Ja bi da imam ta slova ali da su mi manja.
Ja bi da imam ta slova ali da su mi manja.
vratio bi k750 iz w800 u prvobitno stanje, jel zna neko koji je firmware bio u mobitelima koje je prodavao tele2? moze nekakav link za skidanje flash i main k750 fileova koji su bili u tele2 mobitelima.
hvala
to su ti originalni main i fs za k750.
pa jednostavno otidji na master reset na telefonu i sve ce ti se vratiti na staro
Master reset ti nece vratiti stari firmware. :jehon:
da upravu si ravilov; nego mislio sam ja na nesto drugo; ispricavam se; pogrijesio sam
Jel može netko staviti neki drugi link na db2010cid49_3_3.rar.zip jer iz nekog razloga ne mogu skinuti onaj iz tutoriala?
Nemoguće sad sam probao i radi 100%
WinRAR otvara bez po muke :)
evo,sad radi
ja imam jedan problemcic kod flashanja... kad pokusam costumize file system (ono namistim sve lijepo) bloka mi kod " Activating filesystem ".
Prvo sam primjetio kad flashajem kad salje blokove da posalje samo za main (ono bloka mi kod finishin ja lijepo utrnem nakon 30 sek kako piše). pa sam posebno flasha i file system, ali ni to ne pomaže...
evo molim vas dajte mi josh koju ideju što da napravim...
EDIT:
uzeo sam xs++ 1.5 (prije sam imao 2.0) pa je proradilo..
skini si verziju 1.2 ostale verzije imaju dosta buggova; pa pokusaj ponovo
Koliko KB vam imaju ovi fileovi:
k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
rest_W800_R1BC002
Samo da znam jel imam dobre fileove. Već se nekoliko dana spremam za customize mog W800 s FAR-om i backup i edit GDFS-a, ali me nekako strah kad pomislim na to da ako nemam dobar rest ili fake main mob mi je mrtav.
EDIT:
Još jedno pitanje:
Nakon flashanja fake maina, u slučaju da iz nekog razloga ne mogu flashati rest s farom, jel bi mob proradio kad bih mu flashao main?
@ravilov
thx, i kod mene je tako
@pdrascic
thx
EDIT:
Kada s FAR-om pokušam staviti bilo koji patch pojavi se ovo:
http://img408.imageshack.us/img408/8427/bezimenaow9.jpg
Ja kliknem na cancel. Jel mi može netko pomoći?
Ne znam bas puno o patchevima, ali meni ovo izgleda kao da pokusavas staviti patch na jednu verziju softvera, a patch je napravljen za drugu.
Samo nagadjam...
Nije jer s GSlide-om patch radi
@Carbon
Sve je u redu samo deri po continue
To se i meni pojavljivalo kod mnogih patcheva
ako se mob slučajno nebude upalio samo obriši taj patch i to je to
buni me ovo bytes mistmatch 76, i još je crveno... probat ću s više pathceva jel kod svih tako
Opet ponavljam pritisni continue to i meni ponekad dođe i uvijek pritisnem continue i još nikad mi se nije niš zaje**** :)
Jel je moguće s farom ubaciti više patcheva odjednom?
Koliko ja znam ne...