Sad je sve Ok.
Printable View
dobio sam jucer racun, naplatili su mi 4 podatkovna paketa :) a mjesecno je moguce kupiti samo jedan. sve u svemu, blesava greska.
zvao sam SZK i zaprimili su moju zalbu, javit ce se u roku od 48 sati. vidjet cemo.
sad sam i ja skuzio na racunu da su naplacena 2 podatkovna paketa od 10kn za 11mj, a znam da nisam ukljucivao! ma...
nije mi jasno koji ***** su mi zaracunali 49kn za KOzero za 11mj. a kad je fino aktiviran 1.12. kaže koka iz szk da je to normalno, meni nije :angry:
zvao sam sluzbu za korisnike i dobio odgovor da na racunu za 11mj su istaknuta 2 mobilna paketa jer kako tokom 11mj nije mobilni paket iskljucen sa porukom MOBIL- na 880 da su odmah stavili paket i za 12mj!
a sta je najbolje, iskljucio sam ga krajem 10mj, i sad sam opet poslao poruku MOBIL- na 880 (za svaki slucaj) i dobijem povratnu poruku da je usluga dostupna sam korisnicima te usluge, sto znaci da sam vec bio iskljucen! a njima u SZK na kompu pise da sam i dalje ukljucen...
i ovo mi je prvi put od kad sam korisnik (od samog pocetka) da imam prigovor/zalbu na njihove usluge!
Jel nekome stekaju poruke? Meni od jucer navecer u par navrata ne radi...
Kaj se tice aktivacije MB10 i SMSNULA sve odradeno bez greske :thumbup:
Btw u ZGB bon od 100kn sam trazio na 7-8 mjesta dok ga nisam pronasao :(
Da se nadovezem na http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=699
Javili su mi se u svezi prigovora, i tvrde da sam "mobilne sadrzaje" ipak narucio. Sto naravno nije istina. Ima li tko slicnih iskustava?
I dalje me odbijaju i odgovaraju mi maltene "predloscima" email poruka. Sto raditi i kome se javiti, koja se sluzba nadlezna, koja institucija? Mislim da je u pitanju prijevara preko koje ne zelim prijeci.
pa....samo dosadjivanjem na njihov szk da bio dosao do pravde....a ako te neide onda ti je jedina nada agencija za telekomunikacije http://www.telekom.hr/Default.aspx?art=82&sec=124
Hvala.
Dio zadnjeg emaila:
"...naplaćen
promet ostvaren na Internetu, budući da se promet naplaćuje i samim
surfanjem Internetom. Također je evidentirano da je na Vašem korisničkom
broju aktivirana usluga primanja SMS poruka za zabavu, horoskop ili
vijesti..."
1. Tko ih je uopce pitao za ikakve SMS usluge, mi pricamo o internetu.
- iako, nikakve SMS usluge NISU aktivirane, niti ZNAM kako se to na Tele2 aktivira. Ocito je da skrecu temu na nesto deseto da me zbune
2. Kolika je na Tele2 cijena MB ili jedne obracunske jedinice? Da li je uopce teorijski moguce putem EDGE veze potrositi 50 kn u 10 minuta surfajuci?
Pozdrav.
@sezam-*****
Cijena za 100kb=2kn sto znaci da si potrosio 2,5Mb sto i nije problem ako gledas koliko potrosi obicna stranica od jutarnjeg. Meni kad je otvaram preko mini-opere sigurno oko 1,5 Mb :-(
evo mene danas zvali iz SZK i ispricali se za naplacena 2 mobilna paketa, da ce u sljedecem mj na racunu umanjit racun za ta 2 paketa (20kn) i jos jednom se ispricala :)
@sezam-picika
Imas li na mobitelu neku tipku shortcut za prisutp internetu, pa da ti se pritiskala dok je mob. bio u dzepu?
Ma nemam, nisam napravio gresku sigurno.
