možeš pokušati sa garancijom. ali što se slidera tiče, tu se mora cijelo kučište mjenjati.
Printable View
možeš pokušati sa garancijom. ali što se slidera tiče, tu se mora cijelo kučište mjenjati.
Ekipa, rjeseno sto se tice link2sd i particije...
Na Milestonu sam morao particiju radit na kompu, preko programa Mini Tool Partition Wizard, (obe particije nek budu primar, ne logic), instalirao Link2SD, restartao, i to je to... Pa ako netko zapne kao i ja na izradi particije, sad ima rjesenje... :)
Pozdrav
Imam jedno glupo pitanje
Instalirala sam preko marketa hrpu igrica, i sad ne znam kako neke obrisati??Naucila sam instalirati, al nigdje ne pise kako brisati!!
I nesto mi zdere kune???
Spajam se preko wifi-a, tako da bi trebala imati uvijek isto kn, a ono sipak, 10kn manje??
hvala, u meduvremenu sam skuzila kako se brisu, blazeni youtube:-)
ali kune mi i dalje nestaju, umjesto 50, imam 36, zasto???
Korisnici Milestone jeste ikad primjetili da vam poslane poruke kasne pa čak i po par sati,sinoć je meni i odlazna poruka došla tek nakon 3 sata kad je poslana jer mi je ta osoba rekla u koliko joj je stigla...,zanima me šta može biti problem nije do mreže jer sam prebacio karticu u drugi mobitel i nije bilo problema?
hvala
99% je to do mreže...
ali, svejedno si pogledaj stanje interne memorije (u slučaju da ti je prepunjena može doći do kašnjenja ili neisporučivanja poruka..)
nije do memorije ,jer uvik imam dovoljno a čisto sumnjam u mrežu jer na drugom mobitelu nema problema
jel ti hvata normalno signal? kakva ti je razina signala?
uvik na 4,5 crtica koristio sam Handcet sms pa sam mislio da je do njega i unistall sam,sad sam na tvorničkom programu...,znam da nije ovo tema ali koji vi koristite na milestoneu za poruke,pa da taj probam,hvala još jednom
Imao sam ja to davno dok sam imao milestone. Problem je u mobitelu definitivno a ne u nikakvoj mreži. Ako se ne varam forumaš neno je imao isti problem a on je vip a ja sam t-mobile.
Ponovno sam na novo postavio software i radilo je ponovno.
Znalo mi se dešavati da poruke koje su mi poslane stižu par sati prekasno ili čak i po 1 dan. O porukama koje sam ja slao da niti ne pričam...
Ako imaš 2.1 software, pogledaj na forumu guide i stavi 2.2 i nestati će problem.
Stavio sam 2.2 software pa ćemo vidit sad kako će se ponašati,a što se tiče aplikacija u pozadini koristim task killer pa mislim da ne radi njih puno...
Hvala svima na pomoći
Možda ti baš task killer "killne" neki proces vezan uz SMS :D
Task killer ti nije potreban na Androidu.
Android Task Killers Explained: What They Do and Why You Shouldn’t Use Them
http://phandroid.com/2011/06/16/andr...ller-apps-now/
Kako se može obrisati postojeći gmail account? Kad uđem u gmail pod opcije nudi mi samo add account i ne kužim kako se može izbrisati postojeći račun. Hvala
Našao,hvala!
Prije par dana stavio sam cyagen mod RC 15 2.3.5 android, i mucim muku sa android marketom, force closa mi se par sekundi nakon sto ga otvorim :( jel zna netko di bi bio problem, ili ako netko eventualno ima marek apk aplikaciju koja bi radila na android 2.3.5?
Možeš ih nać ovdje
niti to ne pomaže, 2.3.6 niti ne otvori:( imate koji prijedlog što da napravim.
Probaj stavit jezik telefona na English US (čak i ako ti je već stavljen klikni opet na njega). To je znalo riješit problem mnogim ljudima, uključujući i mene :)
Evo stavio http://android.doshaska.net/cm7 7.1.0.2 i sve sljaka osim sto nemrem instalirat Maps. Skinuo sam sad neki apk i stavio, al ne nalazi ga na Marketu. Ni na web Marketu, your device's country is not supported.
Inace sve radi super, 1000 MHz, dosad sam bio na stock froyo i ovo je fakat velika promjena.
P.S. Market nije radio dok nisam postavio na English.
MarketEnabler ili MarketAccess. Vec se dovoljno pricalo o tome.