Tu kaže da sam na KnockUot-u...
Printable View
zanimljivo da nemaju,postavke za nijedan bolji mob,tipa samsung omnia,Htc touch itd,itd.imaju samo za nokiu N96 od ovih malo boljih.zvao sam T-mobil i oni ih imaju...Mogli bi se malo podruditi oko toga...:angry:
ja s teletom imam uglavom dobra iskustva, izuzevši to da živim dragom bogu iza tregera pa moram hodat po kući i tražit signal po svim mogućim prostorijama. inače, cijene su mi super, najniže moguće, imaju dosta dobre ponude, npr. što se tiče poruka (dok je bilo 1000 u paketu za 20/25 kn, ni ne sjećam se više - rado bi da to stave prek cjele godine jer sam ukleta sms-omanka). u svakom slučaju za svakog imaju nešto.
moja pohvala su vidno niže cijene mobilnih aparata, samo tako naprijed.
P.s - apel da se snizi cijela svim sony ericsonima, planiram si uzet je'noga :)
koji je rok za placanje tele2 racuna pretplate? ne pise mi nis plativo do il sl. ima li nekakve kamate il nes ako ne platim u odredjenom roku, i nakon kolko mi gase usluge? svorc sam trenutno skroz....
Mislim da je do 20. ili 22. u mjesecu, a da ti onemoguće zvanje negdje cca 5 dana nakon početka idućeg mjeseca.
Piše datum na prvom listu na kojem se nalazi i sama uplatnica:
http://img262.imageshack.us/img262/4...1350nx4.th.jpghttp://img262.imageshack.us/images/thpix.gif
Evo da i ja jednu kritiku uputim na račun tele2. Koristim tarifu zero out i ne kužim kakva im je to fora kad potrošiš 500 min besplatno da moraš opet slati zeroout na 888 da bi ti se aktivirale nove minute, a kad provjeravam stanje na računu uredno piše da je tarifa zero out. I naravno kako to biva, zovem ja prije tri dana službu i tu počinje zavlačenje na sve strane, tipa samo malo, pa čekanje 20 min, pošaljite ponovno poruku za aktivaciju, pošaljem ja kad ono opet 35 kuna skinulo za aktivaciju, opet zovem a oni se naravno prave ludi, danas zovem i lik mi kaže da će prosljedit prigovor, kakav j... prigovor kažem ja, aktiviraj mi tarifu i vrati 35kn i bok, a on meni, netko će vas u roku 24-48 sati kontaktirati.
Msilim ne znam tko je tu lud.
ako imaš sredstava na računu za mjesečnu naknadu onda ti se automatski aktiviraju nove minute, a ako nemaš tih 20 kuna onda kada nadoplatiš trebaš poslati zeroout, poteškoća se desi ako neposredno nakon nadoplate radiš ponovo aktivaciju pa ne uspije jer sustavu je potrebno neko vrijeme da ažurira tvoju nadoplatu.
odnedavno sam na telcu i mogu samo pozitivne stvari reci za szk.Rjesili su mi sve kaj nisam znala:respect:
Evo jedna kritika za tele2:
Prošli mjesec sam zvao SZK da me istekom pretplate krajem 11. mjeseca prebace na bonove, no gospođa mi je rekla budući da sam pretplatnik od samog početka da imam pravo na dodatnih 1000 kn popusta na bilo koji uređaj uz produženje pretplate. Tada sam odustao od prelaska na bonove i rekao da ću im se javiti kad malo vidim uređaje i skupim nešto love. Zovem ih danas jer sam odlučio uzeti SE C905 i javi mi se ista žena i ja joj kažem sve što smo prije dogovorili a ona meni veli da je ona ponuda za popust vrijedila 5 dana nakon mog prvog poziva (naravno da mi to onda nije spomenula) i da je sada popust 500 kn. Eto odjednom promijenili mišljenje... Mislim ponuda je u redu ali zašto rade budale od korisnika, nisu mi trebali ništa spominjati, ovako ispada da su me samo htjeli lažima spriječiti da se maknem s pretplate.
Steta sto nisi ranije napisao post...bas sam jucer produzio pretplatu za 1g. i uzeo w880i za 245kn, da sam znao da nude dodatne pogodnosti pricekao bi istek pretplate i vidio sto ce ponuditi...no dobro, imat cu to u vidu za godinu dana.
Meni se opet ne prikazuje na kojoj sam tarifi kad provjeravam stanje na računu.
:angry:
Kad imaš aktivirane neke dodatne pakete, recimo mobilni, onda nema napisane tarife. Meni vec odavno ne pise ime tarife, jer stalno imam uključen mobilni paket. Zašto je to tak nemam pojma, ali barem znam da mi je onda dodatni paket aktiviran. A tarifa se lako može provjeriti i preko broja 444, ali ionak znam koju koristim tak da...
Eto, napokon sam i službeno dobio razlog zbog kojeg je tome tako:
Poštovani,
zahvaljujemo Vam na upitu.
Želimo Vas obavijestiti da Vam prilikom provjere stanja na računu ne bude
prikazana trenutno aktivirana tarifa iz razloga što imate aktiviranu uslugu
Mobil10, te u tom slučaju sustav ne može prikazati aktiviranu tarifu.
Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite TELE2 Službi za
korisnike.
Na broju 095 1000 444 stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
Mogao mi je to netko odgovoriti i prije 3-4 mjeseca kad sam prvi put prijavio problem.
A i ovaj odgovor... Zašto je to nemoguće? Pa umjesto da je tome tako kad je aktiviran mobil 10, po meni bi trebalo biti napisano i koja je tarifa i koje su dodatne usluge/paketi usluga aktivirane.
No dobro, volio bi ja štošta. Kao npr. na talijanskom vodafone-u, kad ti lijepo piše i Ultimo adebito, odnosno posljednja (prethodna) potrošnja, pa tako možeš znati koliko si potrošio na zadnji obavljeni razgovor/SMS/...
Ako te tješi, meni se tarifa ne pokazuje od 7.mj kad sam aktivirao 1000 poruka. U međuvremenu su te poruke istekle, u 10.mj. sam koristio osnovni knockout kao i inače ali tarifa se nije prikazivala. Onda sam aktivirao 10MB prometa pa je i tih mjesec dana isteklo ali ni dan danas ništa od prikaza tarife :)
Osobno mi to ne smeta, samo eto da znaš da možda i to što kažu nije istina.
Uh, nisam bio u mogućnosti to ispitati, pa se ravnam prema onome što kažu na internetu:
Moći ću provjeriti ovo što kažeš tek sredinom 12.mj. kad mi istekne 30 dana, a i siguran sam da će mi ostati koji MB..= Citat =:
Tele2 bla bla korisnici 10 MB prometa mogu iskoristiti unutar 30 dana od dana aktivacije: nakon 30 dana Tele2 mobilni paket se automatski isključuje, te ga Tele2 bla bla korisnici mogu opet na isti način aktivirati.
Makar, tvoj slučaj me niti ne iznenađuje :) (naučeno iz slučaja sa 1000 sms poruka..)
Dosao mi danas prvi tele2 racun sa zanimljivom stavkom:
Naknade:
Mobilni sadrzaji ... Kolicina: 20 ... Cijena: 50 Kuna.
Zna li netko o cemu se radi? Zvao sam SZK, primjetila je neku "gresku" jer NEMAJU evidenciju da sam narucivao bilo kakve mobilne sadrzaje putem WAP portala...
Pa dok cekam da se jave, da razmijenimo iskustva
Meni na mobu piše: "Samo za pozive u nuždi", ne mogu nikoga zvati, a normalno primam poziv(e).
??