Moze se otkljucati doma L2 je bazirana na LTE platformi pa mislim da ju otkljucavas kao v3 a o otkljucavanju doticne imas tu na forumu samo malo koristi search!
Printable View
Imam problem koji je sigurno neko od Vas imao i resio:U Australiji sam kupio Motorola MOTORAZR V3 i super je ali sada sam u Makedonija i ovde cu biti 3-4 meseca pa sam kupio Mak. karticu da neplacam duplo za
razgovore. E problem je sto izgleda Telstra blokira mobilne i oni ne rade sa drugim karticama?!!! A ja se zaleteo ko konj da imam novi mobitel...
Drugarski pozdrav svima
Motorola MOTORAZR V3 nema "r"
unlock po standardnom postupku??? Kako?
L2 = R3511 = LTE2
L6 = R3511 = LTE2
L7 = R4513 = LTE2
v3i = R472 = LTE2
v3r = R4515 = LTE2
TRIPLETS, R376, R374, R47.... LTE
Imao sam L6, boot 08.A0 i kad ga spojim sa RSD-om, lijepo piše LTE2. pošto L2 koristi isti firmware kao L6 (samo nema kameru), također je LTE2 based mob.
Provjeri ako nisi siguran...
@batok: to ne znači da nije v3r ako ne piše. v3r su ti one motorole koje vrte R4515 firmware na sebi, dok obične v3 vrte R374.
GoGs znam da sam ti dosadan ali imam 17 god. i stvarno pojma nemam o mobilnima a znas da se cure pale na detalje...
Pomagaj molim te...
unlock po standardnom postupku??? Kako?
prvo vidi koji bootloader imaš na mobu.
Ako nemaš 8.26 (imaš neki drugi) onda samo skini repair studio full, spoji mobitel i odi na unlock!
Pogledaj jel ti je u mobu verzija softvera R374 ili R4515... ako je R4515, onda ništa od unlocka... jedino kod unlocker-a da ga riješi preko box-a
jel se moze kako l7 #dekodirat # na tele 2 preko kabla il moram nosit nekom mestru
L7 ti se dekodira preko testpointa..
ok,to nemam . morat cu je nekome odnest
mislim da nije skupo, ali gubiš garanciju.. osim naravno ako odneseš u t-centar ili di si kupio..
Meni je frend dekodira v3 za 50kn..
kako se gleda bootloader na mobu?
300 i više eura je SC trenutno. moj je koštao 250 ali sam sad morao nadoplatiti još 70 za smart card dongle, jer su uveli i taj oblik zaštite, bez njega ništa.
http://www.got.bz/ pa vidi što se tiče onog alata. BTW trebaš net za rad s njim, ako imaš lošiju vezu, zna se :=
nije to tak skupo...
htio bih otključat v360v... je li cijena od 90 kn previse... buduic da najvis mislim dati za unlock 50 kn... i moze li se negdje naci jeftinije (ako znate za neke imnformacije u blizini osijeka i tak javite na pm zbog pravila neobjavljivanja podatak).
Hvala!
otkljucaj si je sam doma imas night whisperov tutor i taj cas gotovo i fakat je dobar feeling kada napravis nes bez alata koji je kao za to potreba a kosta puno.