Isti je problem i na N82.Mislim da ne možeš.
Printable View
evo novo pitanje kada spoji na mass storage na usb telefon se ne puni, moze li se to promijeniti nekako?
N95 8Gb ti se ne može puniti preko USB kabela. Te to nikako ni ne možeš promijeniti. A koliko mi je poznato ni ostale Nokije se ne mogu puniti tako, možda ima koji model, mada kao što velim nisam siguran te da ne idemo out teme...
oke,hvala na odgovoru. a eto da naglasim da su mi dvije najvece zamjerke na njoj ta nemogucnost alarma pri ugasenom telefonu (sto bi znatno produzilo vijek baterije kod ljudi koji bi telefon gasili preko noci kao ja,ali ovako moram ga drzati ukljucenoga da bi me alarm probudio), i to sto se ne puni kada je na usbu... nekako sam navikao na te sitnice na samsungu,pa nikako da se naviknem.
Meni se zna zblesirat kad je na punjenju...svjetle mu samo tipke i mrtav, moram izvadit bateriju da bi ga upalio, normalono da alarm nije zvonio, to mi se dogodilo barem jedanput na svim symb mobitelima...N95 (8GB), N82, 6120c, 6650f, N73....:cry:
a ja nikako da skuzin zasto mi se mobitel sam od sebe resetira. ne kuzin u čemu je problem.
nije da se bas često događa ali mi ide na zivce.
i jedna najgora stvar koja mi digne tlak je kad se ne mogu spojiti sa kompon priko usb.
kaze neki drugi program koristi masovnu memoriju i ja pogledan je li koji program radi u pozadini, kad ono niti jedan i čak su mi svi programi stavljeni na memoriju uređaja.
je mozda ko zna kako rješit ovaj problem a da ne moran ugasit pa upalit mobitel.
Ne mozes, to su musice svih symb uredaja...naviknes se s vremenom...:thumbdown:tomato:
da gleda san i ja i nisan nista moga naći i teme su mi na memoriji uređaja i nebi mu smetalo da koristi temu sa masovne memorije jer on se sam direktno pribaci na onu temu svoju.(znate ne koje mislin)
jos jednu stvar san upravo skuzija na mobitelu.
instaliran ja neki program na memoriju uređaja i upamtin koko san ima slobodne memorije i kasnije ga izbrišen kad ono memorija uređaja se nije povećala nego je ostala ista koda je taj program jos na memoriji uređaja
da li ko zna kako to rješit
ma samo san usa u programe i nasa program i stisa C i pise uklonjeno.
kako ga uklonit da se oslobodi memorija telefona nakon sta se ukloni
Probaj izvad bateriju i SIM karticu iz telefona i poslije ih vratiti, meni je to pomoglo kod jednog nevezanog problema i kad sam vratio sve nazad skužio sam da su mi svi programi pogašeni koji se inače sami pokreću i da mi se RAM povećao za 10 mb.
e fala na odgovoru.
ja san prvo izbrisa shotkat pa otisa u upravljanje programa pa ga nisan moga nać. to mi je bia problem
Kod ove Symbian verzije nije potrebno otići pod meni>applications>application manager nego je dovoljno naći ikonu od programa, te pritisnuti c i program će se deinstalirati. c-om se ne briše ikona - to bi bilo nelogično, jer inače nema drogog pristupa instaliranom programu.
Evo jedno pitanjce....dali je ovo na slici LED svijetlo ili bljeskalica???
http://img510.imageshack.us/img510/4...an958gbyg6.jpg
Ako je kako se ona pali ??????
to je senzor za svijetlo ;)
da, senzor za svjetlo @triggerzd mozda si primjetio da pri jacem svjetlu oko tebe mobitel manje osvijetli tipkovnicu i display,nekada cak skroz ugasi svjetlo na tipkama, a u mraku zablijesnu,to je odlicno za stednju baterije.
da li ko na mobitelu ima mobile singer program i da li zna kako koristiti taj program
evo znam ti ja to, odi na OPDA-inu stranicu pa si tamo skini imas ga za mob, moras imat svoj certifikat i key file. Nazalost nemogu ti ga poslat kao privitak.
iman na mobitelu aplikaciju bluetooth info i kad ga iden izbrisat jednostavno mi neda (kaze neuspjelo uklanjanje). u upravitelju programa je olave boje (ako van to šta znači)
kako da je izbrišen