das is korekt!Tko rano rani dvije sise grabi(i milju) :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Printable View
das is korekt!Tko rano rani dvije sise grabi(i milju) :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Može van, ja ću je izbacit ako treba. Al' hoću te trube vidjet! :D
K vragu, treba kandidate (kandidatkinje) dobro vidjet prije nego im daš milju. Najmanje šta može je trube predočit. Dečki su odmah čune bacili van, da se vidi na čemu smo. Pa su, kao rezultat, svi ostali bez seksa. Bit će cure ne vole ribičiju, crvuljke itd. Pa nikom ništa.
A ova se nešto srami. Ajde' da ima dva plivadona, ne bi čovjek riječi rekao. Al' izgleda da ima dva SRS-airbaga. I frontalna i lateralna. Pored onih stražnjih ('bate, full optional koka ;D)
sve su odvratne, onoj marini bi možda hitil pod muss, mada sumnjam i to...sve je to ženski klan koji je i vani bio suh mjesecima, ovo im je prilika da se neko smiluje i hiti im ga v rit.
...tko gdje tomo odma na rit... ;D
LOLČINA majstore, to se traži! SAmo takvu spiku s njima treba furat... u našem dobrom 'gjuro II' stilu... ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
Još koja godina i drugačije buš mislil. ;) Nećeš gledat kaj možeš naći na komadu nego kaj je komad našal na tebi. :lol:= Citat =:
Izvorno postao tomo
..."sljaka",ti to iz iskustva ;) ili onako...
ma naravno;D...svaka od njih treba oskara;)....znaš onu pjesmu..."...one vooole istoo što i miii, oneeee voleee isto što i miii";D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
@šljaka, moguće, ali još o tome ne razmišljam;)
Lako vama, mladi ste i komadi vas još kak-tak hoće...
Mi stari moramo imat para i dobre aute. A ja nemam :cry: ...
Nit' briga nit' pameti...
same here;)
Dakle, kad sam jutros (OPET!) vidio onog geliptera Zdravka (David-Beckam-wannabe) sa maramom na glavi... Pa ****** sve, tako mi nije nitko već dugo vremena digao žifce! Izgleda ko Marica u oficirskoj uniformi. Ko buba na ku*cu. Strahota, ko Nela Eržišnik nekad davno (ako itko uopće zna tko je Nela Eržišnik)...
samo da je nema na novogodišnjem programu;), al asocijacija je ok, ja ga isto nemrem smislit, seronja.
...vidiš meni i Mrvica ide na živce (kondak mi svi idu na živce)... :D
Mrvica? Ona mica-maca? That's the best-looking pussy you can see in that house...
Molim te lijepo, a kako reper s maramom filozofira? Tamo u ispovjedaonici...
"ono ku'iš ne, zbližili smo se ne, ku'iš ne, ono ne, ku'iš, ne? Ono... baš smo si onak, ne, onak smo si ne, dobri, ne, ku'iš i to, ne, ono, baš smo si OK svi, ne,ku'iš"
Joj, da mi je onaj nož za cigare...pa da nekaj drugo odrežem...
...to mu je zbog uskih gačica - sva krv u glavu udarila... ;D
bar je tu blizu,samoborac.kad cujem kak ona glupaca valentina prica poludim!
trebala je ic u onaj balkan-to_smo_mi-show
"cekat ce me bosna i hercegovina vani," :wstupid: :evil: :evil: :evil:
sta nisi tam ostala
+
zaebava§se sa ove preostale ti glupace,"zavodi" ih,a zapravo nis nece,sam da ga ne nominiraju
Ma zak*c su svi skupa. Trulex maximus. Domestica. Vulgaris.
Imam feeling da im svima zbrojiš IQ pa ga pretvoriš u centimetre konca, ne bi ga mogao ni komarcu oko noge svezat.
LOL;D........he-he;)
ne dirajte zdravkeca ka bu kuiš ne on pobedil;)
...e da mu makar skoći prišt nasred nosa - skrivao bi se pred kamerama cijeli dan (ili bi navukao maramu preko nosa)...
Može li se predložiti za dnevni zadatak npr. bičevanje do iznemoglosti??? ;D
Da, da, treba to umlatit ;D.
Da citiram dragi film, "rekao sam ja, đubre treba ubiti!" (Maratonci, naravno!)
Stvarno su dosadnjikavi. A fufljavi Alen kad je izvalio za Kutinu da je blizu Čakovca... svašta... I ono preseravanje oko skidanja najgrozomornijeg showa na svijetu, srcolovke... Od muke nisam mogao prebaciti na neku manju grozotu. Recimo, OTV. :cool:
I couldn't agree more! I za Srcolovku i za OTV i za Alena.
Zakaj gledat Big Brother kad sve tu saznam :lol: @BlueDevil ima nas koji pamtimo Nelu Eržišnik :D
...konačno, VALENTINA is out...