evo mojih novih slika
Printable View
evo mojih novih slika
samo vi mene provocirajte...kad izađem u erotici diljem svijeta obraćat ćete mi se sa VI u 4 oka na wc-u:p
LOLcina ;)
@wb, ti si samo ljubomoran ;D
@coma LOL, LOL, LOL, LOL i još jednom LOL :)
pa naravno da sam ljubomoran! I ja bi u erotiku! ;D
evo novih slika, uživaj narode! :)
ti u odijelu?? :zbunj: hahaah
@wb kaj je to u nekom klubu uštogljene mladeži (možda HDZ-a)...izgleda slika ko iz onih vremena kad su roditelji sklapali brakove djeci....;D...čisti komifo......si čital "pokondirenu tikvu".....;)
:lol::lol::lol:
...hah, WB kvariš dojam na prvoj slici tako da bi zamolio posjeddnika nekog od photoshopa da te izbriše pa da uživamo... :D
hehehehehhe
lagano su vam poplavile face............od alkohola'??'
@coma: dobar tek!
kvala, ima i jednu gdje mi cevapi i luk vire iz usta ali je pak nisam htio staviti! :)
imam ja i slika na kojima su samo cure... ;)= Citat =:
Poslao: dmi
...hah, WB kvariš dojam na prvoj slici tako da bi zamolio posjeddnika nekog od photoshopa da te izbriše pa da uživamo... :D
e tomo prijatelju, pa piše ti tamo da je to slikano na poslu... znaš, u službi Njenog Veličanstva, ma sigurno si gledao filmove... ak hoćeš mogu te jedan dan povesti sa sobom na posao da vidiš kako se to radi danas u moderno doba... ne treba nama danas nikakav 'klub' ili roditelji da nam 'sklope posao' kao u tvoje doba... ;D= Citat =:
Poslao: tomo
@wb kaj je to u nekom klubu uštogljene mladeži (možda HDZ-a)...izgleda slika ko iz onih vremena kad su roditelji sklapali brakove djeci....;D...čisti komifo......si čital "pokondirenu tikvu".....;)
pa baš ste me i podsjetili na to doba, ah taj komunizam....;D...bilo je i piceka i krumpira nedeljom....;)
Vjeko, odgovor na tvoje "nagradno pitanje" je --- tomo! :)
stvarno imaš vremena...
trebalo bi zabranit zakonom photoshop i slične programe... ;D
http://www.geocities.com/mgavrano/tomoilopez.txt
mislim da je to tomo, lopez i neki txt! jesam u pravu?
@gen, coma - bingo, osvojili ste casu pive :beer: :beer:
koji je tomo macho :D
evo jos jedne (pokretne)sljike: nagradno pitanje: sta se dogadja?? :D
http://www.geocities.com/mgavrano/tomoijenny.txt
vjeko legenddo, svaka čast, dobro si to iskonstruiral, poslat ću ti sliku di sam solo , bez mog pajde, pa nacrtaj sa Monicom...;)...:beer:
al iš se ne vidi! Kaj treba ovo txt na kraju u nešto promjeniti? Probo u jpg i gif al ne radi...
kak se nista ne vidi klikni na link i slika ce ti se otvoriti, ne obaziri se na txt!!
kaj to u fotošopu radiš montažu? nisam ja našo takav filter...
ili neki drugi program?
montažu radim u paintu, dok boju slike biram u ACDSEE-ju ili photoshopu..
evo slike-samo za whiteboya:
http://www.geocities.com/mgavrano/tomoijenny.txt
a jeste ludi svi..ja sam bas htio napisat da jedes kornflejks sa mljekom al ste me prestigli.
ovim putem pozivam i membere osim nas 5 , 6 koj postamo slike da stave svoje slike...ak treba neka pomoc u vezi toga kak se stavlje nemojte se stidit sam pitajte.
mislim,stalno gledamo iste face!(nis ja nekazem sam vi saljite slike dobro je to-al mogli bi se ukljucit i drugi memberi!
ljudi,cmon!