Taj c905 ga je nasljedio. Ali sada mi se čini da više nema ni k ni c nego su ti sve u nekom imenu kurara, mahuru, jukatu...iliti kako već.
Printable View
Taj c905 ga je nasljedio. Ali sada mi se čini da više nema ni k ni c nego su ti sve u nekom imenu kurara, mahuru, jukatu...iliti kako već.
Neka od njih su kodna imena, posle dobiju oznaku, ali zar ne bi sad bio red na neki candy-bar sa 8MP ;)
I kad ce vise jednom taj opticki zoom :mad: pa Sony-Ericsson je na azijskom trzistu jos pre par godina imao ugradjen opticki zoom (i to u telefone sa 3.1MP cini mi se, bravia ekrane i dr.), ok ok, znam da se ne mozemo porediti sa njima...
Mislim da im više nisu oznake u modi nego sve izbacuju sa jednim imenom gdje je i muzika i kamera u jednom. Optički mislim da smo malo tržište pa da ne propadu digitalci...mada k850 dovoljno debel da su mogli baciti 3x samo što bi onda u startu bio još 1000 kn skuplji... Al ne brine mene optički neg da daju stabilan softver a ne da ja muku moram mučiti jer mi se gasi svako malo...
c901 je tanja verzija k850! Ovdje mislim na c905 - tanji model 2.4" ekran, wlan, 8 mpx, da ima xenon i naravno candy-bar!
:freakout:
Ej ja imam K850 i nemam problema sa softwareom,,, tipa zamrzavanje, restart itd jedino kad otvorim video treba mu vremena da otvori ali s obzirom da imam 4gb mem, i oko 100 video mislim da to nije čudno....
Mobitel je kupljen prije godinu u vipu, i imao sam problema sa softwareom takozvani BROD 3 puta (VIP-ov soft), svaki mjesec redovno dok nisam "puko" i otišao u ZD u servis i platio 150kn novi softwear (tada se nije moglo besplatno flashat). Ni dan danas nemam problema! HVALA :coffee:
:comp: da pokucam u tipkovnicu (da ne ureknem :D :D )
Samo malo, da li je u C901 koji ima xenon blic ista kamera kao u K850 ili je ona kao u C902 CMOS kamera kompanije Samsung, koja je ista ugradjena u model U900 – jedino sto Sony Ericsson ima sopstveni algoritam ali su ipak bolje slike na K850
c901 i k850 imaju bolje kamere...
@Pave, što da kažem, blago tebi! Ja u pon odoh vidjet jesu li što sredili jer ništa ne javljaju:(
zanima me jel netko mozda imao problem sa mikrofonom na k850?
meni je eto prestao raditi mikrofon, pa sam stavio drugi, no i dalje ne registrira zvuk. ni kod razgovora, ni kod snimanja, ni u servisnim testovima. stavio sam ponovno i novi firmware, no nema razlike.
jedino problem je, sto ovaj drugi mikrofon koji sam stavio, je sa jednog k850 koji je zavrsio u vodi, tako da nisam siguran dal je taj 100% ispravan.
uglavnom, moje pitanje je dal osim firmware-a, i konkretno mikrofona, moze problem biti jos u necemu zbog cega on ne registrira zvuk?
Ne kuzim bas pitanje... Naravno da problem moze biti u milijun stvari, pa nije to samo par zica sto spajaju mikrofon do slusalice, tu je ogromna kolicina elektronike.
Najbolje probaj naci neki mikrofon koji 100% radi, sve ostalo nije pouzdano. Mozda ni ne mora biti sa K850, moguce da jos neki odgovaraju...
koji dio ne kuzis bas?
kad spojim hands-free, onda sve radi normalno, mogu snimati zvuk, razgovarati, itd. logicno bi bilo da je mikrofon u pitanju, al buduci da ni sa onim drugim kojeg sam stavio isto nije registrirao zvuk, to me onda malo zbunilo. no valjda onda ni taj drugi mikrofon nije bio ispravan, kad je sa K850 koji je zavrsio u vodi.
e sad, jel zna netko di mogu kupit mikrofon za K850, jer u servis ga ne mislim slati.. :)
ma gledao sam dal pase sa K800, no ne pase, jer su konektori skroz drugaciji.
