zasto bi ti htio flesat r1aa008,nije ti bitno koji fw ima tvoj d750,ovaj novi ce ga iovako pregazit.
zasto bi ti htio flesat r1aa008,nije ti bitno koji fw ima tvoj d750,ovaj novi ce ga iovako pregazit.
@ carbon mozes flesat sve sa farom,pa on je daleko mocniji od xs++-a moze sve sto je moguce sa dcu-60 kabelom.
@blizzard
Hoćeš reći da far može s dcu-60 kabelom očitati mob bez eroma? BHF kaže da ne može.
@smoki
To ti piše na prvoj stranici u ovoj temi.
sa dcu-60 kabelom nemožeš očitat mob bez eroma (ni sa xs-om,farom, ni biločim ako nemaš servisni kabel...):(
btw dali itko zna koliko košta servisni k.?
Zašto fleshati sa farom kad je lakše sa xs-om a tu je još i provjereni tutorial?
Jel ima netko originalni set ikona za w800? Mjenjao sam svoje, a sad bi natrag originale koje nemam naravno...
Thnx ;D
EDIT: ako netko ima jos kakav neoriginalni paket ikona (a nisu one iz prvog posta) bio bi zahvalan da uploada...
Možda ti je promaklo u 4. postu u ovoj temi:
= Citat =:
- OVDJE imate SVE originalne ikone i skinove za k750 i w800 (2423 ikone !) pa ako se želite igrati možete ih editirati i sami složiti svoj sysgfx pack ;)
ajd nemojmo bit tako pametni...da si procitao par ranijih postova skuzil bi da sam pital kak se flasha cid36 mobitel..kolko ja znam,na prvoj stranici pise kak se flasha cid49..zato nemojmo bit tak pametni nego probajmo malo pomoci...na onakav isti nacin sam probo flashat cid36 ali je firmware bin...
@smoki: na prvoj stranici u ovoj temi je u detalje opisan flash CID36 moba.. fs i main za cid36 su 2 .bin fajla. prouci ponovo pocetak ove teme..
Meni se nekako čini da dobro ne znaš i da nisi vidio ovo u prvom postu: :angry:
Pitam se pitam što li radi CID36 firmware u, kako kažeš CID49 tutorialu...= Citat =:
Da smo tako pametni kao što mislimo onda bismo znali koristiti search i u njega napisati CID36 flash jer tada bismo našli ovo. Pogledajmo 4. temu na tom linku. Mora da je search pogriješio, pa to je CID49 tutorial. :rolleyes:
I zato se nemojmo tako bahatiti i probajmo malo potražiti.
Stavio K800 original ikone...
Mozda nekome bude od koristi...meni se dopadaju ;D
Meni bas fora da se ne vidi odmah Walkman...osim toga islo mi je na zivce da sve ikone pisu malim slovima, a Walkman sve veliko...
No to su sitnice...
Btw ako editiras menu pack podjeli ga s nama ;D
Moze mala pomoc ;D
Da stavim full screen menu + ikone moram staviti i layout novi...
E sad mene muci jedna stvar koja je tocno putanja novog layouta u XSovom folderu files4upload?
Ne radim kako je navedeno u tutorialu jer stavljam direktno na mob ne na memory stick...
Za ikone napravim putanju
XS++\files_to_upload\tpa\preset\system\menu
i da izbrizem stari menu.ml stavim u delete files ovo
XS++\files_to_upload\tpa\preset\system\menu\menu.m l
i to sve super radi za klasicni grid menu...
Dakle koju putanju moram dodati za upload novog layouta i brisanje starog?
Malo sam zakomplicirao ali nadam se da kuzite ;D
ok ovo je vec ludo....
mislimd a se radi o postu broj 4
kaže postavke za cid 49 mobitele
a što je s nam što smo na cid 36??
jel valja isti patch?
Mislim da ti ne treba ovo u delete files, XS++ za svaki file koji treba uploadati automatski obrise onaj na mobu ako postoji.
Isto kao sto automatski napravi sve foldere u pathu ako vec ne postoje.
AFAIK, path je XS++\files_to_upload\tpa\system\layout.
File je layout.xml.
u pravu si.= Citat =:
Mislim da ti ne treba ovo u delete files
Hvala na pomoci :thumbup:
Djelomicno je uspjelo...ali mislim da znam kaj me muci ;D
nikako da mi proradi ovaj password patch :(
Ne znam da li je bilo ali evo link na hrpetinu cam drivera -
http://www.camdrivers.wz.cz/
ah imam osjecaj da na forumu nema nikoga osim meni xlr-a.
Jel netko zna zašto mi ne radi password patch??
Napravio sam onaj mod za SMS, kako mogu provjerit koliko mi smsova jos moze stat
Da si napisao nesto detalja (sta i kako si tocno radio, sta ti znaci da "ne radi"), mozda bi ti netko i mogao pomoci.
Spojis mob na komp i pomocu MyPhoneExplorera ocitas stanje memorije, mislim da izmedju ostalog ima i koliko je trenutno poruka i koliko ukupno stane.