L2 isti bog ko i L6....
Printable View
L2 isti bog ko i L6....
ali zato moram priznati da je reklama genijalna ;D
jeste genijalna,ali ja bih ipak dobar phone,a ne dobru reklamu kupio.:king: :king: :king:
Skroz se slažem... Reklama je fenomenalna... Umirem od smijeha svaki put kada je vidim...
:lol:
Telefoni su nista posebno, ali slazem se da je reklama odlicna.
jel se mogu ocekivati i neki bolji modeli u skoroj buducnosti.ima li neko informaciju?
famozni 30.4 je ovdje. sad treba vidjet što će tele2 ponuditi
To ce se tek sutra vidjeti ....!!!!
Ako će izać neki oglas u dnevnim novinama onda oni koji mogu kupit večeras sutrašnji broj mogu lako saznat što je novo.
Ili ćemo čekat još samo jedan dan ;D ,ipak je praznik sutra.
to su trebali napraviti prije isteka 30.04.
u biti trenutno još uvijek traje akcija s onim "očajnim" mobovima do kraja svibnja
nekako su mi prespori sa tim akcijama.valjda su zauzeti izgradnjom mreze.
To ne bi trebalo imati veze jedno sa drugim, jer sumnjam da jedan te isti tim planira akcije i izgradnju vlastite mobilne mreže...
Ja mislim da neće prodavati neke bolje mobitele, dok ne navuku još korisnika ovim jeftinijim mobitelima...
stari korisnici tarife 85 nece uzet mob sa novim uvijetima...to bi im bio promasaj obiteli nisu super jeftini da bi se isplatilo bacit 85kn u vodu (mozes potrosit unutar mreze.. koje j***** mreze)
A sve ti ovisi kako komu, ja imam tarifu 39, a 4-5 osoba s kojima najvise komuniciram su mi na Tele2 tako da Tele2 tim potezom zeli povecati broj korisnika. Sad, koliko ce to uspjeti, to tom potom. No, mene niti jedna mreza ne moze kupit mobitelom, to su mi gluposti.
to je tocno,ali morali bi imati siroku lepezu modela da zadovolje sve zelje kupaca.nije ispravno nuditi samo jeftinije modele.
Da, ali ne možeš niti očekivati super ponudu s obzirom na usluge koje nude. Recimo, ja koristim TELE2 karticu na Nokiji 3310 i to je trenutno mob koji podržava sve usluge koje oni nude.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Čak im SIM kartice nemaju onaj famozni Extra meni.
Od trenutne ponude TELE2 mobova piknuo bih Nokiu 6230i ili L2, dosta su je ishvalili u zadnjem broju Mobila.
da,ali ce onda onaj ko je i mislio prijeci na tele2,odustati,jer nije pronasao model koji mu odgovara.cinjenica je da tele2 bas i nema bogatu ponudu mobitela.:-/
cinjenica je takodje da jako puno ljudi koji su uzeli tele 2 su uzeli samo kartice i stavili u neki mobitel koji je skupljao prasinu doma u ladici..ponuda i nije neka al sta se moze bic ce valjda bolje!!= Citat =:
Izvorno postao zmija
U sklopu suradnje s Dinersom dogovorena je i posebna ponuda "bla bla" start paketa s mobilnim telefonima Motorola L2 i Nokia 6103. U okviru ove posebne ponude u trajanju od 1. svibnja do 15. lipnja svi članovi Diners Cluba uz kupnju "bla bla" start paketa u kojem je Motorola L2 dobivaju na poklon Bluetooth slušalicu, a uz Nokiu 6103 dobivaju se slušalice za glazbu.
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=72335
e to je vec nesto.;D ;D ;D
jaka im ta nova ponuda kad je samo za nove korisnike - htio sam uzeti l2 i lova da mi ide na postojeci broj ,ali neee ! ne moze . cak i t.com je to mogao , ovo je smijesno da se ne moze .
cilj im je povecat broj korisnka tako da ovo po toj logici i nije bas izvedivo!!= Citat =:
Izvorno postao Router
Točnije- povećati broj prodanih brojeva.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1