iman dva pitanja zasto mi svako malo radi reloading data u cyidi a prije to nije tako cesto bilo i zašto se na ekran pokazuju događanja na facebook?
Printable View
iman dva pitanja zasto mi svako malo radi reloading data u cyidi a prije to nije tako cesto bilo i zašto se na ekran pokazuju događanja na facebook?
u settingsima promijeni u opcijama fejsa "push poruke", vjerovatno su ti upaljene...
reloading radi i meni prilikom svakog pokretanja :)
a meni prečesto radi reloading prije inst. aplikacije, posli, kad trazin neke aplikacije ....
pa i meni :) kad ju upalim i nakon instalacije,ali ne dok trazim...
Meni stalno radi reloading, to zbilja dosta dugo traje i jako me iritira...
ako ugasim 3g onda mi se nece spajati na net?
hoce,spajat ce ti se preko edge...
ok zanci ugasim 3g i edge i onda se nece spajat :)
To mi meni stalno radi
hmm nes sam napravio aplikacije mi nemaju zvuka uopce ...a ipod radi normalno..
?
Jesi siguran da ti je pojačano?
Jer, iPhone pamti razinu glasnoće za svaku aplikaciju.
Pa je moguće da si smanjio.
Naravno, pretpostavljam da nisi stavio na stišano :D
nije..sad pojacao do kraja i opet nista
pa ne vjerujem ni jedna aplikacija nema zvuka itko?
jel ima kakva aplikacija koja pokazuje ko se spaja na net.jer iako sam ugasio 3g i edge kad pogledam u usage vidim da se opet trosi?
khmm khmm rjesio zvuk nisam ni skuzio da ima mute tipku iznad ovih za smanjit pojacat :)
ostaje ovo za net
pozdrav,imam par pitanjca,mozda uskoro dobim iPhone,pa me zanima..
koliko kosta otkljucavanje na sve mreze?
jel lako pisat sms,imao sam ku990 i tamo se mucio totalno
koliko drzi baterija uz umjereno koristenje..?
thx
Ako nije 3.1.3 firmware- otključavanje je besplatno (napraviš ga sam, samo trebaš instalirati jedan program).
Ne znam koliko košta ako je- tj. mogu li i ovi u servisu dekodirati.
Jako je lagano kada se navikneš.
Naravno, ne možeš pisati ako imaš rukavice na rukama.
Ne znam što je tebi umjereno- ali meni je pri (meni) umjerenom korištenju na 3G- u trajala 2- 2.5 dana.
mozda nije ovo pitanje za forum,ali zanima me gdje mogu skinuti crackane igre,ako se nesmije postat,molio bi da mi posaljete na PM,zato sto samo danas jos imam kabel od iphone pa cu ga morat vratit,hvala
apptrackr.org
Jel ima aplikacija koja omogucava brisanje aplikacija koje su skinute sa rocka? Slicno ko cydeletu za cydiu koji ne radi kod aplikacija iz rocka
fala georgy,super stranica...
Posto je moj iphone polovan i na njemu ima puno pjesma koje ne zelim zbrisat,al kad idem preko itunesa sync music,zeli mi zbrisat pjesme,jel moguce ikako da to izbjegnem
EDIT: moze mi neko dati link sa koracima kako instalirani crackane aplikacije,na svakoj stranici pise drugacije,pa bi molio da mi vi preporucite
čitam u zadnje vrijeme dosta po svim mogućim forumima i stranicama (u iščekivanju unlck i jb za 3.1.3.) i čini mi se da se JB ajfoni dosta često zblesiraju.
Sad jel to do aplikacija koje ekipa instalira gore ili?
dakle da ovdje pitam...imam problema s diskom na iphoneu, javlja mi da je pun, a u biti nije (barem ne bi trebao...)...e sad, ja bih napravila restore,ali onda ce mi on biti 3.1.3...
ono sto me zanima, mogu li ja njega JB sa snowbreeze (ili kako se vec zove)???ne treba mi unlock, vec samo jb...je li to moguceeee???
dakle, radi se o 3gs,16gb,3.1.2,07.11.05 (ili kako vec), 46.tjedan proizvodnje...imam win7...
help? :) :) :)
i ja isto imam 3.1.3 i kako su mi dosad objasnili nemozes jb
a citala sam nes po netu kao da se moze...e sad,to se mozda odnosilo da one do 40.tjedna proizvodnje??