Sad su me zvali opet iz SLUZBE (znace NE tehnicari!) i kazu da je problem u nekim skupim SMS uslugama vijesti ,horoskopa itd. I da dodjem u Tele2 na zamjenu kartice, ali da platim racun.
Rekao sam da mi ne pada napamet i zahtijevao da me kontaktira tehnicka sluzba tj. netko strucniji.
Dobio sam račun za prošli mjesec viši nego obično, pa sam odlučio nazvati SZK da provjerim o čemu se radi. Sve je bilo OK, obzirom da sam još par dana tog mjeseca bio u romaingu, što naravno objašnjava viši račun, ali kada mi je cura sa druge strane linije nabrojala sve troškove, bilo mi je čudno kada mi je rekla da mi je uključen paket od 10 MB za 10 kn za koji sam siguran da sam isključio još prije nekoliko mjeseci. Cura je rekla da je paket uključen i da ga isključim na "taj i taj" način, što sam i napravio čim sam završio razgovor, ali sam dobio poruku da je ta ulsuga dostupna samo za aktivne članove DATA paket akcije, što znači da je usluga isključena.
Ponovno sam zvao, objasnio situaciju, nešto smo pokušali sa ukucavanjem nekog koda i gašenjem te paljenjem uređaja, ali ista stvar, tako da sam morao zvati ponovno da bih uputio prigovor te su me danas kontaktirali i rekli mi da su ga zaprimili i da će usluga koja je kao "neaktivna" biti stvarno ugašena.
Nije problem u tih 10 kuna, ali ako ih ne moram davati, zašto bih, a isto tako moglo se raditi i o nekoj drugoj, većoj cifri.
Zato, provjerite si mjesečne računa i pogledajte što vam se sve naplaćuje, jer možda imate uključene usluge koje su vam kao - deaktivirane.
Oni jednostavno ne znaju sto pricaju, a s nedovoljno educiranim osobljem iz SZK vise ne zelim pricati. Neki dan su mi pricu s GPRS prometa skenuli na SMS usluge (znaci prvo su tvrdili da sam potrosio 50 kn na GPRS; sad tvrde da sam potrosio na SMS usluge).
Zahtijevao sam da me kontaktira netko s vecim znanjem i ovlastima, i vec 4 dana nista (a valuta placanja racuna se blizi!).
ako ne uplatis na vrijeme idu ti zatezne kamate....jer kompjuterski sustav nema pojma da si se ti zalio niti ista....on samo vidi da ti nisi platio.....kad ti dodje sljedeci racun sa zateznim kamatama onda ces se opet zaliti i tkao ispocetka...koje ludilo...hhahahahh.....
Da, mene ne zovu nekoliko dana vec... Cekat cu do popodne.
stalno im puca veza... :-(((
OVO POSTAJE SMIJESNO.
Neki dan sam opet podnio prigovor na isti racun, i kazu kontaktirat ce me u roku 48h.
Naravno sad je tih 48h, oni zovu i pitaju:
"Jeste zadovoljni rjesavanjem prigovora?"
LOL.
Da li nekome danas popodne zeza Tele2? Meni zadnjih par sati stižu poruke da sam imao propušten poziv, a mobitel mi nije ni zvonio. Onda sam se nazvao sa fiksnog i nisam dobio nikakav signal, već bi mi odmah prebacilo na sekretaricu.
Pogledajte ovo;
http://www.tele2.hr/najbolji_pokloni.html
Vjerojatno ce ispraviti, da necete stic ni pogledat.
U sklopu akcije;
#
Garantiramo najniže cijene mobitela
ili vraćamo dvostruko! Oš se kladit?#
Su krivo napisali cijenu uredjaja.
http://i44.tinypic.com/2vrzd55.jpg
Ali, ispravit ce, navodno.
A ja si taman mislio si upiknuti jedan. :banme:
Cijena je stvarno najniza, steta sto nije prava!
Da, greška je. Prava cijena je 895 kn i ona stoji među BlaBla ponudom.