U svakom slučaju snimi sve to "bacanje" s mobom, pa postaj filmić.
Tako da Erika može reći da "mala na snimci ima manje cice od nje" i da "ona nikad ne bi imala tako lošu frizuru" ;D ;D ;D
Printable View
U svakom slučaju snimi sve to "bacanje" s mobom, pa postaj filmić.
Tako da Erika može reći da "mala na snimci ima manje cice od nje" i da "ona nikad ne bi imala tako lošu frizuru" ;D ;D ;D
sredit...sad sam vec jako radoznala:)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
hahahhahhahaha ma ko te ja snim mamlaze jedan:)))= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Eto... znači, moraš doci da saznaš :spin:
...i slobodno snimiš sve, samo da i ja dobijem kopiju... :licklips:
mae,to te ja pitam...jel moguce da zena fizicki osjeti ovulaciju?:))= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ima jedan mali problem...ne voli me kamera bash:)))= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Kako ne! Naravno da je - kao što i muški mogu fizički osjetit ženin PMS... To ti je taj neki bonding koji se prirodno razvije između jedinki suprotnog spola koje zajedno žive
Ma voli te, voli... Sigurno ti je styling bio kriv ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
cek malo ko je dotur ovdije:)))
styling? sto je to?:)))))))
evo ja bi svakao volio doć, konkretno meni odgovara bilo koji dan popodne, ono tipa 6-7 navećer, osim vikenda, tj. petak i subota jer tad radim.
Je.= Citat =:
Izvorno postao erika
Ako je sudit po foktama, mislim da će te i kamera zavoljet. Pogotovo ako sam ja kamerman... ;)= Citat =:
Izvorno postao erika
Hear, hear! Ja mogu bit glavni glumac. Visokobudžetna produkcija, naravno. Za styling uvezemo nekog prehebenog stilistu, recimo Nevena Ciganovića.
Film nazovemo "Shaving private Ryan"
__________________________________________________ ____________________
Nego, kad dogovorimo neko vrijeme & mjesto, stavit ćemo novi thread sa upitnikom.
Pa ćemo, po završetku, taj "novi" thread (s upitnikom) ubit (i upitnik). Tako da ovaj
ostane glavni thead (s upitnikom) za sastanke forumaša (bez upitnika).
ma obozavam kako znas pojednostavnit stvari:)))
Ako je sudit po foktama, mislim da će te i kamera zavoljet. Pogotovo ako sam ja kamerman
jel ti ja malo licim na jelenu:? hahahahhaah fakat ,ono ,kuis...tak;)))
Neeee, kakva Jelena? Ti si puno ljepša od tamo neke Jelene (sa športskim cicama i lošom frizurom).
BTW, ta Jelena... jel' onda radila u autopraonici nekad, ko mlada?
...puno baba kilava djeca...
kaj ste se uspetljali:) haha a kaj bu bilo tek ako se Erika pojavi!Imal bu doktor pune ruke posla LOL:) :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao lili
hahahhahahaha liliiiiiiiiiiiiiiii a vidi..snimali bi me ..daj reci nesto boqte:))
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
kuvas me Blue a?:)
Sad sam htio napisat nešto ko BD, ono kako ti ona nije ni do...hmm.. ali sred rečenice sam stao i sinulo mi je - ti si ovdje došla po komplimente, jelda? Cimaš, cimaš i samo čekaš dok mi tu trgamo tipkovnice lijepim riječima nikad prije napisanima, a tebi ego fino raste... :)= Citat =:
Izvorno postao erika
Niš mala, prokužio sam te... ajd se tornjaj sad. ;D
No dobro, nema veze, nije ti Jelena ni do _____ (umetni po volji) :D
WB jessssssssssssssssssssss....samo mazi moj ego:))))
aj tornjam se sad,al bit ce vam dosadno:p
Usput, jeste primjetili kako erika ima moć da se svaka tema u kojoj sudjeluje zašpreka i začeta... :)
No dobro, da se vratimo na sastančevanje - erika imaš se pojavit na sljedećem okupljanju forumaša (makar kao vizija). Ili to, ili ću ja morat tvoju sliku nosit i stavit je na stol.
Nego kad smo kod dogovaranja - ajmo mi jedno okupljanje pod maskama, kad su već maškare. Ovaj vikend! Tak se nitko ne mora sramit. ;D BD i ja dolazimo ko batman i robin - mučke style (ja sam batman jer sam niži i 'jači' ;D)!
Naravno da ne! Ne bih se nikada usudio!!!
;D
Nego, i Lili će s nama na snimanje... Možda da dogovorite neki zajednički styling, znaš ono kad isto nosite: recimo, obje imate na sebi istu kopču za kosu. Samo.
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a dajjj ,sad si me "opanjkao pred drugarima"
a doista to ne radim namjerno,reagiram automatski..hmm da, mozda i pretjeram ponekad:-/
Ma bez brige, nije problem u tebi, if u know what i mean... ;) Mi muški smo vrlo povodljiva bića (bićenca).= Citat =:
Izvorno postao erika
Nego u šta ćeš se ti zamaskirati? :)
hiihiih opet sam uspjela:))))= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a sta da radim,krenete sa simultanim napadim,ja jednostavno otjeram vodu na svoj mlin:)))
if u know what i mean... ;)
ja cu se zamaskirat u sobaricu,francusku sobaricu:)))