..nejdem ti ja baš u kino,večinu dobim u dvd ili divx(neke još nisam pogledala)ali ako je za društvo ,zašto ne!;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Printable View
..nejdem ti ja baš u kino,večinu dobim u dvd ili divx(neke još nisam pogledala)ali ako je za društvo ,zašto ne!;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Da ja imam u svom gradu kino kakva su u Broadwayu ili Cinestaru, kino bi mi bilo glavna destinacija.
:rolleyes: vjerujem da bi!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
btw-kupile karte-29kn(1kom)išle u neki "mrak"restač(u sklopu Brodweja)pojele svaka kolač i kolu i šveps.-76.kn.Poslije smo išle na kavu(i da se javim na forum)u "Ivicu i Maricu"(to je u tkalči)popile kavu i (obavezno)kolač -40 kn.=174kn,:rolleyes:
..joj kokice sam zaboravila +20knkokice i 20 cuga!
The interpreter 7/10
Saw 8/10
Clearing 7/10
Sahara 5/10
The life of David Gale 8/10
Pa ti odi u kinu i van :(
Ali se zato nitko ne buni kad se spiska barem toliko za vikend izlazak... Pa nitko ne govori da odeš u kino svaki drugi dan, a i sve te usputne kerefeke su nepotrebne. Zato postoji Konzum u kojem si kupiš piće i iće za 15-20 kn i samo ih zakamufliraš pri ulasku, da te ne pošalju van da to pokonzumiraš prije ulaska, kao jednom moju frendicu. Mrzim to što kod nas što nema kulture takvih izlaska, jer je jedini izlazak - izlazak u birc, klub, whatever i ubit se u alkoholu, pa kukat idući dan kako boli glava i želudac. Jedino što si nabavim na divixu jesu filmovi kojih nema kod nas za pogledati u kinu ili za posuditi na DVD-u. A te fore sa nabavljanjem divix kopija prije nego uopće stignu u kina, samo da ih se može pogledati prije svih... :bljuv:
Otici u kino jest dozivljaj, ali nije bas ni jeftino. A kulture izlazaka ima, itekako, da zivis u zagrebu vidio bih kakva je guzva u branimir centru, ljudi cekaju da udju u garazu, a garaza je na 3 etaze...
p.s. Ne kazem da je izac van i napiti se jeftino, dapace...
p.p.s. Ja gledam divx-ove jer ih ne moram platiti, a da ih gledam na dvd-u ne bi mi bila neka razlika u kvaliteti slike s obzirom da nemam standalone dvd player, nego gledam preko tv izlaza na gafickoj...
To što je subotom gužva, nije dovoljno, a to bi znali da vidite brojke gledanosti filmova. Iz mjeseca u mjesec brojke su sve manje, a to je upravo zbog raspačavanja divixa, skidanja sa weba, a i zato kaj je mnogima "glupo" ići u kino, a zbog toga se dvorane i zatvaraju. Bez obzira što mi skoro svaki put netko pokvari doživljaj sa svojim ponašanjem, u kino volim otići. Ali, sad malo zalazimo u off.
ja volim otič u kino i dapače to radim 2-3 puta mjesečno,mnogi u mojem društvu to ne kuže ali meni je to gušt,a tek kad kažem frendu koji je nabavio film koj nije još došo u kina na divixu da ču ga radije pričekat i pogledat u kinu;D
...još malo off-sorry= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
btw-Ja obožavam gledat filmove(islično)Imala sam videoplayer kad ih je u zagrebu bilo teško za naći(i kupit)87.U videoteci sam bila kuhana i pečena.Sada idem u videoteku samo kad trebam vratit dvd ili kasete od frendice.dvix isto mi snime kaj hoču,a baš i nemam nekih specijalnih želja,jedino "Braveheart"(koji je sad došo na dvd)
Frendica me zvala da idemo u kino,jer sad joj je prilika dok su klinci još na moru i nema škole.Kaj se mene tiče može i bez (kavijara) dodatnih troškova,ali kad nju to veseli zakaj ne!
sorry za off!
A Man Apart - Vin Diesel je opet nenadjebivi junak, mada film čak i nije tako loš.... Droga, meksinanci, dae, ima svega...
Miss Congeniality 2 - Zbljuv, totalno sranje od filma, 1. dio mi je ioš i bio koliko toliko smiješan, ovo baš i ne...