Ja svoj k850 isto još ne kužim... kada skinem update iznova radi mi mjesec-dva super pa opet počne sa gašenjem. Često i kada ga recimo bacim na krevet ili s punjača skinem ili sluške maknem se gasi... jel moguče da mu unutra nešto spoj neki zeza? Al zašto ne onda prva dva mjeseca?
Neznam od tipa od kojega sam dobio dali mu je padao i te fore...
Moguce da ti je na kontaktu.. Dakle, papiric i turni medju bateriju i telefon :D
Hehe... Imo isti problem sa k550i... Imo ga oko vezice, slusak muziku i pocnem ga onak, njihat i tuckat po prstu. I kenjac se zgasi :notooth: Pa ak se opet zgasi, kombiniraj papirice, meci na sva moguca mijesta :D (osim izmedju kontakta i baterije xD)
Ma da...Samo da se ne gasi više jer to me ubija tokom poziva itd. Sad još samo moram rješiti to što se nekad sam od sebe utiša pa nečujem dolazne poruke i pozive niti muziku mogu slušat...pa ga gasim/palim pa sve ok...
Pozdrav!
Danas sam dobio u zamjenu sony ericsson k850 crno-zeleni koji radi na sve mreže.
Prihvaća prijateljevu t-mobile SIM karticu,Tele2 karticu,ali moju T-Mobile SIM karticu (najnoviji tip SIM kartice) ne želi pihvatiti.Piše umetnite SIM karticu.
Ta ista SIM kartica radi u starom LG-u i do prekjučer u MDA Vario (prekjučer sam ga prodao).
Neka mi netko kaže ako zna u čemu bi mogao biti problem,jer ni sam ne znam u čemu je problem.
Meni na k850 najnoviji tip SIM kartice dobro radi... znači nije do toga!
Može li se na k850 nekako riješiti onaj senzor za svjetlo kod slikanja - što se počesto mora čistiti čačkalicom? Razmišljam da bi bilo dobro nekako ga zatvoriti, tipa selotejp preko njega i da više ne ulazi prašina? Samo glupo je selotejpom ljepit...Neznam zašto nisu stavili staklace preko kao što je na otvoru leće za slikanje!? Bilo bi lakše za obrisat...
Evo bio mi se na k850 desio takozvani BROD (kad svijetli samo tipkovnica i izada plavi krug) i dovoljno je bilo ponovno novi update preko SEUS-a napraviti da sve štima... dakle, ne treba ga u servis kako su neki ovdje što sam čitao... jer kad sam ja odnio ljudima procjenu oni kažu "daj 150-200 kn i sredimo ti soft" a ja ga u 10 min preko kompa doma...tako da...
E ovako, zanima me kako se podesava proxy za ovaj telefon,
gdje mogu naci proxy adresa...
p.s. 0.facebook.com je u skoro svim drzavama dzabni (dok ste na toj stranici ne skida vam kredit - ne trosi kilobajte), u BiH nazalost nije, dok u Srbiji je Telenor svojim korisnicima omogucio tu stranicu da ne placaju. Pa sam cuo da mi sto smo na mrezama ako preko nekih proxya koristimo tu adresu da nam isto bude za DZ. Citao sam negdje da je neki lik to radio i da mu je uspjelo.
Pozdrav,
Vladan
EDIT:
Pitanje:
Koji je najnoviji soft, gdje ga skinuti i kako nabaciti na mob?
Pozz
prvi put cujem, ali znam da vip kod nas ima tako nekada... Zar se to da sredit i na ostale operatere? O.o