dali je ikako moguće u ovih samo par prečaca, kojih ima četiri ili pet na zaslonu staviti još nekako možda više, primjerice, još jedan red dolje ispod ovih standardnih? kako to riješiti?
Printable View
dali je ikako moguće u ovih samo par prečaca, kojih ima četiri ili pet na zaslonu staviti još nekako možda više, primjerice, još jedan red dolje ispod ovih standardnih? kako to riješiti?
I ja za koji dan prelazim na 5800 Nokiu,vidim izvrsne komentare o mobitelu i par puta sam otisao testirati u t-mobile i sviđa mi se uređaj,tak da N73 ide u zasluzenu mirovinu:jump:
Napravil sam malo veći računčić ,jel ja sada moram baš to platiti?
Jel ako ne platim cijeli mi se broj ukida (nadam se), pa jel onda si mogu nabaviti neki drugi broj i jel se ovo plačenje tarife 50 kn ukine ili kako već to ide ?
A fakat s ugrozni što se tiče cijena.
Ovo je veliki ŠIT.
Jel se može kako isključiti internet (onaj net s kojim idem preko operatora a onaj preko wlana da ostane)?
može!
ja sam baš prije par dana imao problem, slučajno sam prosurfao sa GPRS-om i hebiga, ode 150 kuna! sva sreća što su mi dosta brzo poslali poruku kako sam prešao promet od 1 MB pa sam skužio da nešto nije ok!
zvao sam službu i kad sam objasnio da mi to ne treba, sami su mi predložili da mi ukinu tu opciju. mislio sam isključiti na mobitelu, ali su me upozorili da onda neću moći slati mms-ove, pa je ovo puno bolja varijanta. probao sam prosurfati nakon toga i samo izbaci network restriction!
Ali dali aj to mogu s pretplatom napraviti?
Ja na stadardnim postavkama išamo malo na net i nabio sam 230 kn (pa nemogu vjerovati)?
Ali ja nisam ništa uzimao ovo 1 mb.
@Picipolivadi: Ne razumijem nesto. Jesi li "slucajno" prosurfao spojen preko GPRS-a pa napravio toliko ili sta? Kako nisi vidio da te pita koju konekciju da koristis? Zar ti ne ponudi da li da trazi WLAN ili koristi neku vec gotovu konekciju? Ili si totalni noob pa da ne znas koliko je skupa ta igra sa gprs-om?
I to sa deaktivacijom usluge je po meni lakse rjesiti seljackim nacinom. Znaci da u postavkama (kod mene je "TM HR Internet" promjenis npr "naziv pristupne tocke u web1.htgprs" i time ces onesposobit tu vezu. A ako ti ikad bude potrebna mozes je osposbit na brz nacin.
e da se bar tako lako prekida pretplata, ne platiš račun i gotovo :)
ne čudi me što ti je došlo 230kn, moglo je i puno više biti.. internet na mobitelu (bez ikakve tarife) je jako skup, a pogotovo vip i t-mobile..
ja imam v21 i kod mene je to na sljedeći način
settings-personal-home screen-home screen i onda ti se pojavi meni gdje možeš označiti ili doznačiti sljedeće shortcuts, search, music player, radio, calendar...
Napomena, ova tri zadnja ti ne stoje cijelo vrijeme, već npr. kad playerom izađeš u home screen, ili kod kalendara kad taj tjedan imaš neku obavezu
Istina nemam blage na mobu.
A ja mogu nazvati službu za kosinike(moe broj ?:tomato:) i reči im to i da mi isključe internet?
Pa...zašto ne probaš- ništa te ne košta :)
Moj prijatelj je to napravio bez problema.
i ja sam na pretplati, tarifa 150. skineš slučajno hebena 3 mb i ode cijeli mjesec (100kb = 5 kuna????? toga nema nigdje)! najbolje ti je napraviti kako sam ti već rekao, da ti oni tamo isključe, pa si miran. ako ti ikad bude trebalo, samo ih nazoveš i oni ti opet uključe!
@Loki85 - hvala na odgovoru, ja sam mislio da se kalendar cijelo vrijeme vidi u pozadini
Ne moraš brisati- samo promijeniš jedno slovo adrese.
I onda ti je lakše vratiti na normalno- ako ti hitno zatreba internet.
Evo i ja sam danas postao vlasnik Nokie 5800
Prvi dojmovi su odlicni,brzina sustava je super,šaltanje slika,ulazak u galerije i net,sve 5
Zbilja odlican mob
Koliko vidim na mobu nema smajlica... jel ima nacina kako ih ubaciti ?
Taman kad mislim da sam na zelenoj grani sa ovim mobitelom, opet neko sranje i tako svaki put ispočetka i ispočetka. Najčešće se radi o Garminu pa tako i ovaj put. Sve super radi program, šljaka kako treba, ail kad kliknem na strijelicu i onda se počne crtati karta odozgora i pomaknem se par puta po touchu, jednostavno zariba cijeli mobitel. I onda moram sto puta izlaziti iz programa u task manageru, a to mi se javilo baš danas. A usput ko da je za ***** sutra moram na put, ali nevažno :D . Probao sam ugasiti upaliti mobitel, Garmin isto tako par puta. Zanima me dali je ko ima sličnih iskustva s time ili mi baš preostaje instalirati Garmin nanovo, po ko zna koji put?...
dijan- instaliraj si i Sygic, ako ništa drugo barem kao rezervu.
A možda ti se i svidi- ne zauzima puno memorije i meni je odličan. :)
SimeRossonero- s60 mobiteli nikada nisu ni imali smajliće.
Mislim, jedino da ti ručno upisuješ :), :D, :(... pa će ih primatelj vidjeti kako već njegov mobitel vidi te smajliće.
Makar, ja ne vidim nedostatak smajlića kao nedostatak
(koristim ih samo na forumu :))
Hvala na odgovoru. Za ovo da nikad nisu imali smajlice nisam stvarno znao jer prvi puta imam Symbian mobitel...
Može li mi netko reći koliko je sajt zedge siguran za mob
ima li netko slučaj da mu se zeznuo mob pri instaliravanju tema itd...
Pitam iz razloga sto mi postavlja svakakva pitanja pri instalaciji ;D;D
- Program nije pouzdan i može biti štetan za telefon
- Program nije kompatibilan s telefonom. Svejedno nastaviti?
Hvala