Kikujiro
Kitanovo remekdjelo komedije i drame. Premda govore da je bolji od Hana-Bi ,meni nije ni približno tolko dobar. Al svejedno odličan film,preporučujem svima koji baš ne pate na hollywoodsku produkciju. 8/10
Printable View
Kikujiro
Kitanovo remekdjelo komedije i drame. Premda govore da je bolji od Hana-Bi ,meni nije ni približno tolko dobar. Al svejedno odličan film,preporučujem svima koji baš ne pate na hollywoodsku produkciju. 8/10
"Igra skrivača"
(Hide And Seek)
Možda za zeru bolje od groznog predhodnog De Nrovog "Bogomdan" trasha, ali opet slabo. I opet, psihološki, nadnaravni triler sa De Nirom u ulozi oca i kćeri (prije sin). Viđeno.
3/10
..na obntv-Muzika tvog srca (violina i M.Strip po istinitoj priči)-9,5/10 ..(zbog nje,fantastična je,drži cijeli film):spin:
A dirty shame 8/10
Film je totalno opaljen. Ali totalno. Do kraja. Ono, totalno neočekivano i bolesno.
Jao, ne vjerujem! To je od Johna Watersa, ne? To sam imao nekih 10-ak dana na hardu, te sam si jučer zapržio i skinuo titlove. Mislim, koje li slučajnosti... :)
Da, da, taj film. Ja sam ga gledao s engleskim titlovima (mislio sam da su HR, ali eto). MA velim ti, čak sam i na netu gledao onaj kratki opis, ali nije mi ni na kraj pameti bilo daj e ovako spaljen tip ;D
Pogledt ću ga ovih dana, ali na prijašnjim stranicama imaš moj "rating" njegovog "Pink Flamingos". Ne znam da li je ovaj žešći od Flamingosa, ali ako ćeš ih gledati, budi spreman na SVE. ;D
I pogledah ga. I to nije bolesno u usporedbi s njegovim ranijim radovima. Ovo je Waters u suzdržanom (ili pak cenzuriranom) izdanju. Ali nisam znao da u njemu glume Johny Knoxville, Selma Blair i Chris Isaak. Još jedan film koji se ne može ocijenjivati.
Ali se zato može "Sajam taštine" (Vanity Fair) - još jedna ekranizacija i to solidna.
6/10
Mr and Mrs Smith
jebeno spiskanih 58 kn. jebeno glup film. kao,oni su muž i žena i oće se ubit. dobro,zanimljivo u početku. ali nemože biti zanimljivo kad tu foru ponove 97 puta. 3/10
zbog ona 3 bemvea i angeline u koži u par scena.
a na hateveu 3 genijalna filma bila,3 genijalna filma zaredom. :(
Da si pratio forum vidio bih da je film teze sranje ;D
JA sam pratio ;) :D
Totalno te razumijem. Ja isto tako... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sodom
My opinion also. Samo kaj je meni pravo kino nekih 100-ak km dalje.
na rtl-ljubav iz snova-čist ok.za pogledat 7/10
Je, taj sam film pogledao dok je još u kinima bio. I to u onom kinu "Central" kod Trga. ....ah.... e, da:
7/10
der untergang----9/10..fenomenalan film,svakako pogledati,ali nježniji spol neka ga izbjegava
untergang?podzemlje?
jesi čuo za stričeka hitlera?e to ti je filmič o njemu
Zašto da ga nježniji spol izbjegava? U filmu nema ništa posebno brutalno u odnosu na danšnju filmsku produkciju. Ratna drama.
Da baš sam to htjela pitati, ha smogy? ;)
znam ima ubijanja kao i u mr. i ms. smith,ali ne znam ja ga gledao do 3 ujutro i baš je nekak psihički djelovao na mene....a ženski spol neka ga izbjegava čisto zato da videoteka previše para ne zaradi...;)
Aaaa.... pa tak reci. :whatthefuck:
..po meni bi umrli od gladi,zadnji put sam bila za sebe u videoteci posudila Hidalgo(9/10)da mi frend sprži za moju kolekciju.;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
"changing lines"
s.l.jackson i b.afleck
previse sam ocekivao valjda, dosadno ali dobro zamisljeno - 4/10
sorry! Gledala to prošle(ako ne i pretprošle)s pirata.