Trebao kupit 6131 od clana vkosalec, nov, nekoristen, a donio mi mobitel koji je bio koristen...nemam kaj dalje komentirat
ocjena 0/5
Printable View
Trebao kupit 6131 od clana vkosalec, nov, nekoristen, a donio mi mobitel koji je bio koristen...nemam kaj dalje komentirat
ocjena 0/5
istina, saznao sam naknadno (nakon sto sam otisao od tebe i ozbiljno pitao dobavljaca) da je mobitel koristen (stajao upaljen na stolu i sluzio za primanje poziva, nije nosen van, nema crtice mobitel, ni pikometarske), reko je da nije imao sto koristit pa je njega uzeo a mislio je da se nece skuzit...= Citat =:
Izvorno postao DarioB
posto kad idem po robu uzmem oko 50 tak mobitel, zbilja nemam vremena svakog detaljno pregledat, on je medu 49 novih ubacio taj jedan "rabljeni" da ga se rijesi jer prodaje samo na veliko, a ja to nisam zapazio i zao mi je sto je ovako ispalo. ispricavam se i ako se mogu iskupit, vrlo rado...takoder bi molio za razumjevanje jer svatko tko radi, i grijesi (i izvlaci pouku iz toga) i nece se vise ponovit jer cu sljedeci put pazit sto kupujem.
eto, ne bi htio da itko misli da sam Daria htio prevariti ili slicno...
Trgovao s Bero-m sve 5 :thumbup: poslo mi je mob da ga vidim pa naknadno platim ,svaka čast kralj si :king:
= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
također sve 5
pozdrav
Trgovao sa vkosalecom po stoti put i opet su riječi suvišne...svaka čast care!!! Ocjena - 11/10 kao i svaki put :thumbup:
Što se tiče Nokie 6131, čovjek se ispričao i mislim da ispriku treba prihvatiti. Dečka poznajem dosta dugo i znam da mu nije u cilju nikoga zeznuti i kad god bi trgovali, uvijek je bio pošten i susretljiv. Zato mislim da u ovoj situaciji nije napravio ništa sa ikakvom namjerom da nekome napravi štetu... :)
pa izadi covjeku u susret i daj mu novi mobitel kad ih vec kupujes po 50 komada= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
vec bi to napravio da ih imam, nego to je ostao zadnji komad i nisam mu imao sto donjeti :-/ ...= Citat =:
Izvorno postao 2fast4you2fast
p.s. 50 kom ukupno, ne od svakog modela po tolko...
takoder, super zadovoljan, sve 5, tocnost, sve po dogovoru, 11/10 ocjena..:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Trgovao sa članom bobe, poslao mu u Omiš mp3 player HP Expressom, dogovorili cijenu, on je rekao da će snositi troškove dostave...mp3 mu je stigao nakon 3 dana, meni su pare stigle 4 dana nakon kaj je primio mp3, sve prošlo za 5!!! Preporučam trgovinu s njim!!! Ocjena 11/10 :thumbup:
također:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao El Niño
poslovo s B@re -tom sve uredu, sve 5/5 preporučam:thumbup: :thumbup:
Takodjer s moje strane sve u redu covjek je cak na povjerenje uplatio nofce na racun jer su mi trebale za drugi mob(k750) a ja sam njemu odmah sutradan poslao cuo se s covjekom nekoliko puta s moje strane ocjena 5/5:thumbup:
Troškove je uvijek plaćao kupac= Citat =:
Izvorno postao goran.matic
Bar većinom
Ali ima nas svakakvih
Trgovao sa smogovcem. Predmet kupoprodaje bio je 17' crt monitor. Prodaja se odvila na način da sam se ja uputio do njega, te mi je on iz ulaza dostavio dotični uređaj. Ja sam mu platio novčanicama. Platio sam mu kunskim novčaniacama u apoenima od 100 i 50 kuna. Nakon toga, pospremio sam monitor u gepek, pozdravio sam se sa smogovcem i uputio se prema doma. Kad sam došao doma sve sam isprobao, te je sve radilo. Tako da je trgovina s njim besprijekorna.*
*moram napomenuti da Smogovca poznajem 6 godina i da sam sjedio u srednjoj školi s njim. Tako da kod te kupnje postoji mogućnost subjektivnosti.
hahahah...vidi se odma da netko ide na privatni fax...;D
trgovao sa srnom,sve besprijekorno obavljeno:thumbup:
Pohvale za Wildchild-ZG, izuzetno sam zadovoljan sa trgovanjem :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: Pohvale članu Futurama stigao mi mob, sve u redu, očuvan....5/5:thumbup:
buraz poslovao s glava_18 i sve proslo u najboljem redu 5/5
poslovao s clanom duggi
sve ok proslo samo me mob razocaro jel je uzasno kompliciran :spin:
preporucam trgovinu s njim
Poslovao sa Berom sve je išlo po dogovoru
preporučavam trgovinu Berom svakako:thumbup:
zamjena mobitela sa Berom ,sve prošlo 5+...
jos pare nisam dobio od lorrya ali nije on kriv vec posta :-/
valjd ce sutra dolijat postar i na moja vrata ;D
inace zadovoljan trgovinom s lorry-em sve 5
pozdrav
Poslovao s clanom Blozer,mob odlicno ocuvan,sve kako je covijek rekao,cak se potrudio da upakira sve u jednu kutiju,i jos mob u posebnu kutiju,i sve je lijepo slozio da se ne osteti,svaka pohvala,preporucujem 5/5:thumbup:
Poslovao sa clanom Tito Puentes . (Opet)
Covjek prodao mi karticu 1 gb jako povoljno , platio poštarinu i to hp expres sljedece jutro do 10 :) . Pobrinuo se da sve štima , čak mi i račun od kartice ubacio :)
ocjena 11/10 :)
posebno preporučujem polovanje s njim. :thumbup:
Thx a112 na pohvali..lol nikak da se nadjemo na msnu stalno mi saljes ofline :=