dobro jutro . . . :wave:
Printable View
dobro jutro . . . :wave:
dobro jutro :)
ko pobijedi na toj Dori? Jel Tina iz Z.LJ.? :lol:
dobro jutro...ili dan :P
čovječe, Ševa pobjedio sinoć ;D ;D ;D
Igram se na novom laptopu... wiii :comp:
upravo jeo, još malo pa na tekmu ;) :bigjump:
Izvlačim formule i vježbam fin. matematiku... A ionako neću stići spremiti do 3.3. kad mi je rok :(
kako znas da si mobile freak!?
kad naucis svoj imei napamet :lmao:
Nije nešto fora. Nekome ide dobro pamćenje brojeva, pa opet nije nešto frikičan po tom pitanju :)
Evo, baš sam se najevo pomfača sa bečkim tj. piletinom ;D Naravno, made by me :)
Olakšat ću ti dušu - ne pamtim svoj IMEI i IMEI nije kriptičan, treba se zapamtiti možda 6-7 slučajnih znamenki što je još dobrano ispod potencijala ljudskog mozga.
aj dobro :creep:
Ja sam onaj "a kej to je Imei? Kineska hrana ili kaj?
Igral sam do prije sat vremena nogomet, sad bi spaaaaal...
O đis, ono, nisam znao...
E ljudi vratio se ja sa krštenja i mogu reći da mi tobožnji profike mogu gledati preko ramena samo u snimanju i slikanju krštenja!
Kamera na samostoječem stativu a u rukama fotić, napucao oko 80-tak slika a na DV oko 1.2GB materijala (35min) i sada prebacujem preko firewire na HQ 2.4GB na DVD.
Kako sam samo ponosan na sebe sada kada pregledavam materijal, stvarno bi mogao sa više hrabrosti i biznis pokrenuti. Koli dopunski reflektir sa ekstra mikrofonom i evo ti profića! ;)
EDIT: naravno sve je to popračeno punim želudcem janjetine i prasetine sa silom raznih salata + piva u potocima (žena vozila doma ;D)