali neka idu u smjeru leća i čipova...brže okidanje...i manje zamućene slike...
Prije sam sa raznih sajtova pa i nekih rumunjskih skidao mp3 i video direktno na nokiu,sada to ne mogu skidati na hd2.U operi mi se pojavi crveni usklicnik i nece krenuti download.U cemu je problem?
Noćas u točno 4:22h mob mi se samo resitirao sam od sebe. Znam jer me probudila melodija ona kad se resetira a mob je bio ležao u standby-u od 00:00h...bio friško resetiran...
Se to vama nekad dogodilo...ili na nekom od WM uređaja?? Prvi put...
Znalo mi se događati na prošlim uređajima kao rezultat lošeg softvera, ili je program imao funkciju da u određeno vrijeme resetira urađaj. Uglavnom se radilo o alarmima tipa galarm-u ponoć se palio sam od sebe, jednom je smrzao sistem (jedna od prvih verzija) itd.
Ali nisam imao niti jedan novi program zadnjih mjesec dana. Sada mi se prvi put resetirao.
Jel mi moze netko potanko opisati kako da instaliram coreplayer. Hvala.
malo guglaj pa ces ga naci.mislim da ima i na-mobile9.com i instaliras kao i svaki drugi program.
Skinuo sa ppcwarez na rapidshare, raspakirao i ne mogu nista
http://rapidshare.com/files/371192009/core.JPG.html
Obrati pažnju na ekstenziju koju si skinuo. Ako je .cab (vjerojatno je) kopiraj na telefon taj fajl koji si skinuo bez otpakiravanja i pokreni ga.
http://cgi.ebay.com/2x-Battery-USB-A...item3efe752d71
Kaj mislite o ovoj bateriji? Daj molim vas ak mi netko može naći dvije baterije za njega na ebayu ako bi mogao. Ove mi se baš ne čine originalne.
Moram izgleda sim promijeniti. Papa bateriju kao lud vec danima, i to na stand by. Iskljucen wlan i push. Danas slucajno izvadim sim i upalim ga. Sa simom bat. na 20-ak %, bez sima 34%. WTF?!?!
pozz
jel netko zna kako podesiti mms da radi na tele2, naime imam skuhani dutty 1.7 rom i kad upalim 1 puta telefon me automatski pita za postavke, koje kad instaliram ne rade dobro. e sad taj dio se nemoze preskociti jednostavno on mora instaliti te usrane postavke koje nevaljaju.
nakon toga nemam u konekcijama "my mms networks" i kad podesim sve ona kvacica na "this network connects to internet" nece ostati upaljena. svaki put kad udem u opcija iskljucena je.
tnx
ljudovi jel netko probao instalirat SPB mobile shell 3.5 na HD2 , ja sam instalirao ali nemam željeni efekt u 3D message vieweru, pa ako netko može da proba pa javi
Moraš manualno konfigurirat i internet i MMS postavke a prijašnje pobriši.
Ovdje su ti sva potrebna upustva: http://www.tele2.hr/podrska_korisnic..._postavke.html
ne radi mi googlemaps,tj ne nalazi satelite.Pise,provjerite dali vas mobitel ima ugradjen gps prijemnik!?Zna li netko sta da napravim?
Za početak pozdrav grupi
Prvi put sam na grupi, a i prvi put vlasnik nekog Windows Mobile uredjaja.
Mob tek trebam dobiti kroz par dana, pa sam se vec bacio na citanje raznih
foruma.. Dosta je novih informacija, nes sam vec skopcao, a puno jos ne...
Iz guglanja i s foruma sam dobio ovakav dojam. U principu, nemam namjeru u
pocetku poceti prenaglo previse prckati po mobu, ali jedna me stvar zanima.
Zanima me buduci da je mob iz njemacke, njegov ROM ce biti na njemackom? I
jel to znaci da je cijeli meni i sve opcije na mobitelu na njemackom? I ne
moze se prebaciti na engleski jezik kao na drugim mobitelima (npr NOKIA)?
Jel moguce na njegov taj njemacki ROM staviti sluzbeni ROM (od HTCa) na eng
jeziku bez potrebe za HSPL i custom ROMovima?
ako je odgovor DA, onda jos samo jedno pitanje. Kad se instalira taj HSPL
(koji kako sam skuzio sluzi kao maska) i onda neki custom ROM, ako se zeli
sve vratiti na staro, dovoljno je instalirati sluzbeni ROM koji direktno
mice HSPL i vraca na SSPL??
Mozda sam sve krivo shvatio, Jos su mi svi ti pojmovi novi, pa se tek
snalazim, a nisam naisao na neki link koji objasnjava jednostavno cijelu
stvar, vise manje su sve u obliku uputa i postupaka
Sori na poduzem mailu i hvala unaprijed na odgovorima.
1. solucija
možeš stavit HSPL na svoj hd2, tada možeš instalirat originalni engleski rom...
ako zbog garancije trebaš vratit originalni spl , onda samo flashiras njemački rom ali preko sd kartice (sve objašnjeno na xda developersima)
2. solucija
samo pokreni sspl koji možeš nači na xda devsima i onda flashiraj engleski rom , sspl ne mijenja spl.
isto tako ako se pitaš bez upotrebe sspla ili hspla ne možeš stavit engleski rom bez obzira što je originalan! znači na njemački hd2 idu samo njemački romovi itd...
nadam se da si skužio ;)
e i dobro došao na forum!!!
Hvala na odgovoru.
Skuzio sam 1.soluciju. Ima na youtube stvarno ok video-uputa. Koliko sam shvatio ova opcija sa HSPL je najsigurnija, jer uvijek mozes vratiti natag na staro,
Jedino nisam shvatio 2.soluciju, nije mi bas jasna veza izmedju sspl i spl?
I za kraj, sto nije malo glupo da mob koji je kupljen u EU, ne podrzava barem tih par jezika (eng, fra, spa..). NE bi nikad rekao da ce to biti problem, cini mi se stvar dosta banalno glpom da ne mozes prebaciti na eng jezik. Ipak 2010.godina...
(Naknadno se ispricavam sto nisam odgovorio uz citat)
Sspl možeš shvatiti kao "Lite" hspl, možeš flešati rom, a ne ostaje stalno na uređaju (nakon soft reseta ga više nema.) Ako se ne varam, on privremeno promijeni spl, ali nakon soft reseta se vrati originalni spl.
Što se tiče jezika, glupo je, tako je oduvijek i tako će ostati (pošto je s wm-om gotovo).
da al nemam my mms networks i kad napravim po tome ne radi mi svejedno
evo ljudi skup programa za htc hd2 ukljucujuci i hspl, upute za koristenje, neke igre, customizacije i cudo drugih sitnica bez kojih se nemoze.
http://rapidshare.com/files/37469882..._Must_have.rar
pozz
ako mislis na promjenu jezika manile iz eng u hrv to mozes vrlo jednostavno
9. Change the Language of HTC Sense
Go to HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang and change the value 409 to 408 (Hex) (for example Greek) or try another value for your language. You can find all Windows Locale Codes here: http://www.science.co.il/Language/Locale-Codes.asp
Please read this thread before changing language: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583878
jedino windowsi nepostoje na hrv iako omnia sa wm 6.1 je prevedena skroz
ok, hvala, nes sam citao o tome, da se moze dogoditi da se izgubi sms notification sound. Jesi probao vec to? E, a sto je to manila? :) jel se time rjesava i stvar keyboard slova? (č,ć itd), ili samo izgled menija? Jel stock ROM za istocnoeuropsko trziste sve to pokriva?