cm7 na desire i nema nikakvih fc
sve radi super, interna memorija 148mb nakon flashanja
s2e odrađuje ostatak posla ;)
Printable View
cm7 na desire i nema nikakvih fc
sve radi super, interna memorija 148mb nakon flashanja
s2e odrađuje ostatak posla ;)
Nisam ni ja imao problema u početku. Sedam dana besprijekorno, čak nisam morao ni rebootat svakih dva dana kao na verzijama 7.0.1 i 7.0.2, ali onda je skroz kolabirao.
A što se oxygena tiče, ne fale mi onih par settingsa iz CM. Eventualno adv launcher koji mogu posebno staviti.
Nego, u čemu je razlika u kameri? Ja koristim 360 Ultimate. Ili rom određuje kvalitetu slika nevezano za app koji koristiš?
Oxygen ne koristi nikakvi hack za kameru, vec je sve default stock google..
Ne koristim niti app2ext skriptu tako da ti ne mogu puno reći. Sve što mi treba stane na internu memoriju uz oxygen partition table.
Isto u masu postavki koje je CM uveo. Meni ipak naviše fali 4MP wide rezolucija (nema crnih rubova kod pregleda), al nekako se preživi :)
Imam mali problemčić sa WiFi tetheringom, probao sam izguglat odgovor, ali ne mogu pronaći odgovor.
Naime, ako namjestim wifi na "open" sve radi normalno, ali ako namjestim "password" (WPA2 PSK) laptop mi stalno javlja "cannot communicate with network" Isti problem sam imao i na CM7
@xlr: jesi li probao možda na oxygenu wifi tether?
Nisam probao wifi, ali često koristim usb tethering. Isto je vrijedilo i za CM7.
Koji OS imaš na laptopu? WinXP po defaultu ne podržava WPA2 mreže i potrebno je napraviti update (SP3 donosi ovu podršku): http://support.microsoft.com/kb/893357
Eh, to nisam znao. Moram provjerit je li moj XP netbook updatean. Fala
Problem:
Pokušavam staviti Reflex S v2.1.2
Napravim sve pod prvom crticom (sve wipeove) i kada odem na install zip from sd card ne nudi mi ništa, iako sam prije toga stavio na root memorijske kartice i rom i radio.= Citat =:
Installation:
-Enter to recovery, Wipe Factory reset, Wipe Cache, Wipe Dalvik, & format/wipe partition Ext2, 3 o 4.
-Flash the ROM .
-Flash radio (optional)
-Reboot (First time it could takes 10-20 minutes to boot..)
Znači kada sve wipe-am, on mi formatira i memorijsku, i kako da ja onda instaliram rom??
Clockwork mi je neki defaultni, nisam ništa prčkao, neznam sad točnu verziju da ga opet ne stavljam u recovery jer sam već 10 puta radio isti postupak i uvjek isto.
Ne wipe-aš fat32 particiju na kartici...a na njoj trebaju biti ROM i radio
Wipeaj data - to automatski briše /data, /cache i /sdext
Nakon toga odeš u advanced - wipe dalvik i gotov si.
Flešaj.
Pa rekao si da si particionirao.
Uglavnom, kada napraviš wipe data, čitaj što ti ispisuje. Ako obriše sdext - imaš particiju i miran si
(ovo brisanje nije doslovno brisanje particije nego formatiranje).
Evo uspio sam započeti instalaciju ROM-a.
Problem je očito ležao u tome što sam uvijek prebacivao .zip file-ove na memorijsku prije particioniranja, pa onda u recovery-u dobijem praznu particioniranu sd karticu. Sada sam prebacio file-ove poslije particioniranja, napravio wipe data i wipe dalvik i započeo instalaciju ROM-a. Odmah potom bez rebotanja idem na flashanje Radio-a. Bože pomozi :)
Hvala na brzim odgovorima :)
Particioniranje ujedno i formatira cijelu karticu.
Nema na cemu, rado bi spavao ali malo me pere nesanica i pod gasom sam :ninja:
Pogledaj malo po youtube-u i malo :google:
Ja sam skinuo i instalirao MiniTool Partition Wizard Home Edition i pomoću njega particionirao memorijsku karticu. s tim da sam sve prethodno formatirao i obrisao sve particije
Imam gotovo dan ovaj Reflex S v2.1.2 (danas došla verzija v2.1.3. ali je nisam još stavio) i zadnji Radio.
ROM je sam po sebi dosta dobar, ali mi je dosta spor.
Stalno trza, dosta je usporen, kada ga otključavam oni oblaci za vremensku prognozu skroz štekaju.
Maloprije me neko zvao, mob zvoni ali stoji lock screen sa vremenskom prognozom, i nakon 3-4 sekunde mi se pojavi ono answer - decline i nakon propuštenog poziva mob se restarta.
Svi kažu da im je dosta brz i dobar, ali meni šteka.. Možda zbog spore memorijske?
Kod mene se particioniranje radi isključivo sa g parted boot cdom. Probao sam mini tools ali tamo nema ext4 opcije, tak da mi je G parted prirastao srcu a i preporučuju ga developeri kao najpouzdaniji. Ja sam trenutno na insertcoinu v41 i malo sam zapeo na njemu jer ne mogu flashati više niti jednu verziju nakon njega, tj ne radi mi niti jedna. Trebao bi navodno upgradeati recovery a to mi se nekako ne radi. Ova verzija 41 mi je stvarno super ali kad čitam na xda kako radi v45 sline mi cure pa razmišljam opako i o s-off a to mi je tek frka :(. Joj kad bi mogao doći do još jednog Desirea da se na njemu vježbam :).
Ne moraš updateati recovery, možeš samo fake flashati novi iz recovery-a. Nakon restarta ćeš ti se vratiti stari. Da bi baš promijenio recovery moraš biti s-off ili ponovno rootati ili samo "rootati". s-off prođe brzo i bez problema ako se radi na stock rooted rom-u u protivnom ne prolazi ili pretvori uređaj u ciglu.
Ja sam s-off radio na LeeDroid 2.4 (app2ext ver.) i proslo sve bez problema, svojedobno.
POzdrav...instalirao sam si StarBurst rom novi, i stavio data2sd tansk....sve je ok, i imam punoooo memorije :D, ali, cini mi se da mi nesto guta bateriju, odnosno vrlo brzo mi pada postotak, ne moze ni izdrzati jedan dan sa srednjim koristenjem ?? dali ima netko isti problem, dali je to normalno? na gingeru mi je trajala znato duze... :(
Provjeri koristenje baterije iz samog OSa. Koji radio imas? Ukljucen 3G?
Taj ROM bi takodjer trebao biti 2.3.x, dakle Gingerbread.
Imao si više sreće nego pameti :D Lijepo piše:
= Citat =:
Requirements:
The only requirement right now is that the ROM you're running is rooted.
As techniques such as 'data2ext' have been popping up, these might disturb our finely-tuned flashing process.
Please revert to a rooted stock ROM if possible. Your /data partition is used for temporary storage of important files.