ne..JB je na 4.3.3..prije je radio sad i ako svira to je rijetkost..
Printable View
ne..JB je na 4.3.3..prije je radio sad i ako svira to je rijetkost..
imam dosta tweak-ova..ali sve sam te više manje imao i prije pa je radio.. ne kužim.. o.O
idalje tražim nešto što služio kao putty, da je free naravno ???
Touchterm.
Ok hvala, zanima me još ima li nešto da mi računa potrošnju prometa na internetu ???
Zapravo, postoji ih hrpa za iPhone, ali nisu najsretnije rjesenje. Rade tako da brojeve moras birati direktno iz appa. Tada iPhone istovremeno zove svoj spremnik za spremanje poruka i broj koji biras, a zatim napravi konferencijski poziv između ta dva broja. Callrec.me je jedan od takvih.
Pozzzz
U prilogu sam primjetio jednu krasnu temu ili mozda postoji aplikacija za to kakva, pa bih molio za pomoć ako netko zna kako se zove tema ili aplikacija. Radi se o temi iza crveno bijele (otprilike na pola reklame)u ovoj reklami onoj koja se vrti kao rubickova kocka. Ako netko zna odakle skinut ili bar ime bio bih jako zahvalan. Točnije od 45-48 sekunde reklame.
http://www.youtube.com/watch?feature...v=_X3vNAFI5pA#!
To majstore, zahvaljujem.
Evo zanjimljive aplikacije Zagreb Traffic Information. Prikazuje stanje na cestama u Zagrebu.
Da li je tko koristio iSpeedTouched na iOS 5,meni ne redi a prije sam ga bez prolema koristio ili nije kompatibilan sa novom iOS ?
ja sam na 5.0.1 i opčenito me dosta aplikacija zeze, na 4.3.3 nisam imao nikakvih problema ali ova OS mi se uopće ne sviđa. Ima li tko ideju što mi je činiti ?
a u principu ne bi smjelo!meni se brejakju app isto ko i prije...nista posebno!jedino ako koristis neke stare koji nikad nisu optimizirane za ios5!pogledaj malo u opisu app sto pose za njih i komentare...nemos nis posebno napravit osim spustit na nizi os ako mozes opce...
Evo ovako sam riješio problem,modify, reinstall Mobile Substrate nakon toga respring i reboot.
Sada više ništa ne šteka i ne ruše se aplikacije pa ako nekome možda zatreba.
@hakiaj,tebi hvala na pomoći !!
ima netko prijedlog koji je najbolji program tipa iBlackList?!
molio bi program za sync imenika sa gmail-om, bez povezivanja na komp, da mogu sam na mobu stisnuti sinc i da su odmah novi kontakti "na sigurnom", tj.na mailu
imam JB, pa po mogućnosti da je free
Moj ti je prijedlog -https://gist.com
Napraviš sinc i onda po potrebi dodaješ kontakte gdje su ti uvjek dostupni i "na sigurnom".
Zna li netko kako dodat mape za don't panic.... jer ja imam samo HR!
hvala
možda je već pisano o tome, ali ne mogu pronaći ništa kvalitetno pa se ispričavam ako je "duplo".
treba mi app za profile zvukova, vibracije, osvjetljenja ekrana, ... ono kako je bilo prije na gotovo svim mobitelima, tipa: ured, vani, općenito, sastanak,... ja inače imam na androidu vrlo kvalitetno i besplatno rješenje ( profile scheduler ), ovo je za ženu za ip 3gs. mob je na ios 5.0.1. i jb.
jedino što sam pronašao je myprofiles, 8$ je malo previše za to, a i kritike za ovaj program i nisu baš nešto.