ali meni odem npr u zvukovi i restarta mi se ili odem u slike i restarta mi se.
ja mislim da nije to zbog patcheva zato kaj sam ja makno sve patcheve i opet mi se restarta
Printable View
ovo je za R4EA031 firmware
ako flešaš main opet ostanu neki patchevi
probaj ovako maknuti sve patcheve
prvo stavi ovaj patch recovery od H3x-a
http://www.esnips.com/doc/f2abdb70-f...tch_03.01.2008
onda flešaj main i setoolom napravi ssw(tak da za danas/sutra imaš čisti ssw i ako počne zekati mob imaš čisti main tj,ssw)
ovako napraviš s setoolom
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=361
start address: 44140000
lenght: 1600000
stavio sam taj patch i sada mi se više nemre upalit mob???
a kak se radi full flash kaj sve trebam stavit
jesam ali opet se neče upalit
baš sam mislio prodat mob i kupit si novi i onda mi se počne restartat mob :(
pa najjednostavnije ti je sa xs-om stavit main i FS,poslje toga customizacija i to je to
brojač znakova kod pisanja sms-a
u tpa/system/layout-u STRING_INPUT_STATUS_COUNTER_WIDTH stavite na 25 i super je= Citat =:
;W810 SW-R4EA031
;permanent sms counter
;(ń) den_po
;you have to increase layout.xml/StringInputInfo/STRING_INPUT_STATUS_COUNTER_WIDTH
450D9E8C: 1528 A128
450D9E9A: 2D4908239B1ECA5AC252FBD168464078 6B465B7803A206210B98B4F172F923E0
450D9EAA: 00220A2177F099F9 FFFF250064000000
http://img99.imageshack.us/img99/4884/scryz3.th.png
MASVA, šta se time dobije da ti ne prepolovi duže poruke....
Hm, cekaj malo... Ovo gore je screenshot sa W810?!
Jel tvoj? Kako si na njega uspio staviti onaj Sony Sketch font? :hm:
@anthony_c,
Dobije se da ti stalno prikazuje koliko ti je preostalo znakova, a ne samo za zadnjih 20. Ne utjece na duzinu poruke.
Damn. A bas sam se ponadao... Reko, kad je patch za W810... :cry:
Oh well. :dunno:
bok svima ja sam ovde novi :D ...
imam nekoliko pitanja ako je moguce odgovoriti na njih :D
ovako: 1.da li bi iko mogao da mi posalje na ovaj forum onaj confidentiality novi patch ali konfigurisan za moj W810i R4EA031
2.Da li mi neko moze reci gde se ubacuju elf folder i ini folder (da li se ubacuju na USB/other/ pa ovde neki folder elf ili ini ili na tpa/user/other ?
ZAPAMTITE w810i R4EA031 e da ... i da li neko moze da mi postavi najjaci i najbolji drajver za zvuk ? hvala unapred :P
Dobrodosao na forum!
No za pocetak ti preporucam da pregledas malo postojece teme. O elfpacku postoji posebna tema, takodjer postoji i tema za potrazivanje raznih stvari za moddanje (tipa acoustic driveri), a confidentiality patch je vjerujem vec stavljen ovdje negdje.
BTW nema potrebe napominjati da je za tu verziju, ionako najvise patcheva ima za tu verziju. ;)
sada sam nasao onaj conf. patch i radi :D ali sada cu da trazim razne stvari za moj telefon :D HVALA ! :respect:
*Nisam uspeo da nadjem nista za moj telefon :( da li bi iko mogao da postavi linkove ovde? :comp:
Kako pobogu nisi uspio pronaci?! :jehon:
W810 modding (to je OVA tema!)
Elfpack
Dalje trazi sam. Iako i pomocu samo ove dvije teme mozes moddati telefon do neprepoznatljivosti. ;)
e jel ja moram kod flashanja Maina Firmaware i FS-a radit sve posebno ili mogu stavit tamo kvačice da mi odma to napravi?
EDIT:
napravio sve, skužio sam, masva samo tako!
Hy, išao sam napravit ˝master reset˝ na w810 i sve se zablokiralo pisalo je samo ˝select˝ i ˝info˝ i ništa drugo skroz crn ekran pa sam morao napravit full flash ponovo i sad ako stavim koji patch se restarta sam od sebe radi normalno samo bez patcheva...
Postoji onaj neki recovery patch, brise prostor u flash memoriji koji je inace originalno i sluzbeno slobodan te kojeg flashanje ne dira, a u kojem zna ostati zaostalog koda i "smeca" od patcheva.
Evo link.
Probaj napraviti cisti flash (barem MAIN), te nakon toga stavi ovaj patch (ako ti javi "some values differ", ignoriraj to ;) ). Nakon toga bi trebao moci bez problema staviti bilo koji drugi patch.