Vraćanje obrisanih podataka sa SD kartice
Jučer sam nešto čačkao i prebacivao preko kabla na komp i odjednom mi nije htio otvoriti unutarnju memoriju (not responding). Iskopčao sam kabel i pono ukopčao ali mi je izbrisao sve živo sa telefona, slike, glazbu, baš sve. Probao sam sa nekim programima za vraćanje podataka ali ništa. Također vratio sam backup i sad imam sve programe i postavke kako su i bile ali naravno slike i ostalo je otišlo. Jel neko imao ovakav slučaj pa da je uspio sve vratiti?
Re: HTC One X - komentari, rasprava.....
Nema tu povrata više ako je izbrisano sve.
Neka greška, bug u procesu se dogodio i ode sve. Si na custom romu?
Da, imam arhd 18.1, ali zanimljivo je da se u galeriji sve vidi gdje je koja slika ali umjesto slika stoji x. Sa mini tool data recovery sam pronašao sve slike no ne mogu se otvoriti.
Nesto je rom shebao.
Jesi siguran onda da su obrisani podaci uopce? Sto pise za slobodbu memoriju na uredjaju i na kompu?
Mountaj mob kao mass storage pa vidi.
U meniu sam sakrio jednu aplikaciju (hide), zna li itko kako se vraca nazad?
Ako se ne varam ideš na hide apps i odznacis ju.
= Citat =:
Izvorno postao
Kawa_ZD
Kad odem na hide apps, ponudi mi samo da označim one koje hoću sakriti, ali ne i one koje su već skrivene
A kada bi vrtio ekran po ekran do zadnjeg, našao bi aplikacije koje su skrivene........
Neće biti obrisano ako ne označi tu opciju
Je li imao tko sličan problem? Titanium prepozanje samo 46 aplikacija u onom overview i kad odem na backup pokazuje samo 46 aplikacija a ima ih znatno više
= Citat =:
Izvorno postao
Loki85
Je li imao tko sličan problem? Titanium prepozanje samo 46 aplikacija u onom overview i kad odem na backup pokazuje samo 46 aplikacija a ima ih znatno više
Na pretrazi unutar titaniuma si mu odredio dio aplikacija........odi na pretragu i obriši sve filtere.
Hvala! A uopće se ne sjećam da sam ikad petljao po filterima :)