kuzim sta hoces, ali ne kuzim zasto? pa i tako se ne prikaze broj pri pozivu i vec tad znas da je broj skriven...
Printable View
kuzim sta hoces, ali ne kuzim zasto? pa i tako se ne prikaze broj pri pozivu i vec tad znas da je broj skriven...
Ne, ne nisi skuzio.
Aparat vidi broj kad zoves sa skrivenim.
Npr.
Ti zoves mene sa skrivenim.
Ja vidim tvoj broj (jer moj aparat otkriva skrivene brojeve, tojest prikaze kao da zoves sa neskrivenog).
E sad meni treba aplikacija da se meni ukaze da ti mene zoves sa skrivnog.. da mi da neki signal da si ti meni htio skratiti broj..
A kako uspjevas otkriti skriveni broj???
ja mislim da nema te aplikacije koja ti omogućava da trenutno otkriješ broj onga tko te zove sa skrivenoga broja, ali ako ima bila bi čudo.
to je do mreže a ne do mobitela,tako da čisto sumnjam da vidiš skrivene brojeve:)
e upravo to, možda kada bi ti mreža imala opciju da ti u nekom obliku poruke vrati broj zadnjeg pozivatelja, neki bi ti program nekako na iz tih nekih poruka mogao možda izvući taj skriveni broj, ali neznam....
@Fabi - to sa strelicom je kod ericssona(bar dok sam ja imao t10) je uvijek bila oznaka za Preusmjeravanje ako dobro pamtim, a ovo sa brojem zadnjeg pozivatelja funkcionira u am. filmovima - što bi značilo da usluga postoji - no kome je dostupna to treba vidjeti - ono što je sigurno da VIP ili T-žnjobajl imaju CLIR ili CLIP kako li se već zove(ako su to skraćenice - možda sam ih negdje drugdje pokupio:-)) pa kad njih zoveš(SZK) onda oni znaju tko ih zove - isto tako mogu ući u trag pozivima na neki broj - to naravno nije usluga za korisnike - to ni nije usluga nego mogućnost - koja se koristi znamo kad - tako da In my not so humle opinion - nema šanse da to može korisnik dobiti - osim u extremnim slučajevima - ako to zatraži.
correct me if I'm wrong...
Pozdrav!
Ma nemam to ja..= Citat =:
Izvorno postao chop
Ima frend koji nije iz HR (upoznao sam ga prekoneta, ima S60, pa reko je da pitam jel to mozda ima kod nas.. te aplikacije)..
E da.. to bi mi bas trebalo.. da samo razazana skriveni od neskrivenog..= Citat =:
Izvorno postao blazzer
Da, usluga mreze, krivo sam se izrazio..= Citat =:
Izvorno postao sodom
Kaze da je nekad imao ericsson i da je to tamo funkcioniralo sa tom strelicom.. tojest da mu se strelica pojavljivala..= Citat =:
Izvorno postao Gleep!
Nemam pojma.. nisam vidio.. samo cuo..
Da, hm - lako je pomisliti da usluga mreže može postojati, no to sa strelicom na Ericssonu je upravo preusmjeravanje poziva - kad od doma preusmjeriš telefon na mobitel - onda ti se svaki poziv koji je upućen doma prikazuje sa strelicom - tako znaš da li te netko zove doma ili te netko zove na mob(tad strelice nema) - pokraj strelice je slušalica bila ako se ne varam...
Kopao sam po kompu i naisao na patcheve za SL45..
Tad sam se prisjetio.. miniGPS za SL.. gdje smo upisivali one kodove pa kraj toga neko ime smo mogli stavit..
Jel ima nekaj slicno za SX1?
Da za odredeni odasiljac mozemo upisat odredeno ime?
Bilo bi lijepo ;)
ima naravno, aplikacija se zove miniGPS od Psiloc-a je; ima i drugih, ali se ne mogu sjetiti imena...
ja imam neku stariju verziju miniGPS (Psiloc) na kompu, pa ako hoces, javi pa cu ti poslati...
Imam i ja neku verziju Psiloc.Mini.GPS.v1.53.= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
samo sto mislim dok sam nju intsalirao da se moglo samo stavit da dok negdje dodes i promejenis odasiljac da se mijenjaju profili i sl.
Mislim da se nije moglo napisat kao kod SL45, za odredeni opdasiljac, odredeno ime..
ja se vise na sjecam jer mi je to nepotrebno na mobitelu, pa ne koristim, ali potrazi neke slicne aplikacije, znam da ih ima brdo...
Trazim excel za SX1, a moze i PDF reader neki.
Naime, nasao sam dosta quick office-a na netu, ali ne mogu instalirati, kaze da treba vise memorije ?!?!?
Nasao sam i neki poseban excel, ali on nema OPEN, ima samo NEW sheet i download from server. Strasno.
Probao sam i stavit na server pa skinut preko moba, ali nazalost javlja neki fakin error.
Malo sam se raspisao.. pa da ne duljim..
Daklem,
excel i PDF reader for SX1 molim ;)
moze odmah na mail..
fabi@hi.t-com.hr
Hvala..
da bi instalirao ovaj quick office (excel), prvo ga trebas raspakirati sa sis umaker-om na kompu i onda rucno kopirati datoteke na mob...
1. Hvala 3aTmr sto si mi poslao programe.
2. Kad hocu otovrit PDF kaze mi Unknown Type 0 character set: Adobe Identity.
3. Quick office sam stavio gore i on meni otvori excel file.
No kad tamo nesto promjenim.. on mi to bas ne promjeni sve kako bi trebalo..
Na kompu u excelu mijenja drugacije brojeve.
Radi se o formulama.
Mozda bi trebao stvaiti neku noviju verziju.. mozda ova ima bugove..
Misljenja?
hehe, moj Fabi, na zalost tvoj SX1 ipak nije komp i excel je ovdje ipak dosta ogranicen u odnosu na "pravi"...
meni taj excel radi bez porblema, mislim, nisam osjetio da ima bug-ove...
sto se tice pdf view-ara, isto mi radi dobro za sada...
Evo josh mi preostaje ovdje upitati, imate li slucajno neki program koji preko moba moze otvoriuti stranicu www.ogame.ba, tj. da podrzava frame-ove. Ovaj netfornt ne moze, opera mini isto tako ne moze, a opera 8 nsiam probao jer nemam crack za to
pliz hellpp
http://www.siemens-mobiles.org/compo...0/attach,21044
pokusao sam da ubacim kao attachmant ali ne kontam kako pa zato evo link gdje ga mozete pokupiti...............
Attach možeš stavit samo ako si mod,supermod ili admin!;)
E ja ga imam, ali ne vidjeh baš promjene
Koja su poboljšanja????
poboljsanja su u vezi regulacije zvuka na mobu u playeru a i u samom converteru na compu, bitno je naglasiti da ako imate onu raniju verziju 2.76 crackovanu da ovu samo instalirate preko nje i neće traziti nikakve serial-e ni na sx-u ni na compu...............