Pa dobro, daj provjeri kako ti se zovu ikonice iz tog menija kako sam ti rekao, i provjeri jesu li dobro i ikonice uploadane na mobitel.
Pa dobro, daj provjeri kako ti se zovu ikonice iz tog menija kako sam ti rekao, i provjeri jesu li dobro i ikonice uploadane na mobitel.
Par pitanja:
1. Mogu li se Phone XS-om s mobitela skinuti originalne stvari kako bi se kasnije mogle vratiti, a ako ne, mogu li se nekim drugim programom? Konkretno htio bih zamijeniti startup/shutdown slike a ne bih htio da mi za vijeke vijekova ostanu te buduće.
2. Ako ne flashiram, već samo pravim neke sitne promjene, tipa ovo navedeno pod 1, gubim li garanciju?
Sve je vec objasnjeno, drugi put slobodno koristi pretrazivanje. :jehon:
- Mogu samo do CID49.
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=55770
Usput, PhoneXS se ne koristi vec godinama. Vjerojatno si mislio na XS++, ali ipak pazi sto pises.- Ako za cackanje po mobitelu koristis ista osmi SEUS-a, gubis garanciju.
Mogu li ja flešati svoj k800 erom cid 53 redsa x++.Ako nemoze moguli promjeniti drivere za phone memoriy pošto trenutno nemogu pristupiti memoriji telefona
Sto se prepravi, moze se i vratiti na staro, ako znas kako.
hah ja sam flešao svoj k800 i nes mi se smrdalo na njemu pa sam odnio u t-kom da ga poprave i ljudi ga uredno popravili i nist nisu rekli za softwer od k810 lol
Nisu provjeravali. Imao si srece, no nemoj svaki put racunati s tim.
Kako da stavim na k800 cid53 da kad kliknem na media player da mi se otvori KD player koji imam instaliran?Što mi sve treba za to?
EDIT:Još me zanima kako promijeniti skin od orginalnog SE playera na k800 cid53?
Imam slike i skin.xml datoteke ali mi ne radi sve je isto kad pokrenem player.
Ubacujem te datoteke(slike i .xml file) u tpa\system\ multimedia\mp\skin
Vec ponovljeno bezbroj puta: NEMA FREE NACINA ZA OTKLJUCATI CID53.
Samo UltimateUnlockerom za 12 EUR.
/tpa/system/multimedia/mp/skin je samo za W modele, i to ne za sve. Koliko znam, nema nikakvog efekta na ostalim modelima. Tebi treba ili sysgfx ili neki patch sto mijenja internu grafiku, no to nazalost ne mozes nikako staviti na CID53...
Hvala na odgovoru.Onda je na cid53 moguće mjenjati menu,acoustic i camera drivere,font i layout.Ili još nešto?
Flash k800 europe4 na k810 ne ide jer sam probao 1 put uspjelo je,ali mi nije drugi put uspjelo te sam odustao.Ako netko zna kako nek mi kaže.Pogledao sam link na tutorial k800 cid53 flash to k810 koji ima na esatu i po njemu sam radio ali mi je samo prvi put uspjelo ali drugi put nije.
@mstaglicic
Bolje nemoj forsirati crossflash-ing u K810,jer jako puno ljudi ima velikih problema,pa i sj.... GDFS-ova do te mjere da jedino sa Setool-box-om mogu vratiti mob u život.Uopće nevidim razlog za to(imaš odličan mob), a plusevi su zanemarivi u odnosu na to kaj možeš izgubiti (u tom slučaju ti je jeftinije pljunuti tih 10 Eura i spustiti CID na 52 i unlock-ati trajno,nego sje.... nositi na servis), jer s CID52 možeš kaj god želiš
OK.Ali bi ga htio flashati u k810 zvog demo videa (mislim glup je razlog ali samo zbog toga).
Ako mi netko može dati fileove od k810 iz tpa/system/settings jer se u njemu nalazi demo video od mobitela-u ovom slučaju od k810.
Prebacio sam video od k810 u taj folder i izbrisao stari video ali mi kad želim pokrenuti demo prikaz neželi otvoriti a u mojim datotekama još imam stari k800 demo video i otvara mi ga.
pa koji ce ti racku demo video,ccc...pitaj nekog da ti da to
Ma ljepši mi je od k800 demo videa.Tražio sam i tražio,ali nikako tako da odustajem od toga.
Namjestio sam da mi je KD player za media player.
Ako koga zanima kako:
http://www.esato.com/archive/t.php/t-154035,1.html
evo ti demo tour.j*** te demo tour,kaj bus hodal po cesti i kazal ljudima demo tour od k810?
Ti nisi normalan :D, ali ako te to veseli...
Evo, ja imam iz extractanog k810 r8ba024 firmware- a.
Inače, mogao si to nači i na youtube- u, skinuti i pretvoriti u 3gp (ili mp4- kako je original verzija).
EDIT: Geco me prestigao.
Potpisujem njegov post.
Šta misliš prodati nekome k800 pod k810- pa češ mu reći: vidi, ima demo video od k810- to znači da je k810 :crazy:
@mstaglicic,
Skines FS od K810 i pogledas ovaj tutorial.
I drugi put koristis search. :jehon:
Koji je najnoviji firmware za flashanje K800 i gde da ih skinem(own_custpack, fbn, mbn)? I ljudi ne radi mi slusalica koji drajver da ubacim da bi to proradilo? Hvala vam puno, pozdrav
OTP CID: 49
EROM CID: 52
EROM Color: Red
Probao sam nesto i sada mi javlja ovo telefon se ne moze upaliti!
Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
12:14:31| You have 30 seconds...
12:14:31|
12:14:35| Did not receive 0x5a. Continuing
Ili ovo:
Baseband ID: 9900
15:11:07| Protocol Version: 3.1
samo stoji ne nastavlja dalje. Sta da radim?
Ovo mi javlja i ne mogu ga fleshat a ne moze ni da se upali telefon! Sta da radim?