dobro sada mjesas stvari..mi smo opcenito pricali o pretplati i starim cijena ovo je nesto drugo..= Citat =:
Izvorno postao jay
Printable View
dobro sada mjesas stvari..mi smo opcenito pricali o pretplati i starim cijena ovo je nesto drugo..= Citat =:
Izvorno postao jay
Fino si to zamislio, ali neće ići. Prilikom potpisivanja ugovora na 18 mjeseci, MORAŠ uzet "tarifu s mukte brojem" ili "tarifu 85". A cijene poziva u ovim tarifama su poznate.= Citat =:
Izvorno postao jay
Nisi shvatio, imam tele2 tarifu 0 trenutno nju ću prebacit na tarifu s mukte brojem, a pride sam uzeo jedan tele2 start paket (145kn) kako bi mogao uživati u onim benificiranim cijenama jednog dana kad ga aktiviram.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Inače, slažem se da je stara tarifa 85 nešto što se definitivno neisplati mjenjati. Toliko o ovome da neidemo više offtopic previše.
Znači imaćeš 2 teleta. Jedan s tarifom 39, jedan s mukte brojem. I ovdje s mukte brojem, ćeš morat trošit 48 čuna mjesečno zbog V3 = 846,00 kn.
Ha dobro, ako ti se isplati.....
evo stavili su ovu uskršnju ponudu na net http://www.tele2.hr/promotion/easter.html
mali OT jel je tko uzeo sto od ovoga jel ima kavih dodatnih glupih uvjeta sa njihove strane??
nisam uzeo, ali osim 18 mjeseci ugovora, nema caka :chatter:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
"strašna ponuda"-kod T-mobile-a takva je ponuda bila pred otprilike godinu dana!= Citat =:
Izvorno postao jay
nije nikad bila ovako dobra ponuda kod T-mobilea za v3, ali možda bude za godinu dana :bunny:= Citat =:
Izvorno postao teac-tascam
Da,to im je vrh ponude= Citat =:
Izvorno postao jay
Strašno
koje gluposti pises...i vip i tmobile imaju ponude koje su katastrofa (vani bi mob dobio skoro dzabe i puno drugih pogodnosti)..cijene tele mobitela su tu negdje kao i na vipu i tmobilu.. mreza je u razvoju sa povoljnim cijenama i ne mozes ocekivat sada neke bajne mobitele a vjerujem da nikada ih nece bas biti u teletu..ponudjeno je uzmi ako zelis a sada da ja moram nekog popljuvat zato sto mi se ne svidja..to je strasno..= Citat =:
Izvorno postao teac-tascam
po meni je znatno gore ove fore promijena uvjeta (tarifa 85kn novi uvjeti i sl)
Slazem se sa svime. Ali, sta se tice ponude vipa i t-mobilea, ne mozemo ocekivat da ce nam dat mobove skoro besplatno (ko vani), kad se kod nas prodaju i ovako! Zasto to mjenjat, kad im prolaze cjene? Nisu ludi, dokle god ima kredita i minusa, ne moraju davat mobove besplatno!!!:-/= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
e zato na treba jos dva operatera pa makar i virtualna.
Evo na monitor.hr pisu da od danas krece nova akcija Teleta. Kupis mob na BLA BLA prepaidu i dobijes 640 kn na racun. tj. 100 kn odmah i 30 kn slijedecih 18 mjeseci. Dakle samo kopija T-srota i VIP-a. Od mobova u ponudi su: Motorola L2 za 895 kuna, Samsung X300 i Nokia 3220 za 755 kuna.
Gdje na monitor.hr? Ja ne vidim nigdje... Na tele2.hr nema, fala bogu, ničega...
vec vidjeno.mogli bi biti malo originalniji.:jump:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
http://it.monitor.hr/index.html#56236= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E, sad... it.monitor.hr i monitor.hr nije ista stvar...
mobovi su za 5 , bolje da su iskoplati negdje reparirane nokie 3310 i 3210 , a moze i 5210 - bar ulijevaju vise povjerenja .
Slažem se, samo je ponuda ipak bolja jer oni daju odma 100kn, a tek onda po 30kn mjesečno, a t-mobile daje 20 kn odma, a 40kn mjesečno.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Da mi je znati gdje su iskopali tu nokiu 3220, pa to je staro ko biblija.
Deja vu.
Jedino je ova motorola ajde nekako.....
al mislim Nokia 3220 .........ubi bože.......mogli su stavit 3310, ja bi je odma uzeo :notooth:
@Mile: A daj zamisli da su stavili Ericsson T10... Koja bi to navala bila...
Još da ga odmah stave sa softwareom od T18... To su bili mobiteli!= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Imao toga... To su bili dani... I onda prešao na pretplatu na Vip-u i za 700Kn uzeo T29... A kakav je tek to bio mobitel...:klap:= Citat =:
Izvorno postao xianfu