sve5!bitno da si prodao mob:thumbup:
Printable View
sve5!bitno da si prodao mob:thumbup:
i da, htio bi taj kojem je mob bio namjenjen da se javi sam i napise zasto nije uplatio novce ili bar napisao da ne moze kad sam mu vec cuvao mob tjedan dana, a mogao sam ga prodati
= Citat =:
Izvorno postao imatic
a o kome se radi... ok bi bilo da kazhesh, da pazimo na njega prilikom trgovine
(mali hint: ovdje smo da se cinkamo :evil: )
ne, da vidim hoce li se sam javiti i objasniti. Ako se ne javi do sutra navecer, reci cu tko je to= Citat =:
Izvorno postao bubAmeZhivot
Jedna velika pohvala za clana Fantun28 , danas mi je stigao mobitel , covjek je sve sto je i rekao stavio u kutiju , zapakirao i poslao , i najbitnije je da je sve kako je rekao , dakle mob je kao nov , i najvise me iznenadilo sto mi je na kutiji napisao kod telefona - sto je vrlo bitno kod rabljenih za resetirati , stvarno sam iznenadjen vrlo ugodno . kad bi svi bili takvi ... :thumbup:
kitsat je :king: ... reko mu da mi hitno treba lova i on za 20 min do mene :)
i to sve sad, maloprije... uredno platio mob :bunny:
samo preporuke
evo da se ja nakon dugo vremena javim i da pohvalim "druga" kojeg buba život ili ti bubAmeZhivot, drug i pol, malo ih je takovih ali ih ima... covijeku nije bio problem u gluvo doba noci naci se cipelcugom (temp. oko 0 celzievih) te po dogovoru spustiti cijenu svog urdjaja za ni vise ni manje nego 15%.
Stoga druze bubAmeZhivot :
SVAKA TI DALA...:thumbup:
P.S. caja i brzo bus se zgrijao ;D
Hvala, poslovanje sa Router-om prošlo bez problema. Lako smo se dogovorili i uredno je uplatio novce.= Citat =:
Izvorno postao Router
Je da sam malo čekao, ali to je do HP-a.
Ocjena 5/5. :thumbup:
Trgovao sa sfreak-om! Kupio sam od njega karticu miniSD 1GB. Njemu su trebali hitno novci, ja sam mu ih odmah nakon kontakta uplatio na racun, a on je meni poslao karticu. Kartica danas stigla, sve radi, sve 5!
Preporucujem!:thumbup:
Također trgovao sa ZicoZg; sve na mjestu i po dogovoru. Preporuka. :)
Poslovao s mulder -om (ako netko upiše u trazilicu da se zna da je on sad RedkinG ) 5/5 preporuka trebalo vremena da dođe ali to nije do njega nego hp-a
poslovanje s Hacker -om (novi nick mu je OuttaControl ) isto se 5:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Hacker
tajodjer trgovao sa zicozg,i sve proslo bez zastoja:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zicozg
10/5 preporucujem!
Sa moje strane također sve 5! Preporucam! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
Poslovao s članom DarioB...našli se u dogovoreno vrijeme, ja njemu dao Nokiu 8800, on meni Samsung D900 i 950kn, mobitel je bio kao nov, kao što je i rekao...svakako preporučam trgovinu s njim....svaka čast, majstore! :thumbup:
Jucer obavio razmjenu s clanom _GT, svaka preporuka za trgovanje:thumbup:
Evo s moje strane prica oko Osvetnika konacno dosla kraju. Ne mogu da ga pohvalim, koliko god bi on to htio. Mora nekako naucit da se ne moze to tako radit. Grafa (radilo se o grafickoj, ne mobu) je stigla ispravna i to s zakasnjenjem od 25 dana (trebala mi drugi dan). Je li zivio u zabludi da to sto radi je OK i nije znao drugacije? Ima li kakav dobar razlog tako dugog odugovlacenja? To zna samo on. Nadam se da ce uvidjet svoje greska, prestat prodavat robu s mjesec dana zakasnjenja. Mlad je, nadam se naucit ce. Ako mu itko ponovno ukaze povjerenje svakako neka rezultate javi na "grupu" iako mislim da se to nece vise od njega desit. Al kad zajebes dosta ljudi izgubis povjerenje i onih koji su ostajali po strani.
Jos moram samo da napomenem zamku uplacivanja para unaprijed na racun prodavatelja. S svojim dugogodisnjim iskustvom nisam imao problema i to uglavnom s starijim korisnicima raznih foruma i grupa. Isti su spremni slati iduci dan kad sjedne uplata, slati postom s otkupninom, pa cak i poslat unaprijed pa kad sam ja provjerio robu uplatio novce (osoba mi poslala z5500). Povjerenje i odgovornost na djelu. Mladji korisnici i to sam uvidio kod vise njih boje se poslat recimo najsigurnijim nacinom (postom, poduzecem), a nikakav nacin osim prvotne uplate na njihove racune ne dolazi u obzir. A neki od njih ne znaju razliku izmedu tekuceg i ziroracuna. Najsigurniji nacin je osobna predaja, al cesto ne dolazi u obzir zbog udaljenosti. Izgleda da ista pravila ne vrijede po svuda ili su prestala vrijedit, a ja sam svakako sad naucio da se to vise ne moze tako radit. Jer u slucaju osvetnika ja bi iduci dan odnio svoje pare drugamo.
Isprike na poduzem postu.
-Ispricavam se zbog velikog zakasnjenja ali stvarno nisam mogao prije poslati graficku i nisam htio nikoga s.eba.i zato se jos jedanput ispricavam Rain manu i zahvaljujem mu na njegovoj strpljivosti covjek je stvarno dobra dusa i svaka mu cast!:thumbup:
Trgovao sa BM0021, sve 5! :thumbup:
Trgovao sa clanom El Nino i sve 5, dogovorili se i o mogucem uvjernom vracanju telefona s obje strane.
:thumbup:
moja preporuka
Evo i ja sam trgovao sa S.Silva članom, sve5 i sve štima..fino prepolovili poštarinu;D i svi zadovoljni(nadam se)
Trgovao sa Smogovcem, sve OK :thumbup:
također,preporučam trgovinu sa članom iznad:thumbup:
Trgovao sa Berom,posao odrađen 100%.
Ocjena 5/5:beer:
takoder i s moje strane s aronom sve 5 proslo, preporucam ga za trgovanje stvarno fer osoba