Si cuo onu novu od Willa Smitha?Kak se ono zove...
Printable View
Si cuo onu novu od Willa Smitha?Kak se ono zove...
Vidio sam je na MTV-u. Dobra je samo nisam ufatio ime pjesme da je skinem :-/= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
sad bas preslusavam album od will smitha - lost and found. nis posebno... radje nek on snima filmove
Istina...nekak je bolji glumac nego pjevac iliti reper
sto jes jes, mada nijesam neki ljubitelj njegovih filmova, sem bad boy I i II (mada ni tu nije nesto, film je izvukao onaj sto glumi, martin valjda)
a evo sad: Benny Benassi - Rumenian
U2-Vertigo
ne kuzim se prevec u tu tehno trance scenu iako sam nekad daaavno to slusao malo ali benassi mi je ovak jedini kaj nekaj vredi... tj svaka stvar je na istu foru ali ok svidja mi se ponesto
to jeste da su amlte ne na istu foru pjesme, ja ih imam 17 od njega, ali su.... ne znam nekako te `dize` (pod uslovom da je tu i dobro ozvucenje - otprilike od 50W pa na dalje). Dobar je, a i bio sam u BG kad je on gostovao - LUUUUDNICA. da vidis kako ribe odlijepe, muskarci i nekako, `tu` su, ali ribe odlijepe nacisto :)
Neki tip-Čarobna ženo
Kitić-Zemljotres
a joooooooooooooooooj.... ja sam mislio da sam na forumu nasao spas od narodnjaka
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeee....
Crazy Lemon - @ambasada gavioli
Domace je najbolje :D
svaka čast XLR8R!tu su marko nastić(nije baš naš) i drugi koji su dobri DJ-evi!
Ma ima ih, samo steta pa nemam neke nove stvari od njih. Ovo je inace dosta staro ali legendarno da ti se oci okrenu :retard:
Folk * House * Hip-hop * R&B
Inače radim s narodnjacima www.borbas.hr/aco (nije reklama ali eto link )
Evo sibir
Petar Dundov - Live@NYE 2004 - Monvi Rovinj
Now playing: Cafe' del Mar vol.6
Next: Jose Padilla Essential Mix (Live) @ Cafe' del Mar (Ibiza)
mmm fino, bome fin odabir... sad si me ponukao da si i ja tak nekaj pustim: Les hommes - The mood is modal
vidiš kako sam ti c/p-ao ovo kaj slušam, u FF-u mi se sama od sebe otvorila ova stranica... http://www.worldsrecords.com/pages/a...mes_39107.html
:zbunj:
Baš srčam po WinMXu, ali nema ništa njihovog za DL :(
Imaš još koji prijedlog glede loungea, da malo "popravim" bandwidth u firmi?
imam doma 8 GB prijedloga samo lounga, housa, D&B-a... ;)
gle ak hoćeš možeš već danas, ili sutra prije piranhe do mene...
Ak uspiješ u međuvremenu pronaći ovu stvar nećeš se razočarat: Les Hommes - Girl On A Mission ;)
E ovo je ZAKON album, to mi je jedan od najdražih - Miguel Migs Nude Tempo One
A pjesma Spiritual je prototip pravog lounge-a... ono frulica, lagani ženski glasevi, bubnjevi... ma zakon... čim to čujem vidim se u mreži za ležanje razapetoj između dvije pinije, kako pijuckam hladnu pivu, ili kafenišem u hladovini samo 10-ak metara od mora... mmmm...
sad sam se sjetio jedne fotke koja donekle dočarava ovo... slikano u novalji 2004, ali nisam ja na slici: http://web.vip.hr/brle44.vip/Forum/Lezaljke.jpg
Ali još mi je bolje to bilo složeno u jednom lounge bircu na hvaru, totalno daleko od svega, nema nikakvih građevina (osim tog 'slamnatog birca'), samo muzika, cugica, sunce se probija kroz granje i škaklja te po licu dok ležiš, a samo par metara dalje šumi more... :)
The Game feat. 50 Cent - Hate it or love it (VIDEO SPOT) :)
Funky_Logic_-_Rough_French_Hip_-_Hop mix
funk i francuski hip hop. jebeno,koji kombo
Najbolja Blade soundtrack-Blood bath dance !! I još kad to stavim na svoje zvučnike (one koji se koriste na koncertima) mogu slušat i sa ulice;D
isto mozes reci i za fatboy slim - the rockafeller skunk i push the tempo