The Wedding Date - Tipična romantična komedija s par scena za riganje, ali u svakom slučaju gledljivo ;D E jesam kritičan ;D
Guess Who - http://www.imdb.com/title/tt0372237/
Nije pobrao baš neke ocijene, ali ako nemate šta pametnije za raditi pogledajte ovu "komediju" ;D
Hostage - Film je ok počeo, ali na kraju mi je ispao najgluplji film koji sam gledao sa bruce willisom... No to je samo moje mišljene, neki misle drukčije -> http://www.imdb.com/title/tt0340163/
Walking Tall - The Rock se vraća iz vojske u svoj maleni gradić, nakon niza "nesretnih" okolnosti kandidira se za šerifa i slijedi obračuna sa lokalnim mafijozama, iako baš i nije neka radnja meni je film bio baš dobar. Pogledati... Ima i par smiješnih scena ;D
Laws of attraction - Bljutava drama-ljubić, ukoliko niste mazohist nemojte gledati... Bivši James Bond je stvarno nisko pao...
Unleashed - Jet Li ponovo u akciji, ima par stvarno dobrih šora (ako to nekoga veseli kao mene Mr. Green ), ni priča nije toliko nezanimljiva, koliko je po meni možda sve moglo biti i malo "brže"...
White Chicks - Jedna u nizu glupih komedija, niš posebno, tu i tamo neka smijalica... uglavnom, 2 crnca glume da su bijelkinje ;D
The Jacket - cisto solidan film, nesto izmedju drame i trilera...
Closer - ocekivao sam puno vise od ovog filma prevrtivsi par scena
Irreversible - kandidira za najgluplji film ikada, nisam ga ni pogledao do kraja, mislim tko zeli gledati film u kojem 2 tipa traze pederski birc koji se zove Rektum, da bi tamo nekog tipa ubili zgnjecivsi mu glavu sa 10-ak udaraca aparatom za gasenje pozara i to nakon 10 minuta gledanja kojekakvih perverzija, da ne spominjem da film siluje trebu analno i usput je priupita jel to krv ili govno... totalno odvratno...
7 seconds - 4/10
Gog nam se naveliko pridružio. :) Neka, neka...
Obožavam ić u kina i idem svaku subotu uglavnom i to u Cinestar, super je sad po ljetu, al kad moraš čekat tri gladne godine za parking pa to je koma, trebali bi napraviti još tri etaže najmanje...
Pa, sparkajte se u Importanne centru i prošećite se tih 300 m. Evo, i opet me navuku na off.
....a što ćeš takve smo != Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Aha kad bi i tamo bilo mjesta, probala jednom.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Postoje i tramvaji, you know? :) Ja znam. Vucarao sam se njima godinama mojeg školovanja.
BTW
"Panika pod morem" - stvarno glup prijevod za takav film
(The Life Aquatic With Steve Zissou)
Wes Anderson in almost all his glory. "Obitelj čudaka" mi je ipak malo bolji.
7/10
1. Imas 3 sata besplatnog parkinga ako ides u kino= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
2. importanne je daleko
3. oko krizaniceve se uvijek nadje mjesta, a ima 100 metara ;D
Onda? Sve riješeno. :)
We Were Soliders (bili smo vojnici) 8/10
Snatch (Zdipi, briši) 9/10
JohnQ 9/10
I ja sam, ali sad nemoram prema tome...:)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
War Of The Worlds 0/10
Takvo smeće već dugo nisam vidio. Tri i pol nazovispecijalna efekta, dobra scena kad se ruši autoput, i gotovo. Ni Tom Cruise nije što je nekad bio (Cocktail Bar ili tako)... Ono, da nije DivX bio, tražio bih da mi vrate lovu, do zadnje lipe.
Evo ga na! Za ovaj film čujem najpodijeljenije kritike. Nekima je totalno super, neki kritičari su ga u nebesa dizali, kao i Cruisevu izvedbu, a drugi ga pak pokapaju i nazivaju najgorim smećem. Sve mi ostaje DVD i vlastita prosudba...
meni isto smece, mada veli mi frend koji ga je igrom slucaja 2 put gledao, da je 2. put promijenio misljenje na bilje...
The life of David Gale - 8/10, sasvim solidan